Ο γείτονας γάμησε τη γυναίκα μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από salamastra
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο γείτονας γάμησε τη γυναίκα μου

Όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά και με την έγκριση μου, οι συναντήσεις της γυναίκας μου και του γείτονα της συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού και από κάποιο σημείο και μετά λειτουργούσαν σα να ήταν ένα κανονικό ζευγάρι και λίγοι ήταν αυτοί που ήξεραν την αλήθεια. Ένα από τα απογεύματα Τρίτης λοιπόν, έγινε η παρακάτω ιστορία.

Γνωρίζοντας η γυναίκα μου ότι όπως κάθε Τρίτη έτσι και αυτή θα πήγαινα εκεί, με περίμενε στο σπίτι με ένα πολύ κοντό και πολύ σέξι φόρεμα, έχοντας σε κοινή θέα τα πανέμορφα πόδια της και το πλούσιο στήθος της. Φυσικά και  χωρίς εσώρουχα όπως διαπίστωσα. Στη συνέχεια καταλήξαμε με συνοπτικές διαδικασίες στον καναπέ να μου παίρνει πίπα, βάζοντας δύο δάχτυλα στο κωλαράκι μου. Ξέρει ότι μου αρέσει πάρα πολύ και τελείωσα στο στόμα της τελικά! Στη συνέχεια, φύγαμε όπως είχαμε κανονίσει, για να πάμε σε μια ωραία παραλία για μπάνιο και ηλιοθεραπεία, που τη γνώριζε από το γείτονα της και είχαν πάει αρκετές φορές. Φοράει μόνο ένα μαύρο string μέσα από το φόρεμα της.

Φτάνοντας εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχαν άλλοι πέρα από το γείτονα της και την παρέα του, αλλά τρία άτομα που όπως αποδείχτηκε τους γνώριζε. Αυτοί φυσικά μας κάλεσαν και μας κέρασαν και από μια μπύρα που είχαν μαζί τους. Στη συνέχεια εγώ με τη γυναίκα μου φύγαμε για μία βουτιά στην θάλασσα και επιστρέψαμε στην παραλία με τα παιδιά. Γνωριστήκαμε καλύτερα και συνεχίσαμε να πίνουμε μπύρα, ώσπου η γυναίκα μου, μου ζήτησε να της βάλω αντηλιακό. Προσφέρθηκε ο γείτονας της κάνοντας της ένα ερωτικό μασάζ, πιάνοντας χωρίς να χάσει ευκαιρία το στήθος της και τον κώλο της. Εγώ δεν άντεξα άλλο την καύλα εκείνης της στιγμής κι έφυγα για μία βουτιά στη θάλασσα να ηρεμήσω. Παρατηρούσα και τους υπόλοιπους άντρες να έχουν καυλώσει και να τρίβουν τις πούτσες τους πάνω από τα μαγιό τους.

Μετά από λίγη ώρα κι ενώ εγώ είχα βγει από την θάλασσα συνεχίζοντας τη μπύρα μου με τα παιδιά, η γυναίκα μου είχε αρχίσει να παίρνει πίπα στο γυμνασμένο και με μεγαλύτερα προσόντα από εμένα, όπως ήδη γνώριζα από την γυναίκα μου… αλλά για πρώτη φορά έβλεπα, γείτονα της. Δυστυχώς όμως την όλη κατάσταση τη διέκοψε μία παρέα νεαρών που εμφανίστηκε στην παραλία. Η γυναίκα μου χωρίς να χάσει ευκαιρία, πήρε το γείτονα της από το χέρι και μπήκαν στη θάλασσα. Από ότι μου είπε, αφού είχαν φτάσει σε μια απόσταση από την παραλία που δε φαινόταν το τι κάνουν, αυτός έκανε στην άκρη το string που φορούσε κι άρχισε να τη γαμάει από το μουνάκι της όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσε, φέρνοντας τη σε δύο οργασμούς και τελειώνοντας κι αυτός μέσα στο μουνάκι της.

Κατά τη διάρκεια, εγώ με τα παιδιά συνεχίσαμε να πίνουμε τις μπύρες μας και συζητούσαμε για διάφορα θέματα γύρω από το σεξ, αλλά και για το πόσο μεγάλη πουτάνα είναι η γυναίκα μου, δείχνοντας μου και ένα πεντάλεπτο βίντεο που τη γαμούσε ο φίλος τους, λέγοντας μου ότι ήθελαν να τη γαμήσουν κι αυτοί κάποια στιγμή. Απάντησα ότι και αυτοί θα έχουν κάποια στιγμή την ευκαιρία τους. Καθώς με τα παιδιά λέγαμε αυτά και σχεδόν μια ώρα να έχει περάσει, η γυναίκα βγήκε πρώτη στην παραλία και ήρθε και κάθισε στην αγκαλιά μου δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα συνοδευόμενο και από ένα σε αγαπώ.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ είχε αρχίσει να βραδιάζει, αποφάσισα με τη γυναίκα μου να φύγουμε για το σπίτι, παίρνοντας εγώ την πρωτοβουλία να  καλέσω και τα παιδιά για να συνεχίσουμε εκεί τις μπύρες μας με συνοδεία φαγητού και περισσότερη άνεση έχοντας αλλά στο μυαλό μου μετά την κουβέντα που είχα κάνει.  Αυτό προκάλεσε μία ευχάριστη έκπληξη στη γυναίκα μου, αλλά και στα παιδιά ταυτόχρονα που φυσικά δεν αρνήθηκαν! Μας είπαν ότι πρώτα θα πήγαιναν από τα σπίτια τους για ένα μπάνιο και ένα φρεσκάρισμα… και έτσι εμείς βρήκαμε χρόνο για να πάμε από το σούπερ μάρκετ για μπύρες και πίτσες για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Αφού επιστρέψαμε στο σπίτι, μπήκα εγώ πρώτος για ένα μπάνιο αφήνοντας τη γυναίκα μου να ετοιμάσει τα πράγματα και βγαίνοντας εγώ μπήκε αυτή. Βγαίνοντας η γυναίκα μου από το μπάνιο, τα παιδιά είχαν έρθει στο σπίτι και εμφανίστηκε μπροστά μας με μόνο ένα μαύρο από δαντέλα μικροσκοπικό string το οποίο δεν έκρυβε τίποτα με την πρόφαση ότι κάνει πολύ ζέστη. Σχολιάσαμε εμείς το πόσο όμορφη και πουτάνα είναι και ότι το μουνάκι της και το κωλαράκι της πάνε γυρεύοντας για πούτσο και δε θα μας τη γλιτώσουν σήμερα… και πήραμε την απάντηση:

-    Γιατί όχι;… ίσως αυτό να θέλω!

Πίστευα ότι θα έρθει να καθίσει δίπλα μου, μα αυτή προχώρησε και πήγε και κάθισε στην αγκαλιά του γείτονα της. Αυτός χωρίς να χάσει ευκαιρία αντί να τρώει πίτσα άρχισε να τρώει το στήθος της και να πιάνει με το χέρι του πότε στο κωλαράκι της και πότε το μουνάκι της. Και όπως ήταν λογικό τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τους  δύο τους να γδύνονται με συνοπτικές διαδικασίες και τη γυναίκα μου να καρφώνει το μουνί της πάνω στον πούτσο του, με απίστευτη ταχύτητα και δύναμη, φωνάζοντας ότι δε χορταίνει να τρώει πούτσο και ότι είναι μεγάλη πουτάνα. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που έβλεπα από τόσο κοντά ένα άλλο πούτσο να γαμάει το σκισμένο μουνί της, αλλά στη συνέχεια και τον κώλο της, καθώς οι υπόλοιποι δεν έμειναν αμέτοχοι όπως εγώ, που απλά καθόμουν στην πολυθρόνα κι έβλεπα να γαμάνε τη γυναίκα μου ταυτόχρονα από μουνί και κώλο εναλλάξ.

Τελείωσε ο καθένας τους τουλάχιστον από τρεις φορές, γεμίζοντας το μουνάκι της, το κωλαράκι της, το στήθος της και το στόμα της με τα πλούσια χύσια τους. Εγώ απλά να παίζω  το μικρό μου πούτσο.

Το παρτούζωμα της είχε διάρκεια κοντά στις τρεις ώρες αν θυμάμαι καλά από τέσσερις γυμνασμένους με πλούσια προσόντα που η μόνη παύση που έκαναν ήταν για μια μπουκιά πίτσα και λίγο μπύρα για να πάρουν δυνάμεις και συνέχιζαν το έργο τους.

Στο τέλος μην έχοντας δύναμη για να συνεχίσουν, ντύθηκαν και αφού μας ευχαρίστησαν, έφυγαν, αφήνοντας τη γυναίκα παρατημένη και ανήμπορη στον καναπέ μετά το ατελείωτο σκίσιμο της. Στη συνέχεια την πήρα στα χέρια μου και την πήγα στο κρεβάτι μας όπου της χάρισα ακόμη ένα οργασμό με τη γλώσσα, καθαρίζοντας και το μουνάκι της από τα χύσια των γαμιάδων της. Στη συνέχεια την πήρα στην αγκαλιά μου και μας πήρε ο ύπνος μέχρι το πρωί, που με ξύπνησε με μια υπέροχη πίπα, ενώ συγχρόνως γαμούσε το κωλαράκι με ένα δονητή. Τελείωσα μέσα στο υπέροχο στοματάκι της και φεύγοντας της έδωσα ένα φιλί στο στόμα συνοδευόμενο και από ένα "σε αγαπώ και σε ευχαριστώ" παίρνοντας και μια γεύση από τα χύσια μου.Copyright protected OW ref: 154217