Ιστορίες ενός σεξομανή: Η Άννα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.94 (8 Votes)
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι πλέον 47 χρόνων παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα και έχω δύο υπέροχα παιδιά. Η ιστορία που θα σας πω είναι από τον καιρό που ήμουν διορισμένος καθηγητής στα Γιάννενα. Εκεί σπούδασα και με το πρώτο ΑΣΕΠ είχα την τύχη να διοριστώ εκεί. Το οικονομικό ποτέ δεν ήταν θέμα γιατί κατάγομαι από μια πολύ πλούσια οικογένεια η οποία μου αποφέρει ετησίως μεγαλύτερο εισόδημα από ότι το καθηγητικό, αλλά είναι κάτι που με ενδιαφέρει να κάνω.

Κάπου εδώ να σας πω για μένα. Είμαι 1.89, 100 κιλά, όχι πολύ γυμνασμένος. Η ιστορία αυτή αφορά την Άννα, μια κοπέλα, γυμνάστρια στο επάγγελμα, με τέλειες αναλογίες. Εγώ τότε 32, αυτή 26. Τη γνώρισα στο γυμναστήριο της γειτονιάς στα Γιάννενα. Από την αρχή είχαμε καλές σχέσεις, με βοηθούσε πολύ στις ασκήσεις και σαν κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, τη χαλβάδιαζα όταν ήταν στο γυμναστήριο, αλλά ως εκεί. Ήμουν κύριος. Ένα βράδυ είμαστε με παρέα έξω και νιώθω ένα χέρι να με ακουμπά την πλάτη μου. Να τη η Αννούλα, με φόρεμα το οποίο τόνιζε το τέλειο ολοστρόγγυλο στήθος της και την υπέροχη Κωλάρα της.

- Τι κανείς;… είπε χαμογελαστή.

- Τώρα που σε είδα, λέω, καλύτερα!

Χαμογελάει.

- Δεν ήξερα ότι βγαίνεις σε αυτό το μαγαζί!

- Είπαμε με τους φίλους να το δούμε από κοντά.

- Να έρχεσαι πιο συχνά…

Λέει, κλείνει το μάτι και φεύγει. Αναστατώθηκα, όλο το βράδυ την κοιτούσα. Κάποια στιγμή πάω στο μπαρ κοντά της και παραγγέλνω ένα ποτό.

- Πολύ δεν πίνεις;… λέει.

- Εμ… πίνω, βλέπεις έχουμε μια στο γυμναστήριο που μας ξεπατώνει και πρέπει να διατηρήσουμε το κορμί λέω.

Σκύβει μπροστά και μου λέει…

- ξεπάτωσε την κι εσύ!

Κοιτιόμαστε για λίγα δευτερόλεπτα.

- Αργά της λέω είναι, θες να σε πετάξω σπίτι;

- Αμέ!

Μαζέψαμε τα πράγματα και φύγαμε. Στο δρόμο μου τρίβει την πουτσα και μου έλεγε ότι με είδε στο γυμναστήριο και βάζανε στοίχημα με τις άλλες γυμνάστριες αν έχω μεγάλη πουτσα. Η πουτσα μου είναι γύρω στα 17εκ, αλλά χοντρή, αρκετά καλή για μια γυναίκα. Φτάνουμε σπίτι της, ένα όμορφο σπιτάκικι στο κέντρο με ωραία θηλυκή διαρρύθμιση. Στο ασανσέρ φιλιόμασταν και τη χούφτωνα κάτω από το φόρεμα, a dream comes true.

Μπαίνουμε μέσα, με ρίχνει στον καναπέ και βγάζει σιγά-σιγά το φόρεμα της. Δυο στητά βυζόμπαλα πετάχτηκαν μπροστά μου, χωρίς σουτιέν και ένα κορδόνι μαύρο. Γονατίζει μπροστά μου, μου κατεβάζει το παντελόνι και πιάνει και ρουφάει την πουτσα μου σαν τρελή. Όλη μέσα και ξανά έξω και ξανά μέσα και τα αρχίδια έγλειφε.

- Σήκω, της λέω, θέλω να σε σκίσω!

Σηκώνεται, της βγάζω το στρινγκ και ένα άτριχο απαλό μουνάκι εμφανίζεται μπροστά μου. Της τον βάζω ως μέσα γιατί ήταν μούσκεμα.

- Αχ… με έσκισες, λέει.

- Και που είσαι ακόμα!

Πιάνω Ρυθμό και γαμάω δυνατά. Μούσκεμα αυτή να φωνάζει και να βοηθάει. Τη γυρνάω στα 4 και την πηδάω έτσι. Η κωλότρυπα είχε ήδη γεμίσει με ζουμιά της και αρχίζω και την πειράζω με το δάχτυλο, δουλεμένη φυσικά και αρκετά.

- Την δουλεύεις, λέω, αρκετά την πίσω κίνηση!

Γυρνάει και με κοιτάει με ένα βλέμμα καύλας.

- Σαν καλό πουτανάκι να μην τον παίρνω κι εγώ λίγο;

Αυτό ήταν τον έβγαλα και έχυσα στον κώλο της. Σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί. Εγώ άραξα στον καναπέ. Όταν γύρισε με την πετσέτα άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και έπεσε πάλι για τσιμπούκι μέχρι που πήρε τον ανήφορο πάλι η πουτσα μου.

- Δε σου ‘φτάσε;

- Είπαμε θα την ξεπατώσεις τη γυμνάστρια σου, έτσι δεν είπαμε; Ε… ξεπάτωσε τη.

Με αυτή τη φράση η πουτσα μου κάγκελο. Φέρνει λιπαντικό και ανεβαίνει πάνω μου. Βάζει λιπαντικό στο χέρι και αλείφει καλά την τρύπα της και την πουτσα μου, τη βάζει σιγά-σιγά, νιώθω την τρύπα της να ανοίγει σχετικά εύκολα και μπαίνω μέσα.

- Άσε με να δώσω το ρυθμό να συνηθίσω και μετά θα σε αφήσω να κάνεις ότι θέλεις…

Μου είπε. Για λίγη ώρα κουνιόταν πάνω κάτω μέχρι που άρχισε να επιταχύνει και πιάνω εγώ ρυθμό. Της γαμούσα τον κώλο κι αυτή το απολάμβανε

- Έτσι… και πιο δυνατά, ξέσκισε με!

Τη γυρνάω στα 4 και ξεκινάω να σφυροκοπάω τον πάτο της. Κάποια στιγμή, νιώθω ότι θα ξαναχύσω και της λέω:

- Άννα θα χύσω!

- Μέσα γαμιά μου, γέμισε μου την κωλότρυπα με χύσια…

και ένα κύμα χύσια αδειάζει μέσα στον κώλο της. Με το που ξεκίνησα να χύνω άρχισε να έχει σπασμούς κι αυτή. Απ’ ότι φαίνεται, γούσταρε το πρωκτικό σε σημείο να χύνει όταν ένιωθε καυτά χύσια στο έντερο της. Την έβγαλα, πήγαμε να κάνουμε μπάνιο και μετά χαιρετηθήκαμε και έφυγα. Από τότε την παίρνω τηλέφωνο όταν έχω καύλες κι αυτή πάντα έρχεται.Copyright protected OW ref: 149143