Βασίλισα στα όνειρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ξανθιά, ύψος πάνω από το μέσο όρο, λίγα παραπάνω κιλά στο στομάχι, στήθια κανονικά (πλούσιο μπούστο), με άσπρο, ροδουλό δέρμα. Κοπελάρα!

....Την γνώρισα στο κολέγιο, συμφοιτητές ήμασταν. Από την πρώτη στιγμή η ματιά μου καρφώθηκε στα (γαλανά) μάτια της, αυτό ήταν την ερωτεύτηκα! Ήταν και είναι (και θα είναι) η ζωή μου (παρόλο που θέλει να μείνουμε μόνο φίλοι!).

....Κάθε μέρα που την έβλεπα άναβα και πιο πολύ. Είχα τρελλαθεί! Τη μία μέρα (καλοκαίρι ήταν) τη βλέπω να φορά μία κόκκινη μπλούζα με μεγάλο λαιμό. Από κάτω φορούσε ένα μαύρο κολάν, εντελώς κολλητό! Ο λαιμός της μπλούζας ήταν ξεχειλωμένος. Κάθησε δίπλα μου. Έτσι όποτε μιλούσε, το στήθος της παλλόταν ολόκληρο με αποτέλεσμα να μπορώ να το ΄κρυφοκοιτάξω' με την άκρη του ματιού μου. Άναβα. Τα στήθια της αγγαλιαζόντουσαν από ένα άσπρο λουλουδάτο σουτιέν.

....Μία άλλη μέρα τη βλέπω να είναι ντυμένη η αγάπη μου στα πέτσινα, όλα μαύρα και στενά! Ήταν κουκλάρα! Νόμιζα ότι μόνο που την έβλεπα με αυτό το ντύσιμο το πουλί μου θα έχυνε ....όμως δεν ήθελα να προδωθώ.

....Εδώ την είδα να φοράει ένα λουλουδάτο παντελονάκι, εντελώς ανοιξιάτικο, με μία επίσης ανοιξιάτικη μπλούζα. Το τζιν μου δεν με χωρούσε πλέον. Είχε γίνει πολύ μεγάλο, πριζόταν. Ήμασταν σε δημόσιο χώρο. Κόσμος υπήρχε.

Άρχισα να φαντασιώνομαι. Να μου ψυθιρίζει στο αυτί ότι είναι και αυτή αναμένη. Να μου λέει ότι με έχει ανάγκη. Να μου προτείνει να πάμε στην τουαλέτα μαζί! Στο άκουσμα της τελευταίας λέξης το φερμουάρ του τζιν μου ίσα που με κρατούσε. Πιανόμαστε αγκαζέ και πάμε στην τουαλέτα μαζί. Δεν ήταν -ευτυχώς- κανένα άλλο άτομο εκεί. Κλειδώσαμε. ΔΕν αντέχω. Την πιάνω κάπως βίαια, την κόλλησα πάνω μου. Το κάτω μέρος της κολλούσε στο αντίστοιχο δικό μου. Άρχισαν όλα να γυρίζουν δίπλα μου. Ένοιωθα να είμαι στο χείλος του γκρεμού.

Αγκιαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε πολύ παθιασμένα. Σαν να είναι η τελευταία μέρα που θα ήμαστε μαζί. Χωρίς να την αφήσω, το ένα χέρι μου κατεβαίνει στο στήθος της. Το μαλάζει απαλά (όσο και αν ήθελα να μπω μέσα της με τη μία, ήθελα αυτή η στιγμή να αξίζει και για τους δυο μας). Μάλαζα το στήθοςτης χωρίς όμως να αγγίξω το 'κέντρο', μόνο την περιφέρεια. Τρελλαινόταν. Κολλούσε το αναμένο πράμα της επάνω μου. Στα χείλια με ρουφούσε ολόκληρη.

Το χέρι μου κατέβηκε πιο κάτω, ανάμεσα στα καλοσχεδιασμένα σκέλια της, απαλά άγγιξε μόνο το τρίχωμά της (από πάνω από το παντελόνι). Τη μοίριζα. Το χέρι μου ανέβαινε πάλι, όχι για πολύ, ως τον ωφαλό, και εκεί ....κατέβηκε ξανά, αυτή τη φορά για να μπει από 'μέσα΄. Ο ρυθμός άργεψε, πιο απαλές, ερεθιστικές / αισθησιακές κινήσεις έκανε γύρω από την 'περιοχή'.

Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι απο μέσα δεν φώραγε τίποτα! Ο πόθος μου εκσφεδονίστικε! Μου ψυθίρισε στο αυτί ότι δεν φώραγε όλη μέρα καθόλου εσώρουχο από κάτω!

Η ξανθομαλλούσα μου είχε ήδη ξεκουμπώσει τα κουμπιά του πουκαμίσου μου, ήδη φίλαγε σαν τρελή τις ζωντανές ροζ ρόγες μου με τα καυτά, όλο γεμάτα πόθο χείλη της. Τα σχετικά μακριά της ξανθιά μαλλιά όποτε ακουμπούσαν τη σάρκα μου έκρηξη νόμιζα ότι θα γινόταν.

Το χέρι μου αποτραβιέται, τρελλενόμουν να δω να πετάγεται το στήθος της δεν άντεχα άλλο, ήθελα να δω το άσπρο, με τις ροδαλές ρόγες στήθος της. Ξεκούμποσα την μπλούζα της, βόγκαγε. Ένα ρεύμα με διαπέρασε ολόκληρό. Ένας άσπρος λουλουδάτος σουτιέν αγκάλιάζε κάθε μέρα τα στήθη της. Τον ζήλεψα, άναψα κιάλο. Ήθελα να εκσπερματώσω, κρατήθηκα όμως, ήμουν αποφασισμένος να το φτάσω στα άκρα!

Της χάιδεψα ξανά το στήθος της (χωρίς να βγάλω το σουτιέν της), χωρίς όμως πάλι να αγγίξω την επίμαχη περιοχή. Βόγγαγε ολόκληρή, προσπάθησα είτε δύνοντας της να γλείψει το δαχτυλό μου είτε με τη παλάμη μου να καλύψω τις φωνές της.Έξω υπήρχε κόσμος, μη ξεχνιόμαστε. Και ενώ το ένα χέι μου χαίδευε το δεξί στήθοςτης το στόμα μου ΄πιασε το αριστερό, αυτή τη φορά πήγε κατευθείαν στον στόχο! Της την δάγκωσα! Εγκεφαλικό θα πάθαινε, δεν άντεχε. Είπα όμως στον εαυτό μου όχι ακόμη!

Την είχα ακουμπήση στην πόρτα. Όρθιοι ήμασταν! Είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια της, Κατάλαβα ότι ήταν πλήρως αναμένη. Ούτε εγώ άντεχα άλλο. Της έγλειφα το αυτί. Της ψυθίρισα να γυρίσει, μου αρνήθηκε. Ξεκουμπόνο το τζίν μου. Ούτε εγώ φορούσα τίποτα από μέσα! Τα γαλανά μάτια της ήταν διάπλατα όταν είδε το πόσο την άγαπούσα΄ σε πόντους! Με ερέθισε. Τον έτριψα στην είσοδό της, στα κάτω ροδοκοκκινισμένα χείλη της. Έκανε σαν τρελλή!

Πάω να μπω μέσα της, δεν μπαίνω, αποτραβιέγμαι, και με μία κίνηση την γυρίζω και χώνομαι ανάμεσα στον υπέροχο σφικτό ποπό της! Ένα ¨ΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙ πήγε να ακουστεί, αλλά ευτυχώς πρόλαβα και έπνξα τις φωνές της με το χέρι μου! Το υγρό έρεε άφθονο.

Όμως δεν ένοιωσα ικανοποίηση. Άναψα πάλι αμέσως. Αυτή τη φορά δεν φόρεσα προφυλακτικό, ήθέλα να την νοιώσω και να με νοιώσει! έτσι και αλλιώς και οι δύο είχαμε καιρό να κάνουμε έρωτα (πάνω από χρόνο), και οι δύο είχαμε κάνει εξετάσεις πριν.

Αποτραβιέγμαι και χώνωμαι πάλι στον ποπό της (τι πράγμα ήταν αυτό). Αφού συνήλθε λιγάκι, μπήκε στο παιχ΄νδι. Αφού έκανα λίγο μπρος πίσω (πολύ σφικτός ήταν ακόμη!), ήρθε η αντιδραση της, εγώ δεν κινιόμουν πλέον, αυτή ήλεγχε πλέον τον ρυθμό! Η αγάπη μου κόντεβε και αυτή σε οργασμό. Το δαχτυλό μου είχε βρει τη φουσκομένη περιοχή. Την έπαιζε. Το άλλο μου χέρι της έσκισε το σουτιέν και σαν τρελλό χόρευε πάνω στα στήθια της. Όταν ήμασταν και οι δύο έτοιμοι και ενώ ακόμη ήμουν μέσα της, πιάνω τα στήθια της και την κολλάω όλη πάνω μου, ο ποπό της στένεψε δραματικά! Ένοιωσα να πνίγωμαι ! Δεν άντεξα, την πλυμμήρησα με τα υγρά μου!

Πάλι δεν ικανοποιηθήκαμε πλήρως. Την γύρισα, τη φιλούσα, φιλούσα με τρέλλα τα ροδαλά στήθη της, η γλώσσα μου άγγιξε την πιο απόκρυφη περιοχή της. Αυτή τη φορά μπήκα από μπροστά, ο ρυθμός ήταν πιο κανονικός. Τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να χωθώ πιο βαθιά. Κινιόμασταν και οι δύο, το υπέροχο ξανθό τρίχωμά της με άναβε περισσότερο ακόμη.

Τελειώσαμε και οι δύο μαζί, ....της είπα πόσο την αγαπώ....

Δυστυχώς, αυτό είναι απλά μία φαντασίωση από τις πολλές που έχω με την κοπέλα αυτή.... Είναι πράγματι μία κούκλα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")