Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 2ο)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 1ο)

Πράγματι δεν είπα κουβέντα. Ψηλαφώντας το περιβάλλον, ελέω σκοταδιού, έφτασα πίσω της. Ξεκινώντας από τα πέλματα, ανέβαινα όλο και πιο ψηλά. Κάθε άγγιγμα μου, έκανε τη Μαρία να βαριανασαίνει. Η αναμονή, η έξαψη και τα αγγίγματα την είχαν φτάσει στο ζενίθ της καύλας. Ήμουν σίγουρος ότι αν δεν έκανα τίποτα άλλο και της έδινα εντολή να χύσει, θα έλιωνε. Απόλυτα σίγουρος. Τα χέρια μου είχα φτάσει στα κωλομέρια της. Μαλακά, απαλά, όπως ακριβώς θα υπέθετε οποιοσδήποτε έβλεπε το Μαράκι. Είχα ξεκινήσει τα χάδια, απολαμβάνοντας την αίσθηση της υφής του κορμιού της. Εκείνη όμως ήταν ανυπόμονη.

-    Γλείψε με Γιάννη, σε παρακαλώ.

-    Θα το κάνω.

-    Κάντο ΤΩΡΑ!

-    Αν σταματήσεις να κάνεις σαν υστερική και παρθένα, θα απολαύσεις το καλύτερο χύσιμο που έχεις κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

-    Το υπόσχεσαι;

-    Το υπόσχομαι, αρκεί να κρατηθείς και να μην τελειώσεις με το που θα σε ακουμπήσω.

Πήρε μία βαθιά ανάσα και ένιωσα τα κωλομέρια της να τουρλώνουν και να σκληραίνουν. Πέρασα το χέρι μου από πίσω της και άρχισα να τρίβω το μουνί της, πάνω κάτω, αργά και σταθερά. Δεν έχω νιώσει τόσο υγρό μουνί πριν καν το ακουμπήσω.

-    Μαρία, τι έκανες μόνη σου όση ώρα περίμενες;

-    Τριβόμουν.

-    Για ποιόν;

-    Για σένα μωρό μου!

Πίεσα τα δάχτυλα μου ανάμεσα στα μουνόχειλα της. Δύο χώθηκαν παράλληλα με τα χείλη της και με τις άκρες πίεζα την κλειτορίδα της. Και άρχισα να της το τρίβω πιο έντονα. Με το άλλο χέρι την είχα αρπάξει δυνατά από τον ώμο και της πηγαινόφερνα μπρος πίσω, σαν να γαμιόταν. Η βαριά ανάσα είχε δώσει την θέση της στα βογγητά και κάποιες ακατανόητες λέξεις, όπως κάνουν οι γυναίκες όταν βρίσκονται σε κατάσταση βαριάς καύλας. Το χέρι μου είχε πλημμυρίσει από τα υγρά της.

-    Αχ Γιάννη… ξέρεις τι κάνεις!

-    Ξέρω μωρό μου και δεν ξέρω μόνο αυτά.

-    Τι άλλο;

Πριν ολοκληρώσει την λέξη, τραβάω το χέρι μου από τον ώμο της και το κατεβάζω πολύ δυνατά στο αριστερό κωλομέρι της. Το χάιδεψα για λίγο και μετά άλλο ένα, ίδιας δύναμης. Σε κάθε σκαμπίλι, το Μαράκι τιναζόταν σα να την χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα. Μετά έπαιρνε μία βαθιά ανάσα, σαν να περίμενε ή ζητούσε το επόμενο σκαμπίλι.  Ο συνδυασμός μαλακίας με σκαμπίλι είναι κάτι που την απογείωνε. Κρατιόταν με το ζόρι να μη χύσει αλλά παράλληλα, ήθελε κι άλλο. Είχα καταλάβει από το πρώτο λεπτό ότι το ζητούμενο εκείνη τη στιγμή ήταν να χύσει πολύ δυνατά.

-    Δεν αντέχεις άλλο μωράκι μου ε;

-    …

-    Κρατήσου λίγο ακόμη και θα σου πω εγώ.

-    Ότι πεις!

Γονάτισα πίσω της, πέρασα τα χέρια μου ανάμεσα από τα πόδια της και τα γύρισα έτσι ώστε με τις παλάμες μου να χουφτώνω τα κωλομέρια της. Την είχα κλειδώσει και είχα σκοπό. Έφερα το πρόσωπο μου στο μουνάκι της. Άτριχο, περιποιημένο, μύριζε βαριά αλλά υπέροχα. Είχε εκείνη την ιδιαίτερη μυρωδιά της καύλας. Με τραβούσε. Τραβώντας τα κωλομέρια της, άνοιξε το μουνί της τόσο ώστε να μπορώ να χώσω τη γλώσσα μου μέσα του. Και αυτό έκανα. Ήταν πίσσα το σκοτάδι και σκεφτόμουν ότι ήταν κρίμα που δε μπορούσα να τη δω. Η μύτη μου ήταν στην πίσω άκρη του μουνιού και το υπόλοιπο στόμα μου ακουμπούσε στο εσωτερικό του. Αμέσως γέμισα υγρά παντού στο πρόσωπο. Με τη γλώσσα μου όσο έξω μπορούσε να είναι, την έχωνα όσο πιο βαθιά μέσα της γινόταν. Επίτηδες κουνούσα το πρόσωπο μου πάνω κάτω για να νιώθει, πέρα από το γλώσσα και την τριβή. Τα μουγκρητά της είχαν γίνει τόσο έντονα, που ήμουν σίγουρος ότι είχε φτάσει στα όρια της.

-    Χύσε με!

Ξανά έχωσα το πρόσωπο μου βαθιά στο μουνί της και άρχισε να με χύνει τόσο δυνατά που τα υγρά της χώθηκαν μέχρι και μέσα στα ρουθούνια μου. Όλη της η δύναμη είχε μεταφερθεί στα μπούτια της που προσπαθούσαν να κλείσουν, όπως ενστικτωδώς όλες οι γυναίκες κάνουν μόλις χύνουν. Αλλά ο τρόπος που τα είχα κλειδώσει με τα χέρια μου, της το έκανε αδύνατο. Δε σταμάτησα ούτε στιγμή να τη γλείφω και τα μουγκρητά έδωσαν τη θέση τους σε ένα κλαψούρισμα. Αλλά δεν είχα διάθεση να την αφήσω.

-    Σταμάτα. Σε παρακαλώ… σταμάτα!

Δε μπήκα στον κόπο να της απαντήσω. Συνέχισα να ρουφάω τα υγρά της και να πιπιλάω τα μουνόχειλα της, χωρίς σταματημό. Συνέχιζε να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί, μάταια. Το γλείψιμο που της έκανα είχε μετατραπεί σε γλωσσόφιλο στο μουνάκι της. Δυνατό γλωσσόφιλο, με δαγκώματα, ρουφήγματα. Ασυναίσθητα άρχισε να κουνάει την λεκάνη της πάνω κάτω, σαν να μαλάκιζε το μουνί της στο πρόσωπο μου. Δεν πέρασαν 2 λεπτά και το δεύτερο κύμα υγρών άρχιζε να ρέει από το μουνί της. Ένα μικρό squirt εκτοξεύθηκε από την τρύπα της και κατέληξε στο λαρύγγι μου.

Είχε έρθει η στιγμή να την αφήσω να το απολαύσει. Έτσι και έκανα. Την άφησα και άρχισε να στριφογυρνάει στο κρεβάτι. Δε μπορούσα να δω ακριβώς τι κάνει αλλά υποθέτω ότι είχε γυρίσει στο πλάι, με τα πόδια λυγισμένα και το χέρι της στο μουνί της. Η ανάσα της είχε το ρυθμό του υπερβολικού λαχανιάσματος, όταν τρέχουμε. Φωνή δεν έβγαινε. Εγώ ήμουν ακόμη στα γόνατα, σκουπιζόμουν με τα χέρια μου, μιας και η ποσότητα υγρών ήταν τέτοια, που την παρομοιάζω με το να μου έριχναν ένα ποτήρι νερό. Δεν σας κρύβω ότι μου αρέσει η αίσθηση να καταπίνω γυναικεία υγρά. Όπως κι έκανα, άλλωστε.

Σηκώθηκα, αμίλητος και έριξα το κορμί μου στον μονοθέσιο καναπέ που ήταν πίσω μου. Το ελάχιστο φως που έμπαινε από το παράθυρο, της έδινε μια μυστηριώδη οπτική γοητεία. Όπως σας είπα, το σώμα της δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά το οποιοδήποτε γυμνό γυναικείο κορμί έχει και την δική του ιδιαίτερη γοητεία. Το μυστικό είναι να μην ψάχνεις το κορμί που ταιριάζει στα στερεότυπα που μας «πουλάει» το σύστημα, αλλά να αφεθείς στην ομορφιά του καθενός και να την απολαύσεις. Αυτό που έκανα εκείνη τη στιγμή. Τη χάζευα και την αφουγκραζόμουν. Δεν είχε καταφέρει να συνέλθει ακόμη.

Σε εκείνο το σημείο, έβγαλα τα ρούχα μου, μένοντας μόνο με το εσώρουχο και ξάπλωσα πίσω της, παίρνοντας της αγκαλιά. Ήξερα ότι αυτό είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή και της το έδωσα. Η γυναίκα που ξέρει τι σημαίνει sex χωρίς συναίσθημα, θα με απομάκρυνε. Η γυναίκα που δε μπορεί να γαμηθεί χωρίς να νιώθει έστω και το ελάχιστο για τον άντρα που έχει δίπλα της θα με τραβήξει πάνω της. Το Μαράκι χώθηκε στην αγκαλιά μου χωρίς να πει κουβέντα. Άρχισα να νιώθω και πάλι την ανάσα της να επανέρχεται στον φυσιολογικό της ρυθμό.

-    Δεν θα πεις κάτι;

-    Σ’ ευχαριστώ.

-    Η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου!

-    Γιατί;

-    Γιατί μετά από το χύσιμο που σε ανάγκασα να κάνεις, θα έρθει η σειρά μου!

Γελάσαμε δυνατά, σαν παιδιά που λένε χαζομάρες και το απολαμβάνουν.

-    Δεν ξέρω.

-    Τι δεν ξέρεις; Μην μου το χαλάς τώρα.

-    Δεν ξέρω αν μπορώ να σε κάνω να τελειώσεις τόσο έντονα όσο τελείωσα εγώ. Το πες και το έκανες Γιαννάκη. Είχα , όχι μήνες, αλλά χρόνια να τελειώσω έτσι.

-    Κάποιος μου φαίνεται ότι δεν αφιερώνει όσο χρόνο και κόπο χρειάζεται για να σε κάνει να το απολαμβάνεις έτσι κάθε φορά.

-    Άστα, μην μου τον θυμίζεις τώρα.

-    Α… συγνώμη, δεν ήθελα να στον θυμίσω.

-    Να σου πω κάτι; Καλά έκανες και μου τον θύμισες. Έτσι θα το απολαύσω περισσότερο. Και ο κερδισμένος θα είσαι εσύ. Γιατί τελικά μάλλον το αξίζεις.

-    Τι εννοείς;

-    Αφού πάει με τις πουτάνες αντί να με πηδάει, θα γαμηθώ και εγώ σαν πουτάνα για άλλον.

Δεν περίμενα να ακούσω από γυναίκα, πόσο μάλλον από το γλυκό Μαράκι, κάτι τέτοιο. Με αυτό τον τρόπο και την ένταση, διατυπωμένο. Η συνέχεια ήταν ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου. Άνοιξε ένα φωτιστικό στην άκρη του δωματίου, ίσα-ίσα για να βλεπόμαστε. Προφανώς τις είχαν φύγει όλες οι αναστολές και δε ντρεπόταν να τη δω γυμνή. Τα μάτια της έλαμπαν όπως αυτά της, απόλυτα ικανοποιημένης, γυναίκας. Χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα, με γύρισε ανάσκελα γλωσοφιλόντας με και άρχισε να με χαϊδεύει παντού καταλήγοντας στο καυλί μου, που δεν είχε ηρεμήσει ούτε για μία στιγμή. Μου τον έπαιζε για ώρα και αφού άφησε την γλώσσα μου, κατέβηκε στις ρώγες μου. Τις περιποιούταν εναλλάξ, κάνοντας κάτι που λίγες γυναίκες έχουν την εμπειρία να το κάνουν. Με καύλωνε πολύ, τσιμπουκώνοντας τις ρώγες μου και το ένιωθε στη χούφτα της. Με μαλάκιζε αργά και βασανιστικά, σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάστηκα να κουνήσω την λεκάνη μου για να δώσω περισσότερη ένταση στη μαλακία. Συνέχισε για ώρα τον θηλασμό, ενώ παράλληλα  με κοίταζε με τα μεγάλα της μάτια καταπίνοντας ότι γκριμάτσα ευχαρίστησης λάμβανε από το πρόσωπο μου. Χόρταινε να με βλέπει να φτιάχνομαι και αυτό ικανοποιούσε την ενδόμυχη της ανάγκη να με κάνει να τελειώσω τόσο δυνατά όσο και εκείνη.

Χωρίς να σταματήσει το γλείψιμο, πέρασε από πάνω μου και έβαλε το κορμί της ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα την απόλυτη θέα. Έβλεπα το κεφάλι της να κατεβαίνει σιγά-σιγά, με τη γλώσσα έξω, όλο και πιο χαμηλά, τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου και πίσω από το κεφάλι της, την κορυφή της υπέροχης κωλοχαράδρας της. Μπορεί να είχε μεγάλο κώλο αλλά το σχήμα του όταν ήταν τουρλωμένος ήταν θεϊκό. Γνώμη μου είναι, ότι δεν υπάρχει κάτι πιο καυλωτικό από τα μάτια μιας γυναίκας που έχει ως απόλυτο στόχο να σε ικανοποιήσει στο μέγιστο. Και εγώ αυτό λάμβανα από το Μαράκι. Την εικόνα που ορθώνει το πούτσο μου και κατεβάζει το κεφάλι της χωρίς να με κοιτάζει πλέον, ανοίγοντας το στόμα της όσο περισσότερο γίνεται, δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Όχι γιατί δεν μου το είχαν ξανακάνει αλλά επειδή η αφοσίωση της και η προσοχή που έδινε σε κάθε της κίνηση ήταν εντυπωσιακή.

Και συνέχισε να με εντυπωσιάζει κάνοντας κάτι που δεν περίμενα. Κατέβασε το κεφάλι της όσο περισσότερο γινόταν, σχεδόν μέχρι τη βάση, με την μία. Αργά μεν, για να μπορώ να βλέπω κάθε πόντο του καυλιού μου που χανόταν, αλλά όχι βασανιστικά. Μόλις έφτασε στο τέλος, σήκωσε το βλέμμα της και με κοίταξε. Αν μπορούσα να διαβάσω την σκέψη της, είμαι σίγουρος ότι θα μου έλεγε «μωρό μου το κάνω καλά;». Η απάντηση μου βγήκε στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα με την μορφή ενός ζωώδους μουγκρητού. Ήταν η στιγμή που μου χούφτωσε τα αρχίδια και μου τα ζόρισε τόσο ώστε να φτάσω στα όρια μου.

-    Μην τολμήσεις να σηκώσεις το κεφάλι από εκεί. Παίξε με τη γλώσσα σου.

Ξαφνικά άρχισα να νιώθω τη γλώσσα της να περιφέρεται γύρω από το κάτω μέρος του καυλιού μου. Τα μάτια της σχεδόν χαμογελούσαν από ικανοποίηση και εγώ δε σταματούσα να κοιτάζω τι και πως το κάνει. Της έκλεισα το μάτι και έγνεψα περνώντας της το μήνυμα να αρχίσει το τσιμπούκι. Την άφησα να πιάσει ένα ρυθμό που τη βολεύει και πέρασα, σταυρώνοντας τα, τα χέρια μου πίσω από το κεφάλι. Άραγμα και τσιμπούκι μαζί, η τελειότητα.

-    Καλά το πας! Δώσε λίγο πιο γρήγορα, παίξε μου τις μπάλες. Έτσι μωρό μου…

ήταν μερικές από τις ατάκες που τις έλεγα, βοηθώντας τη να καταλάβει τι και πως το θέλω. Με καύλωνε όλο και περισσότερο. Με καύλωνε το τσιμπούκι της. Με καύλωνε το παίξιμο στα αρχίδια. Τα χάδια της στα μπούτια μου. Τα σάλια που ένιωθα στα τρέχουν πάνω μου. Αλλά περισσότερο από όλα με καύλωνε η προθυμία της. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που πλέον βγήκε στην επιφάνεια ο άλλος Γιάννης.

Της έπιασα σφιχτά το κεφάλι, βάζοντας τις παλάμες μου στην κάθε πλευρά και της κράτησα το κεφάλι απόλυτα σταθερό. Άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου όλο και πιο έντονα. Η ψωλή μου μπαινόβγαινε στο στόμα της. Δεν με τσιμπούκωνε πλέον. Της γαμούσα το στόμα. Μούγκριζα. Ένιωθα την μύτη της να τρυπάει το σημείο κάτω από την κοιλιά μου. Άκουγα τα πνιξίματα της, τη βαριά ανάσα της κάθε φορά που εύρισκε περιθώριο να αναπνεύσει. Ένιωθα τα σάλια να στάζουν σαν πλημύρα πάνω μου. Ήμουν στο κόσμο μου. Και ο κόσμος αυτός είχε μόνο το καβλί μου και μία τρύπα που γαμούσα. Αυτή ήταν, εκείνη τη στιγμή, το στόμα της. Είχε παραδοθεί στην καύλα μου και το γούσταρε πολύ.  Είχα αρχίσει να τρέμω. Και τότε ένιωσα το κεφάλι της να προσπαθεί να τραβηχτεί προς τα πίσω.

-    Τι έπαθες;

-    Θέλω γαμήσι… γαμήσι στο μουνί. Το θέλω ΤΩΡΑ!

Σα λυσσασμένο σκυλί, πετάχτηκα στον αέρα και έπεσα πάνω της, ρίχνοντας τη στη μοκέτα. Ήμουν τόσο καυλωμένος και τρελαμένος που δεν έδινα σημασία σε τίποτα. Ούτε αν χτύπησε, ούτε πως θα τη γαμούσα. Το μυαλό μου ήταν απλά σε έκσταση. Θυμάμαι ότι πέφτοντας στο πάτωμα κι εγώ, στα χέρια μου ήρθαν οι γάμπες της. Η αντίδραση μου ήταν να της πιέσω τα γόνατα στο στήθος με αποτέλεσμα να σηκωθεί η λεκάνη της στον αέρα. Εκείνη κατάλαβε και πέρασε τα χέρια της πίσω από τα γόνατα της, διατηρώντας αυτή τη στάση. Πίεσα τον πούτσο μου κάθετα και άφησα το βάρος μου να τον σπρώξει μέσα στο πλημμυρισμένο, από υγρά, μουνί της.

Πιασμένος πλέον από τις φτέρνες της, την είχα με εντελώς ανοικτό το μουνί, να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη. Τα μάτια της γουρλωμένα, τα βυζιά της εγκλωβισμένα, έσκαγαν από την πίεση που της ασκούσα. Εκείνη το μόνο που ξεστόμιζε ήταν οι κλασσικές γυναικείες ατάκες επιβράβευσης του γαμιά της. Αλλά δε μου έφτανε αυτό. Τη γαμούσα όσο πιο άγρια μπορούσα, ενστικτωδώς, χωρίς ίχνος σκέψης για το ποια γαμάω.

-    Θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις πουτάνα.

-    …

-    Θα σου φτάσω το καυλί μου στη μήτρα!

-    Ναι μωρό μου!

-    Έτσι γαμιούνται οι πουτανάρες.

-    Αυτό είμαι.

-    Τι είσαι;

-    Η πουτάνα σου.

-    Όχι η δικιά μου. Όλων η πουτάνα είσαι.

-    Ναι μωρό μου, ότι θες!

-    Όχι ότι θέλω καριόλα… είσαι το πουτανάκι της εταιρείας!

-    Ναι είμαι… το νιώθω.

-    Πες μου … τι νιώθεις;

-    Ότι θα γαμηθώ με όλους… θα τους παίρνω όλους… με τη σειρά και παρτούζα.

-    Έτσι, γαμώ το κέρατο σου!

-    Θα γαμιέμαι και θα το ξέρεις καργιόλη.

-    Θα το ξέρω γιατί εγώ θα σε ξεπουτανέψω μουνάρα.

-    Εσύ… εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου όμως!

-    Πόσο ξέκωλο είσαι… που να ήταν εδώ ο μαλάκας ο γκόμενος σου να σε βλέπε πόσο καλή πουτάνα είσαι;

-    Ο μαλάκας.

-    Αγάμητη σε έχει… όχι μόνο εσένα… όλες είστε αγάμητες… επειδή τα βρήκατε με μαλάκες που δεν σαν γαμάνε όπως σας αξίζει.

-    Πες τα μωρό μου… φώναξε τα. Πες τα και χύσε με μέσα στη μουνάρα μου! Δωσ' τα μου όλα Γιάνναρε μου!

Την είχα παρασύρει στην τρέλα της καύλας μου. Έβγαζε από μέσα της, πηγαία, κάθε της σκέψη. Είχε μπει μέσα στην έκσταση μου και έβγαζε την αλήθεια της. Δεν ανταπέδιδε αυτό που της ζητούσα να μου πει αλλά έλεγε την πραγματικότητα, μέσα στην καύλα της. Και αυτό με τερμάτιζε. Με έλιωνε. Της άφησα τα πόδια και έπεσα πάνω της την στιγμή που έχυνα μέσα στο μουνί της. Μούγκριζα τόσο δυνατά που ήταν σαν ουρλιαχτό. Την στιγμή που ένιωσε ότι έβγαλα από μέσα μου και την τελευταία σταγόνα σπέρματος, με αγκάλιασε σφιχτά και αφέθηκε να με χύνει και εκείνη. Από την μία ήθελα να με αφήσει να συνέλθω αλλά ταυτόχρονα ήθελα να μείνω εκεί και να απολαύσω το χύσιμο της. Είχε περάσει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και έκανε μικρούς σπασμούς, εκτοξεύοντας ότι υγρό είχε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρεθήκαμε να ανταλλάσσουμε τρυφερά γλωσσόφιλα, στην προσπάθεια μας να δείξουμε την ευχαρίστηση και την ευγνωμοσύνη μας για τις στιγμές έντασής που μοιραστήκαμε.

Το τι ειπώθηκε έχει πολύ μικρή σημασία και όλοι μπορείτε να καταλάβετε. Η προσπάθεια και των δύο να μαζέψουμε ότι ειπώθηκε τις στιγμές της απόλυτης καύλας, ήταν χαρακτηριστική. Αλλά και οι δύο ξέραμε ότι σχεδόν όλα ήταν αληθινά και αντικατόπτριζαν μια οπτική της πραγματικότητας. Σίγουρα δεν ήταν ξέκωλο και δε θα γαμιόταν με τον οποιονδήποτε στην εταιρεία. Αυτό το ήξερα. Και την καθησύχασα ότι δεν έχω τέτοια άποψη για εκείνη. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το Μαράκι, με τον κατάλληλο σύντροφο, θα έκανε και παρτούζες και σκληρά γαμήσια και πολλά άλλα πράγματα που δε στα έβγαζε το κοριτσίστικο και γλυκό παρουσιαστικό της. Και αυτό ισχύει για τις περισσότερες από εσάς.

Ντους και ύπνος, χωρίς περαιτέρω συζητήσεις. Η μόνη κουβέντα που ανταλλάξαμε το πριν τον ύπνο ήταν να μη μας καταλάβει κανείς, να της υποσχεθώ ότι θα μείνει μεταξύ μας και ότι θα το ξανακάναμε, μπορεί όχι σύντομα, αλλά θα ξανασυνέβαινε στο εγγύς μέλλον. Για να μην μας πάρει κάποιο μάτι, ξύπνησα αρκετά πρωί και βγήκα προσεκτικά από το δωμάτιο της.

Την στιγμή που έκλεισα την πόρτα, άνοιξε η διπλανή! «Γαμώ την γκαντεμιά μου» σκέφτηκα. Δεν είχα ιδέα ποιος έμενε δίπλα. Πάγωσα και περίμενα να δω ποιος έβγαινε. Ήταν ο άντρας της Έλενας. Ντυμένος και φτιαγμένος για βόλτα. Αλλά η σύμπτωση ήταν απίστευτη. Δε μου έβγαινε από το μυαλό ότι σαν να περίμενε να βγω για να πέσει πάνω μου. Άλλωστε αυτοί οι δύο ήξεραν και που πήγα χθες το βράδυ και τι θα γινόταν με την Μαρία. Ήταν στο κόλπο. Δε γινόταν να κρυφτώ.

-    Καλημέρα. Σαν ενοχλήσαμε ε;... συγνώμη αλλά…

-    Δε χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα. Άλλωστε αυτή ήταν και η μόνη έξαψη της βραδιάς. Αυτό το «ζευγάρωμα». Πάμε για καφέ;

Ευνόητο είναι ότι δέχτηκα ελπίζοντας να μάθαινα το παρασκήνιο που με οδήγησε στην  μήτρα της Μαρίας! Ο Φίλιππος, ένας άντρας γύρω στα 50 αλλά ιδιαίτερα καλοστεκούμενος και αρκετά γυμνασμένος, μου έδινε την εντύπωση του πολύ ώριμου.  Χρησιμοποιούσε την Ελληνική γλώσσα ιδιαίτερα καλά, είχε αρχοντικό στυλ. Καμία σχέση με άνδρα περπατημένο στη νύχτα και με πολλές εμπειρίες. Αφού με γέμισε στις φιλοφρονήσεις, τονίζοντας μου ότι σπάνια έχει νιώσει να ικανοποιούνται σε τέτοιο βαθμό δύο άνθρωποι, όπως εγώ με τη Μαρία το προηγούμενο βράδυ, κάτσαμε δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας την πρωινή δροσιά.

Έμαθα ότι η Έλενα ήξερε τα πάντα για την σχέση της Μαρίας και ήταν αυτή που την έπεισε να τολμήσει να πηδηχτεί μαζί μου. Ήταν πολύ αρνητική στην αρχή, αλλά τα όποια επιχειρήματα της Έλενας, υπέρ μου, ήταν αρκετά πειστικά και την οδήγησαν να της αλλάξει άποψη. Παρά τις προσπάθειες μου να μάθω ποια ήταν αυτά, δεν πήρα σαφή απάντηση. Για ένα περίεργο λόγο, η κουβέντα μας δεν περιστρεφόταν γύρω από την Μαρία αλλά την οδηγούσε, με δεξιοτεχνία, γύρω από εμένα. Το αντιλαμβανόμουν αλλά δεν το συνειδητοποιούσα εκείνη τη στιγμή. Έτσι έμαθε σχεδόν τα πάντα για μένα, την προσωπική μου ζωή και την ερωτική, βέβαια, μέσα σε λίγα λεπτά. Είχε έναν τρόπο να με κάνει να τον εμπιστευτώ και να μη φοβηθώ να του πω τις εμπειρίες μου.

Μετά από κάνα εικοσάλεπτο και χωρίς να το αντιληφθώ, ένιωσα την Έλενα να κάθεται από την άλλη πλευρά μου, καλημερίζοντας μας και τους δύο. Ένιωσα αμήχανα προς στιγμή, καθισμένος ανάμεσα του και μην έχοντας την άνεση να συνεχίσω την κουβέντα. Σε ένα λεπτό ο Φίλιππος σηκώθηκε και έφυγε αφού πρώτα μας χαιρέτησε λέγοντας μας ότι ήρθε η ώρα για τον ημερήσιο ωριαίο περίπατο του. Φίλησε τη σύζυγο του και έφυγε με γοργό βηματισμό.

-    Λοιπόν… Γιάνναρε; (ξεσπώντας σε γέλιο)

-    Αυτό το παρατσούκλι θα έχω τώρα; Μετά τον άντρα σου, και εσύ;

-    Αφού είναι φωνακλού η μικρή... τι να κάνω; Να χάσω την ευκαιρία να σε πειράξω;

-    Ελπίζω να μην σας ενοχλήσαμε με όλα αυτά.

-    Μην ανησυχείς. Το αντίθετο.

-    Το αντίθετο;

Το βλέμμα της έλαμψε και απάντηση δεν πήρα. Τι σημαίνει το αντίθετο; Κάπου πήγαινε το μυαλό μου αλλά μόνο υποθέσεις μπορούσα να κάνω. Και αυτές οι υποθέσεις, όπως έμαθα και κατάλαβα στην πορεία, ήταν εντελώς λανθασμένες. Έσκυψε στο αυτί μου, πιάνοντας μου το γόνατο.

-    Τελικά είσαι αυτό που ο Φίλιππος είχε καταλάβει.

-    Ορίστε; Τι είχε καταλάβει; Πως; Αφού μόλις γνωριστήκαμε.

-    Ξέρεις τι δουλειά κάνει ο άντρας μου; Είναι ψυχολόγος! Δε χρειάζεται να σε γνωρίζει για να σε ξέρει. Λίγες ώρες στην παρέα, αρκούν.

-    Μα εκείνος μου είπε ότι δικό σου ήταν όλο αυτό το σχέδιο.

-    Μην κουράζεις το μυαλό σου μικρέ. Είδες τι μπορώ να κάνω για σένα. Το είδες χθες το βράδυ.

Ο Φίλιππος, ψυχολόγος; Γι' αυτό είχε τον τρόπο να εκμαιεύσει τόσο εύκολα όλο το ιστορικό μου; Και τι έκανε για μένα, η Έλενα; Ο στόχος ήταν να καλογαμηθεί η Μαρία; Να κάνουν οι δυο τους κάτι καλό για εκείνη μπας και τις ανοίξουν τα μάτια ή να δελεάσουν εμένα;

Η συνέχεια σύντομα. Θα ήθελα να μάθω τα σχόλια σας.Copyright protected OW ref: 129589