Mε την μπαρόβια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία αυτή άρχισε μόλις απολύθηκα από φαντάρος πριν κανένα δίμηνο. Έξι μήνες στον Έβρο και χωρίς γυναίκα είχα γίνει τούρμπο από την καύλα.

Μια Παρασκευή βράδυ πάμε με έναν ξάδερφο μου σε ένα κωλόμπαρο να τα πούμε και με την ιδέα ότι θα καταφέρουμε καμιά κοπέλα από εκεί να μας κάτσει για τα περαιτέρω.

Εκεί γνωρίζουμε την Κ (35 χρονών) που κολλάει με τον ξάδερφο (30 χρόνων) και την Ε (39 χρόνων) που κολλάει με εμένα (25 χρονών). Μετά τα πρώτα ποτά άρχισε η ατμόσφαιρα να ζεσταίνεται και τα χέρια μας να εξερευνούν περισσότερο σώμα από αυτές. Κατά τις δυο το βράδυ φεύγουμε με τον ξάδερφο και παίρνουμε τα τηλέφωνα από τις κυρίες. Εγώ είχα γίνει ταύρος με τα τριψίματα που έκανε με το κωλαράκι της στην πούτσα μου.

Πήγα πάλι μόνος μου άλλες τρεις φορές ώσπου να την καταφέρω να πάμε για ποτό μόνοι μας εκτός πόλεως. Την παίρνω και πάμε Χαλκιδική σε ένα ήσυχο μπαράκι και καθόμαστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Παραγγέλνουμε τα πρώτα ποτά και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Στο τρίτο ποτό αρχίσαμε τα φιλιά και το μπαλαμούτι μέσα στο μαγαζί με τον φόβο μην μας δει κανένας. Οι γλώσσες μας έκαναν σαν λυσσασμένες στα στόματα μας. Η Ε ήταν περίπου 55 κιλά, 1.65 και είχε ένα στήθος ούτε τεράστιο αλλά ούτε και πολύ μικρό, ότι έπρεπε για ισπανικό. Κωλαράκι σχετικά στητό και ένα μουνάκι τέλεια ξυρισμένο με μια γραμμούλα από τρίχες ακριβώς πάνω από την κλειτορίδα της.

Το χέρι μου από τα πόδια της ανέβηκε στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα και άρχισα να το τρίβω πάνω από το στρινγκ που φορούσε. Άρχισε να βγάζει διάφορα επιφωνήματα ηδονής και καύλας πολύ σιγά για να μην μας ακούσουν. Το πρώτο χύσιμο το έκανε πάνω στον καναπέ που καθόμασταν. Μετά από αυτό πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί για να συνέλθει κι εγώ πλήρωσα τα ποτά. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και κατευθυνόμουν σε μια ερημική παραλία για να συνεχίσουμε.

Στο δρόμο μου έτριβε την πούτσα πάνω από το παντελόνι και με φιλούσε στο λαιμό. Σταματάω σε μια παραλία που δεν υπήρχε ψυχή και αρχίσαμε πάλι το παιχνίδι μας μέσα στο αυτοκίνητο. Εγώ της έτριβα το μουνάκι και εκείνη είχε πάρει στο στόμα της την πούτσα μου και την έτρωγε σαν λυσσασμένη. Δεν θα άντεχα πολύ μέχρι να χύσω και έτσι την έβαλα να κάτσει πάνω μου. Μόλις μπήκε όλο μέσα της έχυσε πάλι. Αυτή πάνω μου να ανεβοκατεβαίνει και να μου λέει:

-«Ναι μωρό μου, έτσι…»

Εγώ να την πιάνω από τον κώλο να την βοηθάω και να έχω τα στήθη της και τις ρώγες στης στο στόμα μου. Έτσι το κάναμε για κανένα δεκάλεπτο ώσπου την έχυσα μέσα στο μουνάκι της. Πάντα με προφυλακτικό εννοείται. Μου είπε ότι πονέσανε τα πόδια της και ότι ήθελε κρεβάτι. Εγώ χατίρι δεν της χάλασα και πήγαμε στο πρώτο ξενοδοχείο που βρήκαμε στο δρόμο μας.

Με το που κλείνουμε την πόρτα βγάζουμε τα ρούχα μας και πέφτουμε στο κρεβάτι. άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και να τρίβω τις ρώγες της με τα δάχτυλα μου, να σφίγγω τα στήθη της στις παλάμες μου. Την έγλειφα, την ρουφούσα και την δάγκωνα. Έχυσε άλλες δυο φορές στο στόμα μου. Ήρθε όμως η σειρά μου για γλείψιμο. Έπιασε την πούτσα μου και την έκανε γλειφιτζούρι. Πρώτα με την γλώσσα της πάνω - κάτω, μετά στο κεφαλάκι και τέλος τον πήρε μέσα στο ζεστό της στόμα.

Της γαμούσα το στόμα και ήταν μια υπέροχη αίσθηση. Ύστερα άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και να μου τον παίζει. Μου έβαλε το προφυλακτικό και ήρθε και έκατσε πάνω μου. Έβλεπα τα στήθη της να ανεβοκατεβαίνουν και καύλωνα ακόμα περισσότερο. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, εγώ από πάνω και τα λοιπά, αλλά η καλύτερη ήταν στα τέσσερα. Τούρλωσε το κωλαράκι της προς το μέρος μου και της το έβαλα στο μουνάκι.

Πότε την έπιανα από τα μαλλιά και πότε από την μέση και που και που και καμιά σφαλιάρα στο κωλαράκι της. Την γαμούσα δυνατά. Της είπα ότι θελα να την πάρω από τον κώλο αλλά αρνήθηκε κι εγώ δεν επέμεινα. Έχυσα όπως δεν είχα χύσει ποτέ στην ζωή μου. Με την Ε βρισκόμασταν για περίπου ένα μήνα και τα ξενοδοχεία μας είχανε μάθει καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")