H φιλλιπινέζα μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι παντρεμένος 38 ετών απολαμβάνω επιτυχία στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή. Συμπεριλαμβανομένου και της σεξουαλικής μου ζωής εντός και εκτός γάμου.

Το σπίτι μου είναι 5 λεπτά από το γραφείο μου και έτσι τα μεσημέρια επιστρέφω για 2 ώρες μεσημεριανό και λίγο ξεκούραση μιας και μετά επιστρέφω γραφείο και μπορεί να γυρίσω πολλές φορές και μετά τις 10 το βράδυ.

Στο σπίτι πάντα έχουμε εσωτερική κοπέλα μιας και η γυναίκα μου εργάζεται πολλές ώρες επίσης . Οι αλλαγές βεβαίως στις κοπέλες είναι πολλές μιας και είναι λίγο απαιτητική και τα θέλει όλα στην εντέλεια. Πρόσφατα προσέλαβε ένα κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες 21 ετών πολύ όμορφο κοντούλη με μαύρα μαλλιά μακριά .

Δεν έδωσα και πολύ σημασία το μεσημέρι γυρνούσα πάντα με το χαμόγελο είχε έτοιμο το τραπέζι με περίμενε να φάω και όταν κατέβαινα στο πρόχειρο καθιστικό δίπλα στο δωμάτιο της μου έφερνε καφέ ,πάντα με χαμόγελο.

Όσο περνούσε ο καιρός 2- 3 μήνες μου φαινόταν ότι συνεχώς ομόρφαινε ήταν πιο περιποιημένη πιο φρέσκια ποιος ξέρει τι περνούσε το κοριτσάκι στην πατρίδα του σκεφτόμουν.

Στο πρόχειρο καθιστικό είχα φουλ σετ με TV,video,DVD,Nova,Sat,κλπ και βεβαίως πορνό DVD μιας και η γυναίκα μου μετά τον γάμο ούτε καν ήθελε να τα δει???????.

Το βράδυ αργά καθόμουν και έβλεπα χωρίς φωνή μιας και το δωμάτιο της κοπέλας ήταν δίπλα.

Βλέποντας το συρτάρι με τα DVD η σειρά άρχισε να μπερδεύεται και για να το επιβεβαιώσω έβαλα σημάδι το άλλο μεσημέρι πάλι λάθος η σειρά, η γυναίκα μου δεν υπήρχε περίπτωση άρα ήταν η κοπέλα του σπιτιού. Τώρα έπρεπε να καταλάβω την ώρα που γινόταν αυτό, μετά από τσεκάρισμα κατάλαβα ότι γινόταν το πρωί όσο λείπαμε. Είχε αρχίσει να μου γίνεται έμμονη ιδέα χωρίς να πω βεβαίως τίποτα στην γυναίκα μου η οποία με την ιδέα και μόνο θα την είχε σουτάρει.

Ένα πρωί δεν άντεξα γύρισα σπίτι κατά τις 11.00 τίποτα άλλη ημέρα κατά τις 12.00 τίποτα την επόμενη αφού φύγαμε την ίδια ώρα με την γυναίκα μου επέστρεψα σε μισή ώρα όπου και επαληθεύτηκα. Μπαίνοντας από την κεντρική πόρτα στα νύχια, κατέβηκα κάτω και βλέπω το μωράκι με βρακάκι λευκό βαμβακερό να είναι ξαπλωμένο στην πολυθρόνα μου να βλέπει τσόντα και να μαλακίζεται με τρελή καύλα βγάζοντας μικρές κραυγές. Κατακαύλωσα αλλά δεν μου πήγε να κάνω τίποτα βγήκα έξω και ξαναμπήκα φωνάζοντας την από την είσοδο. Δεν άργησε να έρθει κόκκινη από την καύλα φορώντας την φόρμα της. Της ζήτησα να μου βρει το ημερολόγιο μου που φυσικά δεν βρήκε μιας και το είχα πάρει φεύγοντας.

Από την ιδία ώρα η ιδέα μου είχε μπει στο μυαλό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην εκπληρώσω την φαντασίωση μου.

Το βραδύ αργά έβαλα να δω DVD με την φωνή χαμηλά ώσπου κάποια στιγμή είδα από την άκρη του ματιού μου την πόρτα της να ανοίγει μια χαραμάδα . Αμέσως έβγαλα έξω το πούτσο μου και άρχισα να τον χαϊδεύω, η πόρτα έκλεισε μετά από λίγο άνοιξε και πήγε έτσι ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησα και σηκώθηκα να πιω δήθεν νερό. Γυρνώντας είχε κλειστή την πόρτα ,έκλεισα την τηλεόραση και πήγα για ύπνο. Ξανά την επόμενη και την επόμενη την είχα κάνει τούρμπο και η φωνή όλο και πιο δυνατά τόσο ώστε να ακούει καλύτερα αλλά μην πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου.

Το επόμενο βράδυ αποφάσισα να προχωρήσω έως το τέλος όταν είδα να ανοίγει η πόρτα και να μην κλείνει είχε ξεθαρρέψει αφού είχε περάσει κανένα τέταρτο σηκώθηκα και πόρτα δεν έκλεισε πήγα κοντά άνοιξα εγώ την πόρτα και την είδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι να παίζει με μανία το μουνάκι της. Αμέσως σηκώθηκε καλύπτοντας με το ένα χέρι τα βυζάκια της με το άλλο το μουνάκι της να μου δικαιολογηθεί χωρίς να καταλαβαίνω καν τι λέει την έπιασα από τους ώμους και την έβαλα στα γόνατα μπροστά μου έβγαλα έξω τον πούστο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί και της τον έβαλα στο στόμα .Δεν πέρασε καν ένα λεπτό και την έχυσα στο στόμα , έκλεισα την πόρτα χωρίς να πω λέξη μετά την τηλεόραση και πήγα για ύπνο. Το πρωί καθώς έπινα καφέ με την γυναίκα μου δεν σήκωνε τα μάτια να με δει.

Φύγαμε και το μεσημέρι που γύρισα πάλι τα ίδια δεν με κοιτούσε καν , το βράδυ εγώ ξανά στο πρόχειρο καθιστικό έβαλα τσόντα η πόρτα δεν άνοιγε ήμουν έτοιμος να πάω για ύπνο όταν είδα την πόρτα να ανοίγει μια χαραμάδα αμέσως της έκανα νόημα να έρθει αλλά τίποτα η πόρτα όμως ανοικτή σηκώθηκα μπαίνω στο δωμάτιο της και πάλι τα ιδία ξαπλωμένη γυμνή να χαϊδεύει το μουνάκι της .

Όπως ήταν ξαπλωμένη ανοίγω τα πόδια της και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι το οποίο ήταν ξυρισμένο πολύ προσεκτικά αφήνοντας μια μικρή τουφίτσα μούσκεμα και μύριζε σαπούνι. Το μωράκι από την καύλα δεν καταλάβανε και άρχισε να βγάζει κραυγές φοβήθηκα μην ξυπνήσει η γυναικά μου οπότε και σταμάτησα έκλεισα την πόρτα και πήγα για ύπνο. Προς έκπληξη μου η γυναίκα μου δεν κοιμόταν ( η ώρα ήταν 2.00 και) αλλά διάβαζε ένα βιβλίο με το που με κοίταξε με το γνωστό χαμόγελο κατάλαβα τι περίμενε εγώ ήμουν έτοιμος οπότε συνέχισα σε εκείνη ένα γλείψιμο στο μουνάκι της και καθώς την είχα γυρίσει πίσω κολλητά και την γάμουσα με λύσσα είδα την κοπέλα του σπιτιού να μας παίρνει μάτι από την ανοικτή πόρτα δεν άντεξα και άρχισα να χύνω όπου και έφυγε χωρίς να πάρει χαμπάρι η γυναικά μου.

Την επόμενη το μεσημέρι γυρνώντας σπίτι ήταν όλα χαμόγελα και καθόλου ντροπές.

Κατευθείαν την κατεβάζω από το χέρι στο δωμάτιο της την γδύνω και αρχίζω να της γλύφω με μανία το μουνάκι της τέτοια καύλα πραγματικά είχα καιρό να ζήσω ίσως και ποτέ την γυρνάω καθώς είχα γδυθεί σε στάση 69 οπού παρότι προσπάθησα να κρατηθώ την χύνω στο στόμα δεν άφησε τίποτα, δεν περάσανε 10 λεπτά είχε σηκωθεί ο πούτσος μου και ήθελα να γεμίσω όπου αρχίζει να με παρακαλεί να μην την γαμίσω μιας και είναι παρθένα και δεν μπορεί να παντρευτεί στην χώρα της αν δεν είναι. Τότε η καύλα έφτασε στα κόκκινα την γυρνάω από πίσω της σαλιώνω τον κώλο όσο καλύτερα μπορούσα και αρχίζω να της τον βάζω. Ήταν δύσκολο μιας και αυτή αντιστεκόταν και δεν το είχε ξανακάνει από ότι κατάλαβα. Μετά από λίγο άρχισε να το συνηθίζει έχυνε ασταμάτητα παίζοντας το μουνάκι της και εγώ την γαμούσα χωρίς έλεος. Δεν άντεξα άλλο την γύρισα και την έχυσα στο στόμα.

Χωρίς λέξη πήρα τα ρούχα μου και ανέβηκα στο δωμάτιο μου να κάνω ένα ντουσάκι μιας και έπρεπε να επιστρέψω στο γραφείο μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")