Φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.61 (9 Votes)
Η φαντασίωση μου ήταν να δω την κοπέλα μου να κάνει έρωτα με άλλον και έγινε πραγματικότητα! Αφού γνώρισα το κατάλληλο άτομο και το συζητήσαμε, δώσαμε ραντεβού σε γνωστό μαγαζί της παραλίας. Ήταν Παρασκευή βράδυ και είπα στην κοπέλα μου να πάμε για ποτό. Με ρώτησε πως να ντυθεί και της είπα να βάλει ένα μίνι φόρεμα με έξω την πλάτη που το είχε ξαναβάλει. Στις 11 ήμασταν εκεί. Είχε αρκετό κόσμο. Αφού παραγγείλαμε ποτά και διασκεδάσαμε, μετά από καμία ώρα εμφανίστηκε τυχαία το παιδί που είχαμε συζητήσει. Προσποιηθήκαμε ότι είναι ένας φίλος που είχα να τον δω πολλά χρόνια και αυτός έτυχε να είναι στο ίδιο μαγαζί με μια παρέα. Του είπα να κάτσει μαζί μας να τα πούμε.

Αφού του γνώρισα την κοπέλα και την φλέρταρε με ωραίο τρόπο, παραγγείλαμε σφηνάκια και αρχίσαμε να πίνουμε. Το ένα μετά το άλλο φτιάξαμε κεφάλι και αρχίσαμε να χορεύουμε. Μετά από λίγο του είπα ότι θα πάω τουαλέτα έτσι ώστε να του δώσω χρόνο να τη φλερτάρει πιο έντονα και έτσι έγινε. Όταν γύρισα μου είπε ότι της είπε ότι είναι πολύ σέξι και όμορφη και μακάρι και αυτός να είχε τέτοια κοπέλα. Η κοπέλα μου του είπε ότι και αυτός ήτανε συμπαθητικός και τις άρεσε που τη φλέρταρε. Αυτά μου τα έλεγε το παιδί όταν χόρευε η δικιά μου και δεν παρακολουθούσε τι λέγαμε ούτε άκουγε από τη μουσική. Ήπιαμε κι αλλά σφηνάκια και είχαμε ζαλιστεί για τα καλά. Στις 3 λέω στη δικιά μου να φύγουμε γιατί ζαλίστηκα και αυτή μου απάντησε ότι ήθελε να κάτσουμε γιατί περνάμε ωραία. Τότε βρήκα την ευκαιρία και τις λέω "κάτσε άμα θέλεις με τον παιδικό μου φίλο και θα σε γυρίσει αυτός". Δεν περίμενα να δεχτεί, όμως μου είπε ναι. Έτσι έκανα πως έφευγα εγώ και το σχέδιο μου μπήκε σε εφαρμογή.

Πήγα και έκατσα σε ένα σημείο που δε με βλέπανε αλλά έβλεπα εγώ. Ο φίλος άρχισε να χορεύει μαζί της πολύ κοντά της και μάλιστα την ακούμπαγε, την έπιανε κλπ. Είχα φουντώσει! Η κοπέλα μου έκανε πως δεν ήθελε, του τράβαγε τα χέρια αλλά έδειχνε ότι της άρεσε. Εκεί που χόρευαν, προσπάθησε να τη φιλήσει. Εκείνη τον έσπρωξε αλλά ξαναδοκίμασε και άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα. αν και το ήθελα δεν το περίμενα ότι θα το έκανε! Βέβαια είχε πιει κιόλας. Μετά από μισή ώρα της έστειλα μήνυμα ότι έφτασα σπίτι και μου απάντησε ότι θα φύγουν κι αυτοί σε λίγο. Αφού είδα ότι πλήρωσε ο φίλος, την πήρε από το χέρι και πήγανε πιο κάτω στην παραλία σε ένα μπαρ που είχε το μαγαζί αλλά δούλευε μόνο το πρωί. Είχε ένα μεγάλο πάσο εκεί για να ακουμπάς τα ποτά. Εγώ κρύφτηκα εκεί κοντά και παρακολουθούσα.

Η κοπέλα μου όπως ήταν όρθια, ακούμπησε τα χέρια στο πάσο. Ο φίλος μου από πίσω της άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό και να τη γλείφει. Έβαλε τα χέρια του πίσω από την πλάτης της που ήταν ανοιχτό το φόρεμα και άρχισε να χαϊδεύει τα στήθια της τα οποία είναι μικρά αλλά στρογγυλά και στητά. Την έβλεπα, είχε αρχίσει να καυλώνει απίστευτα. Το ένα χέρι του πήγε κάτω από τη φούστα και τις έτριβε το μουνάκι μέχρι που άρχισε να τις βάζει όλο το δάχτυλο και η δικιά μου άρχισε να βογκάει και να τρελαίνεται από την καύλα. Εγώ είχα ανάψει και είχα καυλώσει απίστευτα. Γυρνά η κοπέλα μου, σκύβει και αφού του κατεβάζει το παντελόνι, αρχίζει και του παίρνει μια απίστευτη πίπα και βαθιά. Έδειχνε ότι το απολαμβάνει. Είχε καυλώσει απίστευτα ο φίλος μου και είχε και μεγάλο καυλί! Αφού τον έγλειψε απίστευτα, της κατεβάζει το στριγκάκι και αρχίζει να της κάνει άγριο γλειφομούνι. Είχε παραδοθεί η κοπέλα μου στην ηδονή, τσίριζε και του φώναζε να την πάρει. Τη γυρνάει ανάποδα πάλι και όπως ήταν όρθια, βάζει το καυλί του από πίσω μέσα στο μουνί της. Άρχισε να τη γαμάει με δύναμη και όσο πιο βαθιά μπορούσε. Η κοπέλα μου βογκάγε από πόνο και ηδονή και του φώναζε να μπει πιο βαθιά.

Αφού την πήδαγε για λίγο έτσι, πήγανε σε μια ξαπλώστρα, ξάπλωσε αυτός και η κοπέλα μου έκατσε επάνω του και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στο καυλί του. Την είχε σκίσει γιατί τον είχε πολύ μεγάλο αλλά το απολάμβανε. Μετά από λίγο τις φωνάζει ότι θα χύσει. Τότε σηκώνεται, τον παίρνει στο στόμα της και τα καταπίνει όλα. Εκεί εγώ έφυγα. Πήγα σπίτι και άργησε να γυρίσει. Είχε ξημερώσει. Έμαθα από τον φίλο, την άλλη μέρα, αφού τη δικιά μου δεν τη ρώτησα τίποτα, ότι πηδήχτηκαν άλλη μια φορά όταν έφυγα και η δικιά μου ήθελε στα τέσσερα για να το νιώθει πολύ βαθιά. Η κοπέλα μου είναι 33, 1.65, 52 γυμνασμένη και όμορφη.
Copyright protected OW ref: 157936