Το ξεκώλιασμα της ξαδέρφης της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα είμαι 32 ετών και είμαι 2 χρόνια παντρεμένος. Αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία μου. Όταν πήγα στο χωριό της γυναίκας μου να με γνωρίσουν (κάπου στην Ελλάδα) και όλοι έρχονταν να γνωρίσουν τον γαμπρό, γνώρισα μια ξαδέρφη της γυναίκας μου που με αναστάτωσε. Τη λέγαν Ειρήνη (ψεύτικο το όνομα)και ήταν γύρω στα 50 με 2 παιδιά. Είχε μεγάλο στητό βυζί για την ηλικία της και υπέροχο τουρλωτό κώλο που και μόνο που τον έβλεπες ήθελες να τον ξεσκίσεις. Έμενε απέναντι από το σπίτι και ερχόταν σχεδόν κάθε μέρα να μας δει.
Από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε με πήρε με καλό μάτι και κουβεντιάζαμε για πολλή ώρα για διάφορα θέματα. Τις περισσότερες φορές φορούσε φορέματα σαν κελεμπίες που ήταν μερικές φορές αποκαλυπτικές. Ερχόταν μου μιλούσε για τη ζωή της για το πως μικροπαντρεύτηκε και για όσα δεν μπόρεσε να ζήσει στη ζωή της που ήταν περιορισμένη στο χωριό. Μου είχε φέρει κι ένα δώρο ένα πολύ ωραίο μπλουζάκι μάρκας. Έπρεπε κι εγώ να της ανταποδώσω το δώρο.
Μια μέρα λοιπόν που είχα πάει στην πόλη και είδα ένα μαγαζί γυναικείων ειδών. Αμέσως μπήκα μέσα και ζήτησα να μου δείξουν φορέματα σαν κι αυτά που φορούσε αυτή. Μου έδειξαν ένα ωραίο φόρεμα σαν κι αυτά που φορούσε όμως ήταν πολύ διάφανο. Μόλις το είδα, το αγόρασα.
Μια μέρα λοιπόν που όλοι έλειπαν κι εγώ δεν πήγα μαζί τους (πήγαν μια επίσκεψη σε ένα συγγενή τους) ήρθε η Ειρήνη πάλι στο σπίτι. Μόλις την είδα της είπα ότι όλοι έλειπαν και της είπα αν ήθελε να μου κάνει παρέα. Αυτή δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση. Όταν καθίσαμε και άρχισε να μου μιλάει πάλι για τη ζωή της (ήταν λιγάκι βαρετό) εγώ έφερα την κουβέντα στο sex. Τότε μου είπε χωρίς δισταγμό ότι είχε πάνω από τρία χρόνια να βρεθεί με τον άντρα της γιατί ο άντρας της είχε κάνει εγχείρηση καρδιάς και έπρεπε να προσέχει πολύ κυρίως σ’ αυτό το θέμα. Εγώ τη συμπόνεσα, της είπα ότι συμβαίνουν αυτά. Μου λέει «τι να κάνω δεν πειράζει, αυτά έχει η ζωή». Τότε της λέω κι εγώ «α, να μην το ξεχάσω, σου πήρα ένα δώρο, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, αλλά πιστεύω να σου αρέσει». Το ανοίγει, το βλέπει και μου λέει «είναι πολύ ωραίο και γουστόζικο. Όμως δεν έπρεπε. Σ’ ευχαριστώ». Της λέω «δεν ξέρω αν πέτυχα το νούμερό σου, αν σου είναι μικρό ή μεγάλο να μου το δώσεις να το αλλάξω». Μου λέει «πιστεύω ότι μου κάνει». Της λέω «δεν πας μέσα να το δοκιμάσεις και να μου πεις;». Δέχτηκε πήγε στο δωμάτιο και σε λίγο μου λέει ότι είναι το νούμερό της. Της είπα να βγει να το δω και μου είπε «είναι λίγο διάφανο ντρέπομαι». Της είπα «από μένα ντρέπεσαι;». βγήκε η μισή από την πόρτα και μου λέει ότι είναι πολύ προκλητικό δώρο. Φτιάχτηκα και της είπα για να δω τι θα κάνει ότι θα πάω στην τουαλέτα. Κάθισα εκεί περίπου 5 λεπτά και όταν βγήκα σιγά σιγά είδα ότι δεν είχε αλλάξει. Τότε κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα. Πήγα αργά από πίσω της και της χούφτωσα τα βυζιά. Δεν τρόμαξε, με περίμενε η καριόλα. Άρχισα να παίζω με τα βυζιά της. Τη γύρισα και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Σιγά σιγά σηκώνω το φόρεμα και πιάνω το υγρό μουνάκι της. Όσο σκεφτόμουν ότι ήταν αγάμητη τόσο καιρό τόσο πιο πολύ καύβλωνα. Άρχισα να της βάζω το δάχτυλό μου στο μυονάκι της κι αυτή καύβλωνε πιο πολύ. Την έριξα σε ένα ντιβάνι και της ανοιξα τα πόδια. Άρχισα να της γλείφω τη μουνότρυπα που είχε πλέον γεμίσει από υγρά. ΄΄Ηθελα να την παιδέψω πολύ. Μετά από αρκετό γλυφομούνι μπαίνω από πάνω της και της τον βάζω. Μια κραυγή ηδονής σκορπίζει στο δωμάτιο. Της λέω «βγάλε την καύλα σου μωρό μου, χύσε την ψωλάρα μου». Μου λέει «σκίσε με άνοιξέ με ψωλαρά μου την πουτάνα, ξέσκισέ με αχ». Μετά από λίγο άρχισε να φωνάζει «χύνωωωω! και να χτυπιέται σαν τρελή. Μόλις την ακούω σφίγγομαι πάνω της και χύνω μέσα στη μουνάρα της.
Σταματήσαμε για λίγο. Προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε. Μόλις πήγε να σηκωθεί τη βουτάω και της λέω «δεν τελειώσαμε ακόμα. Σκύψε και γλείψ’ τον μέχρι να λιώσει». Μου λέει «δεν το έχω ξανακάνει» και της είπα «θα το κάνεις θες δε θες». Σκύβει και αρχίζει να μου τον γλείφει. Επειδή δεν το είχε ξανακάνει τον δάγκωνε μερικές φορές. Αυτό με ερέθιζε ακόμη περισσότερο γιατί επιτέλους ανακάλυψα μια καυλιάρα που δεν είχε ξαναπάρει πίπα. Τότε κατάλαβα ότι και ο κώλος της, αυτή η κωλάρα ήταν παρθένα. Την άφησα να συνεχίσει και μόλις μου ήρθε να χύσω της βουτάω το κεφάλι και την κρατάω γερά ώσπου να χύσω στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Όταν σηκώθηκε μου λέει «τι μου κάνεις ρε μαλάκα, για βόθρο με πέρασες;» και της είπα «ό, τι δε σου έκανε ο άντρας σου θα στο κάνω εγώ». Ήταν τόσο μεγάλη η καύλα μου που θα προσπαθούσα να τη γαμήσω από τον κώλο, ώστε και πάλι μου ξανασηκώθηκε. Τη βουτάω από το μαλλί την πηγαίνω στην τραπεζαρία τη στήνω και ξεκινώ να παίζω με την κωλάρα της. Μου λέει ότι δεν το έχει ξανακάνει της λέω να μη φοβάται κι ότι ξέρω τι κάνω. Σιγά σιγά με τα υγρά της τη λίπανα και της έβαζα τα δάχτυλά μου. Μόλις είδα ότι είναι έτοιμη μπήκα αργά. Ένα βογκητό βγήκε από μέσα της και άρχισα σιγά σιγά να τη γαμάω. Μετά από περίπου 4 λεπτά αρχίζω έναν κασμά στην κωλάρα της που δεν είχε τελειωμό. Έβγαζε κραυγές και φώναζε να σταματήσω. Όσο την άκουγα τόσο συνέχιζα. Είχα κλείσει τα μάτια και τη γαμούσα ανελέητα. Όταν μου ήρθε να χύσω και άνοιξα τα μάτια μου είδα κάτι το φοβερό. Φώναζε και με παρακαλούσε να σταματήσω. Είχε βγει λίγο αίμα και κατάλαβα ότι την έσκισα στ’ αλήθεια. Σηκώθηκα, πήγα στην τουαλέτα, της περιποιήθηκα λίγο τον κώλο. Δεν έλεγε τίποτα από την ντροπή που ένιωσε. Της είπα να πάει στο σπίτι. Έφυγε.
Πριν φύγω τη βρήκα έξω στο χωριό. Μου είπε ότι πήγε σε γιατρό στην πόλη και τη βοήθησε. Δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει. Με αποχαιρέτησε. Μου είπε ότι δε θα ξαναβρεθούμε. Και της απάντησα ότι θα ξαναβρεθούμε θες δε θες. Χαμογέλασε κι έφυγε. Περιμένω να ξαναπάω για να την πηδήξω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")