Η αγαπημένη μας φαντασίωση σαν ζευγάρι

Δημοσιεύθηκε από Beorn
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.22 (18 Votes)
Εδώ και καιρό μας ρωτάνε στο site για την αγαπημένη μας φαντασίωση. Συνέχεια η απάντηση είναι μια. Η ίδια ιστορία που θα σας πούμε παρακάτω. Πριν όμως από την ιστορία, θα σας πούμε δύο – τρία πραγματάκια για εμάς. Έχουμε γράψει μαζί την ιστορία, οπότε για να είναι κατανοητό το ποιος γράφει θα βάζουμε το αρχικό γράμμα του ονόματος μας, μπροστά από κάθε παράγραφο. (Δ) για τον άντρα – (Ε) για την γυναίκα του ζευγαριού.

(Ε): Είμαστε ήδη πέντε χρόνια μαζί σαν ζευγάρι. Ο πρώτος χρόνος ήταν κάπως αναγνωριστικός και για τους δύο μας σεξουαλικά. Ειδικά για εμένα που είχα διάφορους ενδοιασμούς στο θέμα του σεξ και των φαντασιώσεων που γίνονται πραγματικότητα. Καλός ή κακώς, η υπομονή και των δύο μας (εδώ γελάει ο Δ), το πάθος και η συνεχής αναζήτηση νέων ορίων στη σεξουαλική μας ζωή, έκανε πραγματικότητα μια από τις αγαπημένες μας φαντασιώσεις. Ας προχωρήσουμε στην ιστορία μας.

(Δ) Ξεκινάμε λοιπόν την ιστορία μας σε μια παραλία που πηγαίνουμε αρκετά συχνά για ελεύθερο κάμπινγκ στην Πελοπόννησο. Έχουμε ήδη βγάλει όλα μας τα πράγματα από το αμάξι και στήνω την σκηνή μας, ενώ η Ε έχει πάει να δει μήπως έχουμε γείτονες κοντά μας. Καθώς περνούσε η ώρα και η ζέστη είχε γίνει αφόρητη, αποφασίζω να πάω για μια βουτιά στη θάλασσα. Η Ε με είδε την στιγμή που κατέβαινα στη παραλία και με ακολούθησε.

(Ε) Καθώς πλησίασα τον Δ, με αγκάλιασε και με ρώτησε.

- (Δ) Έχει άλλο κόσμο εδώ κοντά;

- (Ε) Όχι δεν έχει τίποτα. Πφ… απογοητεύτηκα λίγο. Περίμενα ότι θα έχουμε παρέα.

- (Δ) Καλά, περίμενε. Έχουμε ώρα ακόμα. Εμείς φτάσαμε νωρίς.

(Δ) Γνωρίζοντας ήδη πως δεν υπάρχει κάποιος κοντά, βγάζω και το μαγιό μου για να απολαύσω τη δροσιά της θάλασσας. Η Ε με ακολουθεί και εκείνη χωρίς το μαγιό της.

(Ε) Ήταν η πρώτη μου φορά που δοκίμασα να βγάλω όλο το μαγιό μου και να μπω στη θάλασσα. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω μια τρέλα με τα ωραία ολόσωμα μαγιό που αναδεικνύουν όμορφα το γυναικείο σώμα. Εξίσου μ’ αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία. Έχω ήδη ξαπλώσει πάνω στην πετσέτα μου και απολαμβάνω τον ήλιο τη στιγμή που νιώθω από δίπλα μου το Δ να ξαπλώνει. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τα καστανά του μάτια να με καρφώνουν, να με διαπερνούν. Ίσως να μη μπορέσω ποτέ να σταθώ μπροστά σε αυτά τα μάτια χωρίς να λυγίσω και να κοιτάξω αλλού.

(Δ) Με το που ξάπλωσα δίπλα της, ένιωσα μέσα μου όλη την κούραση του ταξιδιού να φεύγει από πάνω μου σαν μια ανάσα και η Ε δίπλα μου γυμνή και άνετη να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο. Δε μπορώ να βγάλω τα μάτια μου από πάνω της. Κάθε φορά που την κοιτάζω μου θυμίζει την πρώτη φορά που την αντίκρισα και τα συναισθήματα που μου προκάλεσε. Ανοίγει τα μάτια της ενώ εγώ συνεχίζω και την κοιτάζω, ξέρω πως θα γυρίσει το βλέμμα της αλλού. Έρχεται η στιγμή που το κάνει. Αγγίζω το πρόσωπο της με το χέρι μου και την πλησιάζω. Την φιλώ αισθησιακά στο στόμα της και αρχίζω να χαϊδεύω όλο της το κορμί με το χέρι μου.

(Ε) Νιώθω το χέρι του να με αγγίζει, ανατριχιάζει όλο μου το σώμα, τον αγκαλιάζω για να τον φέρω πιο κοντά μου. Νιώθω τη καρδιά μου να χτυπάει πιο γρήγορα, την στιγμή που τα σώματα μας έχουν γίνει ένα, τον βλέπω να σταματάει σιγά-σιγά ενώ μου ψιθυρίζει στο αυτί μου.

- (Δ) Έχουμε παρέα.

(Ε) Ενώ κοιτάζω προς το μέρος τους. Δύο άτομα περπατούσαν κατά μήκος της παραλίας, φορτωμένα με τα πράγματα τους, εμφανώς ταλαιπωρημένοι και οι δύο. Δεν πέρασαν 5 δευτερόλεπτα και ο Δ συνέχισε να με φιλάει αυτή τη φορά στο λαιμό μου. Τα μάτια μου κλείνουν και αφήνομαι στις ορέξεις του, σα να μην έδινα σημασία στο γεγονός ότι ήμασταν γυμνοί και μας έβλεπε κόσμος.

(Δ) Λατρεύω το πρόσωπο της, αλλά αυτό που με κάνει να χάνω τον έλεγχο μου, είναι ο τρόπος που μου παραδίνεται κάθε φορά που την φιλάω στο λαιμό της. Έχουμε ερεθιστεί και οι δύο μας, εγώ συνεχίζω να την φιλάω και να της ψιθυρίζω το πόσο κοντά έχει έρθει το άλλο ζευγάρι. Παρακολουθώ κάθε τους κίνηση. Αφήνουν τα πράγματα τους, και κάθονται 10 μέτρα μακριά μας. Βγάζουν τα ρούχα τους και μένουν με τα μαγιό τους. Είναι και οι δύο τους πολύ όμορφο ζευγάρι. Ενώ μας κοιτάζουν, κατεβάζω το χέρι μου στο στήθος της Ε. Νιώθω στο χέρι μου τον τρόπο που ανασαίνει. Συνεχίζω πιο κάτω και αγγίζω την κλειτορίδα της. Με απαλές κυκλικές κινήσεις παίζω μαζί της ενώ φιλάω στο στόμα την Ε. Νιώθω το χέρι της να αναζητάει το καυλί μου. Κάθομαι στα πλάγια και τη γυρνάω.

(Ε) Η γλώσσα του και οι κινήσεις του με έχουν σαγηνεύσει. Το μουνάκι μου ήδη καίει και βγάζει υγρά. Πιάνω το καυλί του, αχ πόσο μου αρέσει όταν πάλλεται. Το τρίβω πάνω στο σώμα μου και τα προσπερματικά του απλώνονται πάνω μου. Το σώμα μου κινείται στους ρυθμούς του χεριού του. Νιώθω έτοιμη, θέλω να μπει μέσα μου, να τον νιώσω να με ανοίγει. Παραμερίζω το χέρι του και ανεβαίνω από πάνω του. Γυρνάω το κεφάλι μου και κοιτάζω τους επισκέπτες μας. Μας κοιτάζουν ενώ τους χαμογελάω. Πάντα με εξίταρε η ιδέα να κάνω σεξ μπροστά σε άλλο ζευγάρι, μια ιδέα που αρέσει και στο Δ. Το μουνάκι μου αγγίζει το καυλί του και με αργές κινήσεις της λεκάνης μου, αρχίζω να τρίβω τα χειλάκια μου πάνω του γεμίζοντας τον με τα υγρά μου. Νιώθω τέλεια ενώ τα μάτια των επισκεπτών μας έχουν καρφωθεί πάνω στο στήθος μου τη στιγμή που ο Δ το αγγίζει με τα χέρια του.

(Δ) Ενώ νιώθω το στήθος της στα χέρια μου, το καυλί μου πάλλεται συνέχεια αναζητώντας την τρυπούλα της. Ήθελα τόσο πολύ να μπω μέσα της, να την κάνω δική μου. Απλώνω το χέρι μου στο λαιμό της, νιώθω την κάθε της κίνηση στο σώμα μου, ενώ το καυλί μου αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά στο μουνάκι της.

(Ε) Γλιστράει μέσα μου, αρχίζω να νιώθω ολόκληρο το καυλί του βαθιά μέσα στο μουνάκι μου. Η κινήσεις μου γίνονται πιο γρήγορες, πιο έντονες. Θέλω να τρίβεται το καυλί του μέσα στο μουνάκι μου ενώ τα μάτια μου είναι καρφωμένα στο ζευγάρι που μας κοιτάζει.

(Δ) Βλέπω πως κοιτάζει το άλλο ζευγάρι και μέσα μου νιώθω την έξαψη να την κάνω το πουτανάκι μου μπροστά τους. Το χέρι μου αρχίζει και σφίγγει το λαιμό της, νιώθοντας την ανάγκη της να πάρει ανάσα ενώ την τραβάω προς το στήθος μου. Ανασηκώνει τη λεκάνη της και αρχίζω να καρφώνω το καυλί μου μέσα της άγρια και δυνατά, ενώ στο αυτί μου ηχούν δύο λέξεις συνέχεια «Σκίσε με». Τα χέρια μου είναι στο κωλαράκι της, μπαινοβγαίνω μέσα της ενώ ανοίγω τα κωλομέρια της με τα χέρια μου. Νιώθω τα υγρά της να τρέχουν πάνω στο καυλί μου. Τη σηκώνω απότομα και την γυρνάω στα τέσσερα, πιάνω τα μαλλιά της και καρφώνω τον πούτσο μου μέσα της βαθιά.

(Ε) Η κραυγή μου ήταν τόσο δυνατή που στιγμιαία έκανε το άλλο ζευγάρι να τρομάξει. Όχι όμως για πολύ, γιατί η κοπέλα είχε αρχίσει ήδη να δαγκώνει τα χείλη της ενώ το χέρι της έτριβε αισθησιακά το καυλωμένο πέος του αγοριού της. Ο Δ συνέχιζε να με γαμάει άγρια από το μουνάκι μου και η αίσθηση ότι υπήρχαν δύο άτομα κοντά μας και μας έβλεπαν είχαν σαν αποτέλεσμα το πρώτο μου οργασμό.

- (Ε) Χύνω μωρό μου… φώναζα στο Δ.

- (Δ) Χύσε με καργιολάκι.

(Δ) Ένιωθα τους σπασμούς στο μουνάκι της να σφίγγουν το καυλί μου, συνέχιζα να μπαινοβγαίνω άγρια μέσα της, όλο πιο δυνατά ενώ της τραβάω τα μαλλιά.

(Ε) Ένιωθα να καίω μέσα μου, με έσκιζε ανελέητα ο Δ, αλλά τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στο ζευγάρι δίπλα μας. Φαινόταν η καύλα στα μάτια τους, ο άντρας ξαπλώνει και η κοπέλα ανεβαίνει από πάνω του σε στάση 69 ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια αναζητούσαν τα μάτια τους να δουν το πως με γαμάει ο Δ.

(Δ) Η κοπέλα φαινόταν ότι έχει ταλέντο στο στοματικό, έπαιρνε όλο το καυλί στο στόμα της και το κράταγε μέσα της. Κάθε φορά που το έβγαζε, σήκωνε το κεφάλι της με κοιτούσε στα μάτια και μου χαμογελούσε χωρίς να χάνει τον ρυθμό με τον οποίο έπαιζε το καυλί του φίλου της. Βάζω την Ε να ξαπλώσει στα πλάγια, ξαπλώνω και εγώ από πίσω της. Με τα χέρια μου ανοίγω τα χειλάκια της και σιγά-σιγά βάζω το καυλί μου μέσα στο μουνάκι της. Είναι τόσο υγρό που μπαίνω με ευκολία ενώ σε πρώτη γραμμή βλέπουμε και οι δύο το άλλο ζευγάρι. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και η κοπέλα είναι από πάνω του. Καβαλάει το καυλί του με μανία, ενώ μας χαρίζει το τέλειο θέαμα του κορμιού της μπροστά μας.

(Ε) Λικνίζει τη λεκάνη της με γρήγορες κινήσεις ενώ κρατιέται από τα πόδια του άντρα της. Η κοπέλα είναι περίπου στο 1.70, λεπτή, με υπέροχο μεγάλο στήθος και ο άντρας είναι στο 1.80, κανονικό σώμα και με χοντρό καυλί που σίγουρα την ανοίγει σε κάθε του διείσδυση. Η καύλα μου είναι τόσο μεγάλη που για αρκετή ώρα δεν νιώθω τα πόδια μου. Ο Δ συνεχίζει με πιο αργό ρυθμό να με γαμάει ενώ με τα δάχτυλα μου τρίβω την κλειτορίδα μου. Δεν ελέγχω το σώμα μου.

(Δ) Νιώθω έτοιμος να εκραγώ, η ανάσα μου αγγίζει το πρόσωπο της Ε. Η φωνή μου τη διαπερνά λέγοντας της ότι είμαι έτοιμος να χύσω. Βγάζω το καυλί μου από μέσα της και χύνω πάνω στο μουνάκι της ενώ εκείνη ακόμα παίζει με την κλειτορίδα της. Τρίβω το καυλί μου στα χειλάκια της.

(Ε) Νιώθω το καυτό σπέρμα του Δ πάνω μου. Θέλω να το απλώσω παντού επάνω μου, να το βάλω μέσα μου, να το γευτώ στο στόμα μου, να με γεμίζει με τα υγρά του.

- (Ε) Το θέλω στο στόμα μου!

(Ε) Ανεβαίνει από πάνω μου και βάζει στο στόμα μου το καυλί του. Το γλείφω ολόκληρο και γεύομαι το σπέρμα του αλλά και τα υγρά μου. Του τον καθαρίζω.

(Δ) Ενώ μου καθαρίζει το πούτσο μου, η καύλα μου δεν έχει φύγει. Κατεβαίνω στο μουνάκι της και τον χώνω ξανά μέσα της. Μαζεύω τα υγρά της και τα δίνω στο στόμα της. Στα αριστερά μας ο άντρας χύνει στο στόμα της κοπέλας και εκείνη δεν αφήνει ούτε μια σταγόνα να βγει από το στόμα της. Το λατρεύω αυτό!

(Ε) Σηκώνεται ο Δ από πάνω μου, με σηκώνει κι εμένα όρθια. Πλησιάζουμε το άλλο ζευγάρι και ενώ γνωριζόμαστε δίνω το γεμάτο με σπέρμα χέρι μου στη κοπέλα (Βασιλική) χωρίς να το καταλάβω, εκείνη μου έκλεισε το μάτι αισθησιακά και μετά γεύτηκε το σπέρμα του Δ.

(Δ) Στη συνέχεια της ιστορίας μας, εγώ βοήθησα το Σπύρο να στήσει την σκηνή τους δίπλα στη δική μας και ενώ φτιάχναμε το χώρο, προσπαθούσα να τον γνωρίσω λίγο καλύτερα. Τα παιδιά ήταν πολλά χρόνια μαζί σαν ζευγάρι και είχαν έρθει σε αυτές τις διακοπές με σκοπό να ανανεώσουν λίγο τον έρωτα τους. Ήταν η τέλεια ευκαιρία και για εμάς που θέλαμε να εξερευνήσουμε τα όρια μας.

(Ε) Ενώ τα αγόρια έκαναν τις δουλειές τους, εγώ με την Βασιλική συζητούσαμε για το σκηνικό που είχε προηγηθεί. Δεν είχαμε προσπαθήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν κανένα από τα δύο ζευγάρια. Όλη αυτή η εμπειρία δημιούργησε μια σχέση μεταξύ μας φιλική αλλά και κάπως διαφορετική. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βρισκόμαστε για να ανανεώνουμε τον έρωτα μας και να εξιτάρουμε την φαντασία μας με λεκτικά παιχνίδια και όχι μόνο που καταλήγουν πάντα στο σεξ. Είτε άγριο, είτε συναισθηματικό.

(Δ, Ε) Ελπίζουμε να σας άρεσε η ιστορία μας. Εάν ναι, γράψτε μας από κάτω τα σχόλια σας και τις επιθυμίες σας. Έχουμε αρκετές ιστορίες ακόμα να μοιραστούμε μαζί σας εάν το επιθυμείτε και εσείς.Copyright protected OW ref: 146199