Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 5ο)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 4ο)

-    Που είναι το κωλόπαιδο τώρα που είμαι τόσο καυλωμένη;

Δεν άντεξα και άνοιξα απότομα την πόρτα και κοντοστάθηκα. Επιβεβαιώθηκε αυτό που υποψιαζόμουν. Ο Φίλιππος, ακόμη με τα ρούχα, είχε το κεφάλι του ανάμεσα στα μπούτια της Έλενας. Παρατηρώντας τους, είδα ότι το κιλοτάκι της ήταν στην θέση του και ήταν το ίδιο που φορούσε όταν το κάναμε, πριν μισή ώρα. Άρα ο Φίλιππος της έγλειφε το χυμένο κιλοτάκι, έγλειφε τα χύσια μου και το μουνί της. Δε σήκωσε το κεφάλι ούτε για μία στιγμή. Η Έλενα γύρισε το κεφάλι της προς τα μένα και μου πρόσφερε ένα λάγνο χαμόγελο. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα και τέντωνε την φόρμα. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο σε εκείνη, καθώς το βλέμμα της με σάρωνε, από την κορυφή ως τα νύχια.

Σήκωσε το χέρι της και με το δάχτυλο, μου έκανε νόημα, να πάω κοντά της. Ακολούθησα την κίνηση και την πλησίασα, όρθιος δίπλα στο κρεβάτι, κοιτάζοντας το Φίλιππο. Ενώ το χέρι της χούφτωσε το πούτσο μου, το βλέμμα μου ήταν σε εκείνον. Είχε αγκαλιάσει τα μπούτια της και το πρόσωπο του ήταν κολλημένο στο κιλοτάκι της, στο μουνί της. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι το ρουφούσε και μαζί ρουφούσε ότι υγρό είχε. Η σκέψη ότι ρουφάει και τα χύσια μου, με καύλωσε ακόμη περισσότερο.

-    Κοίτα τον πως ρουφάει το σπέρμα σου, αγόρι μου.

-    Ναι τον βλέπω… το βλέπω.

-    Και;

-    Καυλώνω γαμώτο!

-    Μπράβο το αγόρι μου. Έτσι πρέπει να νιώθεις. Δείξε μας το καβλί σου.

Ήταν η στιγμή που ξεκινούσε η ένταση. Είχε προχωρήσει αρκετά, τόσο ώστε να μη μπορώ να κάνω πίσω πλέον. Τον έλεγχο τον είχε, σε απόλυτο βαθμό η Έλενα και αυτό δε με έκανε να αισθάνομαι άνετα. Δεν ήθελα να σέρνομαι πίσω από τις καύλες του μυαλού και του μουνιού της. Κάτι αντιδρούσε μέσα μου, που δεν μου επέτρεπε να το δεχθώ. Έκανα ένα βήμα πίσω.

-    Πρώτα θα μου δείξετε εσείς τι έχει για μένα και μετά εγώ.

-    Γιαννάκη, δεν μου τα λες καλά.

-    Γδυθείτε!

-    …

-    Θες να δεις το καβλί μου;

-    Πολύ το θέλω, πανάθεμα σε.

-    Τότε κάντε ότι σας είπα.

-    Σου αρκώ, μόνο εγώ, γυμνή; Γδύσε με.

Τα δείγματα συμβιβασμού από την πλευρά της ήταν αρκετά για να μην επιμείνω περισσότερο στο να γδυθούν και οι δύο. Άλλωστε αυτό ήθελα στην πραγματικότητα. Γιατί άραγε ζήτησα να τα βγάλει και ο Φίλιππος; Πως μου βγήκε αυτό; Δεν το κατάλαβα. Έσκυψα πάνω της και της τράβηξα το νυχτικό. Και εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ. Το σώμα της 50άρας Έλενας ήταν απίστευτο. Τα ρούχα που φορούσε δεν άφηναν να φανεί το παραμικρό από το πολύ γυμνασμένο της κορμί. Δεν ήταν απλά αδύνατη αλλά πολύ γυμνασμένη. Το σφίξιμο, που της προκαλούσε η καύλα σε όλο της το κορμί, έκανε τους κοιλιακούς της να διαγράφονται έντονα. Παρόλο που ο σκοπός μου ήταν να δω το στήθος της, τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στη κοιλιά της. Δεν έδωσα καν σημασία στο ότι εκείνη μου τον έπαιζε πάνω από το παντελόνι, ούτε και στο βλέμμα του άντρα της, που κοιτούσε τι γινόταν, με το στόμα κολλημένο, ακόμη στο κιλοτάκι της. Κατέβασα το χέρι μου στην κοιλιά της, σα να ήθελα να βεβαιωθώ ότι αυτό που έβλεπα ήταν αληθινό. Ένιωσα τη σκληράδα του κορμιού της και το χέρι μου ανεβοκατέβαινε από το κιλοτάκι της ως το σημείο κάτω από το στήθος της. Ένιωσα το χέρι της να μου τραβάει την φόρμα προς τα κάτω.

-    Σου είπα να γδυθείς, εντελώς!

Αυτόματα ο Φίλιππος, της τράβηξε το κιλοτάκι, το έφερε στη μύτη του, πήρε μία γερή τζούρα μυρωδιάς και μας κοίταζε, σαν να περίμενε περαιτέρω οδηγίες. "Σειρά σου…" μου ψιθύρισε η Έλενα. Η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο. Γδύνομαι χωρίς πολλά-πολλά και ο πούτσος μου πετάχτηκε, όσο καυλωμένος θα μπορούσε να είναι. Τα βλέμματα και των δυο τους ήταν πάνω του, σαν να ήταν το αντικείμενο της ηδονής τους. Τα μάτια μου σκαρφάλωσαν στο στήθος της. Δεν ήταν μεγάλο αλλά σίγουρα ήταν στητό, παρόλο που το έβλεπα, όχι στην κατάλληλη στάση, μιας και ήταν ξαπλωμένη. Στο κάτω μέρος είχε από μία μικρή ουλή, δείγμα ότι είχε πέσει νυστέρι, αλλά αυτό δεν με χαλούσε καθόλου.

Η Έλενα, μου έσφιξε τον πούτσο και κοίταξε τον άντρα της με νόημα. Σαν να του έλεγε να απολαύσει το θέαμα ενός άλλου άντρα, πλήρως καυλωμένου, που βρίσκεται στο κρεβάτι που μοιράζονται τόσα χρόνια. Εκείνος δεν χόρταινε να κοιτάζει. Τα μάτια του είχαν γουρλώσει, όχι από τρόμο αλλά, από καύλα. Ήταν σαν υπνωτισμένος. Γονατισμένος στην άκρη του κρεβατιού, ντυμένος, με το κιλοτάκι της στο πρόσωπο του. Κοίταζε το χέρι της που μου μαλάκιζε την ψωλή ενώ εγώ πλέον χάιδευα τις ρώγες της. Πρωτόγνωρες καταστάσεις για μένα και από ότι φαίνεται και για το ζεύγος. Δεν δικαιολογούταν διαφορετικά η έκπληξη και η ένταση, που διέκρινα στα μάτια τους.

-    Ε: Κοίτα τον πως λιώνει αγόρι μου.

-    Γ: Το βλέπω καύλα μου. Πρώτη φορά βλέπεις πούτσο Φίλιππε;

-    Φ: Από κοντά; Ναι.

-    Ε: Είδες που σου είπα ότι είναι καλός;

-    Φ: Πράγματι, είναι πολύ καλός.

-    Γ: Προλάβατε να με σχολιάσετε κιόλας;

-    Ε: Αυτό το κάναμε, όσο ήσασταν με τη Μαρία στο αυτοκίνητο και τις έβγαζες τα μάτια.

-    Γ: Τι σου είπε, Φίλιππε;

-    Φ: …

-    Ε: Έλα μωρό μου, πες του τι σου είπα, αφού θέλει να ακούσει.

-    Φ: Μου είπε ότι η πούτσα σου είναι πολύ χοντρή και…

-    Γ: Και;

-    Φ: Και ότι τον θέλει μέσα της. Να τη γαμήσει και να την ανοίξει.

-    Γ: Μόνο αυτό;

-    Φ: Όχι μόνο αυτό. Όταν άκουγε πως έκανε η Μαρία, όταν την γαμούσες, την έβριζε. Έλεγε ότι είναι ηλίθια που άφησε έναν τέτοιο πούτσο για τη μικρή ηλίθια και ότι έπρεπε να ήταν εκείνη στη θέση της. Ότι έπρεπε εκείνη να σου κάνει το τσιμπούκι που σου αξίζει και όχι αυτό που σου έκανε η Μαρία. Είναι άσχετη και δεν στο έκανε όπως πρέπει.

-    Γ: Το ήθελες τόσο πολύ;

-    Ε: Δεν φαντάζεσαι πόσο;

-    Γ: Και γιατί δε με τσιμπούκωσες πριν, στο σαλόνι;

-    E: Γιατί ήθελα να με γαμήσεις, εκείνη τη στιγμή. Δεν ήθελα παιχνίδια. Άλλωστε γιατί είμαστε εδώ τώρα; Φίλλιπε πήγαινε στην πολυθρόνα και άφησε μας.

Ο Φίλιππος σηκώθηκε όρθιος και ακολούθησε τις οδηγίες της. Κοιτάζοντας τον, παρατήρησα ότι ο πούτσος ήταν πλήρως καυλωμένος, όπως ήταν λογικό, αλλά το μέγεθος του, έτσι όπως διαγραφόταν στο παντελόνι ήταν, με επιείκεια, πολύ μεγάλος. Το χέρι της Έλενας στα αρχίδια μου, μου τράβηξε την προσοχή. Είχε ήδη σηκωθεί στα γόνατα και κοιτάζοντας με στα μάτια, μου έτριβε και πίεζε τις αρχιδόμπαλες. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε η πουτάνα. Ενώ η χούφτα της μου πίεζε τις μπάλες, οι άκρες των νυχιών της χάιδευαν το σημείο πίσω από τα αρχίδια. Ίσως το πιο ευαίσθητο σημείο στο αντρικό κορμί. Ανατριχίλα με διαπερνούσε, τόσο έντονη, που αναγκάστηκα να ακουμπήσω στον τοίχο για να διατηρήσω την ισορροπία μου.  Πριν προλάβω να ηρεμήσω, ένιωσα τα χείλη στο πουτσοκέφαλο. Τυλιγμένα γύρω του και μόνο μέχρι την βάση του. Είχε γίνει ήδη σαν μανιτάρι και ταίριαζε ακριβώς στο μικρό της στόμα. Η γλώσσα της τριγυρνούσε εκεί μέχρι το σημείο που βρήκε την ουρήθρα και άρχιζε να την πιέζει με την άκρη της. Η κάθε της κίνηση, φαινόταν να είναι μελετημένη και πρόδιδε μεγάλη εμπειρία. Πράγματι, δεν είχε καμία σχέση με το τσιμπούκι της μικρής.

Χρησιμοποιώντας τα δόντια της, που με δάγκωναν στην βάση, συνέχιζε να με γλείφει κοιτώντας με στα μάτια. Κατέβασα τα χέρια μου και τα ένωσα πίσω από το κεφάλι της. Είχα αρχίσει να χάνω τον έλεγχο από την τόση καύλα. Ήταν ένα αίσθημα καύλας, οργής και εκδίκησης. Εκδίκηση για την χειραγώγηση που είχα υποστεί. Για το ότι δε με άφησε πριν να τις κάνω ότι γουστάρω. Και είχε έρθει η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω. Την είχα εκεί που ήθελα, με την δική της θέληση βέβαια. Αλλά δεν ήξερε τι την περιμένει. Το στόμα της, όπως σας είπα και πριν, είναι μικρό. Μικρά χείλη, μικρό άνοιγμα. Έχοντας πιασμένη από το κεφάλι, άρχισα να σπρώχνω τη λεκάνη με αυξανόμενη πίεση προς τα μπροστά. Παρόλο που κάτι παραπάνω από το μισό μου καβλί ήταν μέσα στο στόμα της, είχε τερματίσει. Το κεφάλι μου ήταν σκυμμένο και κοίταζα το θέαμα της πούτσας μου να μπαινοβγαίνει με ωμή δύναμη μέσα στο στόμα της. Ήταν στιγμές που προσπαθούσε να αντιδράσει αλλά δεν είχε διαφυγή. Είχα φτάσει στο σημείο που της γαμούσα το στόμα σαν να ήταν μουνί. Ένιωθα πλέον τα χέρια της να προσπαθούν να με σπρώξουν προς τα πίσω και να προσπαθεί να πει κάτι, αλλά το μπούκωμα δεν την άφηνε να αρθρώσει κάτι κατανοητό.

Θυμήθηκα ότι στο δωμάτιο ήταν και ο Φίλιππος, αν και μέσα στην καύλα μου το είχα ξεχάσει. Τον είδα να μας κοιτάζει με ανήσυχο βλέμμα. Όταν την άκουσε να θέλει να πει κάτι, έκανε μία κίνηση να σηκωθεί. Τον κοίταξα, του χαμογέλασα και το έκανα νόημα να μην πει τίποτα και να κάτσει στη θέση του. Με κοίταξε και ανταπέδωσε το χαμόγελο, καταλαβαίνοντας ότι έχω τον έλεγχο της κατάστασης. Δεν ήξερα ακόμη με λεπτομέρειες ποια ήταν η σεξουαλική τους σχέση αλλά τέτοιου είδους φάσεις κρατιούνται από μια κλωστή. Να μην ξεφύγει ο έλεγχος πέρα από τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια. Και του έδωσα να καταλάβει ότι ξέρω τι κάνω. Σε δευτερόλεπτα τον είδα να πιάνει το πούτσο του, πάνω από το παντελόνι και να ξανακαυλώνει. Τράβηξα τον πούτσο μου έξω από το στόμα της.

-    Τι κάνεις ρε μαλακισμένο;

-    Σου δίνω αυτό που σου αξίζει.

-    Ποιος νομίζεις ότι είσαι;

-    Και παίρνω αυτό που θέλω.

-    Έτσι νομίζεις; Φίλιπ…

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την κουβέντα της, της ξανάχωσα το καβλί μου στο στόμα και σιγά-σιγά την καβάλησα, καθισμένος στο στήθος της. Τα μάτια της γουρλωμένα και το στόμα της γεμάτο. Με το αριστερό χέρι, της πίεσα το μέτωπο, στηριζόμουν πάνω της και σήκωσα λίγο ακόμη την λεκάνη μου. Μετέτρεψα το εργαλείο που έχει για να χειραγωγεί τους πάντες, το στόμα της, σε μία απλή τρύπα. Το γαμήσι που της έδινα ήταν πολύ δυνατό, για τα δεδομένα των αντοχών της. Όταν κατάλαβε ότι δεν είχε τρόπο να ξεφύγει, αφέθηκε. Τα χέρια της μου χάιδευαν τα μπούτια αλλά το κεφάλι της ήταν ακούνητο. Αφημένο στην καύλα μου. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά ήθελα πολύ καιρό να την τσιμπουκώσω. Και αυτή η καύλα μετατράπηκε σε λύσσα. Σάλια έβγαιναν από το στόμα της και από την μύτη της. Άρχισε να βήχει και κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι λίγο πιο λογικά και να αντιλαμβάνομαι ότι το κάθε κορμί έχει και τα όρια του. Τραβήχτηκα και πάλι και την άφησα να πάρει της ανάσες της και να σκουπιστεί.

-    Θα με πνίξεις καργιόλη.

-    Μια χαρά σε βλέπω.

-    Παραλίγο …

-    Ξέρω τι κάνω. Δεν το έχεις καταλάβει;

Μέσα στους ψίθυρους μας ακούστηκε και ένας αναστεναγμός. Γυρίσαμε το κεφάλι και οι δύο, προς το πλάι και είδαμε τον Φίλιππο να έχει βγάλει το καβλί του και να μαλακίζεται. Ήταν άλλη μία στιγμή έκπληξης. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, 2 φορές είχα δει αντρικό καβλί ζωντανά και από κοντά αλλά δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που είχα στα 2 μέτρα. Ο Φίλιππος κουβαλούσε ένα εργαλείο, πάνω από 20cm, όχι χοντρό αλλά με αρκετά χοντρό κεφάλι. Είχε ξαπλώσει πίσω και απολάμβανε το θέαμα που του δίναμε. Μαλακιζόταν και είχε φτάσει στα όρια του να χύσει.

-    Φίλιππε. Σταμάτα.

Εκείνος υπάκουσε στιγμιαία στην εντολή-υπόδειξη της γυναίκας του. Η υπακοή του ήταν ένα ακόμη στοιχείο αιφνιδιασμού. Το πώς κατάφερε να ελέγξει την καύλα του και να σταματήσει ενώ μου ήταν προφανές ότι με 5-10 χτυπήματα ακόμη, θα έχυνε. Μου ήταν αδιανόητο. Μέσα από αυτές τις δύο λέξεις και την αντίδραση του, μου έγινε εντελώς ξεκάθαρη ποια είναι η σχέση του ζευγαριού. Εκείνη τον ελέγχει απόλυτα, σε όλους τους τομείς. Είτε στην καθημερινότητα τους, είτε στο κρεβάτι τους. Για το δεύτερο βέβαια δεν είχα σίγουρη άποψη αλλά σκόπευα να το μάθω.

-    Άσε με να σε γλύψω όπως εγώ θέλω αγόρι μου. Έκανες την καύλα σου, έτσι δεν είναι;

-    Ναι… ίσως.

-    Άσε με τότε να το απολαύσω και εγώ (και κατέβασε με τα δύο χέρια το καβλί μου στο στόμα της, ρουφώντας το κεφάλι.

-    Και ο Φίλιππος;

-    Ασ' τον εκεί… καλά είναι.

-    Δε νομίζω… τον θέλω να συμμετέχει!

-    Χμ… καλώς…

του έκανε νόημα να έρθει κοντά της και εκείνος υπάκουσε τυφλά. Του έπιασε το χέρι και το έσφιξε γύρω από το καβλί μου. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο όταν έλεγα ότι ήθελα να συμμετέχει. Ήθελα να την γαμήσω και να τον τσιμπουκώνει, να την γαμήσουμε κώλο και μουνί ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι αυτό που συνέβαινε. Εγώ και ο Φίλιππος κοιταχτήκαμε.

Φαινόταν ότι ήταν ένα σοκ και για τους δυο μας. Δε με είχε ακουμπήσει άντρας μέχρι εκείνη τη στιγμή και μια παράξενη αίσθηση κάβλας και αμηχανίας μαζί, με κυρίευσε. Ήταν το «ανώμαλο», το πρωτόγνωρο, το απαγορευμένο, το taboo. Τράβηξα τα μάτια μου και τα γύρισα στον πούτσο μου και στο χέρι του που το κρατούσε σταθερό έτσι ώστε η Έλενα να μπορεί να μου ρουφάει το πουτσοκέφαλο αλλά και να απελευθερωθούν τα χέρια της, τα οποία πλέον βρίσκονταν ψηλά στους γοφούς μου, στα κωλομέρια μου.

Για άλλη μία φορά ο έλεγχος είχε χαθεί από πλευράς μου. Η καύλα που έπαιρνα εκείνη τη στιγμή, η αίσθηση του διαφορετικού, με είχε συνεπάρει. Τα χέρια της με χούφτωναν ακριβώς με το ίδιο τρόπο που χουφτώνω τις γκόμενες που με έχουν καβαλήσει. Να γεμίζει η παλάμη και να τα τραβάω προς τα έξω, κάτι ανάμεσα σε μασάζ και άσκηση πίεσης στη σούφρα, λόγω του τραβήγματος. Ταυτόχρονα το χέρι του Φίλιππου μου έπαιζε μαλακία ενώ η γυναίκα του να μου ρουφάει το πουτσοκέφαλο και να μου χαμογελάει, διακριτικά, όσο με κοιτούσε. Η πουτάνα καταλάβαινε ότι με είχε τουμπάρει και ήμουν στα όρια μου. Η μαλακία που μου έπαιζε ο Φίλιππος ήταν πολύ γρήγορη τώρα και ένιωθα τα δάχτυλα της αρκετά μέσα στην κωλοχαράδρα μου και τα νύχια της σε σημεία που μόνο το δικό μου χέρι έχει φτάσει ποτέ και αυτό μόνο όταν κάνω μπάνιο.

Έτρεμα ολόκληρος, βογκούσα, μούγκριζα από καύλα. Δεν άντεχα άλλο. Η Έλενα βεντούζωσε τα χείλη της γύρω από το πούτσο μου και το χέρι του άντρα της με μαλάκιζε στην μεγαλύτερη ταχύτητα. Δεν έβλεπα τίποτα μιας και είχα τα μάτια μου κλειστά. Μόνο ένιωθα. Και ξαφνικά τα χύσια μου άρχισαν να αδειάζουν τα αρχίδια μου και μέσα από το κορμό της ψωλής μου εκτοξευόταν στο στόμα της. Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε η στιγμή του χυσίματος αλλά ήταν αρκετή σίγουρα. Ήμουν σε ένα είδος έκστασης και σπάνιας καύλας. Οι παλάμες μου ήταν στο πρόσωπο μου και μόνο ένα μικρό άνοιγμα ανάμεσα τους μου, υπήρχε για να μπορώ να ανασαίνω. Δεν ξέρω ντρεπόμουν επειδή έχυσα έτσι, αν καύλωνα επειδή ντρεπόμουν ή κάτι άλλο. Αλλά η αμηχανία που ένιωθα αμέσως μετά το χύσιμο ήταν μεγάλη. Ο Φίλιππος θα πρέπει να ένιωσε και αυτός περίεργα γιατί δεν ένιωθα το χέρι μου στο καβλί μου πλέον. Μόνο την γλώσσα της Έλενας να παίζει με την ψωλή μου.

Τράβηξα τα χέρια μου από το πρόσωπο μου και είδα την ικανοποίηση στο βλέμμα της. Δεν είναι η ικανοποίηση της σωματικής καύλας που εκτονώθηκε, μιας και εκείνη δεν είχε χύσει, αλλά η ικανοποίηση της γυναικείας πουτανιάς που πήρε αυτό που ήθελε. Το πρόσωπο της ήταν πεντακάθαρο. Δεν υπήρχε ούτε μία σταγόνας σπέρματος, δείγμα ότι τα κατάπιε όλα. Μου έκλεισε το μάτι και με έπιασε από το σβέρκο. Με τράβηξε κοντά της και ένωσε τα χείλη της στα δικά μου. Δε σκεφτόμουν και πάλι. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν και άρχισαν να παίζουν σαν τρελές. Κυκλικά ή ρούφηγμα. Και τότε ένιωσα ότι και πάλι μου συνέβη κάτι που δεν το περίμενα. Ένιωσα μία περίεργη αλμύρα στην γεύση του σάλιου της. Ήταν το μείγμα του σάλιου και του σπέρματος μου. Έκανα να τραβηχτώ, αντανακλαστικά αλλά εκείνη με κράτησε. Άλλη μία στιγμή αμήχανης καύλας. Αφέθηκα όμως και την άφησα να κάνει ότι θέλει.

Ένα μακρόσυρτο «Αααααααα» ακούστηκε και γυρίσαμε και οι δυο το κεφάλι μας στο πλάι. Ο Φίλιππος ήταν που βογκούσε και έχυνε όσο μας κοίταζε σε αυτή τη κατάσταση και στάση. Είχε τερματίσει το χέρι του πάνω στα αρχίδια και το εκτεθειμένο κεφάλι του καυλιού του εκτόξευε το σπέρμα στον αέρα και έπεφτε είτε πάνω του είτε στο χαλί. Ήταν θεαματικό και πρωτόγνωρο να βλέπω έναν άντρα να χύνει με αυτό τον τρόπο. Δεν θα το έλεγα καυλωτικό για μένα, αλλά ένας τέτοιος άντρας, με έναν τέτοιο πούτσο, σε πλήρη ένταση να χύνει.

Η γεύση του σπέρματος μου ήταν ακόμη έντονη στο στόμα μου, ένας άντρας με είχε μαλακίσει, δίνοντας το καβλί μου στο γυναίκα του, που με την σειρά της είχε φτάσει σε σημεία του κώλου μου, πολύ ιδιαίτερα. Είχα χύσει δυο φορές μέσα σε 1 ώρα και όπως είναι λογικό, με την ώρα περασμένη, ήμουν αρκετά κουρασμένος για να ανταποκριθώ σε κάτι περεταίρω. Ήμουν ξαπλωμένος δίπλα της, σχεδόν λιωμένος από την κούραση και τη χαλάρωση.

-    Πήγαινε να κοιμηθείς. Θα σε ξυπνήσω για πρωινό και μετά θα πάμε στο γραφείο με το αυτοκίνητο μου.

-    Οκ. Ωραία. Άντε να πάρω τα πόδια μου, τώρα.

-    Α όχι… όχι. Μείνε εδώ και κοιμήσου. Φίλιππε πήγαινε σε παρακαλώ στο άλλο δωμάτιο να κοιμηθείς. Έχεις δουλειές νωρίς το πρωί εσύ και θα ήταν καλύτερο να κοιμηθείς εκεί για να μην μας ξυπνήσεις.

Ο Φίλιππος είπε ένα ξερό «ναι», σηκώθηκε, ήρθε δίπλα στην Άννα και γλωσοφιλήθηκαν για πάνω από 1 λεπτό και με μεγάλη ένταση. Σαν να ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Η γλώσσες τους έπαιζαν ακριβώς με το ίδιο τρόπο που έπαιζαν όταν φιλούσα την Έλενα πριν λίγο. Του έδινε γεύση αλλά και τον ευχαριστούσε, με τον τρόπο της. Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους. Με καληνύχτισε και έκλεισε την πόρτα φεύγοντας, κλείνοντας και τα φώτα.

Ήμουν ακίνητος εδώ και ώρα και αδυνατούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί, τι είχα βιώσει, ποιες ήταν οι συνέπειες. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος για να σκεφτώ όλα αυτά. Η Έλενα είχε γυρίσει πλάτη και φαινόταν και αυτή να χαλαρώνει, ξαπλωμένη στο πλάι.


-    Έλενα, γιατί δεν έχυσες;

-    Πως είναι δυνατόν; Δε λειτουργούμε όλοι το ίδιο αγόρι μου.

-    Μπορώ να κάνω κάτι για σένα τώρα;

-    Όχι… αλλά θα κάνεις πολύ σύντομα. Κοιμήσου.

-    Τι είπε; Τι έβαλε πάλι στο μυαλό της; Τι με περιμένει πάλι;

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα να μάθω τα σχόλια σας.Copyright protected OW ref: 132933