Ατέλειωτη ηδονή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Για να πω την αλήθεια, όποτε έβλεπα σε κανένα πάρκο ή σε καμιά παραλία κανένα ζευγαράκι σε τρυφερές στιγμές αισθανόμουν παράξενα. Ένιωθα το κορμί µου ν' αντιδράει και να ριγά από ηδονή κι αν τύχαινε εκείνο τον καιρό να είμαι μόνη, ερεθιζόμουν αφάνταστα. Τόσο, που το έκανα µε το πρώτο αρσενικό που βρισκόταν στο δρόμο µου ή έτριβα τ' απόκρυφά µου σημεία μέχρι ο οργασμός να ηρεμίσει το φλογισμένο µου κορμί.

Και να που τώρα, χωρίς να το επιδιώξω, έπαιρνα μάτι ένα νεαρό ζευγάρι να πηδιέται λίγα μέτρα μπροστά μου. Η κοπέλα στημένη στα τέσσερα με τα πόδια ορθάνοιχτα και πίσω της ένας νεαρός να χτυπάει το κορμί του πάνω στα κωλομέρια της αναγκάζοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει στο μουσκεμένο μουνάκι της. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτό το υπέροχο θέαμα. Οι δύο νέοι ούρλιαζαν από κάβλα ενώ άκουγα ολοκάθαρα το χαρακτηριστικό πλατσούρισμα που έβγαινε από το μουνάκι της κάθε φορά που ο πούτσος του βυθιζόταν στη γεμάτη υγρά τρύπα της.

'Ήξερα πως δεν ήtαν σωστό να κρυφοκοιτάω αυτή την προσωπική τους στιγμή αλλά τα πόδια μου είχαν μουδιάσει και δεν μπορούσα να κάνω έστω και το παραμικρό βήμα. Άλλωστε δεν το ήθελα. Όλη αυτή η υπέροχη εικόνα είχε κάνει το κορμί μου να ζωντανέψει και το μουνάκι μου ν' αντιδράει. Οι ρόγες μου άρχισαν σιγά σιγά να σκληραίνουν ενώ το πρώτο ρυάκι από τα καυτά μου υγρά άρχισαν να κυλούν στο στενόμακρο κανάλι του μουνιού μου. Ένας αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη μου. Κοίταξα γύρω μου. Δεν υπήρχε κανένας. Κόλλησα το πρόσωπό μου στο σκονισμένο παράθυρο του ερειπωμένου αγρόσπιτου. Τα βυζιά μου ακούμπησαν πάνω στο ξεθωριασμένο ξύλο του παραθύρου.

Οι ρώγες μου τρίφτηκαν πάνω του. Ένα ρίγος διέσχισε με ταχύτητα το κορμί μου και απλώθηκε παντού. Βράδιαζε και το ελάχιστο φως επέτρεπε με δυσκολία να παρακολουθήσω σε κάθε του λεπτομέρεια το ερωτικό παιχνίδι που παιζόταν στο εσωτερικό του μισογκρεμισμένου αγρόσπιτου. Το χέρι μου γλίστρησε μηχανικά και χώθηκε κάτω από τη φούστα μου. Τα μπούτια μου ζεμάταγαν. Τα δάχτυλά μου ακούμπησαν το λεπτό ύφασμα του εσωρούχου μου. Ήταν μούσκεμα. Το παραμέρισα και αισθάνθηκα το καυτό δερματάκι της ερωτικής τρύπας να καίει τα δάχτυλά μου. Βρήκα την κλειτορίδα μου. Σκληρή και τεντωμένη ρίγησε στο πρώτο άγγιγμα. Ανατρίχιασα. Από το μυαλό μου πέρασε ολόκληρη σχεδόν η σημερινή μέρα που ενώ ξεκίνησε άσχημα, τουλάχιστον η κατάληξή της έμοιαζε ωραία. Είμαι τριάντα δύο χρόνων, αρκετά ωραία, αλλά αυτό που κυρίως μετράει σ’ ένα θηλυκό είναι ότι είμαι πολύ σέξι.

Εργάζομαι εδώ κι ένα χρόνο σε μια εισαγωγική εταιρία σαν εμπορικός αντιπρόσωπος και η δουλειά μου είναι να επισκέπτομαι τους πελάτες μας σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Εδώ και μια εβδομάδα έχω οργώσει τη Μακεδονία και επιτέλους η τελευταία στάση ταυ ταξιδιού μου, η Κατερίνη μόλις είχε τελειώσει. Αν και ήταν αργά το απόγευμα, αποφάσισα να οδηγήσω μέχρι τη Λάρισα όπου μένει η θεία μου και να διανυκτερεύσω σπίτι της.

Βγήκα από την πόλη και προσπάθησα να βγω στην εθνική. Σύντομα διαπίστωσα ότι είχα πάρει λάθος δρόμο, κάτι που ομολογώ ότι μου συνέβαινε συχνά. Οδηγούσα σχεδόν είκοσι λεπτά και όχι μόνο δεν φαινόταν στον ορίζοντα η εθνική οδός αλλά αντιθέτως όλο και αραίωναν τα σπίτια. Στο βάθος διέκρινα μια παλαιά αγροικία. Πάρκαρα, αποφασισμένη να ρωτήσω κάποιον της περιοχής. Μπήκα στο εσωτερικό του κήπου και πλησίασα την πόρτα. Ήμουν έτοιμη να χτυπήσω όταν από το εσωτερικό άκουσα ακαθόριστους ανθρώπινους ήχους. Δίστασα και πρέπει να πω ότι φοβήθηκα. Κατευθύνθηκα δίπλα και έριξα μια ματιά από το μισάνοιχτο παράθυρο. Στο εσωτερικό ταυ δωματίου ένα νεαρό ζευγάρι ήταν αγκαλιασμένο και φιλιόταν τρυφερά. Πήρα μια βαθιά ανάσα. Ήμουν έτοιμη να χτυπήσω για να τους ρωτήσω για το πρόβλημά μου όταν το ερωτικό τους παιχνίδι άρχισε να γίνεται περισσότερο τολμηρό. Η νεαρή κοπέλα γονάτισε και κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού ταυ.

Έχωσε το χέρι της μέσα στο άνοιγμα. Ο νεαρός έγειρε το κεφάλι ταυ στο πλάι και κλείνοντας τα μάτια άρχισε να βογκάει. Το χέρι τη κοπέλας τραβήχτηκε έξω. Η παλάμη της έσφιγγε το τεράστιο από κάβλα παλούκι ταυ νεαρού. Άρχισε να το τρίβει και να το χαϊδεύει. Με μια απότομη κίνηση τράβηξε το χέρι της προς τα κάτω μέχρι τη βάση του κονταριού του. Αυτή της η κίνηση παρέσυρε προς τα κάτω το ευαίσθητο δέρμα ταυ πούτσου ταυ, αποκαλύπτοντας ένα πρησμένο κατακόκκινο πουτσοκέφαλο. Τα χείλη της τυλίχτηκαν γύρω του άρχισε να ρουφάει την άκρη ταυ. Ο νεαρός παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, τη σήκωσε και άρχισε να της βγάζει με ταχύτητα τα λιγοστά ρούχα της. Τα μικροσκοπικά της βυζάκια τινάχτηκαν ελεύθερα ενώ οι σκούρες ορθωμένες ρώγες της φαίνovταv ολοκάθαρα στις κορυφές των βυζιών της. Σύντομα το κατάμαυρο μαλλιαρό τριγωνάκι που κάλυπτε την ερωτική της φωλιά έκανε την εμφάνιση του.

Ο νεαρός σφήνωσε το κεφάλι το ανάμεσα στα μπούτια της και η γλώσσα του άρχισε να παίζει τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Τα ερωτικά βογκητά της κοπέλας ήταν ο μόνος ήχος που ακουγόταν κάνοντας το κορμί μου να τρέμει. Τώρα και οι δύο νέοι ήταν ολόγυμνοι. Σίγουρα δεν μπορούσα να τους διακόψω αλλά το ίδιο σίγουρα δεν μπορούσα να τραβήξω το βλέμμα μου απ' αυτό το υπέροχο θέαμα. Ο νεαρός έσπρωξε την κοπέλα απαλά. Εκείνη γονάτισε και στήθηκε στα τέσσερα. Το κορμί του νέου πλησίασε τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλά της. Το χέρι ταυ τυλίχτηκε γύρω από τον σκληρό του πούτσο. Τον οδήγησε ανάμεσα στα μπούτια της.

Το πουτσοκέφαλό του ακούμπησε τα γεμάτα μουνοχύματα χειλάκια της. Έσπρωξε το κορμί του προς το μέρος της. Το κατακόκκινο σκληραμένο του πουτσoκέφαλo, πίεσε και παραμέρισε τα μουνόχειλά της. Με μια απότομη κίνηση βύθισε στο βάθος της μουνότρυπάς της όλο το κοντάρι του. Τ’ αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη πάνω στα κωλομάγουλά της ενώ ένα του χέρι χωμένο κάτω από τα μπούτια της έτριβε τη σκληρή της κλειτορίδα. Δεν μπορούσα ν' αντέξω άλλο αυτό το πανέμορφο θέαμα. Ήδη το χέρι μου είχε χωθεί κάτω από το μουσκεμένο κυλoτάκι μου και ένα μου δάκτυλο έτριβε βίαια την κλειτορίδα μου η οποία είχε τεντωθεί από κάβλα. Τα υγρά μου κυλούσαν σαν ποτάμι πλημμυρίζοντας την παλάμη και το κιλοτάκι μου ενώ στα μπούτια μου είχαν σχηματιστεί δύο ρυάκια από το καυτό μου νεράκι.

Οι ρώγες μου τρίβονταν πάνω στο ξύλο παραθύρου ενώ η ανάσα μου έβγαινε δυσκολία. Ο πούτσος του σφηνώθηκε μέσα στη μουνότρυπα της κοπέλας η οποία δέχτηκε το παλούκι του μ' ευχαρίστηση ουρλιάζοντας από κάβλα. Ήταν προφανές ότι έχυναν. Το δάκτυλό µου επιτάχυνε την τριβή πάνω στο ευαίσθητο δερµατάκι της κλειτορίδας µου. Το κορμί µου άρχισε να τρέμει ενώ τα γόνατά µου λύγισαν. Το μουνάκι µου άρχισε να τρέμει. Η κάβλα µου ξεκινώντας από τα βάθη της σπηλιάς µου τινάχτηκε σ' ολόκληρο το κορμί µου µμουδιάζοντας κάθε εκατοστό του. Έχυνα υπέροχα µε την κλειτορίδα µου ν' αναζητά περισσότερα χάδια. Βαριανάσαινα ευτυχισμένη από το υπέροχο συναίσθημα και ήμουν έτοιμη να τακτοποιήσω το γεμάτο ζεστά μουνοχύματα κιλοτάκι µου όταν ένα χέρι µ' άρπαξε από τον ώμο. Ο τρόμος µου ήταν τόσο µμεγάλος που η κραυγή που ήμουν έτοιμη να βγάλω σταμάτησε στο λαρύγγι µου.

«Τι κάνεις εσύ εδώ;» ακούστηκε η βραχνή βαριά φωνή ενός άντρα. 'Έστρεψα το κεφάλι µου προς μέρος του. Ένας πανύψηλος άντρας γύρω στα σαράντα µε κοιτούσε αγριεμένος. Προσπάθησα να ψελλίσω μια δικαιολογία. Δεν µου 'δωσε καμιά ευκαιρία, τραβώντας µε βίαια µ' έσπρωξε στο εσωτερικό του σπιτιού. Ο νεαρός μόλις πρόλαβε να βάλει τον μισoκαβλωμένο του πούτσο μέσα στο παντελόνι του ενώ η κοπέλα έκρυψε με τα χέρια της το μουνάκι και τα στήθη της.

«Εσείς εδώ ξεσκίζεστε κι αυτή σας παίρνει μάτι και τραβάει μαλακία».

«Μα Σταύρο ... », ψέλλισε η κοπέλα.

Ο Σταύρος που εξακολουθούσε να σφίγγει το χέρι μου τη σταμάτησε απότομα.

«Όχι ονόματα παλιοπουτάνα. Είπαμε. Όχι ονόματα».

Μ' έσπρωξε βίαια. 'Έπεσα πάνω σ' έναν παλιό τριμμένο καναπέ. Η ταραχή μου ήταν μεγάλη αλλά διέκρινα ότι κι αυτοί δεν πήγαιναν πίσω.

«Σας παρακαλώ», ψέλλισα, «αφήστε με να φύγω. Εγώ έχασα το δρόμο και. .. ».

Ο Σταύρος με μια κίνηση του χεριού του με σταμάτησε.

«Μη φοβάσαι. Θα περάσουμε τη νύχτα όλοι μαζί και το πρωί είσαι ελεύθερη να πας όπου θέλεις».

Προσπάθησα να διαμαρτυρηθώ αλλά το άγριο βλέμμα του Σταύρου μου 'κοψε τη φόρα. Δεν ήξερα τι είδους άνθρωποι ήταν και κυρίως ο Σταύρος που φαινόταν να τον υπακούν. Έτσι αποφάσισα να μην κάνω καμία ανοησία ελπίζοντας ότι σε λίγες ώρες το μαρτύριό μου θα έπαιρνε τέλος. Ο Σταύρος πλησίασε την κοπέλα.

«Σε γάμησε καλά;» τη ρώrησε.

Εκείνη δεν απάντησε. Τράβηξε απότομα το χέρι της που κάλυπτε την ερωτική της φωλιά. Η παλάμη του απλώθηκε στην είσοδο της σπηλιάς της. 'Έσφιξε με δύναμη το μουνάκι της. Τα μουνόχειλα και η κλειτορίδα της κόλλησαν πάνω στην παλάμη του. Βόγκηξε από πόνο. Ο Σταύρος σήκωσε το χέρι του προς το πρόσωπό του. Η παλάμη του ήταν γεμάτη από τα υγρά της και το σπέρμα που κυλούσε αργά από το βάθος της τρύπας της.

«Καλά είπα εγώ ότι ξεσκισrήκατε» είπε αγριεμένος και σκούπισε την παλάμη του πάνω στα στητά στήθη της.

«Έλα δω ρε μαλάκα», είπε στο νεαρό. «Αν είσαι τόσο γαμιάς γέμισε το μουνάκι της με το ψωλόχυμά σου. Άντε λοιπόν τι κάθεσαι; Έχεις ή δεν έχεις αρχίδια».

Ο νεαρός χωρίς ν' απαντήσει με πλησίασε. Έκανα μια κίνηση ν' αντισταθώ. Μ' άρπαξε από τα μαλλιά και με ακινητοποίησε. Με μια απότομη κίνηση έβγαλε έξω τον πούτσο του και άρχισε να τρίβει το πουτσοκέφαλό του σ' όλο το πρόσωπό μου. Μύριζε ακόμα από τα φρέσκα μουνοχύματα και τα χύσια του που κάλυπταν όλη την ευαίσθητη επιδερμίδα του σκληρού του πουτσοκέφαλου.

Προσπάθησα ν' αποφύγω την επαφή με τον πούτσο του. Άρπαξε το κεφάλι μου με τα δύο του χέρια και πίεσε το καβλί του αναμέσα στα σφιγμένα μου χείλη. Κάθε αντίσταση ήταν μάταιη. Τα χείλη μου σιγά σιγά άρχισαν να ανοίγουν και να τυλίγονται γύρω από το ήδη σκληρό του καβλί. Έκλεισα τα μάτια. Αισθάνθηκα το στόμα μου να γεμίζει από το κοντάρι του. Τα στήθη μου άρχισαν να φουσκώνουν ενώ οι ρώγες μου σκλήρυναν. Είχα ερεθιστεί αφάνταστα. Η αποστροφή μου άρχισε σιγά σιγά να υποχωρεί. Το στόμα μου άνοιξε διάπλατα και ρούφηξε όσο πιο βαθιά μπορούσε το παλούκι του. Ένιωσα το πουτσοκέφαλό του ν' αγγίζει το λάρυγγά μου ενώ τ' αρχίδια του πίεζαν το σαγόνι και τα χείλη μου.

«Φάτο παλιοπουτάνα. Ρούφα το. Ψοφάς για τσιμπούκι. Γλείφτο μου. Κάνε με να σε γεμίσω με το ψωλόxuμά μου».

Είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά στη κάβλα που μου πρόσφερε αυτό το υπέροχο κοντάρι που μπαινόβγαινε στο στόμα μου. Τα χέρια μου άρπαξαν τα μπαλάκια του και άρχισα να τα σφίγγω και να τα τρίβω ανάμεσα στα δάχτυλά μου. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Έριξα μια ματιά δίπλα μου. Αυτό που αντίκρισα πολλαπλασίασε την κάβλα μου. Ο Σταύρος είχε ανοίξει τα κωλομάγουλα της νεαρής κοπέλας και είχε βυθίσει τη γλώσσα του μέσα στην κωλοτρυπίδα της κάνοντάς τη να υποφέρει από ηδονή.

«Γλείψε με, τρελαίνομαι όταν μου γλείφεις το κωλαράκι μου. Ξέσκισε μου την τρυπούλα µου µε τη γλώσσα σου». Ξαφνικά ο Σταύρος παράτησε την κοπέλα και πλησιάζοντας έσπρωξε το νεαρό. Άρχισε µε µανία να µου βγάζει τα ρούχα. Έμεινα oλόγυµνη και διψασμένη για ένα καλό γαµήσι. Κι ο Σταύρος δεν µου χάλασε το χατίρι. Άρπαξε τα πόδια µου και τ' άνοιξε όσο περισσότερο γινόταν. Το µουνάκι µου εμφανίστηκε ορθάνοιχτο γεμάτο από τα μουνοχύµατα που είχαν κυλήσει από τα βάθη του. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να καταπιεί ολόκληρο το σκληρό παλούκι του Σταύρου. Το πουτσoκέφαλό του πίεσε επικίνδυνα τα τοιχώματα του πάτου της σπηλιάς µου. Μπαινόβγαζε το καβλί του στα βάθη της μουνότρυπάς µου ενώ τ' αρχίδια του χτυπούσαν µε δύναμη πάνω στα μουνόχειλά µου.

«Ξέσκισέ µε γαµιά µου. Άνοιξε το µουνάκι µου στα δύο. Μάτωσέ το. Βάλε και τ' αρχίδια σου µέσα. Γάµησέ µου τη µουνάρα µου µε την ψωλάρα σου».

Δίπλα µας το νεαρό ζευγάρι γαµιόταν γι' άλλη μια φορά. Ο πούτσος του νεαρού που λίγο πριν γαµούσε το στόμα µου, τώρα μπαινόβγαινε στη στενή κωλοτρυπίδα της κοπέλας που ούρλιαζε από πόνο και ηδονή. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγη ώρα το κορμί µου τραντάχτηκε από τους σπασμούς ενός έντονου οργασμού. Τίναξα τη λεκάνη µου προς το μέρος του Σταύρου παίρνοντας μέσα µου το σκληρό από κάβλα παλούκι του.

Τα τοιχώµατα του µουνιού µου ανοιγόκλειναν σε µία προσπάθεια να καταπιούν το κοντάρι του, ενώ τα µουνοχύµατά µου έτρεχαν σαν ποτάμι προς την έξοδο της τρύπας µου γεμίζοντας µε το υπέροχο καυτό υγρό τα μπούτια µου. Δεν είχαν τελειώσει ακόμα τα κύματα του οργασμού µου που απλώνονταν σ’ ολόκληρο το κορμί µου, όταν η σπηλιά του μουνιού µου δέχτηκε το πρώτο καυτό κύμα από το ψωλόχυµά του. Ο πούτσος του βυθιζόταν μέσα µου µε ορμή, και κάθε φορά που το πσυτσoκέφαλό του πίεζε τον πάτο µου ένα σιντριβάνι από το σπέρμα του τιναζόταν και γέμιζε τη σπηλιά µου.

«Πάρτα παλιοπουτάνα, δικά σου», ούρλιαζε ενώ τα χέρια του είχαν ακινητοποιήσει το κορμί µου.

«Σου γεμίζω τη μουνάρα µε τα χύσια που µου έφτιαξες. Σου αδειάζω το ψωλόχυµά µου στη μουνάρα σου».

Βαριανάσαινα από την προσπάθεια και ένιωθα το κορμί µου χορτασμένο από τον υπέροχο οργασμό που είχα ζήσει. Άνοιξα τα µάτια.

Δίπλα µου ο νεαρός ξέσκιζε ακόμα το στενό κωλαράκι της κοπέλας. Έβλεπα ολοκάθαρα το µακρύ του παλούκι να μπαινοβγαίνει στο βάθος της μικροσκοπικής της πίσω εισόδου. Δεν άργησε ν' αδειάσει το σπέρμα του μέσα στο στενό της τούνελ. Πέσαμε και οι τέσσερις στο πάτωμα σε μια προσπάθεια να συνέλθουμε. Μέχρι τα ξηµερώµατα γαµηθήκαµε αλλάζοντας παρτενέρ και στάσεις. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα έρωτα µε μια γυναίκα. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστική. Θυμάμαι µε πόση λαχτάρα έγλειφα το υπέροχο μουνάκι της και πώς ρουφούσα διψασμένη τους γλυκόπικρους χυμούς της.

Κάποια στιγμή, ταλαιπωρημένη από το ατελείωτο γαµήσι έγειρα στον καναπέ και µε πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα ταραγμένη από τον ήχο ενός αυτοκινήτου. Πετάχτηκα και έτρεξα στο παράθυρο. Είδα το αμάξι µου ν' απομακρύνεται και μέσα τους τρεις γαµιάδες µου. Βγήκα στο δρόμο απογοητευμένη από την συμπεριφορά τους. Σταμάτησα ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Με πήγε στην Κατερίνη. Στο αστυνομικό τμήμα κατήγγειλα την κλοπή του αυτοκινήτου µου. Μου έδειξαν κάποιες φωτογραφίες.
Αναγνώρισα τον Σταύρο.

<<Φτηνά τη γλίτωσες», µου είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας.

«Πρόκειται για έναν από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Δεν διστάζει να κάνει φόνο αν διαπιστώσει πως κινδυνεύει».
Πήρα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. Εμένα, σκέφτηκα, µε σκότωσε µε τον πούτσο του. Και ήταν ένας θάνατος υπέροχος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")