Αθήνα - Θεσσαλονίκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.69 (13 Votes)
Γεια σας, το όνομα μου είναι Ανδρέας είμαι 26 ετών και έχω σχέση εδώ και 7 χρόνια με την Ιωάννα. Η σεξουαλική μας ζωή είναι αρκετά καλή θα έλεγα. Περνάμε ωραία στο κρεβάτι κάνοντας διάφορα. Τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει και φαντασιώνομαι τη δικιά μου να κάνει διάφορα με άλλους άντρες γνωστούς και αγνώστους. Όταν είμαστε στο κρεβάτι και καυλαντίζουμε ο ένας με τον άλλο, της πετάω διάφορα υπονοούμενα και άλλες φορές καυλώνει, άλλες όχι.

Μια μέρα λοιπόν η Ιωάννα ερχόταν με το ΚΤΕΛ από Αθήνα. Είχα να τη δω αρκετό καιρό και οι καύλες μου ήταν τεράστιες. Καθώς ήταν στο λεωφορείο μιλούσαμε με μηνύματα. Καθόταν στην πρώτη θέση και το δρομολόγιο ήταν βραδινό. Κάποια στιγμή της λέω μέσα στη καύλα εγώ.

- Μωρό μου τι φοράς;

- Κολλητή φορμίτσα και ραντάκι μωρό μου.

- Ναι αλλά από κάτω;

- Μ… ένα τιγρέ σύνολο.

Έχω ανάψει εγώ για τα καλά και της λέω.

- Αγάπη μου ο οδηγός πώς είναι;

- Ανδρέα σοβαρέψου.

- Έλα βρε μωρό μου πες μου!

- Γύρω στα σαράντα γεροδεμένος.

- Θα πήγαινες μαζί του;

- Μωρό μου κόψε τις βλακείες.

- Ιωάννα θέλω να φλερτάρεις με τον οδηγό!

- Ανδρέα τι είναι αυτά που λες; Σοβαρά τώρα;

- Ναι θέλω να το κάνεις!

Μετά από λίγη ώρα την έχω ψήσει και μου στέλνει.

- Μωρό μου εδώ και ώρα τον κοιτάω και με κοιτάει από τον καθρέφτη. Έχω τουρλώσει την κωλάρα μου και την έχει φάει με τα μάτια του. Το τζίν του έχει φουσκώσει.

- Έτσι μωρό μου, συνέχισε και γίνε καραπουτανάρα!

- Μ… έχω καυλώσει και σε λίγο θα κάνουμε στάση.

- Θέλω να πηδηχτείς μαζί του στις τουαλέτες.

- Μωρό μου θα το κάνω γιατί και μόνο η σκέψη με έχει κάνει μούσκεμα!

Μετά από περίπου ένα μισάωρο βλέπω μήνυμα.

- Άντρα μου πηδήχτηκα με άλλον και το γούσταρα.

- Για πες καύλα μου, τι έγινε;

- Λοιπόν κατέβηκα τελευταία και πήγα κατευθείαν στις τουαλέτες. Αυτός με ακολούθησε. Πριν προλάβω να μπω ήταν ήδη εκεί, κοιταχτήκαμε και μπήκαμε μέσα. Άρχισε αμέσως να με φιλά και να με χουφτώνει παντού. Του γύρισα πλάτη, με φίλησε στο λαιμό και κατέβασε τη φόρμα μου. Έκανε στην άκρη το στρινγκάκι μου και άρχισε να μου γλείφει την κωλάρα. Μέτα μου τραβάει τα μαλλιά και μου βάζει την μούρη στον πούτσο του ο οποίος είχε μια τέλεια μυρωδιά. Τον έγλειψα ασταμάτητα για 5 λεπτά και μετά του γύρισα την κωλάρα μου. Μου τον έχωνε ασταμάτητα και δυνατά, χτυπώντας με στον κώλο. Το μουνάκι μου είχε ξεσκιστεί γιατί την είχε και πολύ χοντρή! Με μια απότομη κίνηση μετά από λίγο με γονατίζει και μου πετάει τόσα πολλά χύσια! Με γέμισε στο πρόσωπο και τα μαλλιά και καθαριζόμουν πόση ώρα.

- Μπράβο το καργιολάκι μου είδες που τελικά το γούσταρες τον οδηγό;

- Ναι αγάπη μου αλλά σε λίγες ώρες θα έρθω να με ξεσκίσεις εσύ που είσαι ο άντρας μου.

- Ναι καύλα μου σε περιμένω για άφθονο χύσιμο στο προσωπάκι σου!

Έτσι λοιπόν η δικιά μου έκανε πραγματικότητα μια φαντασίωση μου. Τώρα θέλω να την πείσω να τη γαμήσει κάποιος μπροστά μου.Copyright protected OW ref: 143972