Με τη Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Με τη Μαρία γνωριστήκαμε μέσω Ιnternet.
Είχε διαβάσει μια παλιά ιστορία μου και μου έστειλε e-mail. Στην αρχή επικοινωνούσαμε μονο μέσω e-mail και η περιέργειά μου γι'αυτήν όλο και μεγάλωνε. Τότε ήταν που της πρότεινα για πιο άμεσο chat. Ήταν το στυλ της κοπέλας που δε μιλούσε πολύ, αλλά αυτά τα λίγα που σου έλεγε ήταν αρκετά για να σε καβλώσουν...

Συνομιλήσαμε έτσι αρκετές φορές και κάθε φορά η περιέργειά μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε μια φωτογραφία, αλλά παρόλα αυτά κάβλωνα και μόνο στη σκέψη να συναντηθούμε...Οι απόψεις της για το σεξ πολύ απελευθερωμένες, σχεδόν αντρικές, πράγμα σπάνιο για κοπέλα στα 21 της. (Όχι τόσο να το κάνει, όσο να το παραδεχτεί). Ύστερα από κανα δυο μήνες την έψησα τελικά να συναντηθούμε γιατί ήταν κάπως επιφυλακτική στην αρχή, παρόλο που απ'ότι μου είχε πει , είχε κάνει κι άλλες γνωριμίες μέσω Internet, ενώ εμένα ήταν η πρώτη. Κανονίσαμε ένα βραδάκι να πάμε για ποτό σε μια καφετέρια στην Πετρούπολη που εχει τρομερή θέα. Πήγα πρώτος ένα τέταρτο νωρίτερα απ'όσο είχαμε κανονίσει. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αρχίζουν να σε βασανίζουν οι σκέψεις και οι αμφιβολίες. Μήπως τελικά έκανα μαλακία να κανονίσω με κάποια που δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου; Κι αν δεν έρθει; Κι αν αποδειχθεί κακάσχημη; Ή ακόμα χειρότερα αν αποδειχθεί Μάριος;;;;

Άναψα ένα τσιγάρο και καθησύχασα τον εαυτό μου με την δικαιολογία ότι το ένστικτο ποτέ δεν κάνει λάθος. Εξάλλου ήταν μόνο ένα ποτό. Κόσμος έμπαινε, κόσμος έβγαινε και η αγωνία μου έφτανε στο κατακόρυφο. Τελικά την είδα να πλησιάζει αργά προς το μέρος μου. Δεν ήξερα αν ήταν αυτή αλλά πραγματικά το ήλπιζα. Μαλλί κόκκινο και μακρύ μέχρι τη μέση, μάτια απίστευτα, σχετικά ψηλή με ωραίο στήθος που το τόνιζε ιδιαίτερα το μαύρο φόρεμα με τιραντάκια που φορούσε.

----Καλησπέρα, είμαι η Μαρία μου είπε και μου έδωσε το χέρι της. Την χαιρέτησα δίνοντας κι εγώ το χέρι μου. Ήταν η πρώτη φορά που την άγγιζα και η επιδερμίδα της ήταν τόσο βελούδινη, ενώ το άρωμα που φορούσε της ταίριαζε απίστευτα..Έκατσε απέναντί μου και έβαλε το ένα πόδι της πάνω από το άλλο. Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα προσπαθώντας να ξεπεράσουμε την αρχική μας αμηχανία. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της και το μυαλό μου έκανε απίστευτες σκέψεις.Ήπιαμε κανα δυο ποτάκια οπότε και χαλαρώσαμε και η συζήτηση άρχισε να γίνεται πιο τολμηρή. Της πρότεινα να έρθει να κάτσει δίπλα μου για να μιλάμε πιο άνετα γιατι η μουσική είχε δυναμώσει. Οι κινήσεις της ήταν πολύ σέξυ και πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα πράγματα έιχαν εξέλιχθεί τόσο ανέλπιστα καλά.Τότε παρατήρησα ότι στο ύφασμα του φορέματος της διαγράφονταν οι ρώγες της. Δεν φορούσε σουτιέν! Πόσο ήθελα να γλυστρίσω το χέρι μου μέσα και να χαιδέψω αυτές τις ρώγες...

----Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα, μου είπε.

----Κάθε άλλο! Από τη στιγμή που σε είδα εύχομαι να ήμασταν κάπου άλλού τωρα.. Πλησίασε στο αυτί μου και νιώθοντας την ανάσα της μου είπε: --Κάπου αλλού; Όπως.; Ανατριχιασα και κάβλωσα απίστευτα. Φώναξα για το λογαριάσμό. --Τι θα έλεγες να πάμε κάπου πιο ήσυχα; --Γιατί όχι ψιθύρισε και μου χαμογέλασε πονηρά. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε στον Προφήτη Ηλία που έχει πολύ ωραία θέα. Κατά τη διαρκεια της διαδρομής αλλάζοντας ταχύτητες το χέρι μου περνούσε δίπλα από το μπούτι της και κανα δυο φορές την ακούμπησα «τυχαία».

Κοιταχτήκαμε και χαμογέλασε ο ένας στον άλλο.Η κάβλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Την ήθελα πολύ.Το ίδιο όμως και αυτή γιατί έβλεπα τις ρώγες της έτοιμες να τρυπήσουν το φόρεμα. Σταματήσαμε σε ένα σημείο που δεν είχε άνθρωπο.
--Έχω μια απορία, της είπα αλλά είναι λίγο αδιάκριτη.
--Δεν πειράζει, μου είπε, πιστεύω ότι τα έχουμε ξεπεράσει πια αυτά.Πες μου..
--Δεν μπορώ να κατάλάβω αν φοράς ή όχι σουτιέν απόψε.
--Δεν ξέρω.Αν θες βρέστο μόνος σου!

Δεν περίμενα να ακούσω τίποτα άλλο. Πάτησα το κουμπί και το κάθισμά της έπεσε πίσω ενώ η Μαρία έβγαλε μια κραυγή έκπληξης. Με το χέρι μου κατέβασα το ένα τιραντάκι αργά. Έφερα το στόμα μου πάνω στο στήθος της χωρίς να της έχω βγάλει το φόρεμα και τη δάγκωσα απαλά. Έβγαλε μια κραυγή κάβλας. --Πάνω από το φόρεμα δεν μπορώ να καταλάβω αν φοράς ή όχι. Πρέπει να το ψάξω λίγο καλύτερα. Κατέβασα τελείως το τιραντάκι και εμφανίστηκε μπροστά μου το απίστευτο στήθος της. Πέρασα απαλα τη γλώσσα μου πάνω από τη ρώγα της και αναστενάζοντας κούνησε μπροστά τη λεκάνη της. Έσπρωξα πίσω το κάθισμά της και ήρθα από πάνω της. Το άλλο χέρι μου είχε περάσει κάτω από το φόρεμα της και χάιδευε τα μπουτια της, ενώ σιγά σιγά ανέβαινε προς τα πάνω.

Λίγο πριν φτάσω στο μουνάκι της σταμάτησα και απλά πέρασα ελαφρά τα δάχτυλά μου από πάνω του. Ήταν μούσκεμα και αναστέναξε πλέον συνέχεια όλο κάβλα. Της σήκωσα το φόρεμα μέχρι τη μέση και κατέβηκα πιο χαμηλά . Φορούσε ένα stringακι απίστευτα μικρό και το μουνάκι της ήταν καλοξυρισμένο.

Την έκανα να νιώσει την ανάσα μου εκέι χαμηλά και την ακουμπούσα ελαφρά με τη γλώσσα μου. --Μη με βασανίζεις άλλο μου είπε! Πάρε με τώρα! Κατέβασα το παντελόνι μου και ακουμπώντας τον πούτσο μου στη σχισμούλα της μπήκα απότομα μέσα της. Άρχισα να μπαινωβγαίνω μέσα της όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βίαια. Την κράτησα από τη μέση και την τράβηξα απότομα προς το μέρος μου βυθίζοντας τη γλώσσα μου στο στόμα της. Είχαμε χάσει τον έλεγχο. Ήμασταν και οι δυο πολύ ιδρωμένοι και τα τζάμια από το αμάξι είχαν θολώσει τελείως. Τη γύρισα στα τέσσερα και την πηδούσα με γρήγορο ρυθμό ενώ τα χέρια μου έπαιζαν με τα βυζιά της. Της τραβούσα τα μαλλία και επιτάχυνα το ρυθμό. Βγήκα απότομα και τελείωσα πάνω στην πλάτη της.

Αφού κάναμε ένα τσιγάρο και χαλαρώσαμε την πήγα στο σπίτι της. Από τότε βρισκόμαστε συστηματικά και κάνουμε απίστευτα γαμήσια! Μαρία ελπίζω να βρεθούμε πάλι σύντομα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")