Πρώτη μας φορά με άλλο ζευγάρι

Δημοσιεύθηκε από Johnny-Rh
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.14 (14 Votes)
Ένα χειμωνιάτικο βράδυ, επισκεφθήκαμε με τη γυναίκα μου την απομονωμένη μονοκατοικία ενός αρκετά απελευθερωμένου φιλικού μας ζευγαριού, μετά από πρόσκληση. Ήταν η ευκαιρία μου. Θα μέναμε σπίτι τους όλο το βράδυ και πιθανότατα θα κάναμε κάτι που αυτοί έκαναν συχνά (όπως μας είχαν εξομολογηθεί) sex με άλλα ζευγάρια, ανταλλαγές συντρόφων και διάφορα άλλα.

Η γυναίκα μου, γνώριζε που ακριβώς πηγαίναμε, γνώριζε περίπου τι θα γινόταν, όπως επίσης γνώριζε ότι εγώ το ήθελα πολύ και ότι θα το επιδίωκα με κάθε τρόπο. Ήταν λίγο φοβισμένη, διστακτική αλλά και προετοιμασμένη, πως σήμερα το βράδυ θα την «πίεζα», ώστε επιτέλους να κάναμε κάτι πονηρό, για πρώτη μας φορά με ένα άλλο ζευγάρι.

Πράγματι μας υποδέχθηκαν, τσιμπήσαμε ελαφρά για βράδυ και μετά από μερικά ποτά η φίλη μας, πήρε τη γυναίκα μου από το χέρι και την ανέβασε στην κρεβατοκάμαρα του ορόφου για ένα Jacuzzi, που ήξερα ότι υπήρχε στη μέση του δωματίου. Ο φίλος μου με κοίταξε και μου είπε:

- Εμείς θα πάμε να τις βρούμε αργότερα.

Δεν άντεξα πολύ και σε λίγο του ζήτησα να ανέβουμε. Τις βρήκαμε μέσα στο τετραθέσιο Jaxuzzi, γεμάτες αφρούς και φυσικά μας προσκάλεσαν να μπούμε. Η γυναίκα μου ως ντροπαλή, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, συνέχισε το μπάνιο της και περίμενε από τους άλλους κάποια κίνηση, όπως άλλωστε κι εγώ που τα είχα λίγο χαμένα. Η φίλη μας με κοίταξε και μου είπε:

- Για πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι light, θα παίξω με τη γυναίκα σου, και οι άντρες θα κοιτάτε.

Άρχισαν να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται, να τρίβονται, ενώ βάζοντας κι εγώ λίγο χέρι και στις δύο μέσα στο νερό, διαπίστωσα ότι έπαιζε η μία, με το μουνί της άλλης. Τρελάθηκα! Συνέχισα να μαλακίζομαι μέσα στο νερό και ξαφνικά… βλέπω τον φίλο μου να της δίνει από ένα διπλανό τραπεζάκι, έναν σιλικονένιο διπλό πούτσο μήκους 40 εκατοστών περίπου. Τον άρπαξε η φίλη μας, τον έχωσε στο μουνί της, ενώ η γυναίκα μου, έβαλε στο δικό της μουνί την άλλη του πλευρά. Αυτό ήταν. Δεν άργησαν πολύ, γαμήθηκαν και οι δύο με τον διπλό ψεύτικο πούτσο, κι ενώ μαλακιζόταν ταυτόχρονα, έχυσαν μαζί ουρλιάζοντας, μιας και ήξεραν πως εκεί δεν θα μας άκουγε κανένας.

Βγήκαν από το νερό, σκούπισε η μία την άλλη και συνέχισαν στο κρεβάτι. Είχα τρελαθεί από την καύλα όπως επίσης και ο φίλος μου. Βγήκαμε κι εμείς από το νερό, καθίσαμε όρθιοι, μαλακιζόμασταν και τις παίρναμε μάτι. Έκαναν 69, πλακομούνι και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, ενώ ξαφνικά ζήτησαν στο στόμα τους τις πούτσες μας, με μία όμως ιδιαιτερότητα: Ο φίλος μου στη γυναίκα μου και εγώ στην δικιά του. Φυσικά χύσαμε αμέσως και η μία φίλησε με τα χύσια της την άλλη.

Μετά από λίγα λεπτά ηρεμίας και ενώ κανένας δεν πίστευε τι είχε συμβεί ακριβώς πριν, η φίλη μας, μας ζήτησε κάτι τρελό, λέγοντάς στους άντρες:

- Το ξέρω ότι είστε ακόμα καυλωμένοι και θέλετε να ξαναχύσετε. Θα κάνετε όμως κάτι που το θέλω πολύ και το έχω φαντασιωθεί. Να πιάσει ο ένας τον πούτσο του άλλου και να μαλακίσει ο ένας τον άλλον.

Τρελαθήκαμε! Κοιταχτήκαμε μεταξύ μας οι άντρες, ενώ οι γυναίκες μας άρχισαν ήδη να μαλακίζονται κοιτάζοντάς μας με ανυπομονησία, πότε θα ξεκινήσουμε. Είμαστε straight άντρες και οι δύο, αλλά σε αυτή τη διαταγή δε θα λέγαμε όχι. Δεν το είχαμε ξανακάνει ποτέ, το κάναμε όμως, με τις γυναίκες μας να μας παίρνουν μάτι. Τρελάθηκαν από την καύλα.

Επειδή «υπακούσαμε» όπως μας είπαν, μας υποσχέθηκαν για επιβράβευση, πως την επόμενη φορά θα ήθελαν διαταγές μόνο από τους άντρες, για κάτι ακόμη πιο πρόστυχο!Copyright protected OW ref: 142299