Εκ-βιασμός στις διακοπές

Δημοσιεύθηκε από np77
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (22 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο Θείος και οι φίλοι του

Δεκαπενταύγουστος και έχουμε πάει διακοπές με το Μαράκι στο χωριό. Αυτή τη φορά δεν είχαμε σκοπό να κάνει κάτι το Μαράκι με το Θείο και την παρέα του, ήθελε λίγο να ηρεμήσει από όλα αυτά και να επικεντρωθούμε ο ένας στον άλλο. Πάντα καυλωμένοι και όπως πάντα στις διακοπές, το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να ξεσκιστούμε στο σεξ μιας και έχουμε τρομερή χημεία. Εγώ βέβαια δεν είχα πρόβλημα να γίνει φάση με άλλον ή άλλους, αλλά η Μαρία ήταν αρνητική και δεν ήθελα να κάνει κάτι χωρίς να το θέλει. Οι πρώτες μέρες πέρασαν όπως ακριβώς θέλαμε, πολλά μπάνια, διασκέδαση και πολύ σεξ. Όσο το κάναμε, τόσο πιο πολύ καυλώναμε και ξαναθέλαμε.

Μία μέρα λοιπόν όπως είμαστε στη παραλία έγινε κάτι που δε μας είχε πολυπεράσει από το μυαλό. Έτσι όπως ήμασταν αραχτοί στην παραλία, ξαφνικά η Μαρία κοκάλωσε. Μόλις είχε έρθει ο Στέλιος που τη γαμούσε μαζί με το Θείο της, παρέα με μία κυρία, μάλλον η γυναίκα του. Η Μαρία ήθελε να φύγουμε για να μη τη δει, αλλά με το που μου το ‘πε αυτός την κοίταξε και καταλάβαμε ότι είναι αργά οπότε της είπα:

- Τώρα σε είδε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, θα κάτσουμε εδώ, δε νομίζω με τη γυναίκα του μπροστά να κάνει κίνηση.

- Οκ μωρό μου, αν και ο συγκεκριμένος δεν έχει αναστολές.

Όντως δεν είχε, μπήκα να κάνω μία βουτιά και αυτός πήγε κατ' ευθείαν να της μιλήσει. Η Μαρία ήξερε ότι δύσκολα θα ξέμπλεκε μαζί του. Την έβλεπα ήταν αγχωμένη, έως και φοβισμένη θα έλεγα. Κάθισε δίπλα της και άρχισε να της μιλάει, εγώ μέσα στη θάλασσα βλέποντας τους είχα ψιλοκαυλώσει.

- Γεια σου ψωλίτσα.

- Γεια σου Στέλιο, αλλά σε παρακαλώ μη μου μιλάς έτσι, είναι ο άντρας μου εδώ και από ότι βλέπω και η γυναίκα σου.

- Όπως γουστάρω θα σου μιλάω, μη ξεχνάς ότι είσαι το πουτανάκι μου.

- Δεν είμαι το πουτανάκι σου, κάναμε το κέφι μας και τώρα έχει τελειώσει.

- Χα, χα, καλό αυτό, το πότε θα τελειώσει θα το πω εγώ καργιόλα.

- Σε παρακαλώ φύγε και άσε με ήσυχη.

- Μη μου το παίζεις μιξοπαρθένα τώρα. Πόσο καιρό είσαι εδώ και δε με πήρες τηλέφωνο να κανονίσουμε;

- Όσο θέλω και δεν έχουμε να κανονίσουμε τίποτα.

Γελάει πάλι, βγάζει το κινητό του και της δείχνει ένα βιντεάκι που τη τράβηξε όταν έπαιρνε πίπα στο Θείο της.

- Το βλέπεις αυτό βρωμοπούτανο;

Η Μαρία στραβοκατάπιε, δεν ήξερε ότι την είχαν τραβήξει βίντεο.

- Αν δε συμμορφωθείς θα το δείξω σε όλο το χωριό και τα περίχωρα, θα σε κάνω ξευτίλα σε όλους.

- Τι θες να κάνω;

- Έτσι μπράβο, υπάκουο πουτανάκι. Θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα να σου πω. Απόψε θα είναι μεγάλη νύχτα για σένα.

Έφυγε και πήγε στη γυναίκα του, που μάλλον δε κατάλαβε και τι παίζεται, ίσως να τον φοβάται κιόλας. Είναι γενικά πολύ απότομος στους τρόπους του και δεν αποκλείεται να φοβάται να μιλήσει. Όλη την ώρα κοιτούσε τη Μαρία, που μέσα στο μικροσκοπικό λευκό μαγιώ της ήταν καύλα. Η Μαρία ήταν πολύ ανήσυχη, μου είπε τι έγινε και από τη μία ανησύχησα, από την άλλη καύλωσα γιατί μου άρεσε που την εξαναγκάζει να του κάτσει. Προσπάθησα και κατάφερα να την ηρεμήσω γιατί είχε συγχυστεί πολύ. Τη χάιδευα και τη φιλούσα για να ηρεμήσει και αυτός είχε καρφώσει τα μάτια του πάνω μας, ποιος ξέρει τι να σκεφτόταν. Σίγουρα πως θα την ξεσκίζει το βράδυ, φαινόταν τέρμα καυλωμένος.

Το απογευματάκι γυρίσαμε σπίτι και κάναμε ένα μπανάκι παρέα. Η Μαρία είχε χαλαρώσει αρκετά και εγώ δεν έχασα την ευκαιρία να της βάλω χέρι. Όπως έπεφτε το νερό πάνω της, της χάιδευα το μουνάκι και της έβαζα δάκτυλο για να την ανάψω. Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, να πάει προετοιμασμένη. Είχα καυλώσει πολύ με τη φάση και δεν της το έκρυψα. Το ξέρει άλλωστε από μόνη της. Τώρα προσπαθούσα να καυλώσω κι εκείνη. Τα κατάφερα σε μεγάλο βαθμό, έτσι και αλλιώς ανάβει εύκολα το Μαράκι, της αρέσει το σεξ πολύ, απλά αυτόν δε τον συμπαθούσε καθόλου. Παραήταν άγριος και απότομος. Κάθε φορά ήταν γεμάτη μελανιές κυρίως από αυτόν. Από την άλλη βέβαια την άναβε που είναι κτητικός, αλλά είχε πάρει απόφαση να κόψει, μαζί του ειδικά και για αυτό δεν ήθελε με τίποτα να γίνει αυτό. Βγήκαμε από το μπάνιο και συνεχίσαμε να φασωνόμαστε, να φιλιόμαστε και να παίζουμε εγώ με το μουνάκι της και αυτή με τον πούτσο μου. Κάπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνό της. Πάγωσε για λίγο.

- Ηρέμησε μωρό μου, όλα καλά θα πάνε, ξέρω δε θες αλλά σε κρατάει στο χέρι, πες του μόνο ότι σαν όρος για να πας, θα σβήσει μπροστά σου το βίντεο και ότι άλλο μπορεί να έχει από σένα. Της δίνω ένα φιλί και το σηκώνει.

- Έλα.. του λέει λίγο απότομα.

- Έλα πουτανάκι μου, είσαι έτοιμη για απόψε;

- Είμαι αλλά θα σου θέσω κι εγώ έναν όρο για να έρθω.

- Τι θες καργιολίτσα;

- Θα σβήσεις μπροστά μου, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε οτιδήποτε, ότι υλικό έχεις από μένα και δε θα με ξαναενοχλήσεις.

- Και γιατί να το δεχτώ; Τι θα κάνεις;

- Αν δεν το κάνεις δε θα έρθω απόψε και κάνε ότι καταλαβαίνεις, δειξ’ το όπου γουστάρεις, εσύ θα χάσεις που δε θα με πηδήξεις για τελευταία φορά.

- Ωραία, όπως νομίζεις, αλλά να ξέρεις σαν τελευταία φορά θα κάνεις ότι γουστάρω χωρίς αντιρρήσεις και να ξέρεις ότι δε θα το ευχαριστηθείς αυτή τη φορά παλιοπούτανο. Στις 10 να είσαι εδώ στο σπίτι μου.

- Γιατί σπίτι σου και όχι στου Θείου;

- Γιατί ο Θείος σου δεν είναι δω, λείπει ταξίδι, οι δυο μας θα είμαστε.

Της Μαρίας της κοπήκαν τα πόδια, είχε την εντύπωση ότι θα είναι και ο Θείος της που όσο να ‘ναι τον συγκρατούσε και τον μάζευε λίγο όταν ξέφευγε. Τώρα θα είναι τελείως μόνη της μαζί του και νομίζω πραγματικά φοβήθηκε. Σίγουρα όπως το είπε και αυτός, δε θα το ευχαριστηθεί καθόλου. Κλείσανε και η Μαρία μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε.

- Πως έμπλεξα έτσι βρε μωρό μου;… μου λέει και πέφτει στην αγκαλιά μου.

- Ηρέμησε, τελευταία φορά που τον συναντάς, σκέψου, κάνε υπομονή και θα τελειώσει. Κοίτα να είσαι χαλαρή. Έτσι και αλλιώς εσύ είσαι φωτιά και όταν έρθει η ώρα είμαι σίγουρος πως θα στάζει το μουνάκι σου, κοίτα λοιπόν να το χαρείς. Και της βάζω πάλι δαχτυλάκι και παρατηρώ ότι τρέχει ποτάμια το μουνί της.
- Βλέπω πάντως ήδη είσαι έτοιμη και κάνεις τη δύσκολη, αφού είσαι γεννημένη πουτάνα...

και βάζει τα γέλια.

- Ξέρεις ότι με ανάβουν αυτές οι καταστάσεις και αυτό με φοβίζει... Φοβάμαι ότι θα το καταλάβει και θα βρει και πάλι τρόπο να με ξαναγαμήσει. Έχει βρει τα κουμπιά μου, παρότι δε μου αρέσει και με κάνει ότι θέλει. Νομίζω έχει δίκιο… είμαι το πουτανάκι του. Πάω να ετοιμαστώ σαν καλό πουτανάκι που είμαι, να είμαι και στην ώρα μου γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο, είναι ήδη οκτώ και μισή.

Ήταν φανερά μπερδεμένη. Από τη μία γούσταρε και έχυνε και από την άλλη φοβόταν. Εγώ πάντως περίμενα με ανυπομονησία για το μετά, όταν μου τα διηγείται καυλώνω πολύ, κάνουμε το καλύτερο μας σεξ πάντα μετά τα ξενοπηδήματα της. Μετά από μία ωρίτσα περίπου ήταν έτοιμη. Οπτασία όπως πάντα. Έβαλε ένα λευκό σούπερ μίνι στράπλες φόρεμα, χωρίς σουτιέν, οι ρώγες της φαίνονταν καθαρά, και όπως ήταν μαυρισμένη από τον ήλιο και είχε βάλει και της κρέμες της και γυάλιζε το δέρμα της ήταν σκέτη καύλα. Φόρεσε και τα 12ποντα πέδιλά της, κραγιόν κόκκινο και βάψιμο γενικά έντονο όπως της αρέσει και το αποκορύφωμα… δε φορούσε ούτε κιλοτάκι!

- Τι καύλα είσαι εσύ; Σωστή πουτανίτσα.

- Ε αφού θα γίνει ας το κάνω σωστά. Θα με πας; Άντε σήκω να ξεκινήσουμε.

Μέτα από κάνα τεταρτάκι ήμασταν εκεί, δεν ήταν μακριά, στο διπλανό χωριό έμενε. Η Μαρία ήταν λίγο νευρική, της έδωσα ένα φιλί και κατέβηκε. Από δω και πέρα σας τα λέω όπως μου τα διηγήθηκε. Χτύπησε τη πόρτα και της άνοιξε, πριν μπει μέσα της λέει:

- Καλώς την πουτανίτσα, πω… καύλα είσαι μανάρι μου κι απόψε.

- Πριν μπω θα κάνεις αυτό που συμφωνήσαμε, αλλιώς φεύγω.

- Εντάξει μωρή πουτάνα. Πάει μέσα και φέρνει το κινητό του, είχε εκτός από το βίντεο και μερικές φωτογραφίες. Τα έσβησε όλα.

- Πάμε τώρα μέσα, της λέει και την τραβάει βίαια από το χέρι.

- Σιγά θα μου το βγάλεις…

του λέει αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη κουβέντα της γυρνάει και της δίνει ένα χαστούκι με όλη του τη δύναμη.

- Συμφωνήσαμε ότι δε θα φέρνεις αντιρρήσεις μωρή καριόλα, σκάσε και ότι γουστάρω θα κάνω…

και της δίνει άλλο ένα. Της βουτάει το κεφάλι και της δίνει ένα γλωσσόφιλο. Η ανάσα του ως συνήθως βρωμούσε. Της χώνει το χέρι του κάτω από το φόρεμά της και της πιάνει το μουνί. Της χώνει δάχτυλο έτσι στο όρθιο.

- Μούσκεμα είσαι πουτανάκι που το παίζεις και παρθένα σε μένα. Πάμε μέσα να σου δώσω ένα μάθημα τώρα.

Πάνε στο σαλόνι, της λέει να στηθεί στα τέσσερα και εκείνη υπακούει. Της σηκώνει το φόρεμα και βγάζει τη ζώνη του. Αρχίζει και τη χτυπάει με αυτή στα κωλομέρια δυνατά, πολύ δυνατά. Η Μαρία κλαίει.

- Καργιόλα που θα μου πεις εμένα τέλος, εγώ θα το πω. Απόψε θα πάρεις το μάθημα που αξίζει σε πουτάνες σαν και σένα.

- Με πονάς...

- Και που είσαι ακόμα βρωμοπούτανο, δεν έχεις δει τίποτα.

Όπως είναι από πίσω της σταματάει να τη χτυπάει με τη ζώνη, κατεβάζει το παντελόνι και το σλιπάκι του και της καρφώνει με δύναμη τον πούτσο του και αρχίζει να τη γαμάει με μανία. Κυριολεκτικά της σκίζει το μουνί, ενώ τώρα τη χτυπά με τα χέρια. Η Μαρία κλαίει με λυγμούς.

- Στο είπα, δε θα το ευχαριστηθείς, αν ήσουν υπάκουη θα ήμουν κι εγώ διαφορετικός.

Της έχει κάνει τον κώλο κατακόκκινο. Δεν αντέχει για πολύ όμως, μετά από λίγο χύνει, χύνει μέσα της. Νιώθει το καυτό του σπέρμα στο μουνάκι της. Βγαίνει, τη γυρνάει και τη βάζει να κάτσει στον καναπέ, της το βάζει μπροστά στο στόμα της. Της δίνει άλλο ένα δυνατό χαστούκι και της λέει:

- Καθάρισέ το παλιοβρώμα.

Η Μαρία υπάκουσε, τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει και να του παίρνει πίπα. Όσο τον έγλειφε, αυτός το απολάμβανε και άρχιζε σιγά-σιγά να του ξανασηκώνεται. Σίγουρα θα είχε πιει και κάνα βιάγκρα για να έχει τέτοια αντοχή. Αφού του σηκώθηκε για τα καλά από την πίπα της Μαρίας, άρχισε να γίνεται πάλι πιο επιθετικός. Της έπιασε το κεφάλι και το κουνούσε ώστε να της γαμάει με δύναμη το στόμα και παράλληλα την έβριζε χυδαία. Αφού του έγινε πέτρα πάλι, βγαίνει από το στόμα της και τη προστάζει να ξαναστηθεί στα τέσσερα δίνοντας της παράλληλα και ένα χαστούκι. Αυτή βεβαίως μη μπορώντας να κάνει κι αλλιώς γυρνάει. Την πλησιάζει, της δίνει ένα γερό σκαμπίλι στα κωλομέρια, της βάζει με το δάχτυλο λίγο σάλιο στην κωλότρυπα και βάζει τον πούτσο του επάνω πιέζοντας για να μπει στον κώλο της. Σιγά-σιγά τα καταφέρνει και βάζει το κεφάλι μέσα. Μετά με μία απότομη κίνηση της το καρφώνει με δύναμη όλο και αυτή βγάζει ουρλιαχτά από τον πόνο και κλαίει.

- Έτσι… θα σε ξεκωλλιάσω μωρή παλιοπουτάνα, δε θα μπορείς ούτε να κάτσεις…

και τη γαμούσε με όλη του τη δύναμη. Αυτός να βογκάει από ηδονή και αύτη από τον πόνο. Παράλληλα να τη χτυπά με δύναμη στα κωλομέρια, της τα έκανε κατάμαυρα. Αυτή τη φορά άντεξε πολύ. Είχε ήδη τελειώσει μία φορά και ήταν πιο άνετος. Το μαρτύριο της Μαρίας κρατούσε πάνω από ένα εικοσάλεπτο. Τη γάμαγε με μανία, τη βάραγε και την έβριζε. Στο μισάωρο περίπου τραβιέται απότομα, τη γυρνάει με μία κίνηση και άρχισε να τη χύνει, στο πρόσωπο και στο στόμα.

- Παρ’ τα ξεφτιλισμένη, παρ’ τα βρωμοπούτανο.

Η Μαρία έκλαιγε, έτσι όμως το ευχαριστιόταν αυτός περισσότερο, του άρεσε να τη βλέπει έτσι, της έδωσε ξανά τον πούτσο να του τον καθαρίσει, "σαν καλή πουτάνα που είσαι" της είπε και εκείνη υπάκουσε ξανά στις ορέξεις του, ελπίζοντας ότι θα σταματήσει. Αλλά… με την ελπίδα έμεινε. Ο τύπος ξανακαύλωσε σχεδόν αμέσως. Τον καύλωνε άλλωστε πολύ η Μαρία και σε συνδυασμό με την τέλεια πίπα που παίρνει και ότι την είχε ολομόναχος για πρώτη φορά. Δεν είχε σκοπό να την αφήσει, όσο άντεχε θα την πηδούσε. Αφού λοιπόν του ξανασηκώθηκε την έβαλε να ξαπλώσει στο πάτωμα ανάσκελα, έπεσε από πάνω της και άρχισε να τη φιλάει παντού, να της χουφτώνει με δύναμη τα βυζιά και να της δαγκώνει τις ρώγες. Ήθελε να την πονάει. Της ξανακαρφώνει με δύναμη το μουνί και αρχίζει πάλι το γαμήσι. Ασταμάτητος, τη γαμούσε και της τσίμπαγε με δύναμη τις ρώγες, της έδινε σφαλιάρες και την έβριζε. Κάποια στιγμή άρχισε επιτέλους να τελειώνει και η Μαρία, φανταστείτε η Μαρία που τελειώνει για πλάκα δεν είχε καταφέρει να τελειώσει γιατί την πονούσε πάρα πολύ και δεν της άρεσε καθόλου η βίαιη αυτή συμπεριφορά, αλλά μετά από τρεις φορές ήταν επόμενο. Αυτός το κατάλαβε από τις συσπάσεις του μουνιού της.

- Πόρνη... που δε σου αρέσει, αλλά χύνεις, πουτάνα! Να ξέρεις… εγώ θα βρω τρόπο και θα σε ξαναγαμήσω, δε μου γλιτώνεις…

της σκάει και άλλη σφαλιάρα, και αρχίζει να ξανατελειώνει μέσα της. Η Μαρία δε το πίστευε τι της συνέβαινε. Αμέσως την έπιασε φόβος γιατί ήξερε ότι θα έβρισκε τον τρόπο. Ήταν όμως και εξαντλημένη, δεν είχε κουράγιο ούτε να σηκωθεί από το πάτωμα και έμεινε εκεί ξαπλωμένη. Αυτός από την άλλη είχε ακόμα αντοχές. Σηκώθηκε για λίγο κι έκανε ένα τσιγάρο ενώ την κοιτούσε. Όσο την κοιτούσε έτσι παραδομένη στο πάτωμα ξανακαύλωσε, όχι όπως πριν βέβαια, εμφανώς λιγότερο. Δεν είχε όμως σημασία, όταν τελείωσε το τσιγάρο του ξαναέπεσε από πάνω της, ξαναμπήκε μέσα της και άρχισε να τη γαμάει για τελευταία φορά. Η Μαρία ήταν σα λιπόθυμη, δεν αντιδρούσε, μόνο τα μάτια της κουνούσε και έδειχνε ότι καταλαβαίνει, μετά από λίγο ξανατελείωσε, χωρίς βέβαια να βγάλει τίποτα από σπέρμα. Είχε στερέψει και αυτός. Σηκώθηκε δίνοντάς της ένα τελευταίο γλωσσόφιλο, της πέταξε το φόρεμά της στη μούρη και της είπε:

- Μπορείς να φύγεις τώρα βρωμιάρα. Δε ξέρω για σένα άλλα εγώ το ευχαριστήθηκα, ψωλίτσα. Και να ξέρεις… θα τα ξαναπούμε εμείς οι δύο όσο και να θες να ξεμπλέξεις από μένα.

Η Μαρία σηκώθηκε αργά-αργά με τις λιγοστές δυνάμεις της, ντύθηκε και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα. Πήγε λίγο παρακάτω και με πήρε τηλέφωνο να πάω να τη πάρω. Όταν την είδα, ήταν σε κακή κατάσταση. Δε μπορούσε ούτε να κάτσει. Το βλέμμα απλανές, δεν είχε το ύφος των προηγούμενων φορών που φαινόταν ευχαριστημένη, πέρασε δύσκολο βράδυ.

Από ότι μου είπε την άλλη μέρα ήταν στιγμές που καύλωσε πολύ, αλλά δε μπορούσε να το ευχαριστηθεί με τόσο ξύλο και τη δύναμη που έβαζε όταν τη γαμούσε. Επίσης μου είπε ότι δεν περίμενε να έχει τέτοιες αντοχές. Όπως και η ίδια μου είπε "δε γίνεται να μένεις πάντα ευχαριστημένος όταν μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις, θα υπάρξουν και αυτές οι στιγμές...". Ευτυχώς της αρέσει πολύ το σεξ και δεν την πείραξε πάρα πολύ ότι έγινε, πιο πολύ ο εγωισμός της θίχτηκε γιατί ένιωσε να τη ξεφτιλίζει, όπως μου είπε θα ήθελε να πάρει εκδίκηση και να τον ξεφτιλίσει και αυτή.Copyright protected OW ref: 138250