Οι διακοπές μας

Δημοσιεύθηκε από helium
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.36 (7 Votes)
Τσακωθήκαμε για ένα πολύ χαζό ζήτημα που όμως με έφερε στα όρια μου και του είπα πως χρειαζόμουν λίγο χρόνο μακριά του. Πάνω στα νεύρα του με διαολόστειλε και μετά με έδιωξε από το σπίτι. Το ίδιο βράδυ βγήκα με μία φίλη μου για ένα χαλαρό ποτάκι και για να μιλήσουμε για τα τεκταινόμενα. Καθώς αυτή μου μιλούσε για το πως υπερβάλλει ο Αλέξης και πως πρέπει να περιμένω γιατί θα με ζητήσει πίσω, ένας κούκλος με κοιτούσε από την άκρη του μπαρ.

Φαινόταν ψηλός και ήταν σίγουρα μυώδης. Τα μπράτσα του ήταν έτοιμα να σκίσουν τα μανίκια της μπλούζας του. Η φίλη μου το πρόσεξε και μου πρότεινε να μην βιαστώ να κάνω μαλακία γιατί μπορεί να θυμώσει ο Αλέξης και να μην τα ξαναβρούμε, λες και με ένοιαζε εκείνη την ώρα. Ήμουν πολύ καιρό εκτός παιχνιδιού και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να φλερτάρω. Τον κοιτούσα και χαμογελούσα. Μετά από λίγο ένας σερβιτόρος μου έφερε ένα ποτό κερασμένο από αυτόν και η φίλη μου πήγε στο μπάνιο. Του έκανα νόημα να έρθει στο τραπέζι μου και εκείνος ήρθε. Κάθισε δίπλα μου και αμέσως μου έδωσε το χέρι του

- Γεια είμαι ο Αχιλλεύς.

- Είμαι η Εύα… του είπα και χαμογέλασα.

- Εύα είσαι πολύ όμορφη!

- Σε ευχαριστώ.

Μιλούσαμε για λίγο περί τυπικών γνωριμιών, μετά ήρθε και η φίλη άλλα ο Αχιλλέας δεν της έδωσε καθόλου σημασία μέχρι που εκείνη βαρέθηκε και έφυγε. Το φλερτ ήταν εμφανές πλέον. Καθώς είχα πιει λίγο και αφού αποκτήσαμε λίγη οικειότητα τον ρώτησα στο αυτί:

- Αν ερχόμουν μαζί σου σπίτι σου σήμερα τι θα μου έκανες;

- Θα γαμούσα το μικρό σου μουνάκι έτσι που μετά θα ήθελες μόνο εμένα να σε πηδάω… είπε σιγά.

- Αυτό ακούγεται σαν υπόσχεση…

απάντησα και σηκώθηκα να φύγω. Σκάλωσε για λίγο και με κοίταξε.

- Θα πάμε ή όχι;…

τον ρώτησα και τότε σηκώθηκε και αυτός. Το σπίτι του ήταν ένα απλό διαμέρισμα με λίγα έπιπλα και μπαίνοντας μέσα άφησα τα πράγματά μου στο πρώτο έπιπλο που βρήκα δίπλα μου και μετά γύρισα και τον φίλησα. Εκείνος με ευκολία με έπιασε από τη μέση και με σήκωσε ενώ εγώ έδενα τα πόδια μου γύρω του. Περπάτησε μέχρι την κρεβατοκάμαρα του και μόλις φτάσαμε με πέταξε στο κρεβάτι. Τράβηξε κάτω την φούστα μου και έσκισε τη μπλούζα μου. Έπεσε με τα μούτρα στο στήθος μου και άρχισε να φιλάει και να ρουφάει τις ρώγες μου.

- Θα πρέπει να μείνεις ακίνητη. Άμα κουνηθείς θα κάνω τα πάντα από την αρχή…

μου είπε ξαφνικά και δεν κατάλαβα. Άρχισε να με φιλάει πιο χαμηλά και πιο χαμηλά μέχρι που έφτασε στο μουνάκι μου κι εγώ ακούμπησα τα χέρια μου στο κεφάλι του και τον ώθησα ελαφρώς να συνεχίσει. Ο Αχιλλέας νευριασμένος πήρε τα χέρια μου και τα κράτησε πάνω από το κεφάλι μου.

- Είπαμε δεν κουνιέσαι!

- Μάλιστα κύριε.

- Κάλο κορίτσι!

Ξεκίνησε πάλι να με φιλάει από το λαιμό και όσο πήγαινε κατέβαινε πιο κάτω μέχρι που έφτασε στο μουνάκι μου και άρχισε να γλείφει την κλειτορίδα μου απαλά. Τα πρώτα βογκητά έβγαιναν από το στόμα μου. Αυτός συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό, έβαζε δάχτυλα μέσα μου και τα κουνούσε πάνω κάτω ερεθίζοντας με πάρα πολύ.

- Μην σταματάς… είπα ξεψυχισμένα.

- Να σε ακούσω να παρακαλάς… είπε και κατάλαβα το γελάκι του.

- Σε παρακαλώ μην σταματάς…

επανέλαβα κλαψουρίζοντας και αμέσως αύξησε την ταχύτητα και με έκανε να κάνω squirt για πρώτη φορά. Ένιωθα το μουνάκι μου να συσπάται και τα πόδια μου έτρεμαν από την ηδονή.

- Είσαι πολύ καλός… του είπα ανάμεσα στις ανάσες μου

- Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα…

απάντησε αυτάρεσκα και έβγαλε έξω την χοντρή πούτσα του που ήταν έτοιμη να σπάσει το παντελόνι του από την καύλα. Έμεινα λίγο να την κοιτάω. "Θα πονέσω" του είπα, γιατί πραγματικά η πούτσα του ήταν τόσο χοντρή και μεγάλη που φοβήθηκα ότι θα με σκίσει.

- Έχουμε αρκετό λιπαντικό, μη φοβάσαι…

απάντησε και έπιασε λίγο το μουνάκι μου.

- Άλλωστε μετά θα σου αρέσει…

συνέχισε και σπατούλαρε την πούτσα του στο μουνάκι μου.

- Πάρε μια βαθιά ανάσα…

είπε, υπάκουσα και τότε μπήκε μέσα μου.

- Είναι τόσο μεγάλη, με σκίζει τα δύο…

έλεγα καθώς μπαινοέβγαινε μέσα μου αργά και σταθερά. Ήξερε καλά τι έκανε. Όταν άρχισα να συνηθίζω βογκούσα και φώναζα:

- Πήδα με κι άλλο, γάμα με την πουτάνα!

Εκείνος μου έριχνε μικρά σκαμπίλια στα βυζιά και πήγαινε πιο γρήγορα.

- Εγώ μόνο θα σε γαμάω, κατάλαβες πουτανάκι;… θα είσαι η πουτάνα μου εσύ και το ροζ μουνάκι σου που με τρελαίνει…

έλεγε και καρφωνόταν μέσα μου. Με έπιασε από τη μέση, με σήκωσε όρθια και κόλλησε την πλάτη μου στον τοίχο. Με κρατούσε σταθερή στον τοίχο ενώ αυτός από κάτω έμπαινε τόσο μέσα μου που χτυπούσε τη μήτρα μου. Τα μάτια μου άρχισαν να κλαίνε από την καύλα και τον παρακαλούσα να συνεχίσει.

- Θα χύσω, μη σταματάς! Χύνω…

φώναζα μέχρι που έχυσα έτσι όπως δεν είχα χύσει ποτέ μου. Εκείνος συνέχισε να με πηδάει λίγο ακόμα μέχρι που τραβήχτηκε με έριξε στα γόνατα και τελείωσε στα βυζιά μου. Πέσαμε και δύο κάτω ξέπνοοι και προσπαθούσαμε να πιάσουμε την ανάσα μας. Ξεκουραστήκαμε λίγο και μετά συνεχίσαμε.

Όταν εντέλει τα βρήκα πάλι με τον Αλέξη και του είπα την ιστορία, ήθελε να γνωρίσει τον άντρα που με έκανε να έχω τέτοιους οργασμούς και κανονίσαμε να τα πούμε μια φορά οι τρεις μας.

Πείτε μου άμα θέλετε να μάθετε για την συνάντηση μας.
Copyright protected OW ref: 157522