Η ασυνήθιστη επανασύνδεση

Δημοσιεύθηκε από JorgeT
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.05 (10 Votes)
Με το Μαράκι γνωριζόμαστε σχεδόν 12 χρόνια. Την πρωτογνώρισα ως κοπέλα του κολλητού του αδερφού μου και ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, οκτώ χρόνια μικρότερη μου, που ασχολούνταν με το στίβο και στη συνέχεια έγινε γυμνάστρια.

Δεν έφτανε ούτε το 1.60, αν και όπως έλεγε πάντα "είμαι 1 και 61, παρακαλώ", με γλυκό προσωπάκι που έβγαζε και κάτι πρόστυχο, μικρό στήθος και ένα από τα καλύτερα κωλαράκια που έχω δει ποτέ μου. Ήταν ένα σφηνάκι καύλας!

Πάντα νιώθαμε μια έλξη, ωστόσο ποτέ δεν προχώρησε περισσότερο. Με κάθε ευκαιρία μου τριβόταν, μου πέταγε υπονοούμενα, με φιλούσε. Παραδέχομαι ότι πολλές φορές είχα σκεφτεί να κάνουμε σεξ ή να έχουμε μια ελεύθερη σχέση, ποτέ όμως να είμαστε ζευγάρι.

Σε μια περίοδο που εκείνη ήταν Θεσσαλονίκη κι εγώ Αθήνα και είχαμε και οι δυο θεματάκια στις σχέσεις μας, ξεκινήσαμε να συζητάμε μεταξύ σοβαρού και αστείου το ενδεχόμενο να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Ακολούθησε λίγο sex texting, ανταλλαγή φωτογραφιών και ανοιχτό το ενδεχόμενο του περαιτέρω όταν θα βρισκόμασταν στις γιορτές.

Έφτασε ο Δεκέμβριος, βρεθήκαμε και οι δυο στην πόλη μας για τις γιορτές και κανονίσαμε συνάντηση. Πήγαμε για έναν καφέ, είπαμε τα νέα μας (εκείνη είχε χωρίσει κι εγώ ήμουν σε περίεργη κατάσταση) και είπαμε να συνεχίσουμε για ένα ποτό.

Φεύγοντας για να πάρουμε το αμάξι, ξεκινήσαμε μια συζήτηση για το αν μπορούμε να δοκιμάσουμε μια σχέση. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, πρότεινα να πάμε μια μεγάλη βόλτα να συζητήσουμε και να αφήσουμε το ποτό για αργότερα. Πηγαίνουμε σε ένα ήσυχο μέρος, με θέα θάλασσα και κουβέντα στην κουβέντα, καταλήγουμε στο "μπορεί να μη βγει ποτέ σε σχέση όλο αυτό, αλλά θα είναι κρίμα να μην έχουμε δοκιμάσει το σεξ μεταξύ μας".

Ξεκινήσαμε στα πίσω καθίσματα με εκατέρωθεν γλείψιμο, στη συνέχεια με καβάλησε και θέλοντας να δοκιμάσουμε περισσότερες στάσεις και με άνεση χώρου, καταλήξαμε σε ένα σπίτι-καβάτζα του κολλητού μου. Δεν ήταν το καλύτερο σεξ που είχα κάνει, αλλά ήμουν βέβαιος ότι υπήρχε χημεία και περιθώριο να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα καύλας και απόλαυσης. Και το μέλλον δε με διέψευσε.

Πέρασαν οι γιορτές, φύγαμε και πάλι μακριά, χωρίς να έχουμε καταλήξει στο αν θα δοκιμάσουμε να είμαστε μαζί. Είχαμε συμφωνήσει, όμως, να βρισκόμαστε μια φορά τον χρόνο, καθαρά ερωτικά, ασχέτως από το αν είμαστε ελεύθεροι ή σε σχέση και η αλήθεια είναι πως, όλως περιέργως, το κρατήσαμε για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια, το Μαράκι παντρεύτηκε, εγώ έφυγα στο εξωτερικό και στο μεταξύ έγινε και μαμά. Είχαμε χαθεί, ωστόσο διατηρούσαμε μια επαφή, με επικοινωνία κυρίως σε γιορτές, γενέθλια, κτλ. Κάποια στιγμή, στις αρχές του 2017, επέστρεψα Ελλάδα και αποφασίσαμε να ειδωθούμε.

Βρεθήκαμε στο κέντρο και πήγαμε για έναν καφέ πρώτα, να πούμε τα νέα μας. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στο οποίο είχαμε πάει ακόμα μια φορά στο παρελθόν. Εκεί παρατηρήσαμε με έκπληξη πως είχαν προστεθεί σε κάποια δωμάτια, ερωτικά παιχνίδια. Σε αυτό που τυχαία επιλέξαμε, είχε ένα σταυρό (ξέρετε, αυτό το τεράστιο Χ που δένεις το σύντροφο σου).

- Δε θέλω έρωτα, θέλω σεξ, δυνατό γαμήσι. Έρωτα κάνω με τον άντρα μου, με σένα θέλω ξέσκισμα…

μου είπε φιλώντας με και δαγκώνοντας μου τα χείλη, καθώς έκλεινα την πόρτα του δωματίου. Την κόλλησα πάνω μου, σηκώνοντας τη φούστα της και δίνοντας της δυο δυνατά κωλοχάστουκα. Άρχισε να με γδύνει, γονάτισε και ξεκίνησε την πίπα. Έγλειφε ασταμάτητα και με μανία, λες και είχε να το κάνει χρόνια. Μετά από πέντε λεπτά μου λέει:

- Ξάπλωσε, θα σου κάνω στριπτίζ!

Ξάπλωσα στο κρεβάτι, ακουμπώντας στο κεφαλάρι κι άρχισα να παίζω τον πούτσο μου, όσο την έβλεπα να γδύνεται. Ήρθε και στάθηκε όρθια από πάνω μου, παίζοντας το μουνάκι της στο πρόσωπο μου. Έβγαλα τη γλώσσα μου και χαμήλωσε λίγο, φέρνοντας και τις δυο τρυπούλες της στο στόμα μου. Άρχισα να γλείφω όταν μετά από λίγο, το Μαράκι με έπιασε από τα μαλλιά και ξεκίνησε να μου γαμάει τη γλώσσα μέχρι που έχυσε.

Έπεσε ανάσκελα στο κρεβάτι και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της. Έτριψα το καυλί μου στα μουνόχειλα της και το κάρφωσα βαθιά μέσα της. Την κράτησα από τη μέση και μπαινόβγαινα δυνατά και γρήγορα, ενώ εκείνη έμπηγε τα νύχια της στην πλάτη μου και φώναζε "σκίσε το μουνάκι μου... έτσι, δυνατά, καργιόλη".

Την έστησα στα τέσσερα και μου τούρλωσε το κωλαράκι της όσο πιο ψηλά γινόταν. Δε μπορούσα να αντισταθώ ποτέ σε αυτή τη θέα. Πλησίασα και χώθηκα αμέσως στα αφράτα κωλομέρια της. Τα φιλούσα, τα δάγκωνα, τα σφαλιάριζα. Τα άνοιξα και άρχισα να γλείφω την τρυπούλα της, παίζοντας παράλληλα το μουνάκι της.

Καρφώθηκα με δύναμη στο υγρό της μουνάκι, ενώ είχα ήδη βάλει δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της, ετοιμάζοντας την. Τη σήκωσα και την έβαλα στο σταυρό, με την πλάτη γυρισμένη σε μένα. Την έδεσα και άνοιξα την υπέροχη κωλάρα της, ακουμπώντας το καυλί μου στο κωλοτρυπιδάκι της.

- Κάρφωσε με, θέλω να με πάρεις από παντού…

μου είπε και αυτό έκανα. Την έπαιρνα δυνατά από τον κώλο, παίζοντας την κλειτορίδα της μέχρι που τελειώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Την έλυσα και μπήκαμε για ένα ντουζάκι. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και σε λίγα λεπτά είχα ξανακαυλώσει. Το Μαράκι με καβάλησε και ξεκίνησε να κουνιέται αργά, παίρνοντας βαθιά μέσα της κάθε εκατοστό μου. Την κρατούσα από τα κωλομέρια όσο ανέβαζε ρυθμό κι ένταση μέχρι που με έφτασε πάλι να θέλω να χύσω.

Σηκώθηκε από πάνω μου, γονάτισε και άνοιξε το στόμα υποδεχόμενη κάθε σταγόνα από το σπέρμα μου. Με κοίταξε στα μάτια, τα κατάπιε κι εγώ τη σήκωσα και τη φίλησα. Την πήγα στο σταθμό των λεωφορείων, λέγοντας πως θα κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση, άμεσα γιατί "είχε μείνει υπόλοιπο..."

Το βράδυ, μου έστειλε μήνυμα:

"Ξέρεις, τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι δυο αλλά τρεις οι βραδιές που χρωστάς...", συνοδευόμενο από δυο γυμνές κι αισθησιακές φωτογραφίες.Copyright protected OW ref: 150699