Πάθος με τα αξεσουάρ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μιας γυναίκας που έχει πάθει εμμονή με τα ερωτικά αξεσουάρ.

Η ιστορία μου ξεκινάει όταν ήμουν 19 χρόνων και ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή. Ένας συνομήλικος μου, τρελά ερωτευμένος μαζί μου, με τεράστιο πούτσο και πάντα έτοιμο για μένα με ικανοποιούσε απόλυτα. Κάποια μέρα ήρθε με ένα άσπρο, μικρό, γυαλιστερό δονητή (ήταν δεν ήταν 10 πόντους) και άρχισε να μου τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά μου, ενώ παράλληλα με γαμούσε υπέροχα όπως πάντα. Δεν μου τον έχωσε ούτε στο μουνί μου, ούτε φυσικά στον κώλο. Μόνο στα βυζιά. Μικρή και άπειρη εγώ, ούτε φαντάστηκα ποτέ την ηδονή που θα μου προκαλούσε η δόνηση.

Δεν είχα άλλη εμπειρία από τότε, έως πριν από ένα χρόνο ακριβώς. Πέρσι τα Χριστούγεννα αυτός ο γκόμενος (είναι ο στάνταρ εραστής μου, παράλληλα με όποιον άλλον έχω --είμαι θέση και φύση άπιστη γυναίκα) μου έφερε για χριστουγεννιάτικο δώρο δύο μπάλες (orgasmic balls).

Είχε μπει στο σπίτι που τον περίμενα όπως πάντα προκλητικά και πρόστυχα ντυμένη και μου ζήτησε να κλείσω τα μάτια. Άρχισε να με βυζαίνει (το μεγάλο μου κόλλημα) τόσο δυνατά που ήμουν έτοιμη να χύσω...
Μόλις το κατάλαβε ότι έφτανα τόσο εύκολα δεν σταμάτησε, αλλά μου έχωσε και τις δύο μπίλιες στο φουσκωμένο και μουσκεμένο μουνί μου και με έβαλε να περπατήσω. Αυτά τα συγκεκριμένα χύσια δεν θα τα ξεχάσω ΠΟΤΕ!!!!

Περπατούσα, κι αυτά κουνιόντουσαν στο μουνί μου ασταμάτητα. Και το πιο ερεθιστικό ήταν ότι δεν ήξερα τι ακριβώς είχα μέσα μου. Νομίζω ότι έχυνα για 10 λεπτά ασταμάτητα. Ο φίλος μου όλη αυτή την ώρα, τραβούσε μαλακία και την κατάλληλη στιγμή για να τον ευχαριστήσω του ήπια όλα τα χύσια του μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Το χειρότερο ήταν ότι όταν έφυγε, τα πήρε μαζί του.

Ήρθε την επόμενη ημέρα με μία σακούλα και τον πούτσο του τεράστιο. Με γάμησε κι έχυσε πριν καλά καλά καταλάβω τι έγινε. Ήταν τρελά φτιαγμένος.
Αφού ηρέμησε μου είπε ότι από την σακούλα θα έπαιρνα μόνο ένα αντικείμενο. Μου έκλεισε τα μάτια και μου έβαλε το χέρι για να βρω μόνη μου τι θα ήθελα. Δεν καταλάβαινα τι έπιανα. Επέλεξα τελικά κάτι σιδερένιο.... Ήταν τελικά ένα "ανοιχτήρι" για τον κώλο. ΤΕΛΕΙΟ. Με ξαναγάμησε με το opener glow στον κώλο. Μου είχε ματώσει τα βυζιά, αλλά μου κρέμασε και κάτι βαρίδια που σφίγγουν τις ρόγες και έχουν και δόνηση.

Αυτός καθόταν κι εγώ χτυπιόμουν γιατί η κάβλα που ένιωθα είναι απερίγραπτη.
Με γαμούσε ο παντοτινός μου εραστής, και ήμουν από παντού ερεθισμένη.
Μου χάρισε και βεντούζα για την κλειτορίδα μου, πολλών ειδών μπίλιες και δονητές για τον κώλο μου, ειδικά αξεσουάρ για τις βυζάρες μου...

Εδώ κι ένα χρόνο λοιπόν, έχω τρομερή συλλογή από όλων των ειδών τα αντικείμενα. Εξακολουθώ να χαίρομαι όταν κάνω έρωτα σαν πουτάνα με τον κάθε ένα, αλλά κι όταν δεν έχω γκόμενο, χαίρομαι γιατί χαίρομαι το κορμί μου μόνη μου, και ξέρω πως ακριβώς θα χύσω.

Τον άντρα δεν τον αλλάζω με τίποτα. Τον χρειάζομαι... Τα χέρια, το στόμα κι ο πούτσος είναι ανεκτίμητης αξίας για μένα, το σεξ είναι τρομερή ευχαρίστηση, αλλά κι όταν υπάρχει έλλειψη (όπως αυτή τη στιγμή) βάζω στη μουνάρα μου ένα δονητή με γλώσσα, από πάνω μία βεντούζα που πιάνει όλο το μουνί, στον κώλο μου τις ειδικές μπίλιες με τα εξογκώματα και συνήθως στα βυζιά μου κάτι σαν μανταλάκια.

Θα ήθελα να δώσω μία συμβουλή σε όποιον άντρα νομίζει ότι την χρειάζεται:
Αν αγοράζετε δονητές στις φίλες σας, μην τους παίρνετε τα ομοιώματα του δικού σας πούτσου. Αυτό το έχουν. Θέλουμε κάτι πιο περίπλοκο. Να έχουν γλώσσα, να είναι διπλοί, να έχουν εξαρτήματα πάνω που να γαμάνε και την κωλότρυπα και το περιβόητο σημείο G. Για μία γυναίκα δεν είναι ευχαρίστηση να μπαινοβγαίνει ένα παλούκι μόνο. Θέλουμε και το κάτι παραπάνω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")