Βράδυ Σαββάτου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι 100% αληθινή με αλλαγμένα τα ονόματα για ευνόητους λόγους.

Ήταν ένα κανονικό απόγευμα Σαββάτου όπου εγώ και οι φίλοι μου ήμασταν μαζεμένοι σπίτι μου και αποφασίζαμε για το που θα πάμε το βράδυ. Οι περισσότεροι λέγαμε για κλαμπ ώσπου ο Γιάννης είχε μια φαεινή ιδέα να πάμε σε ένα στριπτιζάδικο στην Συγγρού (το όνομα του μαγαζιού προτιμώ να μην το πω). Αμέσως όλοι συμφωνήσαμε μαζί του μιας και που είχαμε πολύ καιρό να πάμε σε τέτοιο μαγαζί. Κατά τις 22:00 συναντηθήκαμε με τα παιδιά και πήγαμε για έναν καφέ πρώτα στην Καλλιθέα.

Με τα πολλά η ώρα είχε πάει 00:00 και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για το στριπτιζάδικο για να προλάβουμε και τραπέζι κοντά στην πίστα. Κατά τις 00:20 είχαμε φτάσει. Μπαίνουμε μέσα και για καλή μας τύχη είχαμε προλάβει το τελευταίο τραπέζι από αυτά που ήτανε μπροστά στην πίστα. Παραγγέλνουμε τα ποτάκια μας και καθίσαμε να απολαύσουμε το θέαμα. Βγαίνανε στην πίστα κάτι μωρά όλα τα λεφτά και με τους χορούς που κάνανε πάνω στην μπάρα σε καυλώνανε όλο και περισσότερο. Κατά τις 1:00 το μαγαζί είχε γεμίσει και όλοι κοιτάγανε τα μωρά που μια - μια με την σειρά τους ανέβαινε και χόρευε το τραγούδι της.

Σε κάποια φάση, ενώ είχαμε απορροφηθεί από μια γκόμενα σκέτη καύλα που έκανε τα παιχνίδια της στην μπάρα, έρχεται και κάθεται δίπλα μου ένα μωρό που μόνο που το έβλεπες έχυνες. Ο λόγος για μια γκόμενα ψηλή με σωματάρα, στητά γαμάτα βυζιά και μια κωλάρα όνειρο. Μαλλί, όλο μικρά κοτσιδάκια (ράστα) που το κρατούσε πίσω με μια μαύρη κορδέλα. Από ντύσιμο ένα λαχανί στρινγκ και ένα ίδιου χρώματος σουτιέν. Κάθεται λοιπόν από δίπλα μου και γυρίζουμε όλοι και την κοιτάμε.

Πριν προλάβω να της μιλήσω, μου σηκώνει το χέρι που το είχα στο πόδι μου και μου πιάνει τον πούτσο απ' έξω. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

-    «Ωραίος είναι!», και κάθεται πάνω του.

Την χαιρετάω και αρχίζουμε την κουβέντα ενώ καθότανε πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει πύραυλος! Την ρωτάω πως την λένε και μου απαντάει πως το όνομα της είναι Μπέλα. Στο καπάκι με ρωτάει εκείνη πως με λένε και όταν της απαντώ τα έπαιξε και αναστέναξε. Την ρώτησα:

-    «Τι έπαθες;»

Και με βάζει να κοιτάξω στο δεξί της μπούτι προς την πλευρά του κώλου. Είχε ένα τατουάζ σκορπιό και πάνω στην ουρά του έγραφε το όνομα μου. Με το που το είδα τα έπαιξα! Την ρωτάω τι είναι αυτό το όνομα και μου λέει ότι ήτανε ένα παλιό της amore. Με τα πολλά, ενώ καθότανε πάνω στον πούτσο μου (πάνω από το παντελόνι εννοείται!) μου λέει στο αφτί:

-    «Να σε πάω κάπου;»

-    «Πού;»

-    «Πάνω..», μου λέει.

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάνω όροφο που είναι χώρος πριβέ και καλά για χορούς. Δίνεις 30 ευρώ για να σου κάνει χορό μια γκόμενα πάνω ενώ αν σου κάνει χορό κάτω δίνεις 12. Η διαφορά μεταξύ πάνω και κάτω είναι μεγάλη καθώς αν κάνεις χορό πάνω αν και δίνεις 30 ευρώ, η γκόμενα εκτός του ότι σχεδόν, το μόνο που δεν κάνεις, είναι να την γαμήσεις και να σου πάρει τσιμπούκι κάθεται περίπου μισή ώρα μαζί σου και δεν σε βλέπει σχεδόν κανένας. Αν κάνεις χορό κάτω, σου χορεύει η γκόμενα σε μια γωνία για πέντε λεπτά και το μόνο που κάνεις είναι να πιάσεις λίγο κώλο και λίγο βυζί). Συνεχίζω την ιστορία μου.

«30 ευρώ;», την ρωτάω.

-    «Ναι!», μου απαντάει.

-    «Δεν έχω τόσα…»

-    «Τότε να πάμε για ένα απλό κάτω…», μου λέει.

-    «Να σου πω σε λίγο;»

Και μου λέει:

-    «Είσαι ο πρώτος που θα κάνω χορό σήμερα και επειδή μου αρέσεις σαν παιδί θα σου κάνω περισσότερο από το κανονικό».

Ήμουνα που ήμουνα καυλωμένος, με το που μου είπε κι αυτό έμεινα. Της λέω ok και σηκωθήκαμε να πάμε σε μια γωνία. Φωνάζει ένα σερβιτόρο, τον πληρώνω (όταν κάνεις χορό με μια γκόμενα πληρώνεις τον σερβιτόρο κι αυτός της δίνει ένα καρτελάκι) και με πάει σε μια γωνία μέσα στο μαγαζί. Κάθομαι, μου ανοίγει τα πόδια και ξεκινάει. Μου κωλοτριβόταν. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και μου τον έπαιξε για λίγο (κανονικά όταν κάνεις χορό κάτω ούτε που στον ακουμπάει σχεδόν) και ανέβηκε πάνω μου και χαϊδευόταν στον πούτσο μου ενώ εγώ της έπιανα τον κώλο και της έγλειφα τις ρώγες.

Με μια απότομη κίνηση μου γυρίζει την πλάτη της και κάθεται πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου (πάνω από το μποξεράκι). Με το αριστερό της χάιδευα τις ρώγες, με το δεξί της έβαζα δάχτυλο (χωρίς να μου τραβήξει το χέρι) και της έγλειφα την πλάτη. Με τα πολλά μου έκανε χορό γύρω στα δεκαπέντε λεπτά και πραγματικά εκτός του ότι ήταν ο καλύτερος χορός που είχα κάνει ποτέ μου, είχε το καλύτερο δέρμα που έχω αγγίξει σε κοπέλα.

Αλληλοευχαριστιόμαστε για τον χορό που κάναμε και πήγα εγώ προς το τραπέζι να κάτσω με τα παιδιά κι αυτή ανέβηκε στην πίστα γιατί έπρεπε να χορέψει το τραγούδι της εκείνη την ώρα. Ανεβαίνει στην πίστα και όλη την ώρα που χόρευε στην μπάρα κοίταγε εμένα. Σε κάποια φάση τα βγάζει όλα και έρχεται κοντά στο τραπέζι μας (όπως είπα και πριν καθόμασταν πρώτο τραπέζι πίστα), ανοίγει τα πόδια της και άρχισε να τρίβει για λίγο το μουνί της κοιτάζοντάς με.

Αυτό ήταν… είχα μείνει μαλάκας. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι φίλοι μου. Τελειώνει τον χορό της και πήγε στα καμαρίνια. Καμία μετά από την Μπέλα δεν μου έκανε εντύπωση. Ενώ ήμουνα έτοιμος να ανάψω το τρίτο τσιγάρο για να ηρεμήσω ξαφνικά έρχεται και ξανακάθεται πάνω μου. Μου λέει:

-    «Συγγνώμη που σου έκανα λίγο χορό αλλά έπρεπε να πάω να χορέψω το τραγούδι μου στην πίστα».

-    «Δεν πειράζει. Ήταν ο καλύτερος χορός που έχω κάνει!», της απαντάω.

Γέλασε και μου ψιθυρίζει στο αφτί:

-    «Πάμε πάνω;»

Και της λέω εγώ και καλά ότι δεν έχω τόσα λεφτά πάνω μου και μου λέει:

-    «Ποιος μίλησε για λεφτά;»

-    «Δηλαδή με κερνάς;»

-    «Ναι!», μου απαντάει.

Χωρίς να το σκεφτώ της κάνω οκ και με πιάνει από το χέρι και πήγαμε πάνω. Ήμασταν εμείς κι άλλος ένας που έκανε χορό με μια γκόμενα. Με βάζει να κάτσω στην μέση του καναπέ, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και ανεβαίνει από πάνω μου. Βγάζει το σουτιέν και ξεκινάω να της γλείφω τις ρώγες. Της έπιανα τον κώλο και την έσπρωχνα προς τον πούτσο μου. Είχα καυλώσει τρομερά. Εκείνη την στιγμή ο άλλος που ήταν πάνω με την γκόμενα τελείωσε και κατεβήκανε κάτω.

Μείναμε οι δυο μας πάνω και μόλις το είδε αυτό η Μπέλα κατέβαινε προς τον πούτσο μου φιλώντας μου το στήθος και μόλις έφτασε, κατεβάζει με το χέρι της το μποξεράκι μου και τον πήρε στο στόμα της. Εγώ είχα μείνει μαλάκας. Το έλεγα στους φίλους μου μετά και δεν με πιστεύανε! Μου πήρε μια τέλεια πίπα και όταν κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, δεν σταμάτησε αλλά μου την έπαιζε γρήγορα ώσπου έχυσα μέσα στο στόμα της.

Αφού τελειώσαμε, δεν ήξερα τι να της πω και κατεβαίνοντας τα σκαλιά για να πάμε κάτω με την ικανοποίηση και των δυο στα πρόσωπά μας με σταματάει και βάζει το χέρι της στην κωλότσεπη μου και βγάζει το κινητό μου. Το ξεκλειδώνει και σα να μην φτάνει ότι γράφει τον αριθμό της, κάνει και μια αναπάντητη από το κινητό μου στο δικό της! Μου δίνει το κινητό μου και μου λέει:

-    «Τώρα δεν μπορείς να μου ξεφύγεις! Θα περιμένω τηλεφώνημα σου να βγούμε».

Εγώ τα είχα παίξει και νόμιζα ότι ονειρεύομαι. Με τα πολλά πάω στο τραπέζι και με ρωτούσαν τα παιδιά τι έγινε. Όταν τους είπα τι έγινε δεν με πίστευαν και είχαν μείνει και αυτοί μαλάκες! Κατά τις 3:40 φύγαμε. Έψαχνα να βρω την Μπέλα να την χαιρετίσω αλλά τίποτα. Φεύγουμε με τα παιδιά, πήγαμε να φάμε κάτι και αφού κάναμε κάτι βόλτες με το αμάξι λέγοντας ο ένας στον άλλο τις εντυπώσεις μας πήγαμε σπίτια μας. Όλο το βράδυ την σκεφτόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Την άλλη μέρα το πρωί χωρίζω με την πρώην μου (δεν πήγαινε άλλο και την έστειλα γιατί μου έσπαγε τα νεύρα και εγώ ήθελα να ηρεμήσω με τα γεγονότα της προηγούμενης μέρας) και παίρνω τηλέφωνο την Μπέλα. Ακουγόταν χαρούμενη και όπως μου είπε χάρηκε που την πήρα τηλέφωνο. Κανονίσαμε Δευτέρα βράδυ να περάσω να την πάρω με το αυτοκίνητο από το σπίτι της να πάμε Ballux για ποτάκι.

Πήγα, την πήρα και πήραμε το δρόμο για παραλία στο Ballux. Περιττό να πω ότι ήταν όλα τα λεφτά όταν την είδα! Φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι και μια μαύρη κοντή φουστίτσα και ήταν σκέτη καύλα! Στο δρόμο μιλάγαμε για διάφορα θέματα και για την εκπληκτική νύχτα που είχαμε περάσει μαζί.

Φτάσαμε στο Ballux και κάτσαμε στα χαμηλά τραπεζάκια με τις μαξιλάρες στο γρασίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν γαμάτη. Μου είπε ότι πήρε το κινητό μου γιατί πέρασε πολύ καλά μαζί μου και ότι της αρέσω πολύ σαν παιδί και ότι δεν θα ήθελε να μην με ξαναδεί από τότε. Κάτσαμε κανένα δίωρο ακόμα και πήγαμε σπίτι μου όπου καταλαβαίνεται τι έγινε! Βγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί και περνάμε γαμάτα. Τώρα που θα καταλήξει αυτό δεν ξέρω αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να χαθούμε.

Συμπέρασμα: Όλες αυτές που βλέπουμε στο δρόμο και μας τραβάνε το βλέμμα με το ντύσιμό τους και λέμε: «Ωραίο μουνί» είναι μπάζα και δεν ξέρουν μια στο κρεβάτι μπροστά σε κάτι άλλες από μαγαζιά σαν και αυτό που πήγα. Πιστέψτε με.

Μπέλα αν διαβάσεις την ιστορία στην αφιερώνω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")