H πρώτη φορά

Δημοσιεύθηκε από molotof13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.04 (13 Votes)
Η ιστορία ξεκινά μέσω μιας γνωριμίας για βοήθεια σε φοιτητικά μαθήματα. Είμαι ο Οδυσσέας, στα μισά της τρίτης δεκαετίας της ζωής μου, Παντρεμένος χωρίς να έχω στερηθεί κάτι ερωτικά, με έντονη ερωτική ζωή με τη σύζυγο μου, χωρίς να αναζητώ κάτι περισσότερο. Η γνωριμία μου με την Χριστίνα, ήρθε να αλλάξει τελείως την ζωή μου και να με επαναφέρει σε καταστάσεις του παρελθόντος, προ γάμου. Η γνωριμία μαζί της ξεκίνησε μέσω της Μαμάς της η οποία έψαχνε εναγωνίως κάποιον να την βοηθήσει στην ακαδημαϊκή της πορεία, η οποία στην αρχή ήταν πολύ κακή με συνεχείς αποτυχίες. Μέσω γνωστών έμαθε για μένα και μου ζήτησε συνάντηση. Εκεί, αντίκρισα την μικρή Χριστίνα, ετών 18, με σώμα και πρόσωπο, άγουρο ακόμα. Βλέποντας την, νόμιζα ότι είναι η μικρή της κόρη και περίμενα να δω, ποια θα είναι η Μαθήτρια μου. Με έκπληξη, μαθαίνω ότι αυτή είναι η περιβόητη Χριστίνα.

Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση αποφασίστηκε η συνεργασία μας, η οποία θα ήταν εντατική με καθημερινά μαθήματα στο σπίτι. Τις περισσότερες φορές όμως, ήταν παρούσα και η Μαμά, χωρίς να έχει προκύψει κάτι αναπάντεχο ή κάτι που θα με έβαζε σε σκέψεις.

Μετά από 3 μήνες και ενώ στο τρέχον εξάμηνο είχαμε πλήρη επιτυχία, μόλις πήραμε τα αποτελέσματα ήρθε και η πρώτη αγκαλιά. Εκεί την ώρα που τριβόταν επάνω το μικρό της στήθος και τα χέρια μου κατά λάθος ακούμπησαν το στενό μικρό της κωλαράκι, ένοιωσα τα πρώτα σκιρτήματα καύλας. Η μικρή κατάλαβε ότι το πέος μου άρχισε να σκληραίνει επάνω της και δεν ξεκολλούσε. Αυτό υπήρξε και το σύνθημα. Από εκείνη την μέρα είχα διαρκείς καύλες και σκεφτόμουν πως θα αποπλανήσω το Χριστινάκι.

Η σχέση με την Μαμά, πλέον ήταν σχέση εμπιστοσύνης, έτσι άρχισε να μου στέλνει τη Χριστίνα στο σπίτι. Μια από επόμενες φορές, πράγματι η Χριστίνα βρέθηκε στο σπίτι μου. Εκείνη την ώρα, είχα άλλο μάθημα και της είπα να πάει στο άλλο δωμάτιο να με περιμένει. Φορούσε ένα στενό παντελονάκι και από πάνω ένα εφαρμοστό μπλουζάκι που τόνιζε το στήθος της. Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ με ακούει ότι κάνω μάθημα, πλησιάζω το δωμάτιο και τη βλέπω να χαζεύει τον ανοικτό υπολογιστή μου. Πριν το μάθημα, διάβαζα μια άκρως καυλωτική ιστορία εδώ (xstream). Τα ματάκια της είναι γουρλωμένα και έχει απορροφηθεί τελείως. Πλησιάζω αθόρυβα πίσω της και της λέω:

- Σου αρέσει πολύ αυτό που διαβάζεις;

Τρομάζει και προσπαθεί να κρύψει την οθόνη.

- Ηρέμησε… της λέω.

Η εικόνα της με έχει καυλώσει απίστευτα. Το πέος σου ζωγραφίζεται μέσα από τη φόρμα που φοράω. Το κοιτάει με δέος.

- Βλέπεις τώρα τι έκανες; Πως θα πάω μέσα να συνεχίσω το μάθημα;

Το βλέμμα της είναι παραπονεμένο αλλά και λιγωμένο. Παίρνω το χέρι της και το ακουμπάω πάνω στο πέος μου.

- Σου αρέσει που έχω καυλώσει για σένα;

Δεν απαντά μόνο με κοιτά με τα μάτια γουρλωμένα. Με μια απότομη κίνηση κατεβάζω τη φόρμα και το χονδρό και μέγαλο πέος ορμά στο το στόμα της.

- Είναι τεράστιο.

- Δεν έχεις ξαναδεί γλυκιά μου;

- Όχι είναι η πρώτη φορά.

- Ξέρεις όμως τι πρέπει να κάνεις.

- Ναι…

και αρχίζει να τον χαϊδεύει και να γλείφει. Η ιδέα ότι το Χριστινάκι μου κάνει πίπα και μέσα με περιμένει το μάθημα μου, με έχει απογειώσει. Το στόμα της προσπαθεί να πάρει όσο πιο βαθιά τον χονδρό μου πούτσο και πνίγεται.

- Ήρεμα, σίγα, σιγά!

Τώρα έχει αρχίσει να παίζει και η γλώσσα της μαζί του. Πλέον έχω αρχίσει να κουνάω τους γοφούς μου και να της πηδάω το στοματάκι. Η καύλα μου στα κόκκινα. Είμαι έτοιμος να χύσω, πρέπει να κρατήσω λίγο ακόμα. Νιώθει ότι πλέον πάλλεται δυνατά και αρχίζει να με τρομπάρει έντονα.

- Χριστίνα μου δεν αντέχω άλλο… θα χύσω!

- Στο προσωπάκι μου τα θέλω. Χύστε με!

Η παράκληση αυτή δεν μπορεί να μείνει χωρίς ανταπόκριση. Το σπέρμα μου βγαίνει καυτό και τη λούζει παντού. Στο πρόσωπο, στα μάτια, στα μαλλιά.

- Χύνω καύλα μου... χύνω και δε μπορώ να φωνάξω.

Από το μέσα δωμάτιο ακούω μια φωνή. "Κύριε Καθηγητά. Είστε καλά; Θα συνεχίσουμε το μάθημα;". Σηκώνω την φόρμα γρήγορα, γρήγορα και βγαίνω έξω.

Αν σας άρεσε η ιστορία μου θα συνεχιστεί.Copyright protected OW ref: 134522