Ξέφρενο γαμήσι στο κλαμπ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (15 Votes)
Καλησπέρα σε όλο το παρεάκι. Είμαι η Λίζα και σε λίγες μέρες γίνομαι 21. Η ιστορία μου είναι πρόσφατη και έλαβε χώρα σε γνωστό παραθαλάσσιο κλαμπ της Πάτρας. Γενικά είμαι μια κοπέλα που απολαμβάνει το σεξ, είμαι εμφανίσιμη και το ξέρω, έχω μεγάλο στήθος το οποίο φροντίζω να αναδεικνύω με τον δέοντα τρόπο σε κάθε μου έξοδο. Εκείνο το βράδυ δεν ήμουν καλά. Ο πρόσφατος χωρισμός μου με είχε γεμίσει μιζέρια και είχα ανάγκη να βγω να ξεδώσω. Κανονίζω λοιπόν Σάββατο βράδυ να βγω για ποτό με τη φίλη μου την Άντζελα.

Βράδυ λοιπόν και το κέφι έχει ανάψει. Δυνατή μουσική, ποτάρες, χορός. Τα μάτια μου γυαλίζουν, το στήθος μου ξεπροβάλλει προκλητικά από το στενό τοπάκι μου (είμαι πληθωρική) και το κωλαράκι μου διαγράφεται ξεκάθαρα από το άσπρο παντελόνι μου. Η ώρα έχει περάσει και έχω πιει αρκετά. Βλέπω σε κάποια στιγμή την Άντζελα να μιλάει με δυο αγνώστους. Ο Ένας έρχεται προς το μέρος μου και μου πιάνει κουβέντα. Ήταν όμορφος, ψηλός και όσο πρέπει γυμνασμένος. Διάνα. Το μουνί μου έσταζε σαν βρύση. Ο κόσμος ήταν πολύς, με αποτέλεσμα να είμαστε αρκετά κοντά για να χωράμε. Το χέρι του περασμένο απαλά στη μέση μου και το στόμα του στο αυτί μου. Σε κάποια φάση, μου γλείφει διακριτικά το λοβό και αισθάνεται από τη μέση μου ότι ανατριχιάζω. Συνεχίζει, πιο επιθετικά, με το χέρι του να κουτουπώνει την κωλάρα μου. Εδώ είμαστε. Ένα βήμα πριν το αχαλίνωτο ξέσκισμα που τόσο έχω ανάγκη.

Τον παίρνω από το χέρι και τον οδηγώ στις τουαλέτες. Με το που μπαίνουμε μέσα στην τουαλέτα με κολλάει στον τοίχο και με φιλάει με πάθος. Το χέρι του τρίβει το μουνάκι μου πάνω από το παντελόνι και εγώ του χαϊδεύω το σβέρκο. Ξεκουμπώνεται όπως-όπως και με βάζει να γονατίσω. Βγάζει τα βυζιά μου έξω χωρίς να με γδύσει και τα ζουλάει όσο εγώ ρουφάω τη ψωλάρα του. Είμαι πεσμένη στα γόνατα, τον κοιτάω στα μάτια και γλείφω το καβλί του πόντο-πόντο. Τόσο λαχταριστό... ζαλιζόμουν από τα σφηνάκια και ακουμπούσα τα χέρια μου στους τοίχος ενώ τον τσιμπούκωνα. Με σήκωσε απότομα και με ακούμπησε στο τοίχο με τον κώλο τουρλωμένο. Μου κατέβασε το παντελόνι και μου έσκισε το στρινγκάκι. Το πέταξε πιο δίπλα και μου έδωσε ένα γενναίο χαστούκι στο κώλο που με έκανε να φωνάζω και να τιναχτώ. Έπιασε το καυλί του και το ακούμπησε στη σχισμή μου. Ήταν ακάποτος και αυτό με τρόμαξε λίγο. Κούνησα το κώλο μου πέρα δώθε προκειμένου να τον εμποδίσω αλλά ήταν μάταιος κόπος. Καρφώθηκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη.

Ανάσαινα βαριά και βογκούσα λέγοντας του ''σκίσε με, σκίσε με την πουτάνα''. Όσο του μίλαγα τόσο δυνάμωνε. Δυστυχώς είχε κόσμο έξω και δε μπορούσαμε να φωνάξουμε με την ησυχία μας. Με γάμαγε έντονα, γρήγορα και δυνατά. Μπορούσα να ακούσω το πλαφ πλαφ από τα υγρά μας και δάγκωνα τα χείλη μου. Με έπιασε από τη μέση και με έσκυψε περισσότερο. Μπήκε εντελώς μέσα και συνέχισε να μου ξεσκίζει τα τοιχώματα. Με ξέσκιζε ένας άγνωστος στο κλαμπ σαν τη τελευταία πουτάνα, ακάποτα και εγώ γούσταρα. Το μουνί μου έσταζε. Σε κάποια φάση επιτάχυνε και άρχισε να μου λέει σιγανά ότι χύνει.

- Μη! Όχι μέσ...

πριν προλάβω να πω τίποτα, ένιωθα ήδη το σπέρμα του μέσα μου. Σκούπισε το καβλί του πάνω μου, ντύθηκε και βγήκε. Κοντοστάθηκα εκεί, χαϊδεύοντας το μουνάκι μου, σκουπίζοντας το από τα υγρά του αγνώστου που τρέχανε στα μπούτια μου.
Copyright protected OW ref: 159191