Σινεφίλ

Δημοσιεύθηκε από Hot fant
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.77 (13 Votes)
Με το Βασίλη είχαμε πάντα μια έλξη στο να κάνουμε σεξ σε σημεία που είτε υπάρχει το ενδεχόμενο να μας δει κάποιος, είτε να θέλει αυτός που βλέπει να συμμετέχει στα παιχνίδια μας. Αν και το σεξ μεταξύ μας ήταν πάντα απογειωτικό, θέλαμε πάντα και οι δυο ακόμα περισσότερα.

Μόλις έχουμε ξυπνήσει και είναι ήδη αργά, ύστερα από την καταπληκτική βραδιά γεμάτη ηδονή. Έχοντας στο μυαλό μας όλες τις εικόνες από την ερωτική μας περιπέτεια με το Νίκο, χαμογελάμε και οι δυο και αρχίζουμε να γαμιόμαστε με τόσο πάθος που σύντομα χύσαμε και οι δυο. Σήμερα είχαμε στα πλάνα μας να πάμε σινεμά. Κάνοντας μπάνιο ο Βασίλης με ρωτάει:

- Καύλα μου τι ταινία θες να δούμε;

- Δεν ξέρω μωρό μου, μια με λίγο κόσμο θα προτιμούσα!

Στο μυαλό μου είχα να κάνουμε πράξη άλλη μια από τις φαντασιώσεις μας και ήμουν σίγουρη πως ο Βασίλης το έπιασε με τη μια, γιατί βγαίνοντας από το ντους έκανε μια γρήγορη έρευνα που παίζει τι και ποιο σινεμά είναι λίγο πιο ''ήσυχο'' σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες. Δεν άργησε να βρει και σχετικά κοντά μας με μια ταινία που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές, αλλά είχαμε σκοπό να την κάνουμε εμείς ενδιαφέρουσα, τουλάχιστον σε όποιον βρισκόταν στην αίθουσα μαζί μας.

Το βράδυ ξεκινήσαμε να φύγουμε. Εγώ είχα βάλει ένα φόρεμα με μπότες ψηλές πάνω από τα γόνατα και το αγαπημένο μικρό μαύρο στρινγκ που τρέλαινε το Βασίλη. Ανυπομονούσα τόσο να φτάσουμε και να δω και πόσο κόσμο θα έχει και αν θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είχαμε πολλές μέχρι τώρα σκεφτεί.

Φτάνουμε 15 λεπτά καθυστερημένα, πληρώνει ο Βασίλης τα εισιτήρια, παίρνουμε ότι ήταν να πάρουμε από το μπαρ και μπαίνουμε στην αίθουσα. Με χαρά διαπίστωσα πως δεν έχει πολύ κόσμο. Όσο θέλαμε. Σε μια αίθουσα 60 θέσεων μόνο ένα ζευγάρι κάπου στη μέση και άλλοι δυο χώρια ο ένας από τον άλλο. Εμείς καθίσαμε στη σειρά απέναντι από το ζευγάρι. Μετά από μισή ώρα οι άλλοι δυο, όπως καταλάβαμε, βαρέθηκαν την ταινία και έφυγαν ένας-ένας.

Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεκινήσουν τα χέρια μας να περιφέρονται μεταξύ τους στα πόδια και τον καβάλο. Άνοιξα τα πόδια μου για να έχει καλύτερη πρόσβαση ο Βασίλης στο υγρό μου πλέον μουνάκι. Παραμέρισε εύκολα το στρινγκ μου και άρχισε να χαϊδεύει ελαφρά την κλειτορίδα μου. Η αίσθηση της ελαφριάς πίεσης με έκανε να κλείσω τα μάτια και να δαγκώσω τα χείλη μου από ευχαρίστηση. Αμέσως ο Βασίλης έπιασε το χέρι μου και το οδήγησε ενθαρρυντικά προς το μουνάκι μου.

Καθώς ο Βασίλης με παρακολουθούσε να παίζω την κλειτορίδα μου για αυτόν έσκυψε στο προκλητικό μου μπούστο και με μια κίνηση πέταξε τα βυζιά μου έξω, μιας και δε φορούσα σουτιέν, έβαλε τα χείλια του στη θηλή μου και άρχισε να τη φιλάει και να τη χτυπάει. Αλλάζοντας τη γλώσσα του ανάμεσα στα βυζιά καθώς ο αυνανισμός μου έγινε όλο και πιο έντονος, βάζοντας δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου.

Γυρίζοντας το κεφάλι του ο Βασίλης βλέπει το ζευγάρι. Τον κοίταξαν με υφάκι παιχνιδιάρικο και γυρνάει και μου λέει:

- Κάποιοι έχουν καυλώσει μαζί μας έτσι όπως αναστενάζεις πουτανάκι.

Κοιτάω και βλέπω το ζευγάρι. Ήταν περίπου την ίδια ηλικία με εμάς. Η κοπέλα ήταν με μακριά ξανθά μαλλιά και ο σύντροφός της ήταν ψηλός, σκούρος και λεπτός... και απαντάω:

- Το πολύ-πολύ να τελειώσουν μαζί μας... άλλο που δε θέλαμε!

Δεν χάνω χρόνο και βγάζω έξω τον πούτσο του Βασίλη που τόση ώρα έχει γίνει πέτρα και ξεκινάω να του γλείφω το πουτσοκέφαλο κοιτάζοντας συγχρόνως το ζευγάρι, να δω αν θα αντιδράσουν όπως θέλαμε. Η κοπέλα δεν είχε χάσει χρόνο ήδη πέταξε και αυτή τον πούτσο του δικού της και άρχισε και τον μαλάκιζε με μανία, κάνοντας τον να βογκάει μέχρι που της έπιασε και αυτός το κεφάλι και την καθοδήγησε για να τον τσιμπουκώσει.

Καθώς εμείς τα κορίτσια απολαμβάναμε τους πουτσαράδες μας και συνεχίσαμε να κοιταζόμαστε παιχνιδιάρικα μεταξύ μας, ο Βασίλης μου είπε να πάμε στην πρώτη σειρά για να είμαστε πιο άνετοι σε όλα. Έγνεψα θετικά και καθώς κατεβήκαμε, είδαμε πως ακολούθησε και το ζευγάρι. Με μόνο μια καρέκλα να μας χωρίζει πια, έχουμε καταλήξει και οι δυο στα γόνατα να τσιμπουκώνουμε και να κοιταζόμαστε συνέχεια.

Ο Βασίλης βλέποντας το σκηνικό με παροτρύνει να πάω πιο κοντά. Έχω πάει δίπλα ακριβώς στο ζευγάρι και έτσι όπως τον γλείφει, βγάζω κι εγώ τη γλώσσα και αρχίζουμε ένα διπλό γλείψιμο πάνω στην πουτσάρα του, ενώ ο Βασίλης έχει έρθει μια ανάσα από το κεφάλι μου και τον παίζει δυνατά, δίνοντας μου πουτσοσκάμπιλα κάθε τόσο στο πρόσωπο. Σκύβει στο αυτί και μου ψιθυρίζει ο Βασίλης:

- Θες μωρό μου να φας το καυλί του;

- Ναι θέλω να τον φάω.

- Πρώτα θα φας το μουνάκι της... κοίτα, την έχεις καυλώσει.

Οι γλώσσες μας αρχίζουν και μπερδεύονται και φιλιέμαι με την κοπέλα ενώ τρίβουμε τα βυζιά και το μουνί η μια της άλλης, γονατισμένες ενώ οι άντρες μας είναι όρθιοι πλέον και οι δυο δίπλα μας και παίζουν τα καυλιά τους στην θέα μας. Σηκώνει ο Βασίλης την κοπέλα για να είναι σε τέτοια θέση ώστε να μπορώ να φάω το μουνάκι της. Γλείφω την κλειτορίδα της και ο Βασίλης με τον άλλο δαγκώνουν τις μεγάλες σκληρές ρώγες της. Βογκάει δυνατά από την καύλα. Δεν αργούμε να αλλάξουμε θέση και νιώθω το μουνάκι μου να συσπάται στο γλείψιμο της.

Χωρίς κουβέντες και πλέον σε μια αίθουσα κυριολεκτικά δική μας, μας στήνουν στα 4 η μια να αντικρίζει την άλλη και έρχονται από πίσω μας, χώνοντας τις πούτσες τους στα μουνάκια μας. Ήθελα να αλλάξουμε και να δοκιμάσω την πούτσα του άντρα της, όσο έβλεπα την ηδονή που τις προσέφερε.

Ο Βασίλης, μιας και ήταν κάτι που καιρό θέλαμε, λες και ήταν στο μυαλό μου μέσα, κάνει νόημα στον άλλο να γίνει αλλαγή και δεν αργεί να έρθει ο άλλος να χώσει την χοντρή ψωλή του μέσα μου και ο Βασίλης στη γυναίκα του. Κοίταγα το Βασίλη να τον καρφώνει στην άλλη και καύλωνα πιο πολύ. Ήξερα πόσο καλά γαμάει και βλέποντας τον ήθελα να χύσω. Η χοντρή ψωλή του άλλου με έκανε να φωνάζω σαν τρελή.

Μας γαμούσαν ρυθμικά και δυνατά και οι δυο μέχρι που μας έκαναν να χύσουμε σχεδόν ταυτόχρονα και οι δυο γυναίκες πάνω στα καυλιά τους. Βγαίνοντας ο Βασίλης από τη μουνάρα της, ήρθε αμέσως να μου δώσει τον πούτσο του στο στόμα για να γευτώ τα χύσια της.

Δεν άργησαν πολύ και με τόσο πρησμένες πούτσες και οι δυο ήθελαν να αδειάσουν και ήρθαν κατευθείαν στις κωλάρες μας. Ένιωθα την πούτσα του Βασίλη να μου σκίζει τον κώλο και αν και πονούσα, είχα απλώσει το χέρι μου πίσω και τον τραβούσα μέσα μου ενώ κοιτούσα και την κοπέλα να απολαμβάνει το καυλί του άντρα της. Νιώθω τόσο πρησμένα τα αρχίδια του Βασίλη να χτυπάνε στην κωλάρα μου που με δυο τρία καρφώματα και μετά από αρκετή ώρα ξεκωλιάσματος να αδειάζουν μέσα μου. Η κωλοτρυπίδα μου ήταν γεμάτη από τα χύσια του που έτρεχαν σαν ποτάμι πάνω στα πόδια μου. Δεν το πίστευα πόσο τέλειο είχε εξελιχθεί το βράδυ μας.

Ενώ ''μαζευόμασταν'' μέσα στα ρούχα μας, συστηθήκαμε και με το ζευγάρι. Ήταν ο Πάνος και Πόπη με τους οποίους ανταλλάξαμε τηλέφωνα για μια ενδεχόμενη συνάντηση πάλι.Copyright protected OW ref: 149528