Στη σχολή

Δημοσιεύθηκε από panosili21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.45 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Στο μάθημα

Ήταν χειμώνας και έβρεχε αρκετά δυνατά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκεφτόμασταν όλοι τις διακοπές. Πού μυαλό για διάβασμα. Εγώ μιλούσα με την Α που καθόταν στο μπροστινό θρανίο, σα να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Ούτε είχαμε αναφερθεί καθόλου στο περιστατικό της τάξης. Η συμπεριφορά μας η ίδια.

Μπαίνει η καθηγήτρια στην τάξη και ρωτάει ποιοί έχουν κάνει τις ασκήσεις. Κοίτα σύμπτωση... μόνο εγώ και η Α. Μας παίρνει τα τετράδια και μας ζητάει να περάσουμε έξω χωρίς απουσία για τις επόμενες 2 ώρες.

Βγαίνουμε έξω με την Α και καθόμασταν στον διάδρομο να δούμε τι θα κάνουμε.

- Γιατί μας έβγαλε έξω;… λέει η Α. Δεν είναι ο καιρός να πάμε πουθενά.

- Θα κάτσουμε εδώ της λέω και θα πούμε καμιά χαζομάρα να περάσει η ώρα.

- Κάνει κρύο, μου λέει και χώνετε στην αγκαλιά μου.

- Πάμε σε μια άδεια τάξη που δουλεύει το καλοριφέρ να αράξουμε;… λέω.

- Πάμε…

λέει και ξεκινάμε την αναζήτηση. Μετά από μερικά λεπτά είμαστε οι 2 μας σε 1 τάξη 20 τετραγωνικών. Εγώ όρθιος και η Α καθισμένη σε θρανίο. Καθώς μιλούσαμε την κοιτούσα και καύλωνα! Ήθελα να τη σκίσω. Το κατάλαβε γιατί κοίταζε το παντελόνι μου και δάγκωνε τα χείλη της.

Όπως μιλούσαμε κάθομαι σε μια καρέκλα και κατεβάζω την φόρμα μου. Τα μάτια της γούρλωσαν.

- Τι κάνεις;… με ρωτάει.

- Τον παίζω για πάρτη σου. Απαντάω. Μίλα μου... θέλω να χύσω…

και αρχίζω να τον παίζω απαλά. Εκείνη μιλούσε και η φωνή της βάραινε. Άρχισε να χαϊδεύει τα στήθη της πάνω από τα ρούχα. Ξαφνικά ήρθε, γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να μου γλείφει το κεφάλι και το πετσάκι, ενώ το άλλο χέρι της χάιδευε τα αρχίδια μου. Καύλωσα πάρα πολύ. Οι κινήσεις της γλώσσας της σε συνδυασμό με την ανάσα της με έκαναν να παραλύω. Εκείνη συνέχιζε κοιτώντας με στα μάτια.

Δεν άντεχα άλλο. Σηκώνομαι, την πιάνω από τα μαλλιά και τη φιλάω. Της βγάζω τη μπλούζα και παθαίνω πλάκα με το στήθος της. Μικρό, στητό, με υπέροχες πεταχτές ρώγες. Άρχισα να τις πιπιλάω αμέσως ενώ εκείνη έπαιζε με το πούτσο μου. Της κατεβάζω το παντελόνι και το string και την ξαπλώνω σε 1 θρανίο.

- Θα μας ακούσουν! Μου λέει.

- Δε με νοιάζει…

της λέω και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της. Σε δευτερόλεπτα έγινε μούσκεμα. Τον πιάνει και τον οδηγεί μέσα της. Τι ζεστασιά ήταν αυτή. Ήθελα να χύσω αμέσως. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά μέσα της κι εκείνη να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς και ξεκινούσε να παίζει με τα στήθη της.

Τη γαμούσα πολύ ώρα έτσι. Μου άρεσε, ένιωθα κάθε νεύρο του πούτσου μου να τρελαίνεται, τα μουνόχειλα της βεντούζοναν επάνω του. Οι κινήσεις μου αργές αλλά πολύ καυλωτικές.

- Χύνω…

Ψιθύρισε και της τον βάζω όλο ενώ με το χέρι μου κρατάω κλειστό το στόμα της. Άρχισε να συσπάται όλο το κορμί της. Να τρίβεται πάνω στο θρανίο και τον πούτσο μου. Όταν τελείωσε άρχισα πάλι να τη γαμάω με αργές κινήσεις. Ο πούτσος μου ήταν άσπρος από τα χύσια της και η καύλα μου στα ουράνια.

Όπως τον έχω μέσα της, σηκώνεται και κρεμιέται πάνω μου. Της πιάνω τον κώλο και πάω και κάθομαι σε καρέκλα! Βάζει τα πόδια στην καρέκλα και αρχίζει να χοροπηδάει πάνω μου. Ο ήχος του υγρού μουνιού της καθώς έμπαινε η πούτσα μου με καύλωνε πολύ. Δεν είχα ακούσει ποτέ αυτόν τον ήχο καύλας.

- Χύνω…

μου λέει και τεντώνει το κορμί της ώστε να τον έχει όλο μέσα της. Τα χύσια της κυλάνε στα αρχίδια μου καυτά. Τι καύλα είναι αυτή; Αρχίζει σιγά-σιγά να κουνιέται πάνω του πάλι. Αργές κινήσεις ενώ με κάρφωνε στα μάτια. Το ένα της χέρι έπαιζε τα μουσκεμένα μου αρχίδια, ενώ το άλλο τυλιγμένο στο λαιμό μου.

- Χύνω…

της λέω και πάω να σηκωθώ. Αλλά δε με αφήνει!

- Μέσα μου θα χύσεις…

μου λέει. Τρελάθηκα! Όμως πριν το πολυσκεφτώ άρχισα να χύνω. Εκείνη τον έβαλε βαθιά μέσα της και η μουνάρα της τα ρούφηξε όλα. Κάτσαμε έτσι να φιλιόμαστε για αρκετή ώρα. Μετά σηκώθηκε, μου τον καθάρισε με το στόμα της, ντύθηκε, μου έκλεισε το μάτι και βγήκε από την τάξη. Μέχρι να καταλάβω τι έγινε χτύπησε το κουδούνι. Έπρεπε να πάμε πάλι για μάθημα.Copyright protected OW ref: 141793