Παιχνίδια μεταξύ ζευγαριών

Δημοσιεύθηκε από babis2323
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.06 (17 Votes)
Γεια σας και πάλι. Με την κοπέλα μου τη Νίκη, μετά από την πρώτη ιστορία που σας έγραψα, συνεχίσαμε τα παιχνίδια, όμως δεν είχε συμβεί κάτι αξιοσημείωτο μέχρι τη μέρα που εκτυλίχθηκε η συγκεκριμένη ιστορία.

Ένα βράδυ, πριν περίπου ένα μήνα, είχαμε κανονίσει να μαζευτούμε σπίτι μου εγώ, η Νίκη και δύο άλλα φιλικά ζευγάρια. Έτσι κι έγινε, μαζευτήκαμε, άρχισαν τα ποτά, η μουσική και μερικά παιχνίδια, που περιείχαν ποτό ωστόσο και έτσι περνούσε ευχάριστα η ώρα. Κάποια στιγμή το ένα το ζευγάρι έφυγε οπότε μείναμε εμείς και το άλλο. Τα παιδιά που έμειναν ήταν ο φίλος μου ο Σάββας και η κοπέλα του και φίλη της δικιάς μου, η Μαρία. Εγώ με το φίλο μου είχαμε συζητήσει κάποιες φορές έτσι γενικά το να κανονίζαμε να παιχτεί τίποτα ανάμεσα σε μας και τις κοπέλες μας και έτσι εκείνη τη μέρα μόλις μείναμε οι τέσσερις μας αμέσως μας ήρθε αυτή η σκέψη στο μυαλό.

Εγώ ήξερα ότι η Νίκη λογικά θα ήθελε κάτι τέτοιο και θα της άρεσε, όμως ο Σάββας πίστευε ότι η Μαρία θα αντιστεκόταν και ίσως θύμωνε κιόλας. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε κι άλλα παιχνίδια με ποτά, ώστε να πιει πολύ και να της φύγουν οι αναστολές. Έτσι κι έγινε. Ώσπου κάποια στιγμή και οι τέσσερις είχαμε κάνει κεφάλι αλλά συγχρόνως είχαμε ανάψει κιόλας. Έτσι κάποια στιγμή, όπως καθόμασταν κάθε ζευγάρι και σε έναν καναπέ, αρχίσαμε και τα δύο να φιλιόμαστε παθιασμένα και σιγά-σιγά εγώ και ο Σάββας, που ήμασταν συνεννοημένοι, ξαπλώσαμε τις κοπέλες μας και αρχίσαμε να τις χαϊδεύουμε παντού και να προσπαθούμε να τους βγάλουμε τα ρούχα. Η Νίκη είχε καυλώσει και φαινόταν ότι γούσταρε την κατάσταση, όμως άκουγα από δίπλα τη Μαρία που έλεγε στο Σάββα να πάνε μέσα χωρίς όμως να κάνει και καμιά προσπάθεια να σηκωθεί, καθώς μπορεί να μη το παραδεχόταν αλλά μάλλον της άρεσε κι αυτής.

Μετά από λίγο είχα κατεβάσει το παντελόνι της Νίκης και είχε μείνει με το μικρό μαύρο στρινγκάκι της, ενώ είχα κατεβάσει και το δικό μου παντελόνι, είχα βγάλει έξω την πούτσα μου και σιγά-σιγά άρχισα να την γαμάω δίπλα στα παιδιά, ενώ τους έβλεπα που μας κοιτούσαν μερικές φορές έτσι όπως ξάπλωναν κι αυτοί. Τότε καύλωσαν πολύ και είδα κι αυτούς να βγάζουν τα ρούχα τους και να αρχίζουν να γαμιούνται χωρίς πλέον να έχει κανένα πρόβλημα ούτε η Μαρία. Όσο περνούσε η ώρα τόσο γαμιόμασταν πιο παθιασμένα και είχαν αρχίσει οι γυναίκες να φωνάζουν δυνατά απ' την καύλα τους. Όταν έφτασε η στιγμή να τελειώσω και είδα τότε ότι τελείωνε και ο Σάββας πάνω στα υπέροχα βυζιά της Μαρίας που τόση ώρα τα είχε βγάλει έξω. Τότε λέω στη Νίκη να πάει στον Σάββα και αυτή αμέσως πάει κάθεται πάνω του όπως είναι και οι δυο γυμνοί και αρχίζουν να φιλιούνται.

Βλέπω τη Μαρία που κοιτούσε σαστισμένη, καθώς μάλλον περίμενε να τελειώσει εκεί αυτό και όχι να συνεχιστεί έτσι. Πάω κοντά της, της παίρνω το χέρι και το πάω στον πούτσο μου που δεν είχε πέσει καθόλου από την τόση καύλα που είχα. Αυτή στην αρχή τον περιεργάζεται λίγο, όμως μετά αρχίζει να τον παίζει με όλη της την μαεστρία και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να καύλωσε πολύ με την όλη φάση, παρ' όλο που στην αρχή ήταν δύσκολη. Τότε κοιτάμε δίπλα και βλέπουμε τη Νίκη να έχει ξαπλώσει τον Σάββα και να του παίρνει πίπα πάρα πολύ λαίμαργα. Η Μαρία, σα να ζήλεψε μ’ αυτό που έβλεπε, σκύβει αμέσως και αρχίζει να μου παίρνει ένα απίστευτο τσιμπούκι. Ώσπου μετά από λίγο έφτασε η στιγμή που περίμενα πως και πως. Η στιγμή που ο Σάββας έβαλε το μωρό μου στα τέσσερα και έχωσε όλη την πούτσα του μέσα στο μουνάκι της, αλλά κι εγώ είχα ανέβει πάνω απ' τη Μαρία και έχωνα την δικιά μου πούτσα μέσα στο καταπληκτικό μουνάκι που είχε.

Ήταν ότι πιο καυλωτικό μπορούσα να φανταστώ το ότι γαμούσα την κοπέλα του φίλου μου που ήταν μια απίστευτη γκόμενα και συγχρόνως ακριβώς δίπλα μας ο φίλος μου ξέσκιζε το μωρό μου. Με αυτή την εικόνα δεν άργησα πολύ να χύσω και τα έβγαλα όλα πάνω στα μουτράκια της Μαρίας, ενώ μετά από λίγο είδα τον Σάββα να βγαίνει και να χύνει πάνω στην κωλάρα της Νίκης μου. Μετά μπήκαμε όλοι με τη σειρά για ένα ντους και αποφασίσαμε μόνο για εκείνο το βράδυ να κοιμηθούμε σε διαφορετικά δωμάτια εγώ με τη Μαρία και ο Σάββας με τη Νίκη. Φυσικά πριν κοιμηθούμε πήδηξα άλλες δυο φορές τη Μαρία, η οποία ήξερε να γαμιέται τέλεια, ενώ απ' το δίπλα δωμάτιο άκουγα τις φωνές της Νίκης μου που όπως φαίνεται την πηδούσε άγρια ο Σάββας.

Το επόμενο πρωί χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά, είπαμε ότι ίσως το επαναλάβουμε κάποια στιγμή και φύγανε. Τότε η Νίκη, μου είπε ότι πέρασε υπέροχα, ότι θέλει να συνεχίσουμε αυτά τα παιχνίδια και μου έδωσε ένα πολύ παθιασμένο φιλί.Copyright protected OW ref: 146386