Μου ξέσκισε τη γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τη Λένα (τα ονόματα μας είναι αλλαγμένα) είμαστε παντρεμένοι επτά χρόνια. Εγώ είμαι τριάντα εννέα και αυτή τριάντα δύο. Έχει ένα εκπληκτικό πρόσωπο, με ξανθό (βαμμένο) μαλλί, όμορφη επιδερμίδα, σαρκώδη χείλη που κολάζουν κάθε αρσενικό. Το σώμα της είναι κανονικό, αν και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει κάποια κιλά, αλλά το ύψος της (1.75) δεν τα αφήνει να φανούν.

Το ατού της είναι το στήθος. Μεγάλο και απίστευτα προκλητικό. Στο σεξ κάνει τα πάντα και γενικά η ερωτική μας ζωή είναι δυνατή. Τον τελευταίο καιρό την προέτρεπα για σεξ και με τρίτο άτομο και ενώ στη διάρκεια της φάσης το φαντασιώνονταν και την έφτιαχνε η ιδέα, όταν το συζητούσαμε σε άσχετη φάση είχε πάντα αντιρρήσεις και η κουβέντα σταματούσε.

Το περσινό καλοκαίρι, προς το τέλος, Σεπτέμβριο μήνα, ανεβήκαμε για τριήμερο, από Παρασκευή, στο εξοχικό μας, λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Το βράδυ πήγαμε για ποτό στη Χαλκίδα και εκεί συναντήσαμε τον Πέτρο, ένα παιδικό φίλο με τον οποίο βλεπόμαστε, πλέον, μια φορά το χρόνο και αν. Με τον Πέτρο και τη Λένα υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια, μια καλή χημεία.

Αφού ήπιαμε κάποια ποτά η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε. Αυτός εργένης τον δουλεύαμε, του λέγαμε για προξενιά κ.α. Κάποια στιγμή λέει η Λένα για το νέο μαγιό που είχε πάρει και θα το φόραγε την επομένη μέρα στην παραλία. Τον κάλεσε μάλιστα να έρθει παρέα για φαν κλαμπ. Αυτός απάντησε ότι το Σάββατο δουλεύει και μπορεί την Κυριακή. Πετιέται η γυναίκα μου και λέει:

-    «Πάμε τώρα για νυχτερινό μπάνιο;»

-    «Μέσα! Αλλά δεν έχω μαγιό…» απάντα ο Πέτρος.

-    «Κανένα πρόβλημα, πάμε χωρίς μαγιό!» είπα εγώ.

Όντως κατεβήκαμε στην παραλία που είναι πενήντα μέτρα από το εξοχικό και οι δύο άντρες βγάλαμε τα ρούχα και μπήκαμε στη θάλασσα. Η Λένα ακολούθησε σχεδόν αμέσως. Μέσα στο νερό αρχίσαμε διάφορες πλάκες και αρκετές φορές ο Πέτρος έπιανε τη γυναίκα μου. Κάποια στιγμή δε, την πήρε αγκαλιά για να την βουλιάξει και το στήθος της κόλλησε πάνω στο σώμα του.

Βγήκαμε από το νερό και ανεβήκαμε αμέσως στο σπίτι για να σκουπιστούμε, μιας και είχε αρκετή ψύχρα. Καθίσαμε στη βεράντα, γυμνοί με μια πετσέτα ο καθένας από πάνω του.
Πίναμε ουίσκι και αρχίσαμε την πλάκα. Κάποια στιγμή η Λένα σχολιάζει θετικά το σώμα του Πέτρου.

-    «Ρε Πέτρο, πως καταφέρνεις και διατηρείσαι τόσο καλά; Έχεις σώμα εικοσάρη!»

Και σε αυτό δεν είχε άδικο. Ο φίλος μου πάντα είχε μια μανία με το σώμα του και πρόσεχε, με αποτέλεσμα να έχει ένα εξαιρετικό σώμα.

-    «Σιγά…» της απαντά. «Με αυτό το κρύο που φάγαμε απόψε, τα καλά μου σημεία έχουν συρρικνωθεί…»

-    «Όχου το!» λέει η γυναίκα μου κοιτώντας τον ανάμεσα στα πόδια. «Και δεν έχεις παρέα απόψε για να σε συνεφέρει…»

Ο Πέτρος δεν απαντά, εγώ δεν λέω κουβέντα, απλά χαμογελώ αμήχανα. Η σιωπή κόβεται από τη Λένα.

-    «Αν θέλεις πήγαινε μέσα και ξάπλωσε. Θα σου κάνω ένα μασάζ και θα συνέλθεις!»

Ο Πέτρος με κοιτάει, εγώ του λέω, σχεδόν μηχανικά:

-    «Πήγαινε ρε! Ένα μασάζ θα σου κάνει και θα γίνεις άλλος άνθρωπος!»

Φεύγει και μπαίνει στο δωμάτιο. Η Λένα με κοιτάει και μου λέει χαμηλόφωνα:

-    «θα πάω μόνη μου…»

-    «Τι σκοπεύεις να κάνεις;», την ρωτάω.

-    «Αυτή τη στιγμή τίποτα, αλλά δεν σου υπόσχομαι. Αν ο φίλος σου είναι έξυπνος, δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά μην τολμήσεις και έρθεις μέσα!»

Ακόμη και τότε δεν ήξερα τι ήθελα. Σίγουρα με σοκάρισε η εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά δεν μπορούσα ούτε να αρθρώσω λέξη. Τα είχα χάσει.

Μετά από λίγα λεπτά και δύο τσιγάρα, πήγα γύρω-γύρω και μπήκα από την άλλη πόρτα, στάθηκα στο διάδρομο και έβλεπα διαγωνίως το δωμάτιο. Το μόνο φως που υπήρχε ήταν αυτό του πορτατίφ. Σε λίγο όμως ήταν αρκετό για να βλέπω καθαρά από τον μεγάλο καθρέπτη που ήταν στο πλάι. Η γυναίκα μου και ο Πέτρος ξαπλωμένοι, γυμνοί, αυτός να της χαϊδεύει τα μαλλιά και να της μιλάει ψιθυριστά. Τι της έλεγε δεν άκουγα, αυτή του απαντούσε μονολεκτικά, διάκρινα όμως στη φωνή της, ότι είχε ερεθιστεί.

Άρχισαν να φιλιούνται, στην αρχή τρυφερά, μετά με πάθος. Άκουγα καθαρά τις ανάσες τους, αυτή κατέβηκε χαμηλά και τον πήρε στο στόμα της. Της τράβαγε το κεφάλι βαθιά στο καυλί του και την άκουγα να πνίγεται. Την ξάπλωσε ανάσκελα και μπήκε από πάνω της. Αυτό που είδα με έκανε να ζηλέψω. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος! Έβλεπα να βυθίζεται μέσα της και αυτή να βογκάει πνιχτά. Άκουγα το θόρυβο από τα υγρά της καθώς την ξέσκιζε.

Κατόπιν κάθισε πάνω του. Φοβερό το θέαμα με τα τεράστια βυζιά της να πάλλονται. Τον έχυνε συνέχεια και της έλεγε ότι τα υγρά της του καίνε τα αρχίδια. Είχα καυλώσει από το θέαμα. Αυτός τη ρωτάει που θέλει να τη χύσει και του λέει:

-    «Χύσε μέσα στο μουνί μου!»

Τον άκουγα να τελειώνει μέσα της και βγήκα έξω για τσιγάρο.
Έκατσα στον κήπο αρκετή ώρα, ο εγωισμός μου είχε ενοχληθεί. Αποφάσισα να μπω μέσα. Τους βρήκα να φιλιούνται. Έκατσα στο πλάι του κρεβατιού. Δεν το πίστευα. Τα πάντα ήταν μούσκεμα. Τεράστιοι λεκέδες με τα υγρά της σε τέτοια ποσότητα που το σεντόνι δεν είχε καταφέρει να απορροφήσει και ήταν σαν μικρές λίμνες. Άρχισα να τη χαϊδεύω. Δεν ανταποκρίθηκε. Ο Πέτρος μου λέει:

-    «Έλα και συ».

Αυτή σηκώνεται ξαφνικά και μου λέει:

-    «Δεν θέλω να είσαι εδώ, βγες έξω και μην ξαναμπείς!»

Βγαίνω και κλείνει πίσω μου την πόρτα.
Ξάπλωσα στον καναπέ του καθιστικού. Τους άκουγα όλη τη νύχτα. Αυτή να ουρλιάζει πλέον, να ακούω:

-    «Σκίσε με! Είμαι η πουτάνα σου!»

Αυτός άλλοτε να τη βρίζει αισχρά και άλλοτε να της λέει ότι δεν έχει ξαναγαμήσει τέτοιο μουνί. Από τις κραυγές της νωρίς το πρωί, μετά από ένα δίωρο, σχεδόν, ησυχίας, κατάλαβα ότι της έσκιζε τον κώλο.

Το πρωί κατέβηκα μόνος μου στην παραλία για καφέ. Όταν γύρισα ήταν μόνη της και κοιμόταν, σε ένα κρεβάτι που δεν είχε μια γωνία στεγνή.
Από τότε έχουν περάσει κάποιοι μήνες. Όταν το συζητάμε, μου το κόβει λέγοντας:

-    «Ότι έγινε, έγινε. Ξέχνα το».

Υποψιάζομαι ότι μπορεί να τον βλέπει, αλλά δε μου δίνει αφορμές. Στο κρεβάτι είναι όπως πριν και καλύτερη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")