Η πατρινή milfαρα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από stathis19
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.72 (16 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πατρινή milfαρα (1ο μέρος)

Μετά το χύσιμο λοιπόν, η καύλα είχε αρχίσει να χτυπάει κόκκινο  πάλι και το κοντοπούτανο δεν έχασε λεπτό. Με ξάπλωσε και άρχισε να μου καθαρίζει τον πούτσο με ένα αργό και βαθύ τσιμπούκι, παίρνοντας πόντο-πόντο την ήδη καυλωμένη πούτσα μου.

-    Μ… βλέπω καύλωσες πάλι πουτσαρά, αντέχεις να συνεχίσουμε;…

είπε μ' ένα γελάκι.

-    Όχι μόνο αντέχω, αλλά όπως σου είπα,  τώρα αρχίζει το καλό…

της λέω και την βάζω να μου ρουφήξει τ αρχίδια, πράγμα που όχι μόνο έκανε, αλλά τα πιπίλαγε βάζοντας τα στο στόμα και τραβώντας τα έξω με τον χαρακτηριστικό θόρυβο.

-    Τι έχεις κατά νου παλιόπαιδο;…

με ρωτάει πονηρά, χωρίς να αφήσει την πούτσα μου που τρόμπαρε συνέχεια.

-    Θέλω να σκίσω την κωλάρα σου, με τρέλανε από την ώρα που ήρθα στο σπίτι παλιοπουτάνα!

-    Χα… το ήξερα κωλόπαιδο ότι θα μου το ζητούσες, όλοι ίδιοι είστε. Δεν είναι εύκολο αυτό που μου ζητάς, ειδικά με τέτοια πούτσα που κουβαλάς πάνω σου! Θα μου δώσεις τον κώλο στα χέρια! Τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να σου τον δώσω;

-    Ότι θέλεις, θα τρελαθώ αν δεν σου τον γαμήσω!

-    Χμ… είσαι σίγουρος; ότι, ότι θέλω; Πρόσεχε γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου!

-    Θα κάνω ότι χρειαστεί…

της λέω με την καύλα μου να κοντεύει να εκραγεί.

-    Πολύ ωραία λοιπόν, θα περάσουμε τέλεια οι 2 μας πουτσαρά μου, αλλά θα πρέπει να με εμπιστευτείς…


και με αυτά τα λόγια αρχίζει πάλι να μου γλείφει τ' αρχίδια, αλλά αυτή την φορά άρχισε να πηγαίνει όλο και πιο κάτω, καταλήγοντας να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα.

Σάστισα, δεν το είχα σκεφτεί ούτε μου το έχουν ξανακάνει, αλλά η αίσθηση της γλώσσας της στον κώλο μου ενώ μου έπαιζε  την ψωλάρα μου ταυτόχρονα, με είχε τρελάνει! Δεν το περίμενα, αλλά με είχε στο χέρι και έκανε ότι γούσταρε.

-    Σ αρέσει κωλόπαιδο; Κοίτα να μαθαίνεις τι θα κάνεις στην κωλάρα μου…

και με αυτά τα λόγια άρχισε να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα με ένα δάχτυλο. Εγώ σφίχτηκα αυτόματα και έκανα να τραβηχτώ.

-    Όχι, μου λέει, είπες ότι θέλω, εσύ μου ζήτησες να μου βάλεις ολόκληρη ψωλάρα και δε δέχεσαι να σου βάλω δάχτυλο; Αν δεν σου αρέσει φεύγεις, αλλά πίστεψε με, θα τρελαθείς. Σε όλους σας αρέσει!

Εγώ δεν πίστευα ότι είναι gay ότι και να κάνεις με μια γυναίκα οπότε πάνω στην καύλα είπα γιατί όχι;

-    Συνέχισε παλιοπουτάνα, της λέω, αλλά μετά θα σου κάνω εγώ ότι γουστάρω…

και ένιωθα σιγά-σιγά το δάχτυλό της να γλιστράει μέσα μου. Ενώ περίμενα να πονέσω, δεν έγινε ποτέ αυτό. Ένιωθα μια πίεση η οποία γινόταν όλο και μεγαλύτερη καύλα όσο περνούσε η ώρα. Πλέον βύθιζε όλο το δάχτυλό της τον κώλο μου ενώ ρουφούσε την πούτσα μου και εγώ ήμουν αλλού! Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα τόσο καυλωμένος, η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα και δεν έβλεπα από την καύλα. Δε μπορούσα να το κρύψω.

-    Είδες που σου άρεσε;… στο είπα…

και χωρίς άλλα λόγια, ανεβαίνει πάνω στην πούτσα μου και την καβαλάει χωρίς να βγάλει το δάχτυλο. Δεν το περίμενα, με έκανε ότι ήθελε πλέον και το γούσταρα. Ανεβοκατέβαινε πάνω μου και ούρλιαζε από την καύλα.

-    Πιο βαθιά, τι καυλί είναι αυτό; Είσαι πιο καυλωμένος από ποτέ, δεν το περίμενα αυτό…

και συνέχιζε στο ίδιο tempo για ώρα.

-    Τώρα, μου λέει, καιρός να μου πάρεις και τον κώλο, δε μπορώ να περιμένω άλλο, θέλω να με σκίσεις κι από εκεί!

Άλλο που δεν ήθελα και πάω να της βάλω κι εγώ δάχτυλο πίσω.

-    Όχι έτσι, μου κάνει, εγώ δεν έχω ανάγκη να φάω δάχτυλο πρώτα, είναι δουλεμένος ο κώλος μου…

λέει και μου κλείνει το μάτι, ενώ παίρνει τον πούτσο μου και τον σπρώχνει  πιο πίσω στον κώλο της ενώ είναι ακόμα πάνω μου. Τι πουτάνα είναι αυτή… σκέφτομαι,  δεν καταλαβαίνει τίποτα! Αρχίζω να νιώθω σιγά-σιγά την πούτσα μου να βυθίζεται στον κώλο της. Ήταν πιο στενός από το μουνί της προφανώς, αλλά δεν την είδα να ζορίζεται να τον πάρει, αν και έκανε κάποιους μορφασμούς πόνου.

-    Αχ, έτσι πούστη, τώρα αρχίζει το σκίσιμο!

Με το που μπαίνει πλέον πιο μέσα το καυλί μου στην κωλοτρυπίδα της, αρχίζει να κάνει καθίσματα πάνω μου, κάθε φορά και πιο βαθιά, ενώ εγώ της χουφτώνω τις βυζάρες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με το ένα χέρι αρχίζει να βάζει δάχτυλο στη μουνάρα της, και με το άλλο πλέον γαμάει τον κώλο μου, με 2 δάχτυλα, όλο και πιο δυνατά. Εγώ τα είχα χάσει. Της γάμαγα τον κώλο και μου έβαζε δάχτυλο. Η καύλα ήταν πρωτόγνωρη! Κουνούσα τη λεκάνη μου όλο και πιο βίαια, τόσο προς την κωλοτρυπίδα της, αλλά και προς τα δάχτυλα της. Ήμουν σε ντελίριο, δεν ήθελα να σταματήσει όλο αυτό. Πλέον της έσκιζα τον κώλο, η πούτσα μου έμπαινε όλη μέσα στην κωλάρα της  σε ρυθμό παρόμοιο με αυτό που της γάμαγα τη μουνάρα πριν.

-    Πιο σιγά παλιοπούστη, με πονάει ο κώλος, μου έχεις σκίσει τη σούφρα, δε θα μπορώ να κάτσω αύριο!

-    Δεν με νοιάζει παλιοπουτάνα… κι εσύ το ίδιο μου κάνεις και γουστάρουμε. Θέλω  να σου τον κάνω μουνί τον κώλο, με έχεις τρελάνει!

-    Κατεβαίνω να αλλάξουμε τότε, θέλω να με ξεφτιλίσεις στον πούτσο στα 4, αλλά σου έχω άλλη μια έκπληξη!

Κατεβαίνει,  ανοίγει ένα συρτάρι δίπλα σοτ κρεβάτι και βλέπω έναν δονητή!!
Χωρίς λόγια  στήνεται στα 4, βάζει το δονητή στη μουνάρα της και περιμένει έτσι στημένη, ενώ πλέον γαμιέται μόνη της! Δε χάνω χρόνο, πάω από πάνω της και μπαίνω με τη μία στην ανοιγμένη κωλοτρυπίδα της.

-    Ναι… σκίσε με πουτσαρά, έχω όλες τις τρύπες μου βουλωμένες, γέμισε με κρέας…

Τρελάθηκα με το πως ούρλιαζε, αλλά και με το ότι ένιωθα τα τοιχώματα του κώλου της να έχουν γίνει ένα με του μουνιού της από το διπλό σκίσιμο. Ένιωθα το δονητή να κινείται στα βάθη της μήτρας της και να τρίβεται με το καυλί μου και αυτό μας τρέλαινε και τους δύο. O δονητής ήταν αρκετά μεγάλος και χοντρός, οπότε ήθελα πολύ να τη δω να τον βάζει στον κώλο της.

-    Ώρα να αλλάξουμε παλιοπουτάνα, θέλω πάλι τη μουνάρα σου,  δώσε μου τον πλαστικό πούτσο και θα σε γαμήσω όπως θέλω.

Αυτή σάστισε αλλά υπάκουσε, φαινόταν ότι είχε καυλώσει τόσο, που θα έκανε τα πάντα! Την ξαπλώνω στο πλάι με βλέμμα προς εμένα και αρχίζω να μπαίνω στο μουνί της το οποίο ειλικρινά είχε ξεχειλώσει από το γαμήσι με το δονητή. Έμπαινα τόσο άνετα που δεν το πίστευα.

-    Μ… ναι, τρίψε την πουτσάρα σου μέσα μου, θέλω κρέας…

φώναζε η πουτάνα που δε χόρταινε με τίποτα! Εγώ αρχίζω να πιέζω το δονητή στον κώλο της ταυτόχρονα και την ένιωθα που ζοριζόταν, αλλά άνοιγε τον κώλο της όσο καλύτερα μπορούσε για να τον πάρει μέσα, μέχρι που έγινε η αρχή και άρχισε να ουρλιάζει από το σκίσιμο.

-    Πάλι… πάλι με σκίζουν την πουτάνα, τα θέλω όλα μέσα μου, φέρτε μου κι άλλη πούτσα να έχω στο στόμα!

Έτσι στο πλάι γαμιόταν πάλι μπρος πίσω χωρίς να πάρει ανάσα. Εγώ της γαμούσα τις τρύπες χωρίς το παραμικρό έλεος. Κάποια στιγμή αφού συνήθισε κάπως στο σκίσιμο έβαλε το χέρι της στον κώλο μου και άρχισε να με γαμάει πάλι έτσι. Τρελάθηκα, η αίσθηση του διπλού γαμησιού και της τριβής με το πλαστικό καυλί σε συνδυασμό με το δάχτυλο στον κώλο με είχε στείλει σε άλλο τόπο. Το κατάλαβε και άρχισε να μου γαμάει τον κώλο όλο και πιο έντονα. Ένιωθα 3 δάχτυλα  στον κώλο μου και άρχισα  να πονάω αλλά μου άρεσε. Πλέον ήταν δεδομένο ότι το ήθελα, αφού της ζήταγα κι άλλο και να τα βάλει πιο μέσα, δε με αναγνώριζα πια.

-    Θα χύσω σε λίγο πουτάνα. Έχω στο μυαλό μου κάτι για το τέλος, ανέβα πάνω στον πούτσο μου…

και υπάκουσε. Ανέβηκε πρόθυμα και οι βυζάρες της ανεβοκατέβαιναν δίνοντας μου ένα μοναδικό θέαμα. Τότε παίρνω το δονητή και αρχίζω να τον βάζω στη μουνάρα της μαζί με τον πούτσο μου!

-    Όχι πούστη… θα μου κάνεις ζημιά, όχι, δεν το έχω ξανακάνει με τέτοια καυλιά, θα πεθάνω, σταμάτα…

αλλά ο δονητής και ο πούτσος μου ήταν μούσκεμα από τα υγρά, οπότε γλίστρησαν μέσα της μετά από λίγο χωρίς μεγάλη δυσκολία! Άρχισε να ουρλιάζει, έκλαιγε αλλά δε μου ζήταγε να σταματήσω. Η πίεση που ένιωθα ήταν μεγάλη αλλά ένιωθα τα πάντα, την πούτσα μου να τρίβεται με το δονητή πάνω στα τοιχώματα της μήτρας της και παρά τον μικρό πόνο επιτάχυνα. Ένιωθα το μουνί της ξεκωλιάρας να συσπάται και άρχιζα κι εγώ να χύνω μέσα της.

-    Χύνω πουτάνα, σου κάνω το μουνί άχρηστο, δε θα περπατάς αύριο από το σκίσιμο!

-    Κι εγώ παλιοπούστη… τι μου έκανες;… θέλω ένα στρατό να με γαμάει από εδώ και πέρα! Χύνω, παρ' τα όλα…

Με αυτά τα λόγια χύναμε σχεδόν ταυτόχρονα ο ένας τον άλλο για μια στιγμή που φάνηκε αιώνας με μια ζεστασιά να πλημμυρίζει τον πούτσο μου και φαντάζομαι και την ίδια. Όταν βγήκα από μέσα της τρόμαξα σχεδόν με το θέαμα της μουνάρας της που έχασκε ορθάνοιχτη με τα υγρά να τρέχουν, χύσια και μουνόχυμα.

Της έδωσα να καθαρίσει το δονητή και την πούτσα μου, πράγμα που έκανε με ευχαρίστηση και μείναμε εκεί ξέπνοοι μέχρι που την πήρε ο ύπνος εξαντλημένη όπως ήταν.

Ο κύκλος θα τελειώσει με το τρίτο μέρος της ιστορίας. Ελπίζω το 2ο μέρος να σας άρεσε όσο και σ' εμένα!Copyright protected OW ref: 154627