Η συγκάτοικος της γκόμενας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όταν ήμουν φοιτητής τα είχα με μια γκόμενα την Νατάσα. Αυτή είχε μια συγκάτοικο την Νίκη. Ήταν ένα μουνάκι 1.75 και 52 κιλά με σφιχτό κωλαράκι, από το μπαλέτο και δυο βυζάρες νούμερο 3 γεμάτο!

Μετά το πρώτο βράδυ που μας είχε ακούσει να γαμιόμαστε με την Νατάσα, είχαμε βγει από το δωμάτιο για να κάνουμε ένα τσιγάρο στην κουζίνα κι εκείνη είχε έρθει και μου είχε δώσει συγχαρητήρια, γιατί όπως έλεγε κάρφωνα το κρεβάτι στο τοίχο.

Στην αρχή το πήραμε για αστείο και γελάσαμε! Η αλήθεια είναι ότι όταν γαμάω είμαι ένα άγριο ζώο αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία. Ούτως η άλλως δεν ήξερα τι έκαναν οι άλλοι. Μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι η Νίκη με κοιτούσε με διαφορετικό μάτι και ας είχε γκόμενο… Έως ότου ένα πρωί που ξύπνησα, η γκόμενα μου έλειπε στο πανεπιστήμιο. Πήγα να πιω καφέ και τότε είδα την Νίκη. Ο γκόμενος της έλειπε κι αυτός. Τότε αυτή γυρνάει και μου λέει:

- Πάω να κάνω ένα μπάνιο.

Εγώ ήμουν αρκετά κοιμισμένος και δεν της έδωσα καν σημασία. Μετά από λίγο, την βλέπω να έρχεται και μου λέει ότι τέλειωσε το μπάνιο φορώντας μια μικροσκοπική πετσέτα που, ίσα ίσα έφτανε από το στήθος μέχρι το κωλαράκι της. Έρχεται δίπλα και αρχίζει να με πειράζει και να γελάει. Τότε αυτή, παίρνει ένα μπουκάλι νερό παγωμένο από το ψυγείο και μου το χύνει επάνω μου! Έτσι κι εγώ της πιάνω τα χέρια και την παίρνω ολόκληρη και την πάω στην ντουζιέρα του σπιτιού για να την βρέξω.

Αυτή μου πιάνει τον πούτσο, με κοιτάει στα μάτια και πάει να με φιλήσει. Την αρπάζω και την πάω στο δωμάτιο της ενώ φιλιόμαστε παθιασμένα! Την πετάξω πάνω στο κρεβάτι της με δύναμη και βγάζω το τζιν μου. Τότε, κάτω από αυτό βλέπει το μποξεράκι μου με τον τεράστιο πούτσο μου (τον έχω 28 εκ.) έτοιμος να βγει μόνος του έξω! Με το που τον βλέπει, μου λέει:

- Θεέ μου! Τι κατάρτι είναι αυτό;

Μου κατεβάζει το μποξεράκι και πάει να τον πάρει στο στόμα της. Τότε εγώ της τον χώνω όσο πιο βαθειά μέσα στο λαρύγγι της! Βλέπω τα μάτια της να κοκκινίζουν και με καυλώνει η ιδέα ότι την βλέπω να προσπαθεί να τον πάρει όλο μέσα! Μετά από λίγο της το βγάζω από το στόμα και πάω να της το βάλω στο μουνάκι της που είχε ήδη υγρανθεί. Τότε αυτή μου λέει:

- Πρόσεχε σιγά σιγά γιατί είναι πολύ μεγάλο!

Κι εγώ της λέω:

- Μην ανησυχείς… ξέρω τι κάνω...

Της βάζω ίσα ίσα το πουτσοκέφαλο μέσα και με το που ακούω το πρώτο: Αχχχ! Της τον χώνω απότομα μέχρι το τέλος της... Και τότε, την ακούω να φωνάζει:

- Αχχχ! Αχχχ! Αχχχχ! Αχχχχ! Δεν μπορώ άλλο… σταμάτα...

Τότε της λέω:

- Πουτανάκι μου μην ανησυχείς… Σου έχω χώσει μόνο τον μισό…

Τότε αυτή γυρνάει για να δει το πούτσο μου και με το που καταλαβαίνει ότι έχει κι άλλο μου λέει:

- Ωχ! Θεέ μου! Πρόσεξε!

Τότε εγώ, αρχίζω να την καρφώνω αλύπητα κι αυτή να φωνάζει. Τότε αρχίζει να χτυπάει το κρεβάτι με δύναμη στον τοίχο κι αυτή αρχίζει να μου λέει:

- Κάρφωσε με την πουτάνα! Θέλω κι άλλο!

Τότε, μες την καύλα μου, την γυρίζω στα τέσσερα και της τον χώνω στο μουνάκι της αφού της έχω πιάσει με δύναμη τα μαλλιά. Αυτή σε κάποιο σημείο της λύνονται τα πόδια και παραδίνεται στο σφυροκόπημα μου μέσα στο μουνάκι της που στάζει από τα χύσια της. Τότε τις παίρνω τα χύσια από το κωλαράκι της και αρχίζω να της ανοίγω ταυτόχρονα το κωλαράκι της με τα δάχτυλα μου γεμάτα από τα υγρά της. Πρώτα ένα δακτυλάκι… μετά δύο… σε κάποια στιγμή, παίρνω το πουτσοκέφαλο και της το βάζω επάνω και αρχίζω να πιέζω.

Σιγά σιγά αυτή, αφυπνίζεται αλλά δεν έχει την δύναμη ούτε να κουνηθεί… μετά από 30 λεπτά σφυροκόπημα στο μουνάκι της. Τότε, σιγά σιγά… εκατοστό εκατοστό… αρχίζω να της ανοίγω το κωλαράκι και αυτή να φωνάζει. Στο τέλος, φτάνω στον πάτο και σταματάω εκεί για να συνηθίσει. Τότε αυτή με μια τσαντίλα, γυρνάει και μου λέει:

- Γάμα με την ξεκωλιάρα… την πουτάνα σου!

Τότε, εγώ αρχίζω να της σφυροκοπάω το κωλαράκι μέχρι που, σταμάτησε να βγάζει μιλιά και είχε παραδοθεί στο γαμήσι μου. Στο τέλος, βγαίνω από το κωλαράκι της, την γυρνάω και της το χώνω μέσα στο στόμα και αρχίζω να την χύνω… αυτή, με το που αρχίζω να χύνω, μου αρπάζει τον πούτσο με τα δυο της χέρια και με το στόμα της τον ρουφάει, μέχρι που τα χύσια έφυγαν από το στόμα της και έπεφταν επάνω της!

Μετά γαμηθήκαμε άλλες δύο φορές και αυτή έπεσε για ύπνο. Όταν γύρισε η Νατάσα, την γάμησα δύο φορές και καύλωνα με το ότι η άλλη ήταν στο άλλο δωμάτιο και μας άκουγε. Μέχρι που οι δυο τους μου έκαναν μια έκπληξη αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")