Τον ήθελε και τον πήρε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι τριάντα ετών, ψηλός, μελαχρινός, με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και πράσινα μάτια. Εκείνη ξανθιά, μέτρια στο ανάστημα, όμορφα στητά στρογγυλά βυζάκια με μεγάλες ρώγες και κωλαράκι τόσο τέλειο σαν να είναι ζωγραφιστός. Για ατέλειες και κυτταρίτιδας και χαλαρώσεις στο σώμα της, ούτε κουβέντα.

Μετά από διαδικασίες που προέκυψαν από την εργασία μου το κινητό της, το έγραψα στην μνήμη του κινητού μου. Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συναλλαγής μας έβλεπα πως με έγδυνε διακριτικά, χωρίς εγώ να αντιδρώ θετικά. Εγώ ζω στην Κρήτη ενώ εκείνη στην Αθήνα. Με την πρώτη ευκαιρία που μου δόθηκε για βόλτα, της τηλεφώνησα και της είπα:

-    «Γεια σου. Είμαι ο Νίκος. Τι κάνεις;»

Και μου απαντά με απίστευτο εκνευρισμό:

-    «Το ‘ξερα ρε πούστη ότι θα πάρεις. Ποιος νομίζεις ότι είσαι και δεν μου έριξες ούτε μια ματιά;»

Εγώ σάστισα. Κατάπια την γλώσσα μου. Κατόπιν τούτου και αφότου ξαναήρθε η λογική και στους δυο μας μετά από κάποια μπινελίκια καταφέραμε να κλείσουμε ραντεβού στο Μπουρνάζι. Πήγαμε σε ένα κλαμπ τρίπατο, τετράπατο, ούτε που θυμάμαι. Όλοι οι άντρες ήταν καρφωμένοι σε αυτήν και τα θηλυκά σε εμένα. Γενικώς μας κοιτούσαν όλοι με ζήλια και θαυμασμό ενδεχομένως.

Η συνέχεια ήταν ποτό, ποτό, ποτό, και άρχισαν τα φιλιά, τα βαρβάτα χάδια, και οι πρόστυχες προτάσεις, για την συνέχεια της βραδιάς. Έλα όμως που ξεκίνησε από το κλαμπ και συγκεκριμένα στην ανδρική τουαλέτα που όλως τυχαίως έλαμπε από καθαριότητα καθώς υπήρχε γυναίκα στην είσοδο. Μου είπε:

-    «Θέλω εδώ και τώρα να σε νιώσω. Και μην διανοηθείς να μου το αρνηθείς!»

Με μια περίτεχνη ενέργεια έβγαλε το στρινγκ, ανασήκωσε την φούστα και χωρίς να καθυστερήσει έχωσε τρία δάχτυλα στο υπέροχα αποτριχωμένο μουνάκι της, με κερί παρακαλώ. Στην συνέχεια το πέταξα έξω το καυλί μου αφού δεν άντεχε άλλο εκεί μέσα και πριν καλά - καλά βγει είχε χωθεί στο πιο όμορφο μουνί που είχα δει ποτέ μου.

Τα υγρά της είχαν βρέξει τα μπουτάκια της και οι αναστεναγμοί της ήταν σαν να είχε να γαμηθεί ένα χρόνο. Μέσα σε ένα λεπτό έχυσε νιώθοντας το μουνί της να με πιέζει αρκετά όπως δεν το είχα ξανανιώσει ποτέ σε άλλη γυναίκα. Παράλληλα μου ήρθε να χύσω και πάω να τραβηχτώ. Το νιώθει και με πιάνει από την μέση γδέρνοντας με στην μέση με τα νύχια της ψιθυρίζοντας μου να χύσω μέσα της, κάτι το οποίο έκανα με ευχαρίστηση. Πιστέψτε με ένοιωθα πως θα την τρυπούσαν τα χύσια μου τεράστια πίεση.

Να σημειωθεί ότι κάποιοι σάλταραν βλέποντας το θέαμα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Το γλέντι συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο μου με τσιμπούκια, γλειφομούνια, χυσίματα μέχρι που κοιμήθηκε στις 9:30 το πρωί, ενώ εγώ εξακολουθούσα να καταλάβω γιατί είμαι ακόμα καυλωμένος. Όταν ξύπνησε εγώ ήμουν στο μπαρ του ξενοδοχείου χτύπησε το κινητό μου και μου είπε να ανέβω πιάσαμε την κουβέντα και σε ένα σημείο της με ρωτάει:

-    «Η μάνα σου τι κάνει;»

-    «Καλά…», της απαντώ.

Με ξαναρωτά:

-    «Ο πατέρας σου, τα αδέρφια σου καλά είναι;»

Την ρωτάω εγώ που τους ξέρει, και τότε μου σκάει το παραμύθι.

-    «Η μάνα σου με την μάνα μου είναι κολλητές. Εγώ σε ξέρω από τα λεγόμενα της μάνας σου αφού οι γονείς μας κάνανε προσπάθειες να μας γνωρίσουν, αρχικά μέσω φωτογραφιών και μετά θα κανόνιζαν συνάντηση, που εγώ κατά τύχη έλειπα πάντα από αυτές (Πάσχα, Χριστούγεννα) ήμουν με την παρέα μου».

Ήξερε τα πάντα για μένα… τις σχέσεις μου για το στρατιωτικό μου, για τα πάντα. Αφού έμεινε έδινε πλήρη αναφορά των στιγμών με τον γνωστό παραστατικό τρόπο η μάνα όπως:  «Το καμάρι μου δυο μέτρα άντρας μελαχρινός. Αχ τα πράσινα μάτια του μου έλειψαν», και κάτι τέτοια σάλια. Τέλος πάντων ένιωσα θύμα της ένιωσα θήραμα, εγώ ο μέχρι τώρα κυνηγός.

Τελικά ήταν στόχος της να γαμηθεί μαζί μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")