Με την πιστή παντρεμένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

...

Ήταν ένα απόγευμα καθημερινής του Αυγούστου, πού κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής απλής εκδήλωσης στην περιφέρεια της Νέας Σμύρνης και μετά από την <<κουμπωμένη>> επαφή συζητώντας με την Ελένη προσφέρθηκα να την συνοδεύσω μέχρι το σπίτι της μιας και ήμασταν και προς την ίδια κατεύθυνση (η αλήθεια είναι ότι μου <<γυάλισε>>, λίγο το <<καλούπι>> της, λίγο το χαμόγελό της, λίγο ο χαρακτήρας της) κάπου προς την Λυκόβρυση.

Η Ελένη είναι μία γυναίκα του σπιτιού, νοικοκυρά, παντρεμένη 50 χρονών περίπου ίσως και παραπάνω, με παιδιά αποκατεστημένα, συμπαθητική, περιποιημένη, 1,65 ύψος, με κοντό αντρικό μαλλί βαμμένο πυρόξανθο, δουλεμένη γυναίκα, σφιχτά ζυγωματικά, όχι τέλειο στήθος, λίγο πεταχτή κοιλίτσα, αλλά μία περιφέρεια με μια τέλια Κ Ο Λ Α Ρ Α πού κατέληγε σε δύο γεμάτα αλλά σφιχτά μπούτια.

Αφού ξεκινήσαμε την διαδρομή μας με το αυτοκίνητο και <<έσπασε ο πάγος>> της άρχισα τα κολακεύματα και τις φιλοφρονήσεις πού από ότι φάνηκε τις είχε ανάγκη. Στα ελαφριά χάδια ήτανε δεχτική, στο κάθισμα του συνοδηγού στα περιθώρια των φαναριών πολλές φορές έσκυβα και τη φίλαγα τρυφερά στο λαιμό και στο μάγουλο, με το ξεπέρασμα των πρώτων ενοχών ανταποκρινόταν στα φιλιά μου στο στόμα μπορώ να πω και με πάθος.

Μετά τα Πατήσια της πρότεινα να πάμε σε ένα διακριτικό ξενοδοχείο για να απολαύσουμε την κατάσταση πού είχε δημιουργηθεί μεταξύ μας.
Τότε μου αποκάλυψε ότι κατάγετε από επαρχιακή πόλη έχει παντρευτεί μικρή και δεν έχει εμπειρία από τέτοιου είδους <<παιχνίδια>> καθώς και ότι τις καταστάσεις αυτές τις φοβάται. Αφού την <<ανέβασα>> και της μετέφερα αυτοπεποίθηση συναίνεσε για την κατεύθυνση του ξενοδοχείου.

Μέσα στο δωμάτιο με το πού μπήκαμε φάνηκε ότι ήταν αποφασισμένη να αναπληρώσει τα κενά στο σεξ με μία μικρή αδεξιότητα ακολουθώντας τα βήματά μου αλλά με αρκετό πάθος.

Έγδυσα και τους δύο μας όπως ήμασταν όρθιοι εν μέσο μικρών γλωσσόφιλων και τρυφερών χαδιών. Τα μάτια της Ελένης έδειχναν σαν να είναι σε λήθαργο, με κρεμασμένα χέρια στους ώμους μου και ζορισμένα ελαφριά βογκητά πού έβγαιναν κομπιάζοντας από το στόμα της.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισα τρυφερά φιλάκια με παροδικό παίξιμο της γλώσσας μου ξεκινώντας από τα χείλια, στο μήλο από το μάγουλο, από την ευθεία έφτασα στο πτερύγιο του αφτιού, πιπίλισα και δάγκωσα το κρεμαστό του, στο σαλίγκαρό του, μέσα στην τρύπα του, κατέβηκα στο καρύδι από τον λαιμό, φίλησα το λακκάκι του, πήγα στο στέρνο, στα στήθη, δάγκωσα πιπιλώντας τις ρόγες, κατέβηκα από την ευθεία του στέρνου στον αφαλό και έπαιξα γύρο από αυτόν ενώ το αριστερό μου χέρι να της χαϊδεύει το μουνί της πότε σφιχτά και πότε τρυφερά με το κάτω μέρος της παλάμης μου, ένα μουνί πολύ μουσκεμένο με αραιό τρίχωμα αναδύοντας μία ευχάριστη μυρωδιά, η Ελένη να τα έχει δει όλα σπαρταρώντας με δυνατές κραυγές πού πρέπει να ακούγονταν έξω στο διάδρομο αλλά εκεί ήταν συνηθισμένοι από τέτοια.

Στη συνέχεια της φίλησα τη μέση της στο πλάι και από εκεί παίζοντας με τη γλώσσα στην γραμμή της κλείδωσης έφτασα στο μουνί της όπου γεύτηκα τους χυμούς της, τους απόλαυσα πιπιλώντας την κλειτορίδα της, ρουφώντας τα μουνόχειλά της και βάζοντας μέσα της δύο δάχτυλα πιέζοντας το G της αν και μου φάνηκαν λίγα έτσι όπως είχε γίνει με τόσα υγρά.

Ανασηκώθηκα ξαπλώνοντας ανάσκελα στο κρεβάτι. Η Ελένη μετακινήθηκε βλέποντας τον πούτσο μου με λαχτάρα, έναν πούτσο κανονικό σε πλήρη ανάπτυξη <<πέτρα>> όπου με τις φλέβες να πετάνε έδειχνε σαν ανάγλυφο έργο τέχνης και στην κορυφή το πουτσοκέφαλο γυμνό, γυαλιστερό και τσιτωμένο. Από το πλάι όντας στημένη στα τέσσερα με τουρλωμένη την θεσπέσια κολάρα το βύθισε στο στόμα της τρομπάροντάς τον με αυτό με μεγάλη πίεση. Με την καθοδήγησή μου έβγαλε την γλώσσα περνώντας τον από την κάτω μεριά, από εκεί στα αρχίδια όπου αφού τα ζούλαγε με την άκρη της γλώσσας μετά τα έχωνε στο στόμα γλύφοντάς τα με γλώσσα και χείλια ταυτόχρονα για κάμποσα λεπτά.

Στη συνεχεια ήρθε κοιτώντας με όρθια με τα πόδια σε διάσταση από πάνω μου. Σε δευτερόλεπτα άρχισε να κατεβάζει την λεκάνη της μπαίνοντας κάποια στιγμή ο πούτσος μου όλος μέσα στο μουνί της. Αυτή η στιγμή ήταν η απόλυτη ικανοποίηση της Ελένης, όπου με κλειστά τα μάτια έχοντας το πρόσωπο στραμμένο στο ταβάνι κουνιότανε χωρίς να μπορεί να κρατήσει ρυθμό από την καύλα, γρυλίζοντας και μουσκεύοντας ταυτόχρονα το σύμπαν. Παρέλειψα να πω αν και φαίνετε από την περιγραφή ότι μου είχε αφεθεί τελείως, είχε γίνει με λίγα λόγια πυθίμνιο όργανό μου.

Εγώ αφού έπαιξα λίγο με τα στήθη της την ξάπλωσα απάνω μου, χούφτωσα τα κωλομέρια της, έτριβα τη σούφρα της που έχοντας μουσκέψει με τα υγρά της έχωσα με ευκολία ένα δάχτυλο μέσα σε αυτή όπου έδειχνε η ίδια να το απολαμβάνει περισσότερο. Στη συνέχεια την σήκωσα και την έβαλα να κάτσει στα γόνατα ακουμπώντας το μπούστο της στο κρεβάτι. Αυτό ήταν είχα μπροστά μου έναν <<πίνακα ζωγραφικής>>, αυτή η τέλεια κωλάρα πού την είχα βάλει από την αρχή στο μάτι βρισκόταν επιτέλους μπροστά μου διαθέσιμη στις ορέξεις μου.

Δύο κωλομάγουλα στρογγυλά, τουρλωμένα, πού όπως ήταν τσιτωμένα αποκάλυπταν μία εξίσου τέλια κωλοτρυπίδα με ομοιόμορφη στρογγυλή σούφρα. Σαν αγοράκι πού είμαι δεν άντεξα, βλέπετε μου είχαν <<βγει τα μάτια απ' έξω>> και έτσι έχωσα τη μούρη μου σε αυτό πού είχα μπροστά μου, όπου ξεκίνησα γλύφοντας την κωλοτρυπίδα βάζοντας την γλώσσα μου πολλές φορές μέσα σε αυτή, της δάγκωνα διαδοχικά τα κωλομέρια, στο τέλος της έκανα γλυφομούνι από πίσω. Όπως ήταν της ξαναέβαλα τον <<πετρωμένο>>πούτσο μου πάλι στο μουνί της βάζοντας ταυτόχρονα τον δεξιό μου αντίχειρα μέσα στην σούφρα της.

Στη συνέχεια έβγαλα τον πούτσο μου από το ταλαιπωρημένο από εμένα μουνί της και άρχισα με το κάτω μέρος του πουτσοκέφαλου να ζουλάω την κωλοτρυπίδα της ώσπου το ρούφηξε μέσα της.

Έτσι ξεκίνησε ένα τέλειο γαμήσι από τον κώλο βυθίζοντάς της τον βαθιά και στη πορεία δυνατά μαλάζοντας και τρίβοντας παράλληλα με τις μεγάλες παλάμες μου τα γεμάτα κωλομέρια της. Ενώ ήμασταν για αρκετή ώρα σε αυτή την στάση την σπρώχνω και πέφτει μπρούμυτα ξάπλα έχοντας εμένα μέσα της και από πάνω της. Της κλίνω τα πόδια και βγάζω τα δικά μου απ' έξω, έτσι συνεχίστηκε το τέλειο γαμήσι από τον κώλο <<αρμέγοντάς τον μου>> με τα κωλομάγουλά της. Έ δεν άντεξα άλλο, με τέτοιο δούλεμα πάλι καλά και τόσο δηλαδή, τον έβγαλα έξω και τρίβοντάς τον απάνω στη σχισμή, ανάμεσα στους γλουτούς προς την <<ουρά>>η πρώτη <<ριπή>> έφτασε λίγο πριν τον αυχένα συνεχίζοντας με αρκετό πράμα.

Μετά από αυτό μείναμε και οι δύο ακίνητοι ξάπλα στο κρεβάτι για να χαλαρώσουμε από την ένταση.

Με την Ελένη έχουμε κρατήσει μέχρι και σήμερα τηλεφωνική επαφή ενώ έχουν υπάρξει και άλλες λιγοστές επαφές σε αραιά διαστήματα προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")