Μια φοιτήτρια όλο καύλα

Δημοσιεύθηκε από Geno
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.88 (8 Votes)
Γεια σας με λένε Geno και είμαι καιρό αναγνώστης του site. Πρόσφατα έγινα μέλος και πήρα το θάρρος να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που έζησα πριν 2 Χρόνια όταν ήμουν 18 χρονών.

Εκείνο το διάστημα βρισκόμουν σε σχέση με μια κοπέλα 1 χρόνο μικρότερη μου και όλα κυλούσαν ομαλά. Ήταν Σάββατο απόγευμα όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κολλητό μου να βγούμε για ποτό σε γνωστό κλαμπάκι της πόλης μας το βράδυ και συμφώνησα μετά από μια ανελέητη γκρίνια της κοπέλας μου μιας που δε μπορούσε να έρθει. Πέρασε η ώρα και κατά τη 1 ήμασταν στο μαγαζί. Δεν υπήρχε πολύς κόσμος, σίγουρα κάποιοι θα το χαρακτήριζαν άδειο, αλλά πραγματικά μέσα σε μισή ώρα ασφυκτιούσαμε από τον υπερβολικό κόσμο. Καθώς έπινα το ποτό μου και σκάναρα το μαγαζί το ματιά μου καρφώθηκαν πάνω της. Ήταν ψηλή με μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, αθλητικό σώμα με σκουλαρίκι στον αφαλό και μια τρομερή κωλάρα που σε ζάλιζε. Με κάρφωσε και αυτή και το όλο σκηνικό συνεχίστηκε για τουλάχιστον 2 ώρες. Σε κάποια φάση όντας ζαλισμένος από τον ποτό θέλησα να πάω τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Καθώς έπλενα τα χέρια μου γύρισα και κοίταξα την πόρτα και στεκόταν αυτή.

Μου χαμογέλασε και μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες. Γύρισα στο φίλο μου και του εξήγησα το σκηνικό που παίχτηκε και μου είπε ότι πρέπει να της μιλήσω. Την ώρα που γύριζε στην παρέα της την έπιασα από το χέρι και την τράβηξα σε μια σκοτεινή γωνία να της μιλήσω. Ήταν 22 χρονών, σπούδαζε παιδαγωγικά και γενικά σου ενέπνεε μια απίστευτη καύλα με αυτό το πονηρό της χαμόγελο και τα 2 της φλογέρα καφέ ματιά. Με αποχαιρέτησε λέγοντας μου ευγενικά πως πρέπει να γυρίσει στην παρέα της και ότι χάρηκε που τα είπαμε. Δε μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου για το υπόλοιπο βράδυ. Κατά τις 5 το πρωί λιώμα παίρνω την απόφαση να τα παίξω όλα και να της πω να πάμε μια βόλτα. Δέχτηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πήγαμε σε ένα ήσυχο μέρος που ήξερε και πήγαινα με παλιές καβάτζες και ούτε που κατάλαβα πως οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν και έδιναν την δική τους μάχη. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το μαύρο παντελόνι της και το στρινγκ της ήταν μούσκεμα. Σε κάποια φάση τραβήχτηκε απότομα, μου κατέβασε το παντελόνι και έπεσε στα γόνατα.

- Έτσι μωρή πουτάνα, ρούφα το καυλί μου, ήθελα να σε σκίσω μέσα στον κόσμο, από το πρώτο λεπτό που σε είδα σε έκοψα είσαι μεγάλη καργιόλα.

- Τι πούτσα είναι αυτή αγόρι μου, μεγάλη και χοντρή, δν χορταίνω να τη ρουφάω.

Ενώ μου τα έλεγε αυτή συνέχιζε να με κοιτάει στα μάτια και να μου κάνει ένα βαθύ γρήγορο και υγρό τσιμπούκι. Τη σταμάτησα, την σήκωσα της έβγαλα το τζιν και το λεοπάρ στρινγκάκι της και άρχισα να τρώω με μανία το μουνί της ενώ της έβαζα 2 δάχτυλα. Η καργιόλα ήταν τέρμα μούσκεμα, το μουνόχυμα της ήταν τόσο γλυκό και πολύ που έτρεχε στο πηγούνι μου. Ξαφνικά εκεί που της πιπίλαγα την κλειτορίδα μου έπιασε από το μαλλιά με έσφιξε μέσα στην καυτή μουνάρα της και άρχισε να τρέμει και να φωνάζει.

- Χύνω ρε καργιόλη, σε χύνω, χύνω μέσα στο στόμα σου.

Δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Σηκώθηκα και αμέσως βύθισα το καυλί μου που κόντευε να σπάσει στην τρύπα της. Το μουνί της παρότι έσταζε σα σπασμένη βρύση ήταν στενό και με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Μετά από ένα ασταμάτητο σφυροκόπημα 20 λεπτών την έβαλα να γονατίσει και έχυσα μέσα στο στόμα της. Κατάπιε και την τελευταία σταγόνα σπέρματος. Κοίταξα τον ουρανό είχε αρχίσει να ξημερώνει καλά. Ούτε που κατάλαβα πως είχε περάσει η ώρα. Μαζευτήκαμε, την πήγα σπίτι και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα με την υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε σίγουρα.

Αυτή ήταν η ιστορία μου, αν σας άρεσε ευχαρίστως να μοιραστώ μαζί σας τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες με την καυλιάρα φοιτήτρια.
Copyright protected OW ref: 159819