Ο τεχνικός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια και 5 μήνες σ΄ ένα όμορφο νησί του Ιονίου. Οι ήρωες, δύο, ένας παντρεμένος άντρας που του αρέσει να κάνει παιχνίδι με τις θηλυκές υπάρξεις που είναι έτοιμες για αμαρτίες (και δεν διστάζει πολύ να δώσει το πράσινο φως) και μια ανύπαντρη γυναίκα που όταν ερωτεύτηκε την πρώτη φορά πίστεψε πως οι άντρες μπορούν να είναι ειλικρινείς, να αγαπούν με την καρδιά τους και να εκτιμούν όταν κάποια τους λατρέψει. Μέγα λάθος, διότι όπως απεδείχθη δεν υπάρχουν τέτοια αρσενικά όντα. Οπότε άλλαξε τρόπο σκέψης και έγινε πιο ρεαλίστρια. Η δεύτερη λοιπόν δούλευε σ΄ ένα γραφείο και μέσα στα ποικίλα καθήκοντα της ήταν και η υποδοχή των διαφόρων τεχνικών που ερχόταν εκείνο τον καιρό για να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση κάποιων μηχανημάτων (είχε προηγηθεί μετακόμιση και γινόταν της κοινής γυναικός το κιγκλίδωμα στο γραφείο). Η διευθύντρια της (μια τεμπέλα ύαινα που έδινε διαταγές και την έκανε όταν επρόκειτο για δουλειά, να παραβρεθεί σε «μίτινγκ» - έτσι λένε το πάω στην καφετζού ή έχω ραντεβού με γκόμενο) της είπε πως επρόκειτο εκείνο το απόγευμα να έρθει ένας τεχνικός από την Αθήνα να εγκαταστήσει κάποιο μηχάνημα και έπρεπε η(ας την ονομάσουμε Χαρά)να τον υποδεχτεί στο λιμάνι, να τον οδηγήσει στο γραφείο και φυσικά να παραμείνει εκεί μήπως χρειαστεί κάτι.

Η Χαρά πυρ και μανία, μόνη στο γραφείο να περιμένει να περάσει η ώρα, φυσικά βρίζοντας την ηλίθια αφεντικίνα και όχι μόνο (αν ήξερε ο τεχνικός (ας τον ονομάσουμε Νικόλα) τι είχε πει το στόμα της για την πάρτη του δεν θα την πλησίαζε).

Τέλοσπαντων, τον φέρνει στο γραφείο και αρχίζει αυτός να δουλεύει. Η Χαρά, αμέσως τον έκοψε τον μάγκα ότι κάτι ήθελε, και το ένστικτο της χτύπησε κόκκινο με αυτόν τον τύπο. Αν και δήλωσε Αθηναίος αμέσως κατάλαβε ότι είναι νησιώτης και όπως αποδείχτηκε δεν έπεσε έξω. Ο Νικόλας άρχισε τα περίεργα βλέμματα, τα πειράγματα και γενικά έκανε ό,τι μπορούσε για να ασχολείται μαζί της.

Ο τύπος πολύ ερωτιάρης, δεν έχανε ευκαιρία να είναι δίπλα της και να την αγγίζει. Ωραίος άντρας και εξέπεμπε τέτοιο ερωτισμό που φυσικά δεν την άφησε αδιάφορη.

Η αλήθεια είναι πως από την δεύτερη μέρα ήθελε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Αυτό δεν ήταν χημική αντίδραση ήταν ατομική διάσπαση. Πρόσεξε όμως ότι φορούσε βέρα άρα έχετε γεια βρυσούλες. Πάνε οι ελπίδες να γίνει κάτι μεταξύ τους. Έφυγε ο Νικόλας αλλά δεν τέλειωσε η ιστορία. Άρχισε να της στέλνει διάφορα μέιλ πολλά από τα οποία είχαν πονηρό περιεχόμενο. Μιλούσαν στο τηλέφωνο αλλα αυτός δεν εκδηλωνόταν, οπότε μετά από ένα μήνα περίπου και αμέτρητα τηλέφωνα και μέιλ η Χαρά του τηλεφωνεί. Τον ρωτάει ευθέως αν την γουστάρει, αν την σκέφτεται και εκείνος αν και αρχικά αμήχανος το παραδέχεται.

Μετά από λίγες μέρες έρχεται ξανά στο νησί για κάποιες εργασίες. Όταν μπήκε στο γραφείο η Χαρά ένιωθε τέτοια ένταση που η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή.

Τον χαιρετάει τυπικά και όταν κάποια στιγμή μένουν μόνοι τους στο γραφείο αγκαλιάζονται και αρχίζει να την φιλάει σαν τρελός. Ειναι και οι δυο τους πολύ ερεθισμένοι και θέλουν να κάνουν έρωτα εκείνη την στιγμή. Τα χάδια του, τα φιλιά του, η ανάσα του όλα είναι τέλεια. Τον ήθελε μέσα της, ήθελε να τον δει και να τον ακούσει να τελειώνει. Έκαναν όμως υπομονή, μετά δυσκολίας όμως, και στις 3 το απόγευμα τον πήγε στην πανσιόν που θα έμενε. Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο άρχισαν να φιλιούνται να την πιέζει πάνω του και να νιώθει ότι το όργανο του ήταν τόσο σκληρό που θα έσκιζε το παντελόνι του. Την έγδυσε από την μέση και κάτω και αφού της χάρισε πολλά φιλάκια ψηλά στα πόδια της, κατέβασε το εσώρουχο της και άρχισε να την γλύφει ασταμάτητα. Ο Νικόλας είναι αστέρι σ΄ αυτόν τον τομέα, έγλυφε με τέτοια λαχτάρα και τεχνική που η Χαρά δεν άργησε να φτάσει σ΄ έναν υπέροχο, μοναδικό οργασμό. Πολλές φορές η Χαρά έχει επιθυμήσει την υπέροχη γλώσσα του να κάνει θαύματα και ερεθίζεται πολύ. Στην συνέχεια τον έριξε ανάσκελα στο κρεβάτι, έγλυψε το όργανο του, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και αφού του έβαλε προφυλακτικό κάθισε πάνω του και βύθισε αυτό το υπέροχο πέος μέσα της. Αυτός ο άντρας ξέρει τι θα πει πήδημα! Δεύτερος οργασμός και το καλύτερο ήταν όταν ο Νικόλας έχυνε. Τα βογκητά του και η βαριά του ανάσα ήταν το κάτι άλλο.

Δυστυχώς αν και ήθελε και δεύτερο γύρω η Χαρά έπρεπε να φύγει. Όταν το απόγευμα συναντήθηκαν στο γραφείο συνέχισαν να «παίζουν» και ειδικά όταν την στρίμωξε στην κουζίνα και την κόλλησε στον τοίχο ήταν έτοιμοι να το κάνουν πάλι εκεί στα όρθια. Ήταν όμως επικίνδυνο να μην τους δουν.

Το βράδυ της ζήτησε να τον πάει με το αυτοκίνητο της στην πανσιόν γιατί ήταν κουρασμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει πολύ. Σταμάτησαν λίγο πιο μακριά από την πανσιόν και αφού μίλησαν λίγο άρχισαν να φιλιούνται και δεν άργησε να βάλει το χέρι μέσα στο εσώρουχο της και άρχισε να της τρίβει την κλειτορίδα και να βάζει ένα ένα δάχτυλο μέσα της. Την πήδηξε με αυτόν τον τρόπο και όταν τελείωσε γύρισε τον κοίταξε, του κατέβασε το φερμουάρ και τον πήρε στο στόμα της. Ήταν φανερά πολύ ερεθισμένος και την προσκάλεσε να πάνε στο δωμάτιο του να κάνουν έρωτα. Η Χαρά όμως δεν πήγε............

Την επόμενη μέρα ο Νικόλας έφυγε αλλά δεν έπαψε να της τηλεφωνεί και πολλές φορές έκαναν τηλεφωνικό σεξ. Η Χαρά τρελαίνεται να τον ακούει να χύνει. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν ήταν πριν δυόμισι χρόνια, έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί μέσα στο αυτοκίνητο του. Ήθελαν και οι δύο να κάνουν έρωτα, όμως δεν υπήρχε χρόνος.

Η Χαρά ερωτεύτηκε τον Νικόλα, τον αγάπησε, και τον αγαπάει ακόμα. Εκτός από καλός εραστής είναι και υπέροχος άνθρωπος, ένας σύντροφος που πάντα ήθελε. Ανήκει όμως σε άλλη, την γυναίκα του την αγαπάει, απλά του αρέσει λίγο η περιπέτεια.

Νικόλα να ξέρεις πως η Χαρά σε σκέφτεται κάθε μέρα, σε θέλει πολύ και ελπίζει πως κάποια μέρα θα ξαναβρεθείτε, έστω για λίγο. (αν φυσικά την θέλεις ακόμα)

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")