Όταν πια ξέρεις - Το πεπρωμένο

Δημοσιεύθηκε από Kinkystorias
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)
Όλα ξεκίνησαν δέκα χρόνια πριν, όταν γνώρισα τη γυναίκα μου τη Δέσποινα. Η Δέσποινα ήταν μια μικρή και άβγαλτη κοπέλα τότε μιας και είχε κάνει μόνο μια σχέση από τα 18 της μέχρι τα 20 με έναν τύπο, μάλλον παρθένο και μάλλον λίγο μαλθακό, καθώς κάνανε σεξ μόνο με έναν κλασικό τρόπο και σε κανένα τεταρτάκι (και πολύ λέω) τα μαζεύανε και κοιμόντουσαν αγκαλίτσα. Καλό ακούγεται βέβαια αυτό, αλλά για λίγο καιρό. Πόσο να αντέξεις έτσι χωρίς να βαρεθείς; Άντεξε δύο χρόνια περίπου. Ηρωίδα!

Κάπου εκεί εμφανίστηκα εγώ. Με ήξερε όλο αυτό το διάστημα μιας και ήταν κοινή η παρέα μας. Εγώ τότε τραβιόμουν με μια πιτσιρίκα για την οποία όταν είχε ακούσει η Δέσποινα είχε γίνει έξω φρενών. Στην αρχή δεν κατάλαβα γιατί αλλά μετά το έπιασα. Με γούσταρε στα κρυφά . Τότε είχα αποκτήσει λίγο μια περίεργη φήμη μιας και είχα πάει με όλα τα κορίτσια της παρέας (συνολικά 7) πλην της Δέσποινας και μιας ακόμη κοπέλας, της Μαρίας, η οποία όμως είχε πηδηχτεί με όλους τους υπόλοιπους πλην εμού.

Μια μέρα λοιπόν αποφασίσαμε να βγούμε σε μια μπουζουκλερί της περιοχής όπου τραγουδούσε ένας φίλος και μας είχε ζαλίσει να πάμε να τον δούμε. Έτσι κλείσαμε τραπέζι. Από όλη την παρέα τελικά πήγαμε 4 άτομα. Δυο κορίτσια, η Δέσποινα και η Άννα και εγώ με ένα ακόμα παλικάρι, τον Κώστα. Ο γκόμενος της Δέσποινας δεν ήρθε, γιατί λέει είχε να ξυπνήσει πρωί. Όταν φτάσαμε, μας βάλανε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι αρκετά μακριά από την πίστα και όταν ήρθαν οι σερβιτόροι για να παραγγείλουμε και τους είπαμε να φέρουν ένα μπουκάλι HAIG, μας είπανε ότι έγινε λάθος και ότι το τραπέζι μας είναι μπροστά στην πίστα. Έτσι μεταφερθήκαμε εκεί. Ο Κώστας κάθισε δίπλα μου και τα κορίτσια απέναντι.

Αφού ήπιαμε κάνα δυο ποτάκια ο καθένας και είδαμε μέρος του προγράμματος, ο Κώστας και η Άννα είχανε αρχίσει να μιλάνε οι δύο τους και μάλλον κάτι πήγαινε να παιχτεί. Η Δέσποινα απέναντι, δε μου έριχνε ούτε ματιά. Έπινε και κοίταγε στην πίστα. Σε κάποια φάση έκανε ένα νόημα στο σερβιτόρο, εκείνος ήρθε, του είπε κάτι στο αυτί και εκείνος έφυγε για λίγο, για να γυρίσει με 4 σφηνάκια τεκίλα. Σκατά!

Δεν την μπορώ την τεκίλα και το ξέρει. Όλες τις μαλακίες που έχω κάνει μεθυσμένος, η τεκίλα τις είχε αρχίσει. Της έκανα νοήματα από απέναντι αλλά δε γυρνούσε. Σε λίγο ήρθε δεύτερος γύρος με σφηνάκια και σε λίγο τρίτος. Εκείνη καρφωμένη στην πίστα. Όλοι πλέον είχαμε ψιλοζαλιστεί και ο σερβιτόρος φέρνει την τέταρτη γύρα σε διάστημα το πολύ μισής ώρας. Αποφασίζω να της στείλω μήνυμα στο κινητό για να μην καρφωθούμε.

-    Τι κάνεις;… ρωτάω.

-    Ότι θέλω... μου απαντάει.

-    Και τι θες δηλαδή; Να μεθύσουμε;

-    Ένα φιλί... μου γράφει.

-    Και ο Χρήστος;

-    Δεν είναι ανάγκη να το μάθει.

-    Άμα είναι για ένα φιλί κάτι θα γίνει... της λέω.

-    Τώρα...

μου λέει και ξεκινάει να βγει, αλλά δεν περπατάει και πολύ καλά μιας και είναι μεθυσμένη. Πάει να σηκωθεί και η Άννα μαζί να βγει έξω μαζί της αλλά της κάνω νόημα ότι θα πάω εγώ μιας κι εκείνη ήταν μεθυσμένη και φαινόταν. Βγαίνουμε έξω και πηγαίνουμε σε μια γωνία του parking. Με το ζόρι στέκεται όρθια και κοιτάει συνεχώς χαμηλά.

Της σηκώνω το κεφάλι με το δάχτυλο στο πηγούνι και την πλησιάζω. Με κοιτάει στα μάτια και την κολλάω απότομα πάνω μου, ενώνοντας τα χείλη μου με τα δικά της με τις γλώσσες μας ενωμένες να χορεύουν έναν τρελό χορό και το πάθος να περισσεύει.  Νιώθω τα πόδια της να τρέμουν και ξέρω πια πως δεν είναι από το ποτό. Αφού απολαμβάνει για μερικά λεπτά ένα υπέροχο φιλί, τραβιέται ζαλισμένη  για να πάρει μια ανάσα και εγώ την αρπάζω ξανά και συνεχίζω να της δείχνω τι είναι φιλί. Έχει αρχίσει να ψελλίζει κάτι δικά της και μέσα στο παραλήρημα της ακούω να λέει:

-    Συνέχεια τις άλλες και εμένα τίποτα…

και κάτι τέτοια. Έχει ξεφύγει εντελώς, πιάνει το γιακά από το πουκάμισο μου και με μια κίνηση, το ανοίγει απότομα. Κάποια κουμπιά κόπηκαν σε κάποια σημεία σκίστηκε, αλλά δεν αντέδρασα. Εκείνη άρχισε να φιλάει και να γλείφει το στήθος μου και έχοντας περάσει από μέσα τα χέρια της, μπήγει τα νύχια της στην πλάτη μου. Τι καύλα ήταν αυτή; Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Τη σταμάτησα πριν ξεφύγουμε τελείως γιατί είχαν αρχίσει να φεύγουν διάφοροι και μας κοιτούσαν καθώς ερχόταν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Αφού συμμαζευτήκαμε λίγο μπήκαμε μέσα και είδαμε τους άλλους να μιλάνε και να μην έχουν πάρει είδηση τίποτα. Τους λέω να φύγουμε σιγά-σιγά γιατί η Δέσποινα δεν ήταν και πολύ καλά. Πληρώσαμε και μπήκαμε στο αμάξι του Κώστα να φύγουμε. Τα δύο κορίτσια μένανε σε διπλανές πολυκατοικίες, ενώ ο Κώστας αρκετά μακριά από εκεί. Εγώ στο χωριό (για το οποίο θα πούμε ιστορίες άλλη φορά) και θα έπαιρνα ταξί. Σε λίγο φτάσαμε κάτω από τα σπίτια των κοριτσιών και κατεβήκαμε όλοι εκτός του Κώστα που έφυγε για σπίτι.

Η Άννα με τη Δέσποινα κάθισαν σε ένα παγκάκι κι εγώ ετοιμάζομαι να κατηφορίσω για την πιάτσα των ταξί. Τότε μου λέει η Άννα πως πρέπει να φύγει γιατί είναι πολύ αργά και πώς σε λίγο ξυπνάει ο πατέρας της για να πάει στη δουλειά και πως έπρεπε να τη βρει στο κρεβάτι της όταν ξυπνήσει γιατί αλλιώς θα έχει πρόβλημα. Μου λέει επίσης πως ή Δέσποινα είναι πολύ χάλια και αν μπορώ να της κάνω λίγο παρέα μέχρι να συνέλθει λίγο πριν ανέβει σπίτι της. Συμφώνησα και μείναμε οι δυο μας ξανά. Την σηκώνω και την κρατώ για να περπατήσουμε λίγο παρακάτω, που είχε ένα περίπτερο ανοιχτό ώστε να πάρουμε κανένα μπουκάλι νερό να πιει λίγο για να συνέλθει. Καθώς πηγαίνουμε κουτσά στραβά, ξαφνικά δείχνει να συνέρχεται και με πιάνει από το χέρι και με τραβάει σε μια πυλωτή που βρισκόταν δίπλα μας. Πριν προλάβω να καταλάβω τι συμβαίνει έχει αρχίσει και πάλι να με φιλάει. Το σακάκι μου μαζί με το πουκάμισο μου είναι κατεβασμένα πίσω μου μέχρι τους αγκώνες, μπλοκάροντας μου τα χέρια. Μου γλείφει το στήθος και πιπιλάει τις ρώγες μου και με τα χέρια τις ξεκουμπώνει τη ζώνη και το παντελόνι μου και μου το κατεβάζει μέχρι τα γόνατα.

Τραβάει κάτω και το μποξεράκι μου και χουφτώνοντας με τα δύο της χέρια τα κωλομάγουλα μου, παίρνει τον πέτρινο πια πούτσο μου στο στόμα της και τον ρουφάει με μανία. Δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα, μόνο να κοιτάω τις ματάρες τις αποχαυνωμένος καθώς κάνει βόλτες με την γλώσσα της πάνω στο καυλί μου, χαμογελώντας πονηρά και κοιτώντας με στα μάτια σε όλη τη διάρκεια της καταπληκτικής αυτής πίπας. Συνεχίζει ρουφώντας τα αρχίδια μου εναλλάξ, βάζοντας τα ένα-ένα στο στόμα της και γλείφοντας με την άκρη της γλώσσας της την αρχιδοσακούλα μου μέχρι την αρχή της σχισμής του κώλου μου, καθώς με τα χέρια της λύνει τη μπλούζα της που έδενε πίσω στο λαιμό. Με μια κίνηση κατεβάζει την μπλούζα της μαζί με το σουτιέν και αποκαλύπτονται κάτι βυζάρες που ποτέ μου δεν είχα δει όμοιες τους. Τεράστιες και στητές με πολύ μεγάλες ροζ ρώγες που είχαν κατακαυλώσει και κοιτούσαν τον ουρανό σφιχτές. Μόλις έπνιξε τον πούτσο μου μέσα τους ένιωσα να ξανακαυλώνω από την αρχή και εκείνη φρόντισε να με αποτελειώσει ρουφώντας μου ταυτόχρονα το πουτσοκέφαλο καθώς πάλευε να βγει ανάμεσα από τις καταπληκτικές βυζάρες της. Κάπου εκεί… κι ενώ κόντευα να χύσω τα πάντα όλα, σταματάει και μου λέει.

-    Εδώ η ξενοδοχείο;

Κοιτάω λίγο γύρω μου και παρατηρώ πως είμαστε εκτεθειμένοι από παντού αλλά μες στην καύλα της στιγμής δεν είχαμε δώσει και πολύ σημασία... Έτσι λέω "ξενοδοχείο" σκεπτόμενος μην τη δει κανείς εκεί στη γειτονιά της και της βγάλουνε κανένα όνομα. Κρίμα είναι. Τα μαζέψαμε λοιπόν και ξεκινήσαμε για το πλησιέστερο ξενοδοχείο. Στο δρόμο, μεταξύ κάποιων στάσεων για φιλιά και χουφτώματα, μου είπε πως με το Χρήστο στο κρεβάτι είναι τραγικά τα πράγματα. Μου είπε πως πρώτη φορά έκανε πίπα σε κάποιον μιας  και ο Χρήστος σιχαίνεται το στοματικό (Τι μαλάκας…), πως δεν την έχουν γλείψει ποτέ και γενικά ο Χρήστος κλαψ' τα. Εγώ να σκέφτομαι πως αν αυτό ήτανε το πρώτη φορά πίπα, φαντάσου. Είχε κάνει από πολύ λίγα στο κρεβάτι έως και τίποτα με λίγα λόγια. Και τώρα που είχε αρχίσει να συνέρχεται από την επήρεια του ποτού, ντρεπόταν πολύ για όλα όσα είχαμε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Της είπα να χαλαρώσει και τη φίλησα γλυκά. Την καθησύχασα  και φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Πήραμε το κλειδί και ανεβήκαμε στο δωμάτιο.

Ξεκίνησα να τη φιλάω και κατάλαβα πως είχε αλλάξει από τίγρη σε γατούλα με τη λογική πια να έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως και το μεθύσι να έχει ξεθυμάνει. Την έγδυσα αργά-αργά με μπόλικα φιλιά και χάδια κι εκείνη με κοιτούσε σαν υπνωτισμένη, χωρίς να κάνει τίποτα, αλλά χωρίς να φέρνει και αντίσταση.

Την έβαλα να ξαπλώσει και αφού κοντοστάθηκα μια στιγμή και θαύμασα όλο το μεγαλείο του σώματος της, γδύθηκα κι εγώ και ανέβηκα στο κρεβάτι. Άρχισα να τη φιλάω παντού και να πιπιλάω τις απίστευτα σκληρές ρώγες της και κατέβηκα με τη γλώσσα μου μέχρι το μουνάκι της. Γυάλιζε από τα υγρά της και χωρίς κανένα ίχνος τρίχας ήταν τόσο λαχταριστό. Της άνοιξα ελαφρώς παραπάνω τα πόδια και της έβαλα ένα μαξιλάρι στη μέση. Φίλησα το εσωτερικό των μηρών της και ένιωσε την ανάσα μου να της καίει την περιοχή. Άρχισα να μαζεύω τα υγρά της από γύρω με τη γλώσσα μου και να περνάω την άκρη της γλώσσας μου κατά μήκος όλης της σχισμής της. Ξεκίνησα να σκληραίνω τη γλώσσα μου και να τη βυθίζω ολοένα και περισσότερο στη χαράδρα του μουνιού της. Ρουφούσα την κλειτορίδα της, την έπαιζα με τη γλώσσα μου και που και που την ξαναέκανα σκληρή  και της γαμούσα την τρυπούλα.

Είχε τρελαθεί. Στην αρχή προσπαθούσε να με απωθήσει και με έσπρωχνε. Μετά πίεζε τους γλουτούς της στο κεφάλι μου. Μετά έσφιγγε στις χούφτες της το σεντόνι, τραβούσε τα μαλλιά μου προς το μουνάκι της, σήκωνε τη λεκάνη της προς το μέρος μου, μούγκριζε, βογκούσε, έβριζε, ούρλιαζε και χτυπιόταν. Έχυσε τόσο που δεν είχα ξαναδεί γυναίκα να χύνει. Πλημμύρισε τα πάντα και μετά έτρεμε από τη μέση και κάτω. Τρομερό. Τι οργασμός ήταν αυτός που ζούσε; Την έβλεπα και είχα καυλώσει ξανά από την αρχή. Μόλις βρήκε ανάσα, ξεκίνησε να ψαχουλεύει και μου έπιασε τον πούτσο. Τον έσφιξε τόσο που πήγε να σπάσει το κεφάλι του. Χαμογέλασε και είπε:

-    Σκίσε με...
Σηκώθηκε και συνέχισε αυτό που είχε αφήσει στη μέση στην πυλωτή που ήμασταν. Τι τσιμπούκι ρε φίλε. Μου τον γυάλισε με τη γλώσσα της και με έκανε τούρμπο. Φρεσκοξυρισμένος όπως ήταν γλιστρούσε στο στόμα της χωρίς να βρίσκει πουθενά αντίσταση. Είχε μεταμορφωθεί ξανά σε τίγρη από το υπέροχο γλειφομούνι που της έκανα και είχε χάσει τον έλεγχο. Λίγο πριν χύσω την σταμάτησα την ξάπλωσα και πάω να πιάσω ένα προφυλακτικό από το παντελόνι μου. "Παίρνω αντισυλληπτικά" μου λέει και με τρέλανε. Μπήκα μέσα της. Στην αρχή αργά μέχρι να "μετρήσει" το μουνάκι της τον πούτσο μου και σταδιακά άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Σήκωσα τα πόδια της στους ώμους μου και της χτυπούσα δυνατά τη μήτρα. Εκείνη έμπηγε τα νύχια της στην πλάτη μου και με καύλωνε περισσότερο. Τη γύρισα στα 4 και κάρφωσα τον πούτσο μου μέχρι τέλους. Ήταν στενή ακόμα. Άρχισα να της γαμάω με δύναμη το μουνί και να της χτυπάω σφαλιάρες στον κώλο, ενώ τα αρχίδια μου χτυπούσαν βίαια την κλειτορίδα της.

Εκεί που την γαμούσα μέσα στην παραζάλη μου την άκουσα να ουρλιάζει ξανά. Είχε καυλώσει τόσο που έπαιζε την κλειτορίδα της όσο τη γαμούσα και τώρα έχυνε γεμίζοντας τον πούτσο μου με υγρά. Συνέχισα να τη γαμάω με ορμή. Ο κώλος της ήταν μουδιασμένος και κόκκινος από τις σφαλιάρες και έκαιγε. Όπως τη γαμούσα, φτύνω την κωλότρυπα της και βλέπω τα σάλια μου να κυλάνε στη σούφρα της. Σταματάω και βγάζω τον πούτσο μου από το πλημμυρισμένο μουνί της, ενώ έχω αρχίσει με τον αντίχειρά μου να παραβιάζω την τρύπα του κώλου της. Πονάει μα δεν έχει κουράγιο να το πει. Αφού άρχισε να συνηθίζει το δάχτυλο μου, το βγάζω και βλέπω να έχει χαλαρώσει ο σφιγκτήρας της. Ξαναφτύνω και απλώνω τα υγρά στην περιοχή. Μπήγω το κεφάλι με δυσκολία, σπρώχνω λίγο ακόμα και μένω εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Σπρώχνω ξανά λίγο-λίγο και φτάνω στον πάτο. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά-αργά στην αρχή και σε λίγο να σφυροκοπάω την κωλάρα της με ότι δυνάμεις μου είχαν απομείνει. Δεν άργησα πολύ να φωνάξω:

-    Χύνω μουνάρα μου, χύνω…

και της γέμισα με σπέρμα το εσωτερικό του κώλου της. Αποκαμωμένοι πέσαμε στο κρεβάτι, αγκαλιαστήκαμε και κοιμηθήκαμε. Κάποια στιγμή το πρωί χτύπησε το κινητό της. Μίλησε με κάποιον και ξεκίνησε να ετοιμάζεται. Δε μπορούσα να ξυπνήσω... Ήρθε με φίλησε και έφυγε. Κάποια στιγμή ξύπνησα. Στο κομοδίνο είχε αφήσει 100€ κι ένα σημείωμα. "Ευχαριστώ… ήταν υπέροχα".

Τότε πια ήξερα. Αυτή ήταν το πεπρωμένο.Copyright protected OW ref: 130523