Γαμώντας την κόρη της Γεωργίας

Δημοσιεύθηκε από TheBuilderMan13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.57 (14 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με την παντρεμένη Γεωργία στα γενέθλιά της

Και ενώ η παράνομη σχέση μου με την παντρεμένη Γεωργία συνεχιζόταν, αποφάσισα, αρχές Ιουλίου, να πάω διακοπές με έναν καλό μου φίλο σε γνωστό νησί του Αιγαίου.

Φτάσαμε την 1η ημέρα με τον κολλητό και πήγαμε κατευθείαν παραλία με σκοπό να απολαύσουμε το μπάνιο μας και να βρούμε και καμιά ώριμη μιας και το γουστάρουμε τρελά και οι 2 να περάσουμε σουπερ διακοπές.

Έχουμε αράξει στις ξαπλώστρες μας πίνουμε την καφεδάρα μας και περνάνε μπροστά μας 2 πιπινάκια με τα υποτιθέμενα ολόσωμα μαγιό που όλος ο κώλος και το μισό βυζί είναι έξω. Κοιταζόμαστε με τον κολλητό και σκάζουμε ένα πονηρό χαμόγελο ο ένας στον άλλο σαν να λέγαμε και αυτά δεν μας χαλάνε.

Κάθονται μπροστά μας και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι η μια είναι η 19χρονη κόρη της Γεωργίας η Βασιλική και η άλλη μια φίλη της από τη σχολή. Με καταλαβαίνει και έρχεται να με χαιρετίσει μιας και την είχα γνωρίσει και μένουμε άλλωστε και στο ίδιο χωριό. Κάνει τις απαραίτητες συστάσεις για την φίλη της… ένα καυλόμουνο κοντό με πεταχτό κώλο σωματάρα και φάτσα άκρως καυλωτική, κάνω και εγώ το ίδιο για το φίλο μου και αρχίζουμε να μιλάμε και γινόμαστε μια παρέα και οι 4.

Η κόρη της Γεωργίας είναι μια κοπέλα πανέμορφη, με σαρκώδη χείλη, στητό βυζί, όχι πολύ μεγάλο, σώμα αθλητικό και κωλάρα σαν τη μάνα της. Η νέα έκδοση της δηλαδή. Χτυπάει το κινητό της και ήταν η μάνα της. Το σηκώνει αλλά δεν ανέφερε καθόλου τη συνάντηση μας και το ότι είμαστε παρέα πράγμα που με παραξένεψε. Έχοντας πάει απόγευμα και ενώ είχαμε κάνει τις βουτιές μας αποφασίζουμε να πάμε στα δωμάτια που νοικιάζαμε, για να ετοιμαστούμε το βράδυ στην κοινή μας έξοδο τα οποία δωμάτια μας ήταν σχεδόν δίπλα.

Έρχεται 11 το βράδυ και πάμε με τον κολλητό να πάρουμε τα κορίτσια με το αμάξι που είχαμε νοικιάσει. Κατεβαίνει η Βασιλική και παθαίνω σοκ, κοντό κολλητό φουστάνι με πλάτη έξω και το στήθος να φαίνεται από τα πλάγια και η φίλη της με καυτό μίνι σορτς και μπλούζα σαν ραντο-φανελάκι το οποίο άφηνε τον αφαλό έξω.

Πάμε σε γνωστό club του νησιού, αρχίζουμε τα ποτά μας, την κουβέντα και τους χορούς και η Βασιλική όλο μου τριβόταν και εγώ έδινα βάση σε αυτή. Ξαφνικά βλέπω τον κολλητό να χαμουρεύει τη φίλη της και βάζουμε τα γέλια με την μικρή.

Η ώρα είχε πάει 4 και ο κολλητός με τη μικρή ήθελαν να πάνε στο δωμάτιο μας για να ξεσκιστούν και μιας και είχαμε ένα αμάξι, πήγαμε όλοι μαζί, τους αφήσαμε με τη Βασιλική και εκείνη μου πρότεινε να πάμε στο δικό της να αράξουμε και να μείνω εκεί μιας και οι άλλοι θα το γλένταγαν.

Πάμε, τους αφήνουμε και πάμε στο δωμάτιο της. Αράζουμε στο μπαλκόνι σε ένα μικρό καναπέ και η μικρή έφερε μπύρες να συνεχίσουμε το πιώμα. Είχα περάσει το χέρι στα μαλλιά της, τη χάιδεμα όλη την ώρα και εκείνη το ευχαριστιόταν. Με κοιτάει και χωρίς να πει κουβέντα με φιλάει και καβαλάει επάνω μου. Αρχίζω κι εγώ να χαμουρεύω, να χουφτώνω τα βυζιά της και μου κάνει στο αυτί:

- Να με γαμήσεις όπως γαμάς την μάνα μου.

Παθαίνω σοκ αλλά δεν πτοούμαι. Την πάω στο κρεβάτι της βγάζω το φόρεμα και το στρινγκ και αρχίζω να γλείφω το μουνάκι της που έσταζε όλο καύλα. Σταματάω, βγάζω τα ρούχα μου, τη βάζω στα γόνατα και το μικρό άρχισε να μου κάνει πίπα. Μπορώ να πω καλύτερη και από τη μάνα της. Βάζω καπότα την ξαπλώνω και με τη μία μπαίνω απότομα μέσα της. Άρχισε να βογκάει, να ουρλιάζει και να χύνει ενώ εγώ συνέχιζα να την γαμάω ώσπου τη βάζω να καθίσει επάνω μου και αυτή να ιππεύει τον πούτσο μου για κάνα 20λεπτο, ώσπου την έβαλα να πιεί τα χύσια μου. Το βράδυ συνεχίστηκε με ατελείωτο γαμήσι, ώσπου το πρωί, κατά τις 13:00, ξυπνήσαμε από το τηλέφωνο της μάνας της που είχε πάρει να δει τι κάνει η μικρή κι εγώ δίπλα να γλείφω τα βυζιά της χωρίς εκείνη να μπορεί να φανταστεί τι γινόταν εκεί.

Η τετράδα συνέχισε στις διακοπές, με τα γαμήσια σαν ζεύγη και με αποκορύφωμα την παρτούζα το τελευταίο βράδυ που μείναμε στο νησί.Copyright protected OW ref: 135149