Με το στραπόν μέσα μου στη λαϊκή

Δημοσιεύθηκε από ale
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.70 (48 Votes)
Ένα ελαφρό χάδι από τα χέρια της Έλενας σε όλο το σώμα μου είναι αυτό που με ξυπνά από το λήθαργο που είχα πέσε μετά από αυτό που έζησα σήμερα. Έλενα με βρήκε μπρούμυτα στο κρεβάτι μας γυμνό και το στραπόν της ανάμεσα στα πόδια μου και το σώμα μου γεμάτα από τα χύσια μου. Μου ζήτησε να της εξηγήσω τι έγινε και  πως έγινε και έφτασα σε αυτό το αποτέλεσμα που βλέπει.

Ξύπνησα κατά της. και είχα πολλές καύλες έπαιζα ελαφρά με τον πούτσο μου χαδεύοντας το σώμα μου άνοιξα το συρτάρι σου και έβγαλα το στραπόν σου και αφού του έβαλα λίγο λιπαντικό άρχισα να παίζω με αυτόν τη τρυπούλα μου. Δε βιαζόμουν. Σιγά-σιγά έκανε αρχή να μπαίνει μέσα μου, γιατί είχες καιρό πολύ να με πάρεις και. τρύπα μου είχε κλείσει. Μετά από αρκετή ώρα ήταν όλος μέσα μου. Προσπαθούσα να ηρεμήσω να χαλαρώσω και να αρχίσω να παίζω μαζί του και να τον απολαύσω. Την καύλα μου αυτή την διέκοψε το κουδούνι. Χωρίς να τον βγάλω, σηκώθηκα και πήγα στο θυροτηλέφωνο να ρωτήσω ποιος είναι ήταν. Από την κούριερ έφεραν αυτά που είχαμε παραγγείλει. Σπάστηκα. Δεν ήθελα να τον βγάλω από μέσα μου μετά από τόση προσπάθεια τότε μου ήλθε μια τρελή ιδέα. Φοράω το παντελόνι μου χωρίς να τον βγάλω και ανοίγω την πόρτα. Παίρνω το δέμα. Φεύγοντας. νεαρός, σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να ανοίξω και τα πατζούρια να μπει λίγο φως.

Βγαίνω στο μπαλκόνι και κάνω βόλτες πάνω κάτω χαζεύοντας το κόσμο που είναι στη λαϊκή. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάω και εγώ να πάρω αυτά που μου είχες γράψει να αγοράσω απολαμβάνοντας αυτό που είχα μέσα μου. Τότε  μου ήρθε μια τρελή ιδέα να ντυθώ και να κατέβω στη λαϊκή με το στραπον μέσα μου. Μόνο. ιδέα με καύλωσε αφάνταστα.

Αφού φόρεσα ένα πουλόβερ, έβαλα από πάνω το ημίπαλτο να μην διακρίνετε. βάση του στραπόν από το παντελόνι και κατέβηκα στη λαϊκή. Συνειδητοποίησα ότι κουνούσα ελαφρός τον κώλο μου γιατί με τον πούτσο μέσα μου, ήταν αδύνατον να περπατάω φυσιολογικά. Μείωσα το βηματισμό μου και δεν ήταν τόσο έντονο το κούνημα. Η καύλα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Τα μάτια μου με καίνε και χωρίς να το θέλω δάγκωνα τα χείλια μου από καύλα για να μη μου ξεφύγει  κάποιος αναστεναγμός. Αυτό έρχεται να το διακόψει. φωνή ενός φίλου από το ουζερί να με κεράσει ένα τσίπουρο. Τώρα τι κάνουμε; Πως  να καθίσω με το πούτσο μέσα μου; Με του που κάθομαι, χωρίς να το θέλω ένα "ωχ…" μου ξέφευγε από το στόμα. "Τι έπαθες…" με ρωτάει. Κώστας. "Η πουτάνα. μέση με έχει γαμήσει" του λέω. "Δε βλέπεις πως περπατάω;…" του απάντησα και το έσωσα. Που να ήξερε ότι με γαμούσε. στραπόν σου.

Ζούσα ένα μαρτύριο από καύλα με το στραπόν όλο μέσα μου να μου γαμάει τα σωθικά μου. Αισθάνθηκα ότι από το καυλί μου τρέχουν τα χύσια μου στα πόδια μου. Έχυνα συνεχώς χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Τα μάτια μου γυάλιζαν από καύλα, μπέρδευα τα λόγια μου τα πόδια μου έτρεμαν. Έπρεπε να φύγω γρήγορα να μην  καταλάβει ότι κάτι άλλο μου συμβαίνει. Να πάω να βγάλω από μέσα μου αυτή τη πούτσα να απαλλαγώ από το μαρτύριο αυτό της καύλας. Με πρόφαση ότι πρέπει να φύγω να πάω να ξαπλώσω γιατί με πονά υπερβολικά. μέση μου, σηκώθηκα. Τα χύσια  έτρεχαν στα πόδια μου. Κάθε βήμα που έκανα ήταν ένα μαρτύριο πόνου και ηδονής.

Νόμιζα ότι δε θα έφτανα στο σπίτι. Τα πόδια μου έτρεμαν,. κώλος μου πονούσε και το καυλί μου έτρεχε συνεχώς. Μπαίνοντας στο σπίτι το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω τα ρούχα μου και να πέσω μπρούμυτα στο κρεβάτι εξαντλημένος. Το στραπόν γλίστρησε σιγά-σιγά έξω και ένα κενό έμεινε πίσω του.

Η Έλενα ήταν φανερά καυλωμένη από αυτά που άκουγε. Έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα.

-    Τόσο πολύ σε καύλωσε αγάπη μου. περιπέτεια μου;…

τη ρώτησα. Η απάντηση ήταν ένα γλωσσόφιλο  για αρκετή ώρα. Μου φέρνει το μουνάκι της στο στόμα και αρχίζω ένα ωραίο γλειφομούνι. Με τα υγρά της να τρέχουν στο στόμα μου έχυσε δυο φορές και δεν άφησα να πάει χαμένο τίποτα. Κάναμε ένα ντουζάκι και ξαπλώσαμε.

Όταν σηκωθήκαμε αργά το απόγευμα, άνοιξε το δέμα με τα εσώρουχα που είχα παραλάβει από το κούριερ και που ήταν. αιτία για όλο αυτό που πέρασα σήμερα. Ήταν δυο πολύ ωραία σετάκια.. Έλενα ξεχώρισε ένα δικό της και ένα για μένα, να τα βάλουμε στη βραδινή μας έξοδο. Αυτή έβαλε το λευκό και εγώ το μαύρο. Αποτελείτο από κάλτσες δικτυωτές. στρινγκ όλο δαντέλα. ζαρτιέρες και επάνω ένα σατέν φανελάκι με ραντάκι.

Περάσαμε υπέροχα… ποτό χάδια και φιλιά. Για γαμήσι ούτε λόγος, δεν υπήρχαν δυνάμεις. Την επόμενη ημέρα την αποζημίωσα με το παραπάνω. Δε θέλω να περάσω ξανά αυτό που πέρασα, όχι ότι δε μου άρεσε αλλά πολύ δυνατή καύλα και δε θα το τολμήσω. Τουλάχιστον όχι για τόση πολύ ώρα και όχι έξω από το σπίτι.Copyright protected OW ref: 133717