Πρώτη φορά με τον Αλί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.23 (13 Votes)
Γεια σας, είμαι η Τασούλα, 60 ετών συνταξιούχος και ζω στην Αθήνα, στα Κάτω Πατήσια. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έχει να κάνει με το ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με τη μέση μου λόγω ηλικίας και ο γιατρός μου έγραψε να κάνω κάποιες μυοχαλαρωτικές ενέσεις για να μου περάσει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου να τις αγοράσω και στη συνέχεια να βρω κάποιον να μου τις κάνει. Εκεί, σε κάποια από τις παλαιότερες επισκέψεις μου είχα γνωρίσει τον Αλί, το βοηθό του φαρμακοποιού από το Πακιστάν, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που με είδε με κοιτούσε πολύ επίμονα, σαν να με έγδυνε με τα μάτια του και αμέσως μόλις του είπα τι ήθελα, εκείνος προθυμοποιήθηκε να μου τις κάνει ο ίδιος. Αφού τις έφερε από το συρτάρι του, μου είπε ότι μπορεί και τώρα εάν ήθελα να μου κάνει την πρώτη. Εγώ, αφού το σκέφτηκα για λίγο, δέχτηκα και μου είπε να περάσω μέσα, να γδυθώ και να ξαπλώσω στο ντιβάνι που έχουν για τέτοιες περιπτώσεις.

Ήμασταν μόνοι μας στο φαρμακείο και έπρεπε έτσι και αλλιώς να κλείσει, αυτός τότε κλείδωσε την πόρτα μην μπει κανείς και με ακολούθησε στο παραβάν. Κυρία Τασούλα αυτές τις ενέσεις θα πρέπει να σας τις κάνω στον ποπό, ελπίζω να μην με ντρέπεστε. Σας παρακαλώ εάν θέλετε, γδυθείτε και ξαπλώστε στο ντιβάνι. Εκείνος προσφέρθηκε να φέρει μια καρέκλα για να ακουμπήσω τα ρούχα μου και τότε πρόσεξα ότι ο Αλί είχε ήδη ένα εξόγκωμα στο παντελόνι του καθώς μου μιλούσε. Το πέος του είχε σηκωθεί και βρισκόταν σχεδόν σε πλήρη στύση όταν του ζήτησα να μου διευκρινίσει τι εννοούσε να γδυθώ, θα ήθελε να τα βγάλω όλα, ή του αρκούσε να κατεβάσω λίγο την κιλότα για να μου κάνει την ένεση στον ποπό.

Ο Αλί ήταν ένας ψηλός μελαχρινός, σχεδόν μαύρος, νεαρός άνδρας από το Πακιστάν, αδύνατος περίπου 25 ετών, που μιλούσε καλούτσικα Ελληνικά με βαριά προφορά και έκανε ανάλογη δουλειά όταν ήταν στην πατρίδα του. Πρέπει να τα βγάλεις όλα κυρία Τασούλα, μου είπε με επίμονο ύφος καθώς δεν έπαιρνε τα μάτια του από το ντεκολτέ μου. Τότε σκέφτηκα, μήπως θέλει να με ξεμοναχιάσει για να με αποπλανήσει ο μικρός γι' αυτό και δέχτηκε αμέσως να μου κάνει τις ενέσεις. Όπως και να έχει πάντως, εγώ σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν άσχημα να με πηδήσει ο Πακιστανός, σε αυτή την ηλικία. Αφού του αρέσω και μου αρέσει και εμένα, υπάκουσα και άρχισα να γδύνομαι.

-    Δε φαντάζομαι να θέλεις μου κάνεις μπανιστήρι…

του είπα καθώς ξεκούμπωνα το σουτιέν μου και ελευθέρωσα το αντικείμενο του πόθου του. Tα μεγάλα γαλακτερά και πεσμένα σε σχήμα αχλαδιού στήθη μου. Εκείνος είχε σαστίσει από αυτό που έβλεπε μπροστά του αλλά έπρεπε και να ετοιμάσει τη σύριγγα, το φάρμακο, το οινόπνευμα και με περίμενε με εμφανή πλέον τη στύση του την οποία μάλιστα είχε αρχίσει και να χαϊδεύει όταν εγώ δεν τον έβλεπα. Αφού γδύθηκα τελείως, πήγα σιγά-σιγά να ξαπλώσω μπρούμυτα στο ντιβάνι του φαρμακείου ενώ εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία με το πρόσχημα τάχα να με βοηθήσει, να χουφτώσει κατ' επανάληψη τους μαστούς και τον ποπό μου, μέχρι να τακτοποιηθώ. Ο εμφανώς πια ερεθισμένος Πακιστανός με πλησίασε με το βαμβάκι και το οινόπνευμα για να με τρίψει και δήθεν κατά λάθος μου ακούμπησε το σηκωμένο πέος του στον γυμνό ποπό μου ενώ μου έκανε κομπλιμέντο για την κατάσταση του σώματός μου.

-    Πολύ ωραία γυναίκα είσαι κυρία Τασούλα, κρατιέσαι καλά, έχεις μεγάλο ωραίο ποπό και πολύ μεγάλα στήθη!

-    Σε ευχαριστώ αγόρι μου αλλά τι σου αρέσει σε εμέναq

-    Τα στήθη μου μπορεί να είναι μεγάλα αλλά είναι και πολύ πεσμένα, όταν είμαι όρθια φτάνουν στην κοιλιά μου και ο ποπός μου επίσης.

Εν τω μεταξύ είχε αρχίσει να τρίβει τον ποπό μου στο σημείο που θα έκανε την ένεση αρκετά έντονα, πράγμα που με είχε ήδη ερεθίσει και εμένα. Ένοιωθα ότι το έκανε όσο πιο αργά και σχολαστικά μπορούσε, γιατί μάλλον του άρεσε να με χαζεύει γυμνή και δεν έχανε ευκαιρία να μου ανοίγει δήθεν τυχαία τα κωλομέρια για να πάρει μάτι το ερεθισμένο αιδοίο και τον πρωκτό μου. Αφού πέρασαν λίγα λεπτά ακόμη σηκώθηκε και πήρε στο χέρι του τη σύριγγα και με ξαναπλησίασε για να μου κάνει την ένεση. Εγώ τον ρώτησα αν θα με πονέσει, μιας και είχα δυσάρεστη εμπειρία από ενέσεις στο παρελθόν. Τότε έπιασε με το αριστερό του χέρι τον ποπό μου, τέντωσε το δέρμα και άρχισε μια σύντομη κουβέντα ότι δεν θα καταλάβω τίποτα παρά ένα μικρό τσίμπημα και ότι όλοι έλεγαν ότι είναι πολύ ελαφροχέρης ενώ την ίδια στιγμή που έλεγε όλα αυτά με τρύπησε απότομα βάζοντάς μέσα μου ολόκληρη τη βελόνα, χωρίς να με προειδοποιήσει. "Αχ…" αναστέναξα  ενώ εκείνος είχε αρχίσει να μου χύνει το φάρμακο στον ποπό μου. Η διαδικασία κράτησε αρκετά, καθώς πίεζε το έμβολο πολύ αργά για να μην πονέσω περισσότερο, αλλά προς το τέλος διαμαρτυρήθηκα ότι με πονάει πολύ και τότε είπε αυτός ότι όπου να 'ναι τελειώνει και ότι το φάρμακο είναι που με πονάει και όχι η μεγάλη βελόνα.

Τελικά όταν την έβγαλε από μέσα μου ανακουφίστηκα, ενώ εκείνος είχε αρχίσει να με τρίβει πάλι με το βαμβάκι για την απολύμανση από το τρύπημα. Eγώ είχα ερεθιστεί πολύ και ήμουν πρόθυμη να τον πάρω εάν μου δινόταν η ευκαιρία. Τότε ξεστόμισα κάτι που ούτε και εγώ πίστευα ότι ήμουν ικανή να πω, ειδικά σε έναν νεαρό άνδρα.

-    Αλί μου, θα ήθελα να σου πω ότι μου αρέσεις πολύ, με έχεις ερεθίσει και θέλω να με πηδήσεις.

Ταυτόχρονα ανασηκώθηκα και στάθηκα στα τέσσερα για λίγο μετά χαμήλωσα μπροστά και με τα δυο μου χέρια άνοιξα διάπλατα τα μεγάλα χείλη από το πεινασμένο αιδοίο μου και του είπα όσο πιο λάγνα μπορούσα:

-    Έλα μέσα μου αγόρι μου, θέλω να σε νιώσω μέσα μου.

Εκείνος δεν είπε κουβέντα, ξεβρακώθηκε γρήγορα και πέταξε έξω μπροστά στο πρόσωπο μου το μεγάλο πρησμένο μαύρο όργανο του το οποίο μάλαξε μάλιστα δυο - τρεις φορές και τράβηξε πίσω το δέρμα για να βγει το τεράστιο σαν μανιτάρι κεφάλι του, γυαλιστερό και έτοιμο να με πηδήσει.

-    Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, δε βλέπω την ώρα να σε πηδήσω κυρία Τασούλα…

μου είπε. Ήρθε από πίσω μου, έβαλε λίγο σάλιο στο πουλί του και με αυτό μου έριξε δυο-τρία σκαμπίλια στο υγρό και ανοιχτό αιδοίο μου και αμέσως μου το έμπηξε βαθιά με μία απότομη κίνηση, μέχρι τέρμα. Πάγωσα, ένοιωσα πως ακούμπησε στο τέλος του κόλπου μου και βόγκηξα από τον πόνο αλλά και από ηδονή. Ευτυχώς που ήμουν πολύ ερεθισμένη και υγρή, γιατί αλλιώς το μεγάλο αυτό πέος τόσο απότομα και τόσο βαθιά μέσα μου θα μπορούσε να μου κάνει ζημιά. Του παραπονέθηκα ότι ήταν πολύ μεγάλος για μένα και ότι εγώ δεν ήμουν μαθημένη σε τέτοιου μεγέθους πέη, αλλά αυτός δεν άκουγε τίποτα και συνέχιζε να μπαινοβγαίνει με σταθερό ρυθμό μέσα στον διεσταλμένο κόλπο μου μουγκρίζοντας σα ζώο. Μέσα - έξω, μέσα - έξω.

-    Κυρά Τασούλα κάνεις πολύ ωραίο κρεβάτι μου αρέσεις πολύ…

είπε καθώς τα χέρια του δεν σταματούσαν να ζυμώνουν και να τσιμπούν τα μεγάλα κρεμασμένα στήθη μου και τις θηλές μου που κινούνταν μπρός πίσω και δεξιά - αριστερά στο ρυθμό του Πακιστανού. Με το ρυθμό και την ένταση που με πηδούσε κατάλαβα ότι δε θα κρατούσε για πολύ.

-    Αχ… χύνω, χύνω κυρία Τασούλα, δεν αντέχω άλλο…

φώναξε εκστασιασμένος. Εγώ στο μεταξύ είχα ήδη αποφασίσει να τον αφήσω να τελειώσει μέσα μου. Ήθελα να νοιώσω το καυτό σπέρμα του να γεμίζει τα σπλάχνα μου να μη χάσω την ένταση που θα τίναζε το είναι του και θα με γέμιζε με τα χύσια του.

-    Μην τραβηχτείς αγόρι μου του είπα θέλω να τελειώσεις μέσα μου, μη σε νοιάζει σε αυτή την ηλικία είμαι στείρα.

Ένοιωσα ότι τελείωσε μέσα μου με τέσσερις σπασμούς και αφού μειώθηκε λίγο το αρχικό μέγεθος της στύσης του, τραβήχτηκε έξω σιγά-σιγά, ενώ εγώ πρότεινα να τον καθαρίσω από το σπέρμα και τα δικά μου κολπικά υγρά. Εκείνος με πλησίασε και μου έμπηξε το μεγάλο μαύρο πέος του στο στόμα και άρχισε να μου το βιάζει σαν να ήταν το αιδοίο μου. Ένοιωσα πως με τα χάδια μου αυτός άρχισε να μεγαλώνει και να σκληραίνει μέσα στο στόμα μου δυσκολεύοντας έτσι την αναπνοή μου. Ο Αλί μουρμούριζε:

-    Έτσι κυρία Τασούλα, γλείψε με και εγώ θα έρθω να σου κάνω τις ενέσεις και ότι άλλο θέλεις, αρκεί να με αφήνεις να σε πηδάω καμιά φορά.

Μετά από λίγο κατάλαβα πως ήταν έτοιμος να εκσπερματώσει ξανά, αυτή τη φορά μέσα στο στόμα μου. Αυτό δεν άργησε να συμβεί και με σπασμούς και απότομες κινήσεις μπρός και πίσω με γέμισε με το ζεστό σπέρμα του. Εγώ μη έχοντας άλλη επιλογή άρχισα να τα καταπίνω μέχρι που τον στράγγιξα εντελώς. Αφού ικανοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο Αλί, με βοήθησε να σηκωθώ, πάντα συνεχίζοντας να με χουφτώνει όπου μπορούσε. Έδειχνε μεγάλη προτίμηση στους μεγάλους μαστούς και τις θηλές μου τις οποίες του τις πρόσφερα με το χέρι μου στο στόμα του και τις έγλειφε, τις πιπιλούσε, τις ρουφούσε και τις δάγκωνε με τεράστια όρεξη. Μου έδειχνε με τον τρόπο αυτό το πόσο είχε ευχαριστηθεί το sex μαζί μου, πράγμα που με έκανε να νιώσω ότι ακόμη και τώρα είμαι μια πολύ ποθητή ώριμη γυναίκα και θα επεδίωκε να ξαναζευγαρώσει μαζί μου. Πριν φύγω από το φαρμακείο, γιατί είχε περάσει και η ώρα, μου είπε πότε θα ήθελα να μου κάνει τη δεύτερη ένεση. Του απάντησα αύριο, αλλά θα έπρεπε να δούμε μήπως χρειαστεί να έρθει στο σπίτι να μου την κάνει, για να αποφύγω τη μετακίνηση. Αφού τον ευχαρίστησα, έφυγα για το σπίτι με το σπέρμα του μέσα στον κόλπο μου και την γεύση του ακόμη στο στόμα μου.Copyright protected OW ref: 133824