Η MILF φαρμακοποιός, η φίλη της και το πάρκο για τα σκυλιά

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.82 (22 Votes)
Μένω στο Φάληρο, με λένε Γιάννη, είμαι 19 ετών και μόλις τελείωσα το λύκειο και πέρασα στις Πανελλήνιες. Συνεχίζοντας την αυτοπαρουσίαση μου σας λέω ότι είμαι 1.87 σε ύψος, μελαχρινός με σκούρο δέρμα (μαυρίζω εύκολα το καλοκαίρι), αθλούμαι συστηματικά και έπαιζα βόλεϊ στην ομάδα του Λυκείου μου. Πήραμε και κάποιες διακρίσεις αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επειδή ο πατέρας μου ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπω στο Πανεπιστήμιο με την πρώτη και στη σχολή πρώτης μου επιλογής (ΕΜΠ Χημικός Μηχ. ουάου!!) μου έταξε να πάρουμε σκύλο, που τον ήθελα τόσο πολύ. Μια μέρα λοιπόν πήγαμε σε ένα καταφύγιο σκύλων και είδα έναν πανέμορφο Δαλματό περίπου ενός έτους. Μας είπαν ότι τον βρήκαν κακοποιημένο και αυτό μας συγκίνησε ακόμα περισσότερο. Έτσι πήγαμε στο σπίτι με το σκυλί και άλλαξε η ζωή μου. Όχι γιατί πήρα σκύλο αλλά εξ αιτίας του σκύλου. Κάθε πρωί πάω το σκύλο για τα αναγκαία και κάθε βραδάκι το ίδιο. Συνδυάστηκα και με φίλους από τη γειτονιά και κάνουμε εξορμήσεις για σκύλο-βόλτες σε απομακρυσμένα σκύλο-πάρκα.

Επίσης πρέπει να αναφέρω το πάρκο σκύλων του Φαλήρου δίπλα στη μαρίνα του Φλοίσβου που τυχαίνει να είναι κοντά στο σπίτι μου. Είναι Παρασκευή, 7 το πρωί, αρχές Φθινοπώρου και με το Γκούφη μόνος στο πάρκο του Φαλήρου. Πρέπει να ξύπνησα πολύ νωρίς, σκέφτηκα, αλλά και τι μπορώ να κάνω αφού έχω Σχολή στις 10. Κατά τις 7:30 καταφτάνει ένας καλοβαλμένος κύριος με ένα μικρό μποξεράκι και σε λίγο έρχεται μία κυρία με ένα υπέροχο doberman. Τρεις ξένοι άνθρωποι, τρία άγνωστα μεταξύ τους σκυλιά. Χαιρετηθήκαμε εμείς και τα σκυλιά μύρισαν το ένα το άλλο. Καλόβολα τα σκυλιά άρχισαν να τρέχουν και να παίζουν στον προστατευμένο χώρο. Ο μεγάλης ηλικίας κύριος άρχισε να μας διηγείται για το γιο του και πως απέκτησε το σκύλο του. Μας είπε ότι τώρα είναι στο εξωτερικό και το σκύλο τον έχει αυτός και άλλες πολλές λεπτομέρειες, που δεν ενδιέφεραν κανέναν. Με αυτά πέρασε κάπως η ώρα και ο κύριος αποχώρησε.

Εμείς, εννοώ εγώ με την κυρία (από 45 μέχρι 48 ετών), μείναμε γιατί μάλλον είχαμε περισσότερο χρόνο. Χαζοκουβεντιάζαμε, μου είπε για τον σκύλο της, της είπα για το δικό μου και άρχισε μετά να με ρωτάει για το τι κάνω και πως περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου. Μου είπε και αυτή ότι είναι φαρμακοποιός με φαρμακείο λίγο πιο πάνω. Μου είπε επίσης ότι είναι μόνη της γιατί τα δυο της αγόρια έχουν φύγει στο εξωτερικό για σπουδές και έρχονται μόνο στις διακοπές στην Ελλάδα. Και το τόνισε στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τελικά δεν τους πολυβλέπει και όταν είναι στην Ελλάδα, γιατί γυρνάνε στα νησιά. Μου είπε επίσης ότι έχει κάποιο εξοχικό στην Άνδρο. Κάποια στιγμή της είπα ότι πρέπει να φύγω και αυτή μου απάντησε ότι τελικά με την κουβέντα ξεχάστηκε και πως θα έπρεπε και αυτή να φύγει. Έπρεπε, μου είπε, να πάει στο φαρμακείο που το ανοίγει το πρωί η βοηθός της. Έβγαλε μια κάρτα της και μου την έδωσε. Σκέφτηκα ότι κάνει δημόσιες σχέσεις η κυρία Μαρίνα.

-    Μου δίνεις και το δικό σου τηλέφωνο;… μου είπε.

-    Πρέπει να συστηθώ της λέω. Γιάννης Π. και το τηλέφωνο μου είναι 69...

Φυσικά και της το έδωσα, δεν είχα λόγο να μην της το δώσω. "Αύριο την ίδια ώρα", μου λέει χωρίζοντας και με μια κίνηση την χαιρετώ φωνάζοντας "ναι, αύριο". Η μέρα πέρασε με τα μαθήματα και τις επαφές με τους συμφοιτητές μου. Παρά το ότι πάντα είχα πέραση στις κοπέλες δεν έπαιζε κάτι στη σχολή. Ίσως ήταν νωρίς ακόμα. Ήταν οι πρώτες μέρες και τίποτα δεν είχε ακόμα παιχτεί. Από το λύκειο είχα μια κοπελιά, τη Γεωργία, αλλά είχε μπει Πάτρα και συνεχίσαμε να βλεπόμαστε, αλλά δε θα συνεχίζαμε σαν ζευγάρι. Όταν ερχόταν στην Αθήνα συναντιόμασταν, βρίσκαμε να πάμε κάπου μόνοι και γαμιόμασταν σα να μην υπάρχει αύριο. Αλλά η σχέση είχε τελειώσει, το ξέραμε και οι δυο μας. Ο πατέρας μου έλεγε πάντα, "μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται". Και φυσικά είχε δίκιο.

Γύρισα σπίτι αργά το απόγευμα και ο Γκούφη με περίμενε όλο λαχτάρα. Τον πήρα αμέσως και βγήκαμε στο δρόμο. Τον άφησα να με οδηγήσει. Με πήγε στο πάρκο. Χαμός από σκυλιά και συνοδούς. Ήταν περασμένες 8 και στο βάθος βλέπω την κυρία Μαρίνα, τη φαρμακοποιό. Σκέφτηκα να την αποφύγω αλλά η καλή μου ανατροφή δε μου το επέτρεψε. Πήγα και της είπα καλησπέρα με αντιχαιρέτησε και με αγκάλιασε με μια μαμακήσια (νόμιζα) αγκαλιά δίνοντάς μου ένα σκαστό φιλί στο μάγουλο. Δεν το ζύγισα σωστά εκείνη τη στιγμή, αλλά κάθισα μαζί της.

-    Αύριο το πρωί θα έρθεις;… με ρωτάει.

-    Νομίζω ότι θα με ξαναφέρει ο Γκούφη, γιατί και σήμερα αυτός με έσυρε μέχρι εδώ.

-    Μην αφήνεις να σου πάρει τον αέρα, να ορίζεις εσύ τα θέλω σου.

-    Έτσι προσπαθώ να κάνω αλλά δεν το πετυχαίνω πάντα…

της είπα κοιτάζοντας τη στα μάτια.

-    Έτσι παιδί μου, έτσι πρέπει να κάνεις. Μόνο και πάντα ότι σου αρέσει.

Η κουβέντα συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την κυρία Μαρίνα να είναι όλα και περισσότερο διαχυτική.

-    Πρέπει να φύγω, μου λέει η Μαρίνα.

-    Πάμε, της λέω.

-    Θα έρθεις αύριο;

-    Βέβαια και ίσως λίγο αργότερα κατά τις 7:30.

-    Α! ωραία… κι εγώ τέτοια ώρα υπολόγιζα.

Διασχίσαμε την παραλιακή και χωρίσαμε για να πάμε σπίτια μας. Έχω αρχίσει και την σκέφτομαι διαφορετικά, αλλά διώχνω αυτές τις σκέψεις, λέγοντας "μπα! δεν είναι δυνατό". Οι συναντήσεις μας συνεχίστηκαν τις ίδιες ώρες δυο φορές τη μέρα. Οι κουβέντες μας έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο πιο προσωπικές αλλά με προσοχή. Δε μπορούσε κάποιος να τις παρεξηγήσει. Κάποιο φθινοπωρινό Σάββατο πρωί και ενώ ήμασταν στο πάρκο άνοιξαν οι ουρανοί. Η μπόρα ήταν φοβερή και η Μαρίνα μου είπε να πάμε σπίτι της που είναι πολύ κοντά στο πάρκο. Ήταν στο παραλιακό μέτωπο με θέα σε ολόκληρο το Σαρωνικό. Υπέροχο διαμέρισμα. Μπήκαμε μέσα και στάζαμε και οι τέσσερις μας. Έβγαλε τα σκυλιά στο μπαλκόνι και μου είπε να περιμένω μια στιγμή. Εξαφανίστηκε και ξαναήρθε τυλιγμένη σε ένα όμορφο μπουρνούζι, φέρνοντας μου ρούχα ανδρικά στα μέτρα μου.

-    Άλλαξε να δω αν είναι οκ.

Την κοιτάζω και λέω:

-    Δε μπορώ έτσι, μη με βλέπετε τουλάχιστον.

-    Έλα παιδί μου, είσαι σαν το γιο μου, έλα μην αργείς και μου κρυολογήσεις.

Μετά το επιτακτικό μαμακήσιο ύφος της, άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου. Το μπουφανάκι μου και το λακοστάκι μου. Φαίνεται ότι της έκανε εντύπωση το κορμί μου.

-    Σκούρο δέρμα έχεις, ή από τις διακοπές είσαι;

-    Είναι από τον ήλιο…

τόλμησα να της δείξω το σημάδι του μαγιό μου που είναι κάτασπρο.

-    Πω, πω… τεράστια διαφορά.

-    Ναι είδες, της λέω.

-    Έλα, βγάλε το παντελόνι σου. Τι ντρέπεσαι ρε πουλάκι μου. Είναι σαν να βλέπω τους γιους μου.

-    Ναι, εσείς έχετε δίκιο, αλλά εγώ δεν νιώθω έτσι. Ντρέπομαι πολύ.

Αρχίζω να ξεκουμπώνω το παντελόνι μου. Η Μαρίνα γυρίζει δήθεν γιατί θέλει να πάρει κάτι. Νιώθω πιο άνετα και κατεβάζω το παντελόνι μου. Φοράω σλιπάκι που είναι μούσκεμα και φαίνεται όλο μου το μεγαλείο, αν και χαλαρό. Εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα γυρίζει και με βλέπει.

-    Πω, πω παιδί μου, μέχρι το σλιπάκι σου έχει μουσκέψει, περίμενε σε παρακαλώ…

λέει κι εξαφανίζεται. Γυρίζει με ένα σλιπάκι του κουτιού. Εννοώ με το κουτί του. Την κοιτάζω στα μάτια.

-    Το πήρα για τον μεγάλο μου, αλλά θα του πάρω άλλο. Φόρεσε το να μην μου κρυώσεις και βλέπουμε.

-    Δε μπορώ εδώ να αλλάξω μπροστά σας.

-    Καλά φεύγω να σου φέρω μια πετσέτα και γυρίζω αμέσως, με την ευκαιρία να κάνω καφέ;

-    Ναι, ευχαριστώ.

Πάει μέσα και γυρνάει με μια πετσέτα που μου τη δίνει και φεύγει πηγαίνοντας μάλλον στην κουζίνα. Εγώ αλλάζω το σλιπάκι μου και ντύνομαι κανονικά, παντελόνι, πουκάμισο. Η Μαρίνα γυρίζει με τον καφέ και ένα ζευγάρι παντόφλες μιας χρήσης. Με οδηγεί στο καθιστικό και κάθεται δίπλα μου. Πίνουμε τον καφέ μας ακούγοντας κλασική μουσική από την τηλεόραση. Την κοιτάζω και αρχίζω να καταλαβαίνω ότι κάτι θέλει να μου πει αυτή η γυναίκα. Το μπουρνούζι που φοράει ανοίγει και αρχίζει να φαίνεται η χαράδρα του στήθους της. Τα σταυρωτά πόδια της αφήνουν να φαίνονται τα γυμνά της μπούτια. Σηκώνεται να μου φέρει νερό και κάθεται στην πολυθρόνα απέναντί μου. Έτσι όπως κάθεται απέναντί μου με αφήνει να δω μέχρι την τουφίτσα του μουνιού της. Οι μάσκες πέσανε. Το καυλί μου έχει πάρει πλέον την ανιούσα. Προσπαθώ να σώσω την κατάστασή μου κάνοντας διάφορες διορθωτικές κινήσεις που είναι χωρίς αποτέλεσμα. Και φαίνεται η κατάστασή μου. Η Μαρίνα με ρωτάει.

-    Τι έπαθες, Γιάννη μου;

-    Μη μου το κάνετε αυτό κυρία Μαρίνα.

-    Τι σου κάνω Γιάννη μου; Το έχεις καταλάβει ότι μου αρέσεις. Είσαι πολύ ωραίο αγόρι.

-    Μη μου το κάνετε σας παρακαλώ, όπως είπατε αγόρι είμαι και δεν μπορώ.

-    Μου αρέσει που δε μπορείς.

Έρχεται δίπλα μου και μου χαϊδεύει το κεφάλι. Βάζει το χεράκι της και μου χαϊδεύει το καυλί μου πάνω από το παντελόνι μου. Τρελαίνομαι. Η κυρία Μαρίνα μου βγάζει μια καύλα που νιώθω για πρώτη φορά. Ούτε την πρώτη μου φορά που έγλειψα το μουνάκι της Γεωργίας δεν ένιωσα έτσι. Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν πολύ ήξερα τι πρέπει να κάνω. Ήθελα να την πετάξω στο πάτωμα και να την πάρω λυσσασμένα και από την άλλη κώλωνα με τη σκέψη αν πρέπει και άλλες τέτοιες μαλακίες. Θύμωνα με τον εαυτό μου.

-    Γιάννη μου, θέλω να σε δω γυμνό, μου επιτρέπεις; Σε παρακαλώ άσε με να σε ξεντύσω.

Σηκώθηκα όρθιος μπροστά της νιώθοντας σα μαλάκας. Σηκώθηκε κι αυτή και άρχισε να μου βγάζει το πουκάμισο. Μετά μου ξεκούμπωσε τη ζώνη του παντελονιού μου. Με μια κίνηση το μπουρνούζι της έπεσε στο πάτωμα. Γυμνή μπροστά μου με τα βυζιά της στον αέρα. Πριν κάνει τίποτα της είπα συγγνώμη και έσκυψα και πήρα την ρώγα της στο στόμα μου. Πόση καύλα, δεν το πιστεύει άνθρωπος. Κοκάλωσε και με προέτρεπε να συνεχίσω.

-    Ναι αγόρι μου, συνέχισε, συνέχισε αγόρι μου. Μη σταματάς. Καν' τα δικά σου, δάγκωσέ τα, ναι μωρό μου.

Σηκώθηκα και της είπα να συνεχίσει να με ξεντύνει. Ένιωθα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου και την αυτοπεποίθησή μου. Ήμουν μπροστά της και αυτή σχετικά μικρόσωμη με κάτασπρο δέρμα να σκύβει να μου ξεκουμπώνει παπούτσια με το λευκό της κωλαράκι της στον αέρα. Γέρνω το κορμί μου και της χουφτώνω το κωλομέρι. Κινεί τον κώλο της και φτάνω στις τρύπες της. Την χαϊδεύω και της βάζω δαχτυλάκι. Στέκεται σαν κότα περιμένοντας να συνεχίσω. Είμαι με το σλιπάκι μου. Σκυμμένη όπως είναι ακουμπάει στο καυλί μου με το μάγουλό της. Εγώ συνεχίζω με το δαχτύλωμα κι αυτή μου βγάζει το σλιπάκι μου και αρχίζει να με φιλάει και γρήγορα με παίρνει στο στόμα της. Με πιάνει με τα δύο χέρια της και αρχίζοντας από το πουτσοκέφαλο με ρουφάει ολόκληρο. Έχω παραδοθεί στα χεράκια της και της δαχτυλώνω το κωλί της και τη μουνότρυπα. Κάπου-κάπου σταματάει να με πιπώνει και μου λέει "πιο γρήγορα αγορίνα μου, πιο γρήγορα". Εγώ ανταποκρίνομαι άμεσα.

Τη δαχτυλογαμάω με ταχύτητα και ένταση. Οι ήχοι από το γαμήσι μας γεμίζουν το δωμάτιο. Κάποια στιγμή της λέω:

-    Χύνω Μαρίνα, παρ' τα όλα δικά σου καύλα μου…

και με μια κίνηση της λεκάνης μου της σφηνώνω το καυλί μου στο λαιμό της. Πνίγεται αλλά ξέρει να το διαχειριστεί. Σηκώνεται και με φιλάει στο στόμα. Νιώθω την μυρωδιά μου στα χείλη της. Φεύγει τρέχοντας στο μπάνιο. Σε λίγα λεπτά γυρνάει γυμνή στο σαλόνι με παίρνει από το χέρι και με οδηγεί στο υπνοδωμάτιό της. Ένα πολύ όμορφο μίνιμαλ υπνοδωμάτιο, ένα κρεβάτι υπέρδιπλο, ένα καλοβαλμένο έπιπλο με συρτάρια και ένας καθρέφτης που καλύπτει όλο τον τοίχο στα πόδια του κρεβατιού. Μια βαθιά πολυθρόνα δίπλα στο κρεβάτι με μεγάλα μαλακά μαξιλάρια.

-    Ξάπλωσε μικρέ μου, μου λέει. Μήπως θες να πας στην τουαλέτα μανάρι μου;

-    Ναι…

της λέω και με οδηγεί σε μια κρυφή πόρτα που ήταν κρυμμένη με κουρτίνα. Η προσωπική της τουαλέτα με το μπάνιο της και όλα όσα χρειάζονται σε μια γυναίκα. Πήγα να μπω στη ντουζιέρα και μου λέει:

-    Σε πειράζει να έρθω και εγώ;

Τι να της πω, όχι;

Θέλω να πλύνω το πουτσοκέφαλο μου και να κατουρήσω.

-    Και βέβαια… της λέω, έλα.

Μπήκαμε κάτω από τη ντουζιέρα, τακτοποίησε την θερμοκρασία, πήρε σφουγγάρι και shampoo και άρχισε να με σαπουνίζει σαν την μάνα μου όταν ήμουν μικρός. Μου έκανε τα μαλλιά μου, τα αφτιά μου, τα λαιμάκια μου και κατέβηκε στο στήθος μου και στην κοιλιά μου. Όσο με σαπούνιζε έτριβε το γυμνό υγρό κορμί της πάνω μου. Η καύλα στα ουράνια. Στη συνέχεια γονάτισε και άρχισε να μου πλένει επιμελώς την πούτσα, τ' αρχίδια και την τρύπα του κώλου μου. Όλη την περιοχή την έκανε λαμπίκο. Το καυλί μου περήφανα όρθιο κουνιόταν πρόστυχα μπροστά στη μούρη της. Στη συνέχεια σαπούνισε τα μπούτια μου και έφτασε μέχρι τα ακροδάχτυλά μου. Άνοιξα το ντους και έριξα νερό να ξεπλυθώ. Μου πήρε την πούτσα στο στόμα της και με γέμισε φιλιά. Της είπα να με πιπώσει λίγο, πράμα που έκανε με χαρά. Τη σήκωσα, την έβαλα να στηριχτεί καλά στον τοίχο και να τουρλώσει το κωλί της.

-    Θα στον χώσω τώρα, τόλμησα να της πω.

-    Ναι, αγόρι μου πάρε με όπως σου αρέσει…

ήταν η άμεση απάντησή της. Την έπιασα από τη λεκάνη και λύγισα τα γόνατά μου, βρέθηκε το καυλί μου σε ευθεία με τη μουνότρυπα της και την τρύπησα.

-    Μη γίνεσαι άγριος αγόρι μου, είμαι καιρό μόνη μου…

αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Χτύπαγε το κορμί μου στην κωλάρα της και γέμιζε ο τόπος από τους ήχους του γαμησιού μας. Συνέχιζα να τη γαμάω και κάθε φορά που χωνόμουν μέσα της έκανε ένα "αχ…", σαν να της έφευγε μια ανάσα από το στόμα της. Είχα τη φοβερή ιδέα να της πω να μαλακίσει την κλειτορίδα της όσο τη γαμάω και την ένιωσα να την παίζει.

-    Τι μου κάνεις μανάρι, να ήξερες... αχ, να ήξερες!

Τη γαμούσα με φοβερή ένταση. Δεν άκουγα τίποτα, απολύτως τίποτα. Όλο μου το είναι ήταν συγκεντρωμένο στην πούτσα μου. Κάποια στιγμή της λέω "θα χύσω, θα χύσω σου λέω". Ένα ξέπνοο "ναι…" ακούστηκε και τίποτε άλλο. Απλά κούνησε τον κώλο της για να στηθεί καλύτερα. Της γέμισα τη μήτρα με τα χύσια μου. Μόλις τελείωσα τη ρώτησα αν μπορώ να την πλύνω και εγώ. Με κοίταξε με στα μάτια και μου είπε με λατρεία.

-    Ναι μανάρι μου κάνε με ό,τι θες. Ό,τι θες, σε παρακαλώ.

Τη σαπούνισα παντού και στο μουνάκι της και στην κωλάρα της και επέμενα στην κωλοτρυπίδα της. Έτσι όπως ήταν με τις σαπουνάδες της έκανα ένα γρήγορο μασαζάκι. Ώμους, σβέρκο, και βυζιά με επιμονή στις ρώγες της. Την έκανα να γουργουρίζει σα γατούλα. Χαϊδεύοντας κατέβηκα στην κοιλιά της και στο εφηβαίο της. Έβαλα το χέρι μου στα μουνόχειλα της χωρίς να της τα χωρίσω και τα πίεσα με τα δύο μου δάχτυλα. Γλίστρησα τα δάχτυλά μου στην μουνότρυπα της. Πάλι αυτό το απαλό αχ της καύλας της, και βγαίνοντας γλίστρησα στην κωλότρυπα της. Της την χάιδεψα απαλά.

-    Μόνο χάδι σε παρακαλώ, μη μπεις μέσα, δε μπορώ. Δε θέλω, απλά χάιδεψε τη, όπως το κάνεις τώρα. Μου αρέσει αυτό.

-    Θες και σου το γλείψω το κωλάκι σου; Θα σου αρέσει, το ξέρεις;

-    Έλα, μη λες τέτοια πράματα. χαχαχαχα! Μόνο να τα κάνεις χωρίς να τα λες, αγορίνα μου.

Της χαμούρεψα το κορμί όπως ήταν με τα σαπούνια και με επιμέλεια την ξέπλυνα με το ντους. Η γυναίκα, εμφανώς καυλωμένη το ευχαριστιόταν πολύ. Σειόταν και λυγιόταν σαν κάποια αραπίνα, λάγνα, ερωτιάρα από τα τραγούδια του Τσιτσάνη. Καθαρίσαμε τα κορμιά μας από τα σαπούνια και βγήκαμε από τη ντουζιέρα. Σκουπιστήκαμε και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Η καλή μου ξάπλωσε και εγώ πήγα γονατιστός δίπλα της. Η πούτσα μου κρεμόταν χωρίς ψυχή μια και μου την είχε πάρει ολόκληρη το στόμα της και το μουνί της. Στάθηκα έτσι γονατιστός στο ύψος του στήθους της. Έστριψε λίγο τον κορμό της και ακούμπησε το στήθος της στα μπούτια μου. Σήκωσε το χέρι της και με χάιδεψε παντού. Ξάπλωσα κι εγώ, την αγκάλιασα, έριξε την πικέ επάνω μας. Χαδάκια και φιλάκια. Χαλαρώσαμε και σηκώθηκα να φύγω.

Με φίλησε και μου είπε να κανονίσω ένα βράδυ να μείνω σπίτι της. Μου φάνηκε λογικό. Της είπα πως δεν έχω πρόβλημα να μείνω σπίτι της όποτε μπορεί. Με κάλεσε για την επόμενη Τετάρτη. Δεν είχα τον Γκούφη μαζί μου. Πήγα στην πολυκατοικία της και χτύπησα το κουδούνι. Με υποδέχτηκε και μου είπε αν θέλω ένα ποτό πριν καθίσουμε στο τραπέζι. Όσο τα έλεγε όλα αυτά, έσκυψα και την φίλησα ακουμπώντας απλά τα χείλη της στα δικά μου. Κάθισα στο στρωμένο τραπέζι και αυτή απέναντί μου. Σέρβιρα το κρασί. Με εντυπωσίασε ότι μιλούσαμε πολύ λίγο. Κοφτές φράσεις και κυρίως ερωτήσεις που είχαν μικρές απαντήσεις ναι ή όχι. Το φαΐ ήταν τέλειο και το κρασί ακόμα καλύτερο. Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί στην πορεία του δείπνου έγιναν περίεργα πράματα. Κάποια στιγμή της έπεσε το μαχαίρι και έκυψε να το πιάσει. Δεν το έφτανε και κατέβηκε από την καρέκλα της και μπήκε κάτω από το τραπέζι. Σύρθηκε μέχρι την καρέκλα μου και μου χάιδεψε την πούτσα μου πάνω από το παντελόνι.

-    Σήμερα θα σε φάω ολόκληρο μωρό μου…

είπε με πνιχτή φωνή, και μου άνοιξε την πόρπη της ζώνης μου.

-    Κάνε ότι θες καυλιάρα μου, δικός σου ολόκληρος, είπα.

Αυτή συνέχισε να με ξεκουμπώνει όντας πάντα κάτω από το τραπέζι. Μου τον έβγαλε και εγώ γλίστρησα το κορμί μου λίγο προς τα μπροστά. Με πήρε χαλαρό και άρχισε να με χρησιμοποιεί σαν γλειφιτζούρι. Δε βολευόμουν και γονάτισα στην άκρη του τραπεζιού γλιστρώντας από την καρέκλα που καθόμουν. Σιγά και με επιμονή πότε παίζοντας με το καυλί μου, πότε με την αρχιδοσακούλα μου, πότε καταπίνοντας ένα αρχίδι μου με έκανε τούρμπο. Κάποια στιγμή σηκώθηκα, την τράβηξα βίαια από το τραπέζι, τη σήκωσα όρθια, την έγειρα στο τραπέζι και της κατέβασα φούστα και μπραζίλ μαζί και φάνηκε ο κώλος της. Λευκός και αφράτος. Έφτυσα στη χούφτα μου και με τα σάλια μου πασάλειψα την μουνότρυπα της. Λύγισα τα γόνατά μου και της τον έχωσα χωρίς άλλη κουβέντα. Ήταν υγρή και γλίστρησα μέσα της χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι την πήρα χωρίς μια κουβέντα. Τη γάμησα δυνατά μέχρι που έχυσα μέσα στη μουνάρα της. Όταν ήταν να χύσω της είπα, μάλλον η καύλα μίλαγε…

-    χύνω πουτάνα, χύνω!

Μόλις σταμάτησα, γύρισε, γονάτισε και με πήρε πάλι στο στόμα της και με έγλειψε μέχρι να με καθαρίσει. Όταν σηκώθηκε κάτω από το μουνί της υπήρχε μια υγρή σταγόνα. Έτρεξε στο μπάνιο και ήρθε καθαρή με δύο πετσέτες στα χέρια. Τις έστρωσε στις καρέκλες και έτσι μισόγυμνοι συνεχίσαμε το δείπνο μας σαν να μη συνέβη τίποτα. Η ατμόσφαιρα άλλαξε. Η Μαρίνα ήταν πιο ευδιάθετη και εγώ ένιωθα χορτασμένος. Κάποια στιγμή η Μαρίνα μου λέει.

-    Ήταν μια από τις φαντασιώσεις μου.

-    Έχεις πολλές φαντασιώσεις Μαρινάκι;

-    Ναι… πάρα πολλές, ξέρεις όπως κι εσύ, είμαι καλοανατεθραμμένη. Αλλά το κορμί μου από μικρή, ήθελε και θέλει άλλα. Ξέρεις ότι δεν είχα πάρει ποτέ στο στόμα μου τον άντρα μου; Κι αυτό γιατί ντρεπόμουν. Φαντασιωνόμουν ότι θα ήταν τέλειο να παίρνω την πούτσα ενός άντρα στο στόμα μου όταν είναι χαλαρή και θα της δίνω ζωή με τα χέρια μου και το στόμα μου και αυτό το απλό το έκανα για πρώτη φορά μετά που χώρισα με έναν τυχαίο άντρα που έκανα one night stand σε κάποιο νησί. Και αυτό ήταν απαγορευμένο στο μυαλό μου. Μου άρεσε το sex και αυνανιζόμουν συνεχώς, αλλά δεν τολμούσα να πάω με κάποιον μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου. Άστα παιδί μου, μπερδεμένα πράματα. Γι' αυτό σου έλεγα να κάνεις ότι θες εσύ και να μην κάνεις ότι σου λένε οι άλλοι.

-    Και τι άλλο φαντασιώνεσαι Μαρινάκι μου;

-    Που να σου λέω. Είχα δει σε ένα περιοδικό του αδελφού μου έναν άντρα με το πέος του σε στύση να είναι πίσω από μια γυναίκα στα τέσσερα και να της χαστουκίζει τον πισινό. Προσπαθούσα να φανταστώ πως είναι, τι νιώθει η γυναίκα. Δε με ένοιαζε ο άντρας. Μετά από χρόνια είδα ένα πορνό-βιντεάκι όπου ένας άντρας έπαιρνε μια γυναίκα από την πίσω πόρτα και ταυτόχρονα την είχε σαπίσει στα χαστούκια στο κωλαράκι της. Θυμάμαι ότι είχα αυνανιστεί βλέποντας το βιντεάκι πολλές φορές. Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ. Μάλλον δε μου το έχουν κάνει ποτέ.

Σηκώθηκα όρθιος με το καυλί στον αέρα και την πλησίασα. "Φα' τον" της λέω. Την έπιασα από τα μαλλιά και της τον έχωσα στο στόμα. Με σταμάτησε και μου ρούφηξε το ψωλοκέφαλο και πήρε τα προσπερματικά με μεγάλες κινήσεις της γλώσσας της. Στη συνέχεια με πήρε ολόκληρο. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά.

-    Θες αγριάδες Μαρινάκι; Θες να σε χαστουκίζουν καυλιάρα μου;

Κουνούσε το κεφάλι της καταφατικά και εγώ αναρωτιόμουν πως έβγαιναν τέτοια λόγια από το στόμα μου. Είχα τρελαθεί. Πριν χύσω σταματάω και της λέω να κάτσει στα 4. Σκύβω και της σαλιώνω την κωλότρυπα, γλιστράω στο μουλιασμένο μουνί της και ταυτόχρονα της δαχτυλώνω το κωλί. Τη γαμάω δυνατά ρίχνοντας σφαλιάρες στα κωλομάγουλα της. Σταματάω τραβιέμαι έξω από την μουνάρα της και ακουμπάω το ψωλοκέφαλο μου στη σούφρα της.

-    Σιγά σε παρακαλώ, μη με πονέσεις.

Δεν ακούω τίποτα. Φτύνω στην σούφρα της και πιέζω το πουτσοκέφαλο που γλιστράει εύκολα μέσα της. Ένα αχ ακούστηκε και στη συνέχεια μου είπε "συνέχισε αργά, έτσι μου αρέσει". Κουνήθηκα λίγο πίσω - μπρός και μετά με μια αργή και σθεναρή πουτσιά την κάρφωσα.

-    Με πονάς…

μου λέει και μια σφαλιάρα πέφτει στο κωλομέρι της. Αρχίζω το όργωμα και αυτή αγκομαχάει λέγοντας κάθε φορά που της τον χώνΩ. Τα κωλομέρια της είναι κατακόκκινα. Της δίνω μια τελευταία σφαλιάρα και της λέω ότι είμαι κοντά να χύσω. Με παρακαλεί:

-    Περίμενέ με, μην τελειώσεις!

-    Σε περιμένω, παίξε με την κλειτορίδα σου γρήγορα, της λέω.

-    Βοήθησέ με κι εσύ αγόρι μου. Πιάσε με και εσύ. Θέλω το χέρι σου, το δάχτυλό σου.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα την ακολουθώ, το κάνει και τελειώνω μόλις νιώθω το σπασμό του οργασμού της στην πούτσα μου. Έδρασε σαν διακόπτης και τα έχυσα όλα τα ψωλοχύματα μέσα στο κωλί της. Βγαίνω σιγά για να μην ξεχειλίσουν τα ψωλοχύματα από την κωλότρυπα της. Σηκώνεται και τρέχει με την χούφτα της να προσπαθεί να μην χυθούν τα χύσια μου στο πάτωμα. Μπαίνει στο μπάνιο και ακούγονται ήχοι περίεργοι. Έχω χυθεί στον καναπέ και την περιμένω.

-    Το πισινάκι μου το κοκκίνισες παλιόπαιδο… φώναξε γελώντας.

-    Μα εσύ δεν ήθελες αγριάδες;

-    Σου είπα μη μου μιλάς έτσι, απλά θα μου το κάνεις χωρίς να το λες γιατί ντρέπομαι. Να σου πω κάτι, όμορφο αγόρι, τι θα έλεγες να κάνουμε κάτι με μια φίλη μου;

Έμεινα παγωτό. Δεν πίστευα στα αφτιά μου.

-    Πες μου… τι εννοείς μικρή μου καυλιάρα; Γιατί νόμιζα ότι εσύ ντρέπεσαι.

-    Να μωρέ, είπα την περιπέτειά μας σε μια φίλη μου και μου είπε αν μπορεί να μας βλέπει όταν κάνουμε αγαπήτσες.

-    Δηλαδή, γίνε πιο σαφής γιατί δεν καταλαβαίνω.

-    Να σκέφτηκε να βάλουμε το κομπιούτερ σε Skype mode και να μας βλέπει.

-    Και γιατί να μην έρθει σπίτι σου όταν θα είμαι και εγώ.

-    Να σου πω, δεν το είχα σκεφτεί.... (μετά από λίγη σκέψη), δεν πιστεύω να δεχτεί γιατί μου είπε ότι ντρέπεται, αλλά θα προσπαθήσω.

-    Καλά πρότεινέ της το και βλέπουμε.

Το άλλο πρωί συναντηθήκαμε με τους σκύλους μας. Ματς μουτς, φιλάκια και μου λέει:

-    Δεν θέλει να έρθει, ντρέπεται όπως σου είπα. Λέω να κάνουμε με το Skype και βλέπουμε. Έχεις καμιά αντίρρηση.

-    Όχι, ας το κάνουμε έτσι, και βλέπουμε.

Σε δύο μέρες, Σάββατο αργά το απόγευμα, έστησα το PC με πανοραμική κάμερα που αγόρασα και το έστησα ώστε να βλέπει ολόκληρο το τεράστιο κρεβάτι. Την πήρε τηλέφωνο η Μαρίνα και άνοιξε κι αυτή. Δεν έβαλε την κάμερα αλλά μας έβλεπε, μας το είπε. Η Μαρίνα της λέει:

-    Αντιγόνη μου να ξέρεις ότι δεν είναι τίμιο αυτό που κάνεις. Μας βλέπεις και εμείς δεν σε βλέπουμε.

-    Καλά ρε Μαρίνα, αφού σου είπα δε μπορώ. Άσε με λίγο και θα δούμε. Πάντως θα σας ακούω και θα με ακούτε χα, χα.

Εγώ νιώθω σαν κομπάρσος στο έργο που πάει να γυριστεί. Η Μαρίνα γυρίζει σ' εμένα, με αγκαλιάζει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Την αγκαλιάζω και αρχίζω να τη χαϊδεύω, να τη φιλάω και σιγά-σιγά να την ξεντύνω. Της βγάζω το πουκαμισάκι και την αφήνω με το σουτιέν. Με σταματάει και μου λέει "πρώτα εσύ". Μου ξεκουμπώνει την πόρπη της ζώνης μου και μου κατεβάζει το φερμουάρ. Σηκώνει το λακοστάκι, μου χαϊδεύει την κοιλιά μου και κατεβαίνει προς τα κάτω σπρώχνοντας το παντελόνι προς το πάτωμα. Αποκαλύπτει το καυλί μου που ταλαντώνεται μπροστά στο πρόσωπό της. Από το μηχάνημα ακούγεται ένα επιφώνημα θαυμασμού. Η Μαρίνα στρίβει το κεφάλι της δείχνοντας το καυλί μου σαν να ήταν φρέσκο ψάρι στον πάγκο του ψαρά.

-    Πω ρε Μαρίνα, θαύμα. Αγορίνα μου εσύ...

-    Έλα να παίξουμε και οι τρεις κυρία Αντιγόνη.

Σιγή από την άλλη μεριά.

-    Τουλάχιστον άνοιξε να σε βλέπουμε…

της λέω και πράγματι η κάμερα της άνοιξε και φάνηκε μια όμορφη, καλοβαλμένη πενηντάρα, με λίγα παραπανήσια κιλά. Φαινόταν μέχρι το μπούστο της. Η Μαρίνα με έσπρωξε στο κρεβάτι και ξεντύθηκε και αυτή. Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα με καβάλησε και έπιασε το καυλί μου και άρχισε να χαϊδεύει τη μούνα της μέχρι το κωλί της με το πουτσοκέφαλο μου. Η Αντιγόνη τρελάθηκε.

-    Αχ, Μαρινάκι μου σε ζηλεύω.

-    Έλα μαζί μας, αφού ζηλεύεις!

-     ...

-    Πες μας τι κάνεις τώρα που μας βλέπεις… μίλα μας τουλάχιστον να καταλάβουμε πόσο καυλώνεις!

-    Μη μιλάς έτσι ρε Μαρίνα, αλλά να ξέρετε ότι καυλώνω πολύ, πάρα πολύ!

-    Κυρία Αντιγόνη, γιατί να μη μιλάμε έτσι. Μαρίνα γύρνα στα 4 να δει η Αντιγόνη τι θα σου κάνω.

Άλλο που δεν ήθελε η Μαρίνα, στήθηκε στα τέσσερα με τουρλωμένο τον κώλο της και εγώ στάθηκα πίσω της. Την έστησα με τρόπο που η Αντιγόνη να με βλέπει που την οργώνω. Της ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στην άκρη των μουνόχειλων της και σιγά έσπρωξα προς τα μπροστά. Η Αντιγόνη ούτε κουβέντα. Με μια απότομη πουτσιά βυθίστηκα στην υγρή μουνάρα της Μαρίνας που τον δέχτηκε με ένα παρατεταμένο "αχ…". Εκεί η Αντιγόνη έσπασε.

-    Τι πούτσα είναι αυτή. Άντρακλας είσαι αγόρι μου. Γάμησε την την πουτάνα, σκισ' τη.

Όσο μιλούσε εγώ μπαινόβγαινα στο μουνί της Μαρίνας και της έδινα σφαλιάρες στο δεξί κωλομέρι που μπορούσε να το δει πολύ καλά η Αντιγόνη. Η Μαρίνα με την χούφτα της άνοιγε καλά-καλά το κωλομέρι της για να βλέπει η Αντιγόνη πως τη σκίζω.

-    Το ξέρεις εσύ Μαρινάκι ότι δεν έχω δει πούτσα στο μουνί μου εδώ και τέσσερα, ίσως και πέντε χρόνια. Και τέτοια πούτσα από το Πανεπιστήμιο έχω να φάω.

-    Πες μου τι κάνεις στο μουνί σου τώρα Αντιγόνη, καύλωσε μας. Πες μας ότι μαλακίζεις την υγρή σου μούνα. Μίλα μας όσο μας βλέπεις.

Άλλο που δεν ήθελε η Αντιγόνη. Σηκώθηκε και βόλεψε το PC της ώστε να μπορούμε να τη βλέπουμε ολόκληρη. Ήταν γυμνή καθισμένη σε μια ευρύχωρη πολυθρονάρα με το ένα μπούτι καβάλα στο μπράτσο της. Όλο της το γυμνό κορμί φάτσα μπροστά μας. Η Αντιγόνη με ένα πλαστικό πούτσο να γαμάει το μουνί της.

-    Έτσι μαλακίζεσαι και μόνη σου Αντιγονάκι;

-    Έτσι… αλλά τώρα καυλώνω που σας βλέπω, αχ! Να ξέρατε πόσο μου αρέσει που σας βλέπω.

-    Έλα να μας βλέπεις live μανάρι μου. Αν δεν θες να συμμετέχεις, ok. Δε θα μας αγγίξεις ούτε εμείς εσένα.

Είχα καυλώσει πολύ και λέω της Μαρίνας:

-    Μαρίνα θα χύσω, είμαι κοντά καύλα μου. Θα σου γεμίσω τη μουνάρα με τα ψωλόχυμα μου. Τρίψε τη μουνἀρα σου να χύσουμε μαζί!

-    Ναι, αγόρι μου, ναι. Κι εγώ είμαι να χύσω, γάμα με, μην τελειώσεις ακόμα να χύσουμε μαζί… Αχ!

-    Συνέχισε...

Ακούστηκε η λαχανιασμένη φωνή της Αντιγόνης.

-    Κι εγώ κι εγώ… αχ…

και ακούστηκε καθαρά το γρήγορο φλαπ φλάπ του χεριού της με τον πλαστικό στην ανοιγμένη μουνάρα της. Σε μερικά λεπτά χύσαμε όλα τα ζουμιά μας. Γέμισε ο τόπος χύσια. Επάνω μας στα σεντόνια παντού. Την αγκάλιασα και πέσαμε στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι. Η Αντιγόνη μας έβλεπε σα λιμασμένη.

-    Αχ! παιδιά, σας το είπα ότι σας ζηλεύω. Την επόμενη φορά φωνάξτε με κι εμένα. Θέλω να σε νιώσω αγόρι μου, σε θέλω μέσα μου, μέσα μου!

Έτσι τελείωσε εκείνο το βράδυ. Κράτησε πολλές ώρες και κανένας μας δεν βαρέθηκε!Copyright protected OW ref: 129013