Πως γαμήθηκε μπροστά μου

Δημοσιεύθηκε από tasire
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (26 Votes)
Είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια και δεν έχουμε πλήξει καθόλου ερωτικά. Όλο και κάτι βρίσκουμε για να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή. Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιούμε το internet, βρίσκουμε ζευγάρια ή και μοναχικούς άντρες και κάνουμε sex με την κάμερα. Από πέρυσι αρχίσαμε ν’ αναρωτιόμαστε πως θα ήταν να το κάνουμε ζωντανά. Προσπαθήσαμε από αγγελίες να βρούμε κάτι αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οπότε είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε το καλοκαίρι στις διακοπές μας.

Τις διακοπές τις περνάμε στο νησί της Ειρήνης και η κύρια παρέα μας είναι ένα ζευγάρι που μένει στο νησί αλλά ο άνδρας έρχεται συχνά στην Αθήνα για δουλειές του μαγαζιού του. Ο Γιώργος είναι ενδιαφέρον τύπος και δεν κρύβει ότι του αρέσει η Ειρήνη. Στις συζητήσεις μας, όλο κι ανταλλάσσουμε πειράγματα με την γυναίκα του, το Γιώργο και την Ειρήνη, αλλά μέχρι εκεί. Μικρή κοινωνία, γνωστοί, οπότε δύσκολο ν’ ανοιχθείς. Ένα βράδυ που ήμασταν μόνοι με την Ειρήνη και είχαμε πιει μερικά ποτά, μου είπε:

- Πως θα ήταν να κάναμε μια παρτούζα με τον Γιώργο;

Eγώ της απάντησα:

- Είσαι τρελή; Αυτό δεν γίνεται.

Από τότε δεν ξαναμίλησε για το θέμα στις υπόλοιπες διακοπές μας. Βέβαια πήγαμε οι 2 μας 2 μικρά ταξιδάκια μακριά απ’ το χωριό της αλλά δεν μας έτυχε τίποτα αξιόλογο. Τον Αύγουστο γυρίσαμε πιο νωρίς στην Αθήνα κι αφήσαμε τα παιδιά στα πεθερικά μου στο νησί. 2 μέρες μετά, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Γιώργος που μας είπε ότι θα ερχόταν για 1 μέρα στην Αθήνα και θα έμενε σπίτι μας τώρα που έλειπαν τα παιδιά μας. Όταν ρώτησα την Ειρήνη που θα τον πάμε το βράδυ, μου είπε:

- Άσε να κάτσουμε σπίτι κι αν θέλουμε αργά, πάμε σε κανένα μπαράκι.

Την άλλη μέρα γύρισα νωρίς στο σπίτι, αφού έκανα τα απαραίτητα ψώνια. Η Ειρήνη άργησε να γυρίσει. Ήρθε κατά τις 17:00 και μου είπε ότι πήγε για ψώνια μετά τη δουλειά της. Βαστούσε 3 τσάντες. Δεν έδωσα σημασία κι αρχίσαμε να κάνουμε κάποιες ετοιμασίες. Κρασί στο ψυγείο, κόψιμο τυριών, κλπ. Ο Γιώργος ήρθε στις 21:00. Έδειχνε κουρασμένος γιατί έπρεπε να τελειώσει τα πάντα σε 1 μέρα. Έκανε ένα μπάνιο και καθίσαμε στη βεράντα να φάμε. Είχε ωραίο φεγγάρι και γρήγορα ήπιαμε 2 μπουκάλια κρασί. Η Ειρήνη φορούσε ένα άσπρο παντελόνι με το στρινγκ να φαίνεται και όταν έσκυβε, το βλέπαμε ολοκάθαρα. Δεν μας έκανε εντύπωση, γιατί ξέραμε ότι η Ειρήνη φοράει πάντα στρινγκ τα καλοκαίρια. Αυτή τη βραδιά όμως, δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει. Αντίθετα, έσκυβε συνέχεια για να φαίνεται. Σε κάποια στιγμή μας ρώτησε αν μας αρέσει το στρινγκ της. Εμείς μείναμε έκπληκτοι κι απαντήσαμε «Ναι!» μουδιασμένα.

- Ε τότε θα σας δείξω κι αυτά που αγόρασα σήμερα! Μας είπε.

Εμείς είπαμε «Εντάξει».

- Να περάσουμε καλύτερα μέσα, να κλείσουμε τις κουρτίνες και ν’ ανάψουμε το A/C γιατί θέλω να σας χορέψω.

Μπήκαμε μέσα κι η Ειρήνη έβαλε στο CD την κατάλληλη μουσική. Ανάψαμε το A/C, βάλαμε ποτά και περιμέναμε. Ξαφνικά μπήκε η Ειρήνη στο σαλόνι και μείναμε άφωνοι! Φορούσε ένα κόκκινο δικτυωτό φανελάκι κι ένα τιγρέ στρινγκ. Κλείνει τα φώτα κι αρχίζει να χορεύει αργά κι αισθησιακά.

- Εσείς θα κάτσετε στο καναπέ και δε θα κάνετε τίποτα…

μας είπε. Εγώ είχα τρελαθεί! Ο Γιώργος είχε πάθει την πλάκα του. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Για λίγο εξαφανίζεται κι εμφανίζεται μ’ ένα κίτρινο στρινγκ, με άνοιγμα μπροστά και μας λέει:

- Καλά, δε ζεσταίνεστε εσείς; Βγάλτε τα ρούχα σας.

Τι να κάνουμε; Μείναμε με τα σλιπάκια. Τότε η Ειρήνη βγάζει το φανελάκι της, έρχεται κάθεται ανάμεσά μας με το ποτό της, μας χουφτώνει και τους 2 κι αρχίζει να παίζει με τα καυλιά μας. Δεν μπορώ να πω ότι αισθανόμασταν άνετα. Ξαφνικά σκύβει κι αρχίζει να μου παίρνει πίπα ενώ με το χέρι της βάζει το χέρι του Γιώργου πάνω στα βυζιά της. Σηκώνεται και βάζει τον κώλο της στο πρόσωπο του Γιώργου, ενώ εμένα με σηκώνει όρθιο και συνεχίζει την πίπα. Ο Γιώργος άρχισε να τη γλείφει. Δεν άντεξα και την έχυσα στη μούρη και στα βυζιά. Αυτή άρχισε να τ’ απλώνει πάνω της. Ξαφνικά σταμάτησε και μου είπε να φέρω τη φωτογραφική μηχανή. Έφερε ένα σεντόνι, το άπλωσε κάτω, ξάπλωσε και μου λέει:

- Εσύ θα κάτσεις στον καναπέ, θα βλέπεις και θα τραβάς φωτογραφίες.

Φωνάζει το Γιώργο κι όπως ήταν ξαπλωμένη, παίρνει την πούτσα του στο στόμα της, ενώ εμφανίζει κι ένα δονητή κι αρχίζει να τον χώνει στο μουνί της. Ο Γιώργος είχε τρελαθεί! Έχωνε βαθιά την πούτσα του μέσα στο στόμα της. Εγώ άρχιζα να τον παίζω. Πήγα να μπω κι εγώ στο παιχνίδι αλλά μ’ έδιωξε.

- Μόνο θα βλέπεις και θα τον παίζεις… μου είπε.

Δεν άργησαν να χύσουν. Ο Γιώργος έχυσε στην κοιλιά της. Εγώ τράβηξα πολλές φωτογραφίες. Σηκωθήκαμε κι αφού πήγαμε οι άνδρες το μπάνιο να κάναμε ντους, βγήκαμε στην βεράντα και συνεχίσαμε τα ποτά μας. Η Ειρήνη ρώτησε αν μας άρεσε και μας είπε ότι καλά θα ήταν να ήμασταν 4άδα. Ο Γιώργος υποσχέθηκε να πείσει τη γυναίκα του να το κάνουμε. Στις 03:00 πήγαμε για ύπνο κι η Ειρήνη μου λέει:

- Θέλω να με γλείψεις και να με γαμήσεις έτσι χυμένη όπως είμαι. Γι’ αυτό δεν πλύθηκα!

Αυτό ήταν! Κάναμε ένα απ’ τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μας μέχρι το πρωί.
Copyright protected OW ref: 160764