Ιστορίες από το χωριό (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Lifros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.78 (18 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από το χωριό

Ακόμα να πιστέψω αυτό που είχε συμβεί. Δεν φαινόντουσαν καλά τα πράγματα. Το Κατερινάκι με είχε του χεριού του και δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι για να βγω από αυτό το παιχνίδι που μόλις είχε ξεκινήσει. Δεν είχα κερδίσει τίποτα προς το παρόν και αντιθέτως ένας λάθος χειρισμός θα οδηγούσε σε ένα στιγματισμό ισόβιο, μιας και στο χωρίο, εκτός του ότι δεν ξεχνάν εύκολα, δε συμβαίνουν και τόσα πολλά ώστε να αποσπαστεί το ενδιαφέρον του κόσμου από ένα πιθανό δικό μου ρεζίλεμα. Αποφάσισα να συνεχίσω το παιχνίδι της Κατερίνας και να περιμένω με υπομονή να κάνει μια λάθος κίνηση για να μπορέσω να αντιδράσω.

Εκείνο το βράδυ δεν εμφανίστηκε στο γνωστό παγκάκι και εγώ είχα χαθεί στις σκέψεις μου, όταν κατάλαβα πως είχε πάει αργά και αποφάσισα να πάω για ύπνο. Ξύπνησα την άλλη μέρα και περίμενα να έρθει το μεσημέρι για να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε τη χθεσινή μέρα. Το ρολόι πλησίαζε 3 και όλοι στο σπίτι είχαν πέσει για ξεκούραση. Έτσι κατευθύνθηκα στο σπιτάκι του προπάππου μου. Μπήκα μέσα προσπαθώντας να μην κάνω τον παραμικρό θόρυβο και βρήκα τα πάντα σε τάξη και καθαρά. Δεν υπήρχε ούτε υποψία ότι είχε περάσει άνθρωπος χτες από εκεί. Κάθισα στο κρεβάτι και περίμενα. Είδα κάτι σαν λουρί στο πλάι της ντουλάπας και σηκώθηκα να δω τι είναι. Ήταν μια σχολική τσάντα και είχε μέσα κάποια πράγματα τα οποία άρχισα να βγάζω έξω, όταν η πόρτα ακούστηκε να κλείνει σιγά και με γοργά και ανάλαφρα βήματα, το Κατερινάκι έφτασε στο δωμάτιο.

- Μην ψαχουλεύεις…

είπε και άρπαξε τα πράγματα από τα χέρια μου.

- Κάθε πράγμα στον καιρό του. Τώρα γδύσου και ξάπλωσε.

- Μα...

- Σβέλτα. Τελείωνε!

Υπάκουσα μιας και την πρώτη κρυάδα την είχα πάρει την προηγούμενη μέρα. Έβγαλα όλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα.

- Άνοιξε τα πόδια σου...

μου είπε και κάθισε μπροστά μου αφήνοντας την τσάντα δίπλα. Αυτή τη φορά υπάκουσα με μεγάλη προθυμία. Φαντάστηκα ότι είχε έρθει η μεγάλη στιγμή να δώσω το πρώτο μου τσιμπούκι. Γελάστηκα!

- Έχεις πολλές τριχούλες μικρέ και κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό. Ο πουτσαράς στο περιοδικό δεν έχει ούτε ίχνος τρίχας. Έτσι θα σε κάνουμε! Να είσαι ακόμα πιο καύλα!

Είχα σοκαριστεί. Πρώτον οι λέξεις που έβγαιναν από το στόμα της και ο τρόπος που μιλούσε, μιας και σχεδόν ψιθύριζε, με καύλωναν τρελά και με ξάφνιαζαν, δεύτερον θα είχα την πρώτη μου επαφή με ξυράφι στην περιοχή αυτή και αυτό μου έφερνε ένα ρίγος και μια τρομάρα ανείπωτη, αλλά το κεφάλι μου δε μπορούσε να σκεφτεί οτιδήποτε γιατί το μόνο που επεξεργαζόταν ήταν αυτό το τελευταίο που βγήκε από το στόμα της. Είχε πει "ακόμα πιο καύλα". Δηλαδή ήμουν ήδη καύλα για αυτήν; Έπρεπε να κάνω κίνηση ή έπρεπε να αφεθώ στο "παιχνίδι" της; Τριβέλιζαν το μυαλό μου αυτές οι σκέψεις ώσπου ένιωσα κάτι να περνάει κάτω από τα αρχίδια μου. Ήταν μια γαλάζια πετσέτα που με γαργάλησε ελαφρά και τινάχτηκα.

- Μην τρομάζεις. Δεν ξεκινήσαμε ακόμα.

Εννοείται ότι ο πούτσος μου καθ' όλη τη διάρκεια πήγαινε να σπάσει και είχε πεταχτεί ότι φλέβα υπήρχε, ενώ το κεφάλι του είχε πρηστεί σαν μανιτάρι.

- Τελικά σήμερα σαν να μεγάλωσε παραπάνω από χτες…

είπε και πετάχτηκε μέχρι την κουζίνα από όπου έφερε ένα τάπερ με ζεστό νερό κι ένα μπουκάλι με κρύο. Καθόμουν ακίνητος στην ίδια θέση, σα χαμένος και περίμενα. Ήρθε, έβαλε μια μικρή πετσέτα στο ζεστό νερό και μου έβρεξε με αυτήν τα αρχίδια και την περιοχή τριγύρω. Είχα αρχίσει να βαριανασαίνω. Έριξε λίγο σαπούνι και ανακάτεψε για να γίνει σαπουνάδα. Πήρε σαπουνάδα με ένα σφουγγάρι και σχολαστικά σαπούνισε όλη την περιοχή. Τρελές καύλες με κυριέψανε και έκλεισα τα μάτια να το απολαύσω. Ήταν σαν μασάζ και με είχε κάνει πύραυλο. Όταν ένιωσα και το άγγιγμα της γούρλωσα τα μάτια και είδα πως τον είχε πιάσει και τον κοιτούσε με λαχτάρα, αναψοκοκκινισμένη και καυλωμένη. Φαινόταν από την όψη της πως είχε ξεφύγει κι εκείνη.

- Δεν έχεις ξαναπιάσει…

της είπα.

- Να μη σε νοιάζει…

απάντησε. Μια περίεργη αίσθηση με συνεπήρε τη στιγμή που ακούμπησε η λεπίδα πάνω στο δέρμα μου και ξεροκατάπια από το φόβο μου. Αυτή προσεχτικά είχε ξεκινήσει το ξύρισμα και που και που ξέπλενε το ξυραφάκι μέσα στο τάπερ ενώ έπιανε τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου με γυμνά χέρια πια. Ήταν η πρώτη φορά που με ακουμπούσε εκεί γυναίκα και είχα σαστίσει. Σε περίπου ένα τέταρτο είχε ολοκληρώσει το έργο της. Έβρεξε το χέρι της και το πέρασε απαλά από παντού για να δει αν είχε κάνει καλή δουλειά. Το χάδι της ξανάδωσε ζωή στον μισοπεσμένο, από την αναμονή και τις σκέψεις, πούτσο μου. Μόλις με πήρε χαμπάρι τον έπαιξε 4-5 φορές και τον έφερε σε απροχώρητες καύλες. Πήγε λίγο πιο πίσω έβαλε δίπλα το πορνοπεριοδικό και αναφώνησε.

- Θαυμάσιο αποτέλεσμα. Αυτά είναι. Ολόιδιο στον έκανα. Άσε που έτσι φαίνεται ακόμα πιο μεγάλος. Λοιπόν σήκω από το κρεβάτι και κάθισε στην πολυθρόνα εκεί απέναντι γιατί τώρα θα μου διαβάσεις ένα απόσπασμα από το βιβλίο που διάβαζες προχτές...

μου είπε και κάθισε αναπαυτικά εκείνη στο κρεβάτι. Φορούσε ένα ολόσωμο γκρι φόρεμα βαμβακερό, στενό, μέχρι το γόνατο με ένα ντεκολτέ κλειστό σχετικά. Είχε πολλά μικρά κουμπιά μπροστά από πάνω μέχρι κάτω. Οι γάμπες της γυαλίζανε και τα πόδια της ήταν τόσο όμορφα με τα περιποιημένα της νυχάκια και μια μικρή αλυσιδίτσα στο ένα. Ήταν μια οπτασία. Μα πως δεν το έβλεπα νωρίτερα; Τι μαλάκας που ήμουν.

- Άντε ξεκίνα…

είπε ναζιάρικα και τότε παρατήρησα πως είχε αναψοκοκκινίσει και τα μάγουλα της είχαν ένα περίεργο ροδαλό χρώμα. Δεν είχα εμπειρία για να το πω με σιγουριά αλλά μάλλον η τσουλίτσα είχε καυλώσει. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί και έσταζε από την καύλα. Πήγα να πάρω το βρακί μου να το φορέσω αλλά η φωνή της έγινε αυστηρή και μου είπε:

- Σου είπα εγώ να ντυθείς; Εδώ μέσα θα κάνεις μόνο ότι λέω εγώ. Έτσι συμφωνήσαμε. Θυμάσαι; Μήπως θες να σου το θυμίσω;\

- Όχι, όχι εντάξει…

είπα, πήρα το βιβλίο και κάθισα στην πολυθρόνα. Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά με διέκοψε κατευθείαν.

- Θα κρατάς ψηλά το βιβλίο και θα έχεις ανοιχτά τα ποδαράκια για να θαυμάζω το δημιούργημά μου.

Δεν το έπιασα στην αρχή αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι μιλάει για το φρεσκοξυρισμένο εργαλείο μου. Συνέχισα να διαβάζω με τον τρόπο που μου υπέδειξε το Κατερινάκι. Η ιστορία σε εκείνο το σημείο που διάβαζα περιέγραφε με τρομερή λεπτομέρεια μια σκηνή όπου η κόρη μιας πλούσιας οικογένειας έπαιρνε μάτι τη μαμά της που έκανε σεξ με τον νεαρό κηπουρό της οικογένειας ενώ ο πατέρας της έλειπε σε ταξίδι για δουλειές. Ήταν τόσο περιγραφικός ο συγγραφέας που με είχε πάρει μαζί του στις περιγραφές. Ήταν σαν να έβλεπα κι εγώ από μια άλλη θέση τη μικρή να έχει βάλει το χέρι της μέσα στο βρακάκι της χαϊδεύοντας το υγρό, άτριχο μουνάκι της και να σφίγγει με το άλλο χέρι της τα στητά της βυζάκια, δαγκώνοντας από καύλα τα χείλη της καθώς ο κηπουρός είχε στήσει τη μάνα της στα τέσσερα και την ξέσκιζε με μανία τραβώντας την από τα μαλλιά, χαστουκίζοντας και σφίγγοντας την κωλάρα της δυνατά με τις βυζάρες της να πηγαίνουν πέρα-δώθε και με εκείνη να μουγκρίζει από καύλα και να τον βρίζει με σφιγμένα τα δόντια της και τα χέρια της γραπωμένα από τα σκεπάσματα.

Έκανα να κλέψω καμιά ματιά να δω το Κατερινάκι και την είδα να έχει ανοίξει μερικά κουμπιά από το πάνω μέρος του φορέματος και να έχει πάρει ένα πορνοπεριοδικό για να κάνει αέρα μιας και είχε αρχίσει να "καίγεται". Ο πούτσος μου στην κυριολεξία είχε μουδιάσει από καύλα. Κόντευα να χύσω χωρίς να τον έχω ακουμπήσει. Συνέχισα να διαβάζω παρακάτω και η μικρή της ιστορίας ήταν πια στο δωμάτιο της μόνη της. Είχε ξαπλώσει κάτω από τα σκεπάσματα ολόγυμνη και φαντασιωνόταν τον κηπουρό. Χάιδευε το μουνάκι της και ονειρευόταν πως ο κηπουρός έχει βάλει το κεφάλι του ανάμεσα στα ανοιχτά και ελαφρώς λυγισμένα πόδια της και της κάνει το τέλειο γλείψιμο. Έτσι όπως το περιέγραφε είχα σχεδόν τη γεύση του στο στόμα μου και ήταν τόσο λαχταριστό που με ευχαρίστηση θα το έγλειφα κι εγώ. Ήθελα σαν τρελός. Πήγα λίγο πιο δίπλα το βιβλίο για να δω το Κατερινάκι και τα 'χασα! Είχε ξεκουμπώσει όλα τα κουμπιά από το φόρεμα και είχα το κορμί της μπροστά μου σε όλο του το μεγαλείο. Τέλειο στητό βυζί με πέτρινες πρησμένες ροζ ρώγες, βελούδινη μαυρισμένη επιδερμίδα και ένα μουνάκι χωρίς καμία τρίχα με μια γυαλάδα που πρόδιδε υγρασία, όπως και σε όλη γύρω περιοχή, πρησμένα μουνόχειλα και μια απαραβίαστη όψη. Μια χαραμάδα σε ένα ροζ υπέροχο γυαλιστερό μουνάκι με τη γραμμή του μαγιό να είναι εμφανής. Η μικρή καργιόλα δεν είχε φορέσει καθόλου εσώρουχα μέσα από το φόρεμα.

Δε μπορούσα παρά να χάσω τα λόγια μου από αυτό που έβλεπα. Είχε φέρει τα μαλλιά της μπροστά στο πρόσωπο ανακατεμένα, τα μάτια της ήταν κλειστά, τα δάχτυλα της ήταν στο στόμα της και τα έγλειφε ενώ με τον αγκώνα της έτριβε τη μια της ρώγα, η ανάσα της ήταν βαριά και με το άλλο χέρι της έτριβε το μουνάκι της και την κλειτορίδα της, ενώ που και που έβγαζε τα μουσκεμένα από το στόμα της δάχτυλα και τσιμπούσε σφιχτά το βυζάκι της και έτριβε τη ρώγα της ενώ πιο αραιά ανασήκωνε τη λεκάνη της και έβαζε στο μουνάκι ένα και μετά δύο δάχτυλα. Συνέχισα να διαβάζω και εκείνη συνέχισε αυτό που έκανε. Κόντευε να τελειώσει η μικρή του βιβλίου από το γλείψιμο του κηπουρού, όταν είδα την κοιλίτσα της Κατερίνας να κάνει μικρούς σπασμούς και την ανάσα της να έχει γίνει πολύ πιο γρήγορη. Χύνανε κι οι δύο μαζί. Η μία στο βιβλίο και ή άλλη εδώ μπροστά μου. Ήταν ότι πιο όμορφο έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να τελειώνει τόσο όμορφα ακόμη και τώρα. Έσφιξε τα μπουτάκια της αντανακλαστικά για να κρύψει και τα υγρά που είχαν πλημμυρίσει την τρυπούλα της. Με τα δύο της χέρια έσφιγγε τα βυζάκια της και ξεφυσούσε γρήγορα με τα μαλλιά της να ανασηκώνονται και να ξαναπέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της.

Καθόμουν και τη χάζευα έτσι, για λίγα λεπτά, με τον πούτσο μου να στέκεται σαν παλούκι καρφωμένο στο σώμα μου, άκαμπτος και σκληρός όσο ποτέ. Ασυναίσθητα άφησα στην άκρη το βιβλίο και τον χάιδεψα απαλά. Κόντευε να χύσει. Το Κατερινάκι άνοιξε τα μάτια του και με κοίταξε με μια μικρή δόση ντροπής. Χαμογέλασε αμήχανα και είπε.

- Να του δώσω ένα φιλάκι;

Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να γνέψω καταφατικά ξεροκαταπίνοντας. Ήρθε χωρίς να κουμπώσει το φόρεμα της. Γονάτισε μπροστά μου κοιτάζοντας με στα μάτια ενώ καθόμουν με ανοιχτά τα πόδια στην πολυθρόνα. Οι ρώγες τις ακούμπησαν στο εσωτερικό των μηρών μου, χούφτωσε τα αρχίδια μου και τον έπιασε προσπαθώντας να βάλει δύναμη να τον κατεβάσει για να τον φιλήσει. Του έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι. Όταν ακούμπησαν τα χείλη της πάνω του τρελάθηκα. Χαλάρωσε το άγγιγμά της που πλέον έμοιαζε με χάδι και του έδωσε ακόμα ένα φιλί στο σημείο που ενώνεται το πετσάκι με το κεφάλι. Δεν πρόλαβα να προειδοποιήσω. Το σπέρμα μου είχε αδειάσει πάνω στο πρόσωπό της. Ίσα που πρόλαβε να κλείσει τα μάτια της και να τραβηχτεί λίγο πίσω. Την είχανε πάρει για τα καλά τα σκάγια. Τι ντροπή!

Τα κατέστρεψα όλα σκέφτηκα στιγμιαία. Είχε καθίσει πάνω στα πόδια της με τα μάτια κλεισμένα σφιχτά και τα χύσια μου σε όλο το πρόσωπό της αλλά η αμήχανη στιγμή κράτησε μόνο 3-4 δευτερόλεπτα αφού γέλασε δυνατά και είπε:

- Ε… μόνο θα με λερώνεις; Πήγαινε να φέρεις κάτι να με καθαρίσεις.

Πετάχτηκα όρθιος και πήγα έφερα χαρτί και μαζί με το μπουκάλι το νερό που είχε μείνει από το ξύρισμα την καθάρισα σχολαστικά και τρυφερά. Χαζεύοντας σαν υπνωτισμένος τις παιδικές εκφράσεις της, καθώς τη σκούπιζα, αλλά και το υπέροχο σώμα της που δεν είχε κρύψει, αν και είχε αρκετό χρόνο να το κάνει. Βέβαια και εγώ με τον πούτσο έξω ήμουν ακόμα να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια μου και να πηγαίνει από 'δω κι από 'κει.

- Πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό...

είπε μόλις άνοιξε τα μάτια της αφού της καθάρισα εντελώς το πρόσωπο. Κοιτάχτηκε τριγύρω και είδε λίγο σπέρμα να έχει τρέξει στο στήθος της. Το περιμάζεψε με το δάχτυλό της, το έβαλε στο στόμα της και το έγλυψε παίρνοντας ένα ύφος σαν αυτούς που δοκιμάζουν κρασιά. Δεν το πίστευα.

- Δεν είναι και τόσο κακό τελικά...

είπε και χαμογέλασε. Για άλλη μια φορά τα είχα χαμένα. Ήταν όλο εκπλήξεις. Σηκώθηκε και άρχισε να κουμπώνει το φόρεμα της αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν ήταν λερωμένη πουθενά αλλού. Έπιασε το βρακί μου και μου το πέταξε στο πρόσωπο.

- Ντύσου τώρα...

είπε και ξεκίνησε να συμμαζεύει τριγύρω. Ντύθηκα και πήγα να τη βοηθήσω στο συμμάζεμα, αλλά δε μ' άφησε και μου είπε.

- Πήγαινε σπίτι... θα το κανονίσω εγώ.

Πάλι αυστηρός ο τόνος της φωνής της. Πλησίασα και έσκυψα να τη φιλήσω. Έγειρε το κεφάλι τις στο πλάι και με απέφυγε. Δεν καταλάβαινα. Την έπιασα από τους ώμους προσπαθώντας να κάνω τα βλέμματά μας να συναντηθούν αλλά κοιτούσε χαμηλά και πλάγια ώσπου με κοίταξε και είπε.

- Όχι…

και ξανακοίταξε εκεί που κοιτούσε. Έκανα να φύγω και μου είπε:

- Το βράδυ στο παγκάκι, ε; Μην τυχόν και δεν έρθεις.

Έγνεψα κουνώντας το κεφάλι και έφυγα.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 135238