Μου συνέβη ξανά

Δημοσιεύθηκε από jeny2014
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.89 (9 Votes)
Θα περιγράψω συνοπτικά αυτό που μου συνέβη. Πήγα ξανά προχθές στο μικρό λιμανάκι μετά την βουλιαγμένη. Ένας μικρός κολπίσκος που δεν τον ξέρουν πολλοί και όσοι πάνε, μετά τις 6.00 φεύγουν. Ζέστη πολύ, πάρκαρα λοιπόν και κατέβηκα στην ακροθαλασσιά. Ήταν 6.00 το απόγευμα, δεν υπήρχε ψυχή και ο ήλιος αν και νωρίς ακόμα είχε κρυφτεί από τα βράχια των οποίων η σκιά κάλυπτε την περιοχή.

Αποφάσισα να κάνω μπάνιο, τα έβγαλα όλα και βούτηξα στο νερό. Ήταν ζεστό και η αίσθηση του γυμνού με το νερό μου έδινε και με πήγαινε σε μια άλλη διάσταση. Ανοίχτηκα αρκετά κολυμπώντας και μετά από κανένα μισάωρο άρχισα να επιστρέφω. Μόλις έσκασα μύτη από γωνιά των βράχων αντίκρισα τον κολπίσκο όπου είχα αφήσει τα ρούχα μου. Εκεί είδα τότε και τους τρείς τύπους μελαψούς στο σώμα, πιθανόν πακιστανοί κοντά στα 35 με 40 ετών ηλικιακά. Είχαν καθίσει δίπλα στα ρούχα μου και με κοίταζαν.

Δεν ξέρω αν είχαν καταλάβει ότι είμαι γυμνή, μάλλον το υπέθεταν ή άλλως με περίμεναν να βγω. Δεν ήξερα τι να κάνω, κρατούσα απόσταση από την ακτή γιατί σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να βγω έτσι έξω. Όταν είδαν ότι καθυστερούσα επίτηδες, σηκώθηκε ο ένας από αυτούς και με σπαστά ελληνικά μου είπε κρατώντας τα ρούχα στα χέρια του.

- Βγες έξω, σου πάρουμε τα ρούχα και αλλά πράγματα και φύγει...

Τρόμαξα, ήθελα τα ρούχα μου, πως θα έφευγα, είχα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

- Θα κάνω λίγο μπάνιο και μετά θα βγω απάντησα.

- Όχι εσύ βγεις αμέσως τώρα γιατί πάρουμε πράματα σου.

Τα σήκωσαν, τα πήραν όλα και έκαναν να φύγουν.

- Όχι σας παρακαλώ, βγαίνω αμέσως...

- Καλά, έλα τότε, εμείς περιμένουμε.

Κολύμπησα μέχρι την ακτή και βγήκα. Έμεινα ακίνητη, ολόγυμνη μπροστά τους, με τα χέρια μου να προσπαθούν να κρύψουν τα μικρά και στητά στήθη μου και το επίμαχο σημείο.

- Έλα πλησίασε κοντά, δεν πειράξουμε εσένα... μόνο να δούμε και να πιάσουμε.

Κάθισα κάτω και τους είπα:

- Όχι βγήκα, έκανα αυτό που θέλατε.

- Έλα εδώ δίπλα, αλλιώς φεύγουμε

Ήξερα ότι έμπλεξα, αλλά δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Πλησίασα κοντά τους κρύβοντας με τα χέρια μου την γύμνια μου.

- Πρώτη φορά κάνει μπάνιο; Είσαι άσπρο; Βγάλε χέρια δούμε βυζιά σου.

Στεκόμουν εκεί μπροστά τους, κατέβασα τα χέρια μου και αποκαλύφθηκα τελείως. Ο ένας με πλησίασε από πίσω, με αγκάλιασε και με έσφιξε πάνω του, τα χέρια του πέρασαν μπροστά και με χάιδευαν παντού, στο κορμί, στο στήθος, με ζουπούσε με δύναμη. Ο άλλος, γονατιστός, έχωσε τα χέρια του ανάμεσα στα σκέλια μου και άρχισε να με χαϊδεύει από κάτω. Ο τρίτος σηκώθηκε και από μπράτσα με χάιδευε και με φιλούσε στο στήθος, στο λαιμό, στην κοιλιά. Τους άφησα να κάνουν ότι θέλουν, ήξερα ότι αν αντιδρούσα κινδύνευα περισσότερο. Δεν άφησαν σημείο του κορμιού μου που να μην άγγιξαν και τα χέρια τους… για είκοσι ατέλειωτα λεπτά εξερεύνησαν κάθε πτυχή του.

- Ξάπλωσε κάτω τώρα… μου είπε ο ένας.

Ξάπλωσα, τους είδα να ξεγυμνώνονται, μόλις έβγαλαν το σλιπάκι τους μου έδειχναν περήφανοι τα πουλιά τους που από την καύλα και την δίψα για εκτόνωση ανέμιζαν στητά και αγέρωχα.

- Άνοιξε πόδια τώρα... μου είπε ο ένας.

Άνοιξα τα πόδια μου, με τα χέρια του έπαιξε με το μουνί μου μέχρι να χαλαρώσει. Μόλις με είδε έτοιμη, γιατί ήδη είχε ήδη υγρανθεί, χαμογέλασε και έσπρωξε με δύναμη το καυλί του μέσα μου. Βόγκηξα από τον πόνο στην αρχή αλλά μετά μπήκε και άρχισε να με εμβολίζει σταθερά. Τότε ένιωσα κάτι ζεστό στο μάγουλο, γύρισα και είδα τον άλλον που χαμογελώντας είπε:

- Άνοιξε στόμα, μπει πούτσα στόμα σου.

Άνοιξα το στόμα μου και μπήκε μέσα. Με γαμούσαν για κανένα εικοσάλεπτο και οι δύο μέχρι που πρώτα έχυσε αυτός που είχε χώσει το καυλί του στα σκέλια μου. Βγήκε και άδειασε τα χύσια του στην κοιλιά μου. Μετά πήρε την θέση του ο άλλος και μπήκε μέσα μου. Πόνεσα πιο πολύ με αυτόν, δεν ξέρω γιατί, αλλά δάκρυσα από τον πόνο στην αρχή. Τότε ήταν που ο άλλος που αθόρυβα όλη αυτή την ώρα με έπαιρνε από το στόμα έχυσε μέσα μου. Με κράτησε με δύναμη από το κεφάλι μέχρι που άδειασε τελείως.

- Κατάπιε και μετά βγαίνω είπε.

Το έκανα, θα πνιγόμουν, τα κατάπια όλα. Τότε ένιωσα το κόσμο να χάνεται, βυθίστηκα στην καύλα και στην ηδονή, τα μάτια μου τα ένιωσα να γυρίζουν και να χάνω τον έλεγχο. Έβγαζα κραυγές ηδονής από την καύλα και ένιωσα τα σκέλια μου να γίνονται μούσκεμα. Αυτός… βγάζοντας κραυγές, άδειασε το φορτίο του μέσα μου. Μείναμε για λίγα λεπτά ενωμένοι και μετά σηκώθηκα γρήγορα-γρήγορα για να πλυθώ από κάτω.

Κοιταζόμαστε, δεν είπαμε τίποτα άλλο, αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν όπως ήρθαν κι εγώ έμεινα μόνη μου με τις αναμνήσεις.
Copyright protected OW ref: 161210