Κομμώτρια με πολλές "υπηρεσίες"

Δημοσιεύθηκε από takis2411
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (8 Votes)

Υπόθεση: Κούρεμα με εκπλήξεις στο κομμωτήριο της αδελφής του φίλου μου...

Πριν κάποια χρόνια είχα γνωρίσει έναν παλικάρι από τη δουλειά μου το Θεόφιλο. Κάναμε αρκετή παρέα. Αν και ο Θεόφιλος ήταν μεγαλύτερος μου μια δεκαετία, η παρέα του ομολογώ ήταν πολύ ευχάριστη. Κάποιο απόγευμα πριν σχολάσουμε μου λέει:

-    Λοιπόν φιλαράκι τόσο καιρό τα λέμε, τα πίνουμε και ξενυχτάμε αλλά δεν έχεις έρθει ποτέ σπίτι μου. Κανόνισε το βραδάκι να φάμε σπίτι μου, θα μαγειρέψει η αδερφή μου.

Ο Θεόφιλος ήταν εργένης 35άρης και καταγόταν από ένα χωριό έξω από τη Λαμία. Στην Αθήνα έμενε μαζί με τη μικρότερη αδερφή του, τη Βέρα η οποία ήταν κι αυτή ελεύθερη. Η Βέρα είχε ένα δικό της κομμωτήριο, συνοικιακό στου Ζωγράφου.

Το βράδυ λοιπόν, αγοράζοντας ένα ωραίο κρασί και μία τούρτα σοκολάτα, πάω στο σπίτι του Θεόφιλου. Χτυπάω την πόρτα του και μου ανοίγει η Βέρα. Η βέρα ήταν μία γυναικάρα, ύψος περίπου στο 1.70, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, με πράσινα μάτια, και με κάτι μεγάλες βυζάρες.

-    Καλησπέρα… μου λέει.

-    Καλησπέρα, της απαντώ, είμαι ο Γιάννης, ο φίλος του αδερφού σου.

-    Ξέρω, ξέρω… λέει βιαστικά η Βέρα. Πέρασε μέσα. Ο Θεόφιλος θα έρθει σε 2 λεπτά, πετάχτηκε να πάρει τσιγάρα.

Μετά από λίγο έρχεται και ο Θεόφιλος. Το βράδυ κύλησε με τις ωραίες μας συζητήσεις με το Θεόφιλο. Η Βέρα δε συμμετείχε ιδιαίτερα.

-    Τι να πω;… έλεγε. Να σας πω για κομμωτική που είναι η δουλειά μου;

-    Αυτό να μας πεις… της απαντώ εγώ. Πότε να έρθω να με κουρέψεις;

-    Όποτε θες μου λέει η ίδια. Στους οικογενειακούς φίλους κάνουμε και καλύτερες τιμές, μου απαντά.

Όντως,  μετά από μία εβδομάδα πήγα στο κομμωτήριο το οποίο της άνηκε. Είχε σαλόνι αναμονής & reception ξέχωρα από το δωμάτιο που εργαζόταν η ίδια. Το σαλονάκι ήταν γεμάτο από άντρες διαφόρων ηλικιών, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους. "Μα καλά, μόνο αντρικό κούρεμα κάνει" αναρωτήθηκα. Μετά από μισή ώρα έρχεται και η δική μου σειρά. Μπαίνω στο χώρο της και βλέπω την Βέρα να καθαρίζει την περιστρεφόμενη καρέκλα, φορώντας μία άσπρη ρόμπα κοντή, με τις βυζάρες της να δίνουν μάχη να για να σπάσουν το κουμπί της ρόμπας. Μέσα στο δωμάτιο υπήρχε και ένα παραβάν με ένα κρεβάτι. Βλέπει ότι το κοιτάζω με απορία και  μου λέει:

-    Είναι για κυρίους που θέλουν να τους ξυρίσουμε χαμηλά.

-    Ολοκληρωμένη περιποίηση δηλαδή...

της απαντώ με πονηρό χαμόγελο.

-    Έλα κάθισε, μου λέει.

Άρχισε να περιποιείται τα μαλλιά μου. Ενώ με κούρευε οι βυζάρες της ακουμπούσαν επάνω μου και τις ένιωθα σφιχτές. Έκλεινα τα μάτια και με τις υπόλοιπες αισθήσεις ταξίδευε το μυαλό μου, τα χέρια της Βέρας, το άρωμα της, και τεράστιες βυζάρες της με είχαν καυλώσει τόσο που κάτω από τη μπέρτα άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου. Είχα τρελαθεί. Κάποια στιγμή ακούω την Βέρα να λέει:

-    Έτοιμος…

και με μιας τραβάει τη μπέρτα εμφανίζοντας την καύλα που μου είχε δημιουργήσει η ίδια. Το βλέμμα της πέφτει χαμηλά πάνω στο πρησμένο από καύλα παντελόνι μου. Χαμογελάει και μου λέει:

-    Δεν πρέπει να φύγεις έτσι. Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό! Έλα στο κρεβάτι.

Μέχρι να φτάσω στο κρεβάτι είχαμε πετάξει και οι δυο μας τα περιττά. Η Βέρα άρχισε να μου κάνει μία θεσπέσια πίπα και από την καύλα μου έχυσα μέσα στο στόμα της. Εκείνη δεν τραβήχτηκε καν, τα κατάπιε όλα και με καβαλάει φέρνοντας την υγρή της μουνάρα στο πρόσωπο μου. Οι βυζάρες της ακουμπούσαν τον πούτσο μου.

-    Έλα, μου λέει, κάνε κι εμένα να χαρώ.

Άρχισα να γλείφω το μουνί της με μανία. Οι κραυγές της Βέρας έφταναν μέχρι το σαλόνι υποδοχής.

-    Έλα γαμιά μου, ρούφα τα χύσια μου, φώναζε.

Κάποια στιγμή νοιώθω το κορμί της να συσπάτε απότομα, οι κραυγές της να είναι εκκωφαντικές και τα υγρά της να γεμίζουν όλο το στόμα μου. Με μία έκφραση ικανοποίησης στο πρόσωπο της, σηκώνεται από το κρεβάτι και μου λέει:

-    Αυτό μωρό μου πάει μαζί με το κούρεμα.

Ετοιμάζομαι κι εγώ και βγαίνοντας από τον χώρο της προς τη Reception όπου ήταν μία πιτσιρίκα για να πληρώσω, μου λέει η πιτσιρίκα:

-    Όλα μαζί 50 ευρώ.

-    Μα καλά… της απαντώ, 50 ευρώ για ένα κούρεμα;

-    Και όχι μόνο...

μου απαντά χαμογελώντας πονηρά. Τώρα κατάλαβα γιατί το σαλονάκι είχε τόσο πολλούς άντρες. Η αλήθεια είναι όμως ότι λόγω της Βέρας πήγαινα για "κούρεμα" κάθε δεκαπενθήμερο.Copyright protected OW ref: 154071