Η αναμονή άξιζε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο χαρακτηριστικός ήχος στο κινητό μου ακούστηκε πάλι..... είχα μήνυμα.... από εσένα. Κάθε φορά που λαμβάνω ένα μήνυμά σου το ανοίγω με τη λαχτάρα ενός μωρού που του δείχνουν το παγωτό και δεν του το δίνουν!

«...Μικρή μου θα σε δω το βράδυ στο γνωστό μέρος, σήμερα επιτέλους θα γνωριστούμε, μην ανησυχείς για το πώς, άστα όλα επάνω μου...».

Πολλές φορές έχω ζήσει αυτή τη στιγμή είτε στα όνειρά μου είτε στη φαντασία μου και όλες αυτές οι φορές καταλήγουν πάντα στο ίδιο σημείο....... Δύο κορμιά ιδρωμένα που προσπαθούν να επαναφέρουν την ανάσα τους σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ύστερα από ατέλειωτες ώρες ηδονής.

Ετοιμάστηκα με την ησυχία μου. Περιποιήθηκα το ήδη ερεθισμένο μου μουνάκι, ντύθηκα με μία άσπρη φούστα, ένα ροζ μπλουζάκι κι από μέσα ένα σετ ροζ εσώρουχα (έπρεπε να δικαιολογήσω τον τίτλο της μικρής που τόσο καιρό τώρα μου έχεις αποδώσει!).

Στο αυτοκίνητο οδηγούσα με τη σκέψη μου κολλημένη στην πρώτη στιγμή που τα χείλη μου θα χαϊδέψουν τα δικά σου, στη στιγμή που τα χέρια μου θα κλείσουν στις χούφτες τους το σκληρό καυλί σου, στην ώρα που το στόμα μου θα το περιποιηθεί για να χαθεί τέλος στα βάθη του μουνιού μου... ακόμα δεν μπορώ να δικαιολογήσω την επιρροή που ασκείς στο μυαλό και το κορμί μου μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα....

Δεν σου το έχω πει ποτέ, τώρα όμως το μαθαίνεις.

Μπήκα στο club συντροφιά με τους τρελούς χτύπους της καρδιάς μου. Έκατσα στο bar, παρήγγειλα και περίμενα όσο πιο ψύχραιμη μπορούσα την κίνησή σου. Δεν σε έψαχνα, μάταιος κόπος θα ήταν. Στη δεύτερη γουλιά του ποτού μου, έστειλες το πρώτο σου μήνυμα...... «Είναι απίστευτος ο τρόπος που γλείφεις τα χείλη σου κάθε φορά που πίνεις το ποτό σου!». Ήπια άλλη μια γουλιά και χαμογέλασα ........ ήξερα πλέον ότι είσαι εκεί, κοντά μου και με βλέπεις. Όλη αυτή η διαδικασία με είχε ερεθίσει αφάνταστα. Άρχισα να ρίχνω κλεφτές ματιές σε όσους περνούσαν δίπλα μου, ενώ τα δάχτυλά μου ασυναίσθητα χάιδευαν τον λαιμό μου.

Ξαφνικά ο barman μου έφερε ένα σφηνάκι και στην ερώτησή μου από ποιον, απλά μου χαμογέλασε. Ένιωθα πολύ περίεργα, φόβος για το άγνωστο και υπέρτατη καύλα μαζί.

Έβαλα το δάχτυλό μου μέσα στο ποτήρι με το ποτό μου κι άρχισα να ανακατεύω τα παγάκια. Έφερνα το δάχτυλό μου στο στόμα μου, έτσι ώστε να βλέπεις πώς θα έγλειφα αργότερα τον υπέροχο πούτσο σου.... Σίγουρα με έβλεπες...... σίγουρα σε αναστάτωνε η εικόνα, ειδικά όταν μετά από το στόμα μου άγγιζε τη σχισμή του στήθους μου, αφήνοντας την υγρή γραμμή του ποτού να γυαλίζει στον χαμηλό φωτισμό.

Αποφάσισα να συνεχίσω το παιχνίδι σου. Πήρα το κινητό μου και σου έστειλα μήνυμα... «Κρίμα που αντί για το καυλί σου με αφήνεις τόση ώρα να γεύομαι το ποτό μου...»

Το μουνί μου πλέον είχε πάρει φωτιά, ήθελα οπωσδήποτε να σε νιώσω να με γαμάς.... δυνατά.... να ακούω τη φωνή σου όχι από το τηλέφωνο πια, αλλά από κοντά, να μου λες πόσο πολύ με θέλεις κι εσύ.... Δεν ξέρω αν από διαίσθηση κατάλαβες σε τι κατάσταση με είχες φέρει, με άφησες πάντως για αρκετά λεπτά να περιμένω το επόμενο βήμα σου, ώσπου ξαφνικά απάντησες στο μήνυμά μου με μία προσταγή «Σήκωσε λίγο τη φούστα σου και χάιδεψε τους μηρούς σου». Έπρεπε να φύγω εκείνη τη στιγμή, έπαιζα το παιχνίδι ενός άγνωστου όπου θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε ανώμαλος. Παρ' όλα αυτά το κορμί μου είχε ήδη αποφασίσει ότι θα κάτσω και θα παίξω το παιχνίδι των ερωτικών σου διαθέσεων. Το χέρι μου κατευθύνθηκε στο γόνατό μου, σήκωσε πιο πάνω τη φούστα μου, τα πόδια μου άνοιξαν ασυναίσθητα και με τις άκρες των δαχτύλων μου χάιδευα το εσωτερικό των ποδιών μου. Δε με ένοιαζε ποιος με βλέπει και τι λέει, μου αρκούσε πως ικανοποιούσα τις ορέξεις σου. Ξαφνικά ένιωσα τα χέρια σου να φυλακίζουν το κορμί μου και την ζεστή ανάσα σου στο αυτί μου. Η γνώριμη φωνή σου, που τόσες φορές περίμενα ανυπόμονα να ακούσω στο τηλέφωνο έκανε κάθε πόρο του σώματος μου να ανατριχιάσει «Έχει καυλώσει το μικρό μου?» Δε με άφησες να γυρίσω να σε κοιτάξω, χάιδεψες το λαιμό μου με τα δάχτυλά σου... με την ανάσα σου..... με τη γλώσσα σου.... Τα χέρια σου άρχισαν να ταξιδεύουν στο σώμα μου και επιτέλους το στόμα σου ενώθηκε με το δικό μου. Η γεύση του φιλιού σου ήταν μεθυστική!

Σε ήθελα πολύ, ήθελα να γίνουμε αόρατοι, έτσι ώστε να μη χάσουμε καθόλου χρόνο, να με πάρεις εκεί. Δεν είχα προλάβει ούτε καν να δω το πρόσωπό σου, ήμουν σίγουρη ότι δε θα απογοητευόμουν και επιβεβαιώθηκα όταν χαμογελαστός πια με κοίταξες και μου είπες να φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Σε όλη τη διαδρομή μιλάγαμε σα να γνωριζόμασταν χρόνια.

Οι φοβίες μου πλέον είχαν δώσει τη θέση τους στην έντονη ερωτική επιθυμία μου. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι σου δε χάσαμε χρόνο. Από την πόρτα σχεδόν με τα στόματά μας ενωμένα και με τις ανάσες μας σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους απαλλαγήκαμε από τα ρούχα μας. Επιτέλους κατάφερνα να αγγίξω το κορμί σου. Ξαπλώσαμε κι ήρθα επάνω σου. Τα δάχτυλά μου σε άγγιζαν σαν να ήσουν εύθραυστος. Τα χείλη μου ξεκίνησαν από το λαιμό σου, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν το πρόσωπό σου................... Μακάρι να ήξερες πόσο πολύ σε ήθελα!!!!!

Κατέβηκα στο στήθος σου, γλείφοντάς το και αφήνοντας μικρές μικρές δαγκωματιές κατέβηκα πιο κάτω. Το καυλί σου όρθιο και σκληρό με περίμενε. Το μόνο που έκανα ήταν να το χαϊδέψω κι αυτό ελάχιστα και τρυφερά με το μάγουλό μου. Κατέβηκα στους μηρούς σου κι αφού άφησα κι εκεί τη στάμπα των φιλιών μου σου άνοιξα λίγο παραπάνω τα πόδια, σε κοίταξα κατάματα κι αφού έπιασα καλά τον πούτσο σου στο χέρι μου τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου..............πόσο ανυπόμονα την περίμενα αυτή τη στιγμή!!! Πόσες φορές το μουνάκι μου είχε χύσει σε αυτή τη σκέψη να ήξερες!!!

Σε είδα να κλείνεις τα μάτια σου και να αφήνεσαι στις περιποιήσεις μου. Τα δάχτυλά σου μπλέκονταν στα μαλλιά μου και πίεζαν το κεφάλι μου προς το καυλί σου κι άλλο. Αφέθηκα στο ρυθμό που έδινες εσύ, άλλωστε εσύ ήσουν αυτός που έδινε τις διαταγές, προς το παρόν τουλάχιστον! Γαμούσες το στόμα μου κι εγώ προσπαθούσα κάθε φορά να σε παίρνω όλο, να σε νιώθω να φτάνεις στο λαρύγγι μου και να φαντάζομαι πώς θα είναι όταν θα γαμάς την πεινασμένη για το καυλί σου, τρυπούλα μου....

Όταν κατάλαβα ότι κοντεύεις να τελειώσεις, τραβήχτηκα. Ήθελα να σε απολαύσω κι άλλο. Έτριψα καλά το πρόσωπό μου στο καυλί σου..... στα αρχίδια σου.... τα ρούφηξα στιγμιαία κι ανέβηκα για να παραδοθώ στα γλυκά φιλιά σου.

Τριβόμουν επάνω σου σα να χόρευα για να αγγίζω όσο πιο πολύ από το σώμα σου γινόταν. Ένιωθα πως μεταμορφωνόμουν ολόκληρη σε ένα μουνί που ως μοναδικό σκοπό της ύπαρξής του έχει να εκτονώσεις εσύ τις καύλες σου επάνω του.

Με γύρισες ανάσκελα και αφού χαλάρωσες λίγο το ρυθμό μας με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, μου χαμογέλασες και κατέβηκες χαμηλά. Τα χέρια σου άνοιξαν απαλά τα χειλάκια μου.......... η γλώσσα σου ακούμπησε την κλειτορίδα μου και οι κραυγούλες ηδονής που έβγαιναν από το στόμα μου, σου έδιναν να καταλάβεις πόσο πολύ μου άρεσε. Είχες ακινητοποιήσει τα πόδια μου σε ορθή σχεδόν γωνία με το σώμα μου και η γλώσσα σου ταξίδευε από τους μηρούς μου, στην τρυπούλα μου...έφτανε στην κλειτορίδα μου....με ρουφούσες και ξανά από την αρχή...............

Κατάλαβες ότι θα χύσω και έκλεισες στο στόμα σου το μουνί μου, έτσι ώστε να νιώσεις τα υγρά μου που πλέον γευόσουν. Αφού συνήλθα ήρθες δίπλα μου, με άφησες να πάρω κι εγώ μία γεύση από τους χυμούς μου και με γύρισες πλέον μπρούμυτα.........................

Ήταν εκπληκτική η αίσθηση της γλώσσας σου στην πλάτη μου. Ένα μαγευτικό ταξίδι απόλαυσης, ηδονής, γλυκιάς προσμονής για το επόμενό σου άγγιγμα. Τα χέρια σου συνταξιδιώτες της αίσθησης που με παρέσυρε σε κάθε σου φιλί. Η ανάσα μου συνεπιβάτης της καύλας στην οποία με οδηγεί η κάθε μικρή σου δαγκωματιά.

Σήκωσες απαλά τη λεκάνη μου, με κράτησες από τη μέση κι ένιωσα την ανάσα σου στο πρόσωπό μου την ώρα που το λατρεμένο σου καυλί παραμέρισε τα μουσκεμένα χειλάκια μου.... έβαλε μέσα μου την άκρη του.... τόσο ώστε ένας αναστεναγμός να βγει παράλληλα από το στόμα και των δυο μας, λίγο πιο μέσα μου κι ένα παρατεταμένο αχ σε παρακινούσε να μπεις όλος..... δεν αντέχω άλλο...σε θέλω.............

Το στόμα μου δέχεται το δικό σου και η γλώσσα σου συναντιέται με τη δική μου την ίδια στιγμή που όλο το καυλί σου χάνεται στο παλλόμενο μουνάκι μου...

Αυτή τη στιγμή την περίμενα από τότε σχεδόν που άκουσα στην άλλη άκρη του τηλεφώνου μου τη φωνή σου και είχα σκοπό να την απολαύσω στο έπακρον. Σου ζήτησα να μείνεις λίγο μέσα μου.. ακίνητος. Να νιώσω τον σκληρό σου πούτσο πώς με γεμίζει, πώς καίει τα τοιχώματα του μουνιού μου, πώς το κάνει να στάζει από καύλα, πόσο το αναστατώνει. Το έκανες, έμεινες εκεί και με τα χέρια σου συνέχισες να με αναστατώνεις. Πίστευα ότι δε γίνεται να ερεθιστώ περισσότερο, αλλά ήμουν γελασμένη...... Οι χούφτες σου σαν από σίδερο φυλάκισαν τα στήθια μου κι άρχισαν να παίζουν με τις ρόγες μου τόσο δυνατά που παράλληλα με την ηδονή μου προκαλούσαν πόνο.... Κατάλαβα ότι με δυσκολία στεκόσουν ακίνητος όταν σε ένιωσα να πάλλεσαι μέσα μου σαν θηρίο έτοιμο να κατασπαράξει το απροστάτευτο θήραμά του.

Ξαφνικά το ένα σου χέρι φυλάκισε τα μαλλιά μου στη χούφτα σου, τα τράβηξες με αποτέλεσμα το κεφάλι μου να γείρει πίσω, ένα γλυκό και παράλληλα βαρύ βογκητό ακουγόταν στο αυτί μου την ώρα που σε ένιωσα να βγαίνεις ολόκληρος από μέσα μου και αμέσως μετά να βυθίζεσαι ξανά όλος γλιστρώντας στους χυμούς μου και ξανά πάλι... και ξανά....

Να 'ξερες τώρα πόσο καυλωμένη είμαι στη σκέψη όλων αυτών τώρα

Παραδομένη στις ορέξεις σου, απολαμβάνω το σκληρό σαν πέτρα καυλί σου να με λεηλατεί... να το βγάζεις έξω από το μουνάκι μου εντελώς...να με χτυπάς στα κωλομέρια μου και με καρφώνεις για άλλη μια φορά, έντονα, βαθιά...δυνατά.

Το χέρι μου κατεβαίνει στο μουνάκι μου και κάθε φορά που το καυλί σου βγαίνει έξω από αυτό το κλείνω στη χούφτα μου, μέχρι να με ξαναγεμίσει, οι μύες μου χαλαρώνουν κάθε φορά που μπαίνεις και σε κλείνουν σφιχτά όσα δευτερόλεπτα μου κάνεις την τιμή να με κυριεύεις ...

...οι αναστεναγμοί μου πλέον ανεξέλεγκτοι γεμίζουν το δωμάτιό σου, οι ικεσίες μου να συνεχίσεις να με παίρνεις βγαίνουν άναρθρα από το στόμα μου, αφού το γαμήσι που μου προσφέρεις έχει παραλύσει κάθε ίχνος αυτοσυγκράτησης και λογικής...Αυτό θέλω μόνο...

...Να με γαμάς δυνατά......να κάνεις τα υγρά μου να στάζουν.....να με ξεσκίζεις.......... Μία λάβα διαπερνά κάθε σημείο του κορμιού μου την ώρα που σου φωνάζω ότι δεν αντέχω άλλο, ότι θέλω να χύσω για σένα ακόμα μια φορά, βγαίνεις από μέσα μου και βρισκόμαστε σε τέτοια στάση όπου ο ένας επιτέλους θα γευτεί το μαγικό νέκταρ του άλλου. Τα βογκητά μας άψογα συγχρονισμένα , οι ανάσες μας σε πλήρη αρμονία γρήγορες... ακόμα πιο γρήγορες...βαριές και σιγά σιγά να σβήνουν, να ηρεμούν την ώρα που αφήνεις το καυτό σου σπέρμα να κυλήσει στα βάθη του λαιμού μου, να με καίει την ώρα που το καταπίνω.

Ξαπλώσαμε μούσκεμα στον ιδρώτα, σε έβλεπα να με σκεπάζεις, να μου χαϊδεύεις τα μαλλιά και αφήνοντας μου ένα γλυκό φιλί στο στόμα να παραδινόμαστε κι οι δύο στην αγκαλιά του θεού ύπνου...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")