Aσυνήθιστη εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θέλω να σας πω μια μικρή ιστορία που έζησα εδώ και λίγους μήνες.

Έρχομαι από ένα όμορφο νησί του Ιονιου, και είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονια τώρα

Δεν έχω βρεθεί παρα με δυο άτομα στην ζωή μου εκ των οποιων ενα το αγόρι μου. Πάντα ήμουν σεξουαλικά μετρημένος άνθρωπος κάτι που το αγόρι μου προσπαθούσε να αλλάξει από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα.

Η μεγαλύτερη του φαντασία ήταν πάντα να με μοιραστεί με κάποιον άλλον άντρα. Εγώ ήμουν πάντοτε αρνητική διότι η επιθυμία του αυτή με πρόσβαλε ως γυναικα. Εκείνος, προσπαθούσε συνεχεια να με πείσει ποσο διαφορετικό μπορεί να γίνει το sex αν αποβάλεις όλα τα taboo και το δεις από την σαρκική πλευρά του.

Περνώντας τα χρονια η σχέση μας ωρίμαζε αρκετά και οι οποιεσδήποτε ζήλιες και εντάσεις μεταξύ μας εκμηδενίστηκαν. Αργά αργά, άρχισα να ανοίγω τα ματια μου και να βλέπω και τους άλλους άντρες γύρω μου. Χωρίς να έχω χάσει αισθήματα για το αγόρι μου η να αναζητώ κάτι άλλο η ακόμα κάτι περισσότερο το βλέμμα μου άρχισε να γίνετε όλο και πιο έντονο όταν έβλεπα κάποιον ωραίο άντρα μπροστά μου. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω και σταδιακά να ξεχωρίζω μέσα μου την σαρκική έλξη από την συναισθηματική ως δυο πολλή ξεχωριστά πράγματα. Ίσως αυτό ακούγεται αστείο στους άντρες, αλλα οι γυναίκες θα καταλάβουν τι θέλω να πω.

Με την πάροδο του χρόνου γεννήθηκε μια έντονη επιθυμία μέσα μου να βρεθώ με κάποιον άλλον άντρα. Η απλά αν αυτό ήταν πολλή, να δει το κορμί μου κάποιος άλλος, κάποιος που θα με θέλει πολλή και θα με έχει φανταστεί γυμνή.

Αυτή η επιθυμία μεγάλωσε τόσο που δεν άντεχα άλλο. Στο αγόρι μου από την άλλη ποτε δεν είπα τίποτα. Ήξερα ότι αυτό θα τον παρέσυρε σε πράγματα πιο τραβηγμένα και πιθανόν να με πίεζε παραπέρα χωρίς να θέλω.

Εδώ και κάποιους μήνες γνώρισα έναν άντρα από την δουλειά μου. Ωραίος μελαχρινός, ψηλός και με πολλή αρρενωπό σώμα. A μεσως κάτι έκανε click μέσα μου και άναψα ολόκληρη. Πρώτη φορα άναψα με κάποιον εκτος του αγοριού μου έτσι.

Μια ένταση στο στήθος και ξαφνικά μούσκεψα ολόκληρη μονο που μου μίλησε.

Έτσι συνεχίστηκαν περίπου δυο εβδομάδες, αυτός με φλέρταρε διακριτικά και εγώ να γυρίζω σπίτι μου μούσκεμα σε σημείο που έπρεπε να αλλάζω εσώρουχα κάθε φορα μετά την δουλειά.

Όταν μου ζήτησε να βγούμε έξω ένα βραδυ κόμπιασα. Το αγόρι μου έλειπε σε δουλειές καπου αλλου και ήμουν μονη στο σπίτι. Όμως φοβήθηκα πολυ, περισσότερο εμενα και τι μπορεί να ζητησει στο τέλος του ραντεβού μας. Αυτός το κατάλαβε και με καθησύχασε λέγοντας ότι έχει μια σχέση και αυτός και είναι χρονια μαζί.

Φιλικό ραντεβού λοιπόν το επόμενο βραδυ.

Ντύθηκα απλά αλλα κάπως επιθυμούσα να είμαι προκλητική, ένα μαύρο κολλητό παντελόνι και μια μπλούζα που δεν έκρυβε πολλά αν πλησίαζες.

Πέρασε να με πάρει με το αυτοκίνητο του. Καθώς μου έκανε αναπάντητη έπαθα σοκ, ιδρωσα. Όμως έπεισα τον εαυτό μου να μην αλλάξει γνώμη και ότι θα είναι ένα απλό ραντεβού που δεν θα δώσω δικαιώματα.

Με πήρε σε ένα μέρος έξω από το νησί κοντά στην Θάλασσα. Εκεί είναι ένα ωραίο μπαρ με υπεροχη θεα. Κάθισε διπλα μου και άρχισε να με ρωτάει για την ζωή μου και την δουλειά μου. Ήταν τόσο ευχαριστος και τόσο εύκολος στην συζήτηση που αμεσως ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά ότι έχω τον έλεγχο. Τα ποτά δυστυχώς φέρανε το ένα πάνω στο άλλο χωρίς να καταλάβω τίποτα. Συζητούσαμε τόσο έντονα που έπινα χωρίς να καταλαβαίνω. Πάντα το ποτήρι μου ήταν γεμάτο με το ποτό που πίνω.

Όπως το περιμένετε εξάλλου η συζήτηση τότε γύρισε στο σεξουαλικό. Αρχισε να μου λέει για προηγούμενες εμπειρίες του και να με ρωτάει για δικες μου. Εγώ μην έχοντας κάτι ιδιαίτερο να πω προτιμούσα να τον ακούω και ασυναίσθητα να τον ρωτάω πράγματα που δεν θα ρωτούσα ποτε κάποιον ξένο άντρα. Βλέπετε, το ποτό γκρεμίζει και τους πιο δυνατούς τοίχους.

Κάποια στιγμή, με κοίταξε στα ματια και μου είπε ότι μπορεί να έχει κάνει πολλά στην ζωή του αλλα ποτε δεν έχει δοκιμάσει έναν άγγελο.

Ουπς! σκέφτηκα... .."και που νομίζεις ότι θα βρείς έναν άγγελο?!" ρώτησα κομπιασμένη "Τον έχω μπροστά μου" αποκρίθηκε.

Αυτό ήταν η καύλα η έκπληξη στο τι άκουσα και τόλμησε να μου πει και το άγχος λειτούργησαν σαν μια δύναμη στο κορμί μου που με παρέλυσε τελείως. Aμεσος άρχισα να υγραίνομε και μαζί με το τι είχα κατεβάσει να θέλω να χάσω τον έλεγχο.

Μου είπε ξαφνικά να φύγουμε γιατί έχει να σηκωθεί νωρίς! Ξενέρωσα... εκεί που με είχε σηκώσει στα ουρανια και μπορούσε να με οδηγησει όπου επιθυμούσε με πέταξε στην πραγματικότητα. Πείσμωσα πολλή

Στο αυτοκίνητο, καθώς η διαδρομή ήταν μεγαλούτσικη, για κάποιον λόγο που δεν έχω έχω καταλάβει ακόμα, του εκμυστηρεύτηκα την επιθυμία του αγοριού μου από χρονια. Δεν του φάνηκε παράξενο και πρόσθεσε ότι ο ερωτας έχει πολλές πλευρές και η ζωή είναι μικρούλα.

Συνέχισα με το να του λέω και την δικια μου επιθυμία που γεννήθηκε πρόσφατα. Το γεγονός που του έλεγα αυτά τα κρυφά προσωπικά μυστικά μου διαπίστωσα ότι με άναβε τρομερά. Του είπα ότι πολλές φορες σκέφτομαι να με δει γυμνή κάποιος αν και δεν θα μπορούσα να προχωρήσω παραπάνω.

Δεν αποκρίθηκε παραπάνω και άλλαξε θέμα. Μου φάνηκε προσβλητικό και παράξενο. Όταν φτάσαμε σπίτι μου, κοίταξε το ρολοι του και μου ζήτησε αν θέλω να με συνοδεύσει στο σπίτι μου για ένα ποτάκι αφού φτάσαμε κάπως νωρίς. Η επιθυμία του με κολάκευσε και δεν την αρνήθηκα.

Κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού μου με κοίταξε παράξενα. Πολλή αρρενωπά όμως πολλή διαφορετικά από όλο το βραδυ. "Βγάλε τα ρούχα σου" φώναξε απότομα! Τα έχασα, τον κοιτούσα σαν χαζή και δεν μπορούσα να πιστέψω τι μόλις είχα ακούσει. "Πήγαινε απέναντι και άρχισε να γδύνεσαι όπως σου είπα"! Αυτή ήταν η απάντηση του στην έκπληξη του προσώπου μου.

Όταν πέρασε το σοκ και κατάλαβα τι ζήτησε και τότε άρχιζα να λειτουργω αλλιώς. Ένας ιδρώτας και μια περίεργη αγωνια στο κορμί μου με εκαναν, παράξενα αμεσως, να θέλω να κάνω αυτό που ζήτησε.

Χωρίς να πω λέξη έβγαλα την έκφραση της εκπληξης από το πρόσωπο μου, χαμογέλασα κάπως αμήχανα και πήγα στην άκρη του σαλονιού μου μπροστά από ένα παράθυρο.

Aρχισα να βγάζω τα παπούτσια μου όταν μου είπε ξανά" Τι κανεις εκεί? Aρχισε από πάνω!"

Αυτή η προσταγή του και η αδυναμία μου να μην κάνω ότι λέει μου έδειξαν ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν γνώρισα ποτε πριν. Να ... σε λίγα λεπτά γνώρισα πτυχές μέσα μου που δεν ήξερα ότι τις έχω. Αυτός όμως τις είχε δει και ήξερε πως να τις χειριστεί.

Aρχισα τελείως συνειδητά προς στο τι έκανα να γδύνομε αργά. Πρώτα έβγαλα την μπλούζα μου και αφησα στην θεα των ματιών του τα στητά μου μεγάλα στηθια που ποτε άλλοτε δεν είχε δει κανεις.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισα με το παντελόνι μου έως ότου έμεινα μονο με την κιλοτα. Ένα διαφανες μαύρο string. Οπως αυτο που φοραω σε αυτην την φωτογραφια

Το μουνί μου έσταζε καυτά υγρά ενώ πετούσα στον έβδομο ουρανό σεξουαλικής απολαυσης μονο και μονο που τον αφησα να δει το κορμί μου γυμνό υπακούοντας.

Ήθελα να με πάρει εκείνη την στιγμή, να με πάρει σαν πουτάνα, σαν καριόλα. Ήθελα να έρθει κοντά μου να μου κατεβάσει ο ίδιος την κιλοτα. Αλλα όμως δεν είχε την ίδια επιθυμία και εκείνος. "Κατέβασε και το κιλοτάκι σου τώρα αμεσως" πρόσταξε πάλι. Κάπου ντράπηκα να μείνω όρθια μπροστά του με το μουνάκι μου εκτεθειμένο έτσι αλλα μια δεύτερη προσταγη του με έκανε να το κατεβάσω αμεσως. Το μουνί μου σούρωνε, ήθελα να το τρίψω από καύλα και να του το δώσω να το κάνει ότι επιθυμεί. Είχα τρελαθεί εντελώς.

Μου ζήτησε να κάνω τρεις κύκλους μπροστά του να δει και τον κωλο μου. Τους έκανα. Μου ζήτησε επίσης να βάλω το χέρι μου στο μουνί μου και να το γλείψω, το έκανα και αυτό. Ξαφνικά σηκώνεται και με οδηγεί στο διπλα δωμάτιο που είχε δει ότι είναι η κρεβατοκάμαρα μου. Με πιάνει από το χέρι και με πετάει στο κρεβάτι. "Γάμησε με σε παρακαλώ" αποκρίθηκα αμεσώς. Είχα μια ατέλειωτη ανάγκη όχι απλά να με πάρει κάποιος αλλα να παρακαλέσω να γαμηθώ κάτι που δεν ήταν ποτε του τύπου μου σε καμια περίπτωση.

Φεύγει από το δωμάτιο, πάει και παίρνει το σακάκι του και βγάζει μια ψηφιακή μηχανή. Έρχεται μέσα και αρχιζει να με τραβάει φωτογραφίες. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα τι ήθελε, τι έκανε, και πιο σημαντικό τι ήθελε με τις φωτογραφίες. Έτσι όπως ήμουν σκοτισμένη με την συμπεριφορά του μου λέει " Πάρε καβλιαρικες στάσεις πουτανα γιατί αυτές θα τις δει το αγόρι σου και οχι μονο"

Μου πέταξε και ένα διαφανες παρεό που βρήκε στο δωμάτιο να το φορέσω.

" Απόψε το μουνί σου θα μείνει στην ιστορία καριόλα που υποκρίνεσαι την παπαδιά" μου είπε ξαφνικά. "Θα τις δείξω στο αγόρι σου να δει επιτέλους τι πουτανα είσαι και αν έχω καύλες και τις δείξω και σε κανέναν άλλο, θα του πω που μένεις να ρθει να σε γαμήσει"

Με αυτά τα λόγια περιττό να σας πω ότι ένιωσα σαν ηλίθια και προπάντων πολλή βρώμικη. Όμως μου άρεσε, με άναβε κάπως αλλιώς. Αν δεν είχα πιει τόσο βεβαια θα αντιδρούσα αλλιώς. Aρχισα να κανω πολλες στάσεις με διαφορα πάνω μου που έβρισκα πρόχειρα αφήνοντας τα μουνόχειλα μου να φανούν τελείως. Ένιωσα κανονικά πουτάνα. Σκεφτόμουν τι κάνω και έλιωνα. Απλά ήθελα στο τέλος να με αφήσει να του πάρω έστω μια πίπα ... κάτι.

Πρέπει να με έβγαλε πάνω από 50 φορες.

Έκανα ότι έλεγε. Απόλυτο control.

Όταν γέμισε η μηχανή σταμάτησε και ήρθε από πάνω μου, άρχισε να την παιζει σπρώχνοντας με κάτω για να μην μπορώ να του τον ακουμπήσω έστω και αν προσπαθούσα και παρακαλούσα σαν λυσσασμένη. Δεν πέρασαν 5 λεπτά, η έστω μου φάνηκε τόσο, και έχυσε πάνω στο μαξιλάρι μου. "Εκεί να κοιμηθείς απόψε καριόλα με την γλώσσα έξω" είπε. "Από αύριο θα έρχεσαι στην δουλειά και όλοι θα ξέρουν πως είναι το μουνάκι σου."

Αυτά είπε και έφυγε γρήγορα αφήνοντας με σε ένα παραλήρημα. Θεε μου τι είχα κάνει!

Την επομενη δεν ήθελα να παω στην δουλειά μου, με πήρε από κάτω και φοβόμουν παρα πολλή. Όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Ευτυχώς όλα ήταν normal . Κανεις δεν έδειξε να ξέρει κάτι. Εκείνος όπως πάντα, λες και δεν είχαμε βγει το προηγούμενο βραδυ και δεν έγινε τίποτα. Το απόγευμα είχα στο email μου τις φωτογραφίες μου.

Μαζί ήταν και μια κάρτα που έγραφε: Ελπίζω να έλυσα ένα μικρό κόμπο. Δέξου το κεφάλαιο που άνοιξες εχθές στην ζωή σου με χαρά. Ήσουν υπέροχη. Το αγόρι σου είναι τυχερό. Μετά από καιρό δεν μπόρεσα και το εξομολογήθηκα στο αγόρι μου. Τον πείραξε στην αρχή προς εκπλήξεως μου αλλά μετά έδειξε να του αρέσει.

Τώρα το πως προχώρησε η σεξουαλική μου ζωή από αυτό το σημείο και μετά είναι κάτι που θα σας πω αργότερα, ίσως κάποια άλλη φορά. Η αλήθεια είναι πάντως που με ανάβει πια να με κοιτάνε ολόγυμνη και μια από τις φαντασίες μου είναι να με δει κάποιος γνωστός μου έστω και ας μην ξέρει πια είμαι. Όπως πιθανόν.. εσύ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")