Δεμένη στο τραπέζι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πήγαινα να επισκεφτώ κάτι φίλους μου που έμεναν λίγο πιο κάτω από μένα. Όταν έφτασα στο σπίτι της Βαρβάρας και του Σταύρου στο βρήκα λίγο περίεργο που η μπροστινή πόρτα ήταν ορθάνοιχτη. Δεν αφήνουν ποτέ την πόρτα τους ανοιχτή. Μπήκα μέσα κοιτώντας τριγύρω προσπαθώντας να δω αν υπήρχε κάποιος. Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο από τον πάνω όροφο. Έριξα μια ματιά πάλι γύρω και ανέβηκα τις σκάλες. Μόλις ανέβηκα τις σκάλες και έστριψα στην γωνία του διαδρόμου είδα την Βαρβάρα ξαπλωμένη πάνω σε ένα χαμηλό τραπέζι. Κοιτώντας καλύτερα είδα αλυσίδες περασμένες στα πόδια της. Πλησίασα λίγο και είδα ότι φορούσε έναν κορσέ. Και τα χέρια της ήταν δεμένα στο τραπέζι με αλυσίδες. Σκεφτόμουν τι να σκάρωναν αυτή και ο άντρας της. Έπρεπε να πλησιάσω κι άλλο και άρχισα να ερεθίζομαι γιατί πάντα έβρισκα την Βαρβάρα πολύ σέξυ. Τα μακριά της πόδια, τα μακριά της καστανά μαλλιά και ο ωραίος στρογγυλός κώλος τόσο σφιχτός! Δεν μπορώ να ξεχάσω τα βυζιά της τόσο στητά και σφιχτά!
Φορούσε ένα μαύρο δαντελένιο μαύρο κορσέ που σήκωνε περισσότερο τα στητά βυζιά της και αναδείκνυε τα μακριά της πόδια. Πλησίασα ακόμη πιο κοντά και άκουσα κάτι σαν δόνηση κοντά της. Ήμουν αρκετά κοντά ώστε να δω ότι είχε τα μάτια της δεμένα και ήταν κάτι σαν κόκκινη μπάλα δεμένο στο στόμα της και πίσω από το κεφάλι της άρα δεν μπορούσε ούτε να δει ή να πει κάτι. Συνειδητοποιώντας ότι είμαι μόνος μου μαζί της δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κοιτούσα το σέξυ κορμί της και αναρωτιόμουν αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να κάνω κάτι. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν κανείς στο δωμάτιο. Αλλά έβλεπα τους γοφούς της να κινούνται κυκλικά και πάνω κάτω. Έσκυψα πάνω της και κατάλαβα ότι είχε δονητή μέσα της. Τώρα άναβα περισσότερο και αισθανόμουν τον πούτσο μου να σκληραίνει καθώς κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να αγγίξει ούτε τον εαυτό της ούτε κανένα άλλον. Κατέβασα τα παντελόνια μου και ο πούτσος μου μεγάλωνε όπως τον χάιδευα και την κοιτούσα. Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα το μουνί της λίγο πιο κάτω από τον κορσέ της. Αισθανόμουν τις δονήσεις, δεν μπορούσα να πιάσω τον δονητή αλλά ήξερα ότι τον είχε μέσα της και πρόσεξα το πρόσωπό της που το σήκωσε σαν να περίμενε ήδη κάποιον.
Έκανε να κοιτάξει γύρω αλλά ήξερα ότι δεν με έβλεπε καθώς της έτριβα το μουνί περισσότερο. Έσκυψα και τράβηξα στην άκρη τον κορσέ της και είδα, θεέ μου, ένα γλυκό ξυρισμένο μουνί που του έτριβα την γυμνή της κλειτορίδα με το δάχτυλο μου, ακούγοντάς την να μουρμουρίζει κάτι που δεν μπορούσα καταλάβω τι. Με το κεφάλι όρθιο προσπαθούσε να δει ποιος ήταν. Υποθέτω ότι από το άγγιγμα του χεριού μου μπορούσε πια να καταλάβει ότι δεν ήταν ο Σταύρος. Έσκυψα και άρχισα να γλύφω την κλειτορίδα της. Θεέ μου, οι χυμοί της ήταν τόσο γλυκοί. Γλίστρησα την γλώσσα μου πιο κάτω στα μουνόχειλά της και την γεύτηκα περισσότερο καθώς της τα ρουφούσα. Δεν σταμάτησα να τρίβω την κλειτορίδα της. Την κοίταξα που προσπαθούσε να πει κάτι και ήξερα ότι έπρεπε να σταματήσω γιατί δεν ήμουν ο άντρας της. Όμως τράβηξα και έβγαλα τον δονητή αυγό και συνέχισα να γλύφω και να ρουφάω το μουνί της και να τρίβω την κλειτορίδα της. Τώρα άρχισε να χαλαρώνει και να το απολαμβάνει. Έβγαλα τον κορσέ της και κατάλαβα ότι είχε κάτι και στον κώλο της. Κοίταξα από κάτω και είδα ότι είχε ένα μικρό δονητή σφηνωμένο στον κώλο της. Δεν σταμάτησα να τρίβω την γυμνή κλειτορίδα της και την κοίταζα χωρίς να ξέρω πόσους οργασμούς είχε ήδη. Αλλά το ένιωθα ότι έφτανε ένας ακόμα καθώς συνέχισα να «δουλεύω» το μουνί της γλύφοντας και ρουφώντας ενώ αυτή αναπήδησε δυνατά τραβώντας και σφίγγοντας έτσι τις αλυσίδες στα πόδια της.
Ρούφηξα περισσότερο καθώς αυτή τρανταζόταν. Πλημμύρισε το πρόσωπό μου με τα ζουμιά της και τότε ήξερα ότι αυτό το μουνί έπρεπε να το πάρω. Έγειρα λίγο πίσω και σήκωσα τον πούτσο μου τρίβοντας το κεφάλι του στα υγρά μουνόχειλά της. Έσπρωξα το κεφάλι του σκληρού μου πούτσου μέσα στα μουνόχειλά της και το άφησα εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισε το πρόσωπό της όσο μπορούσε προς τα εμένα. Την έβλεπα πως ήξερε ότι δεν ήμουν ο Σταύρος αλλά δεν ήξερε ποιος ήμουν και ποιανού ήταν ο πούτσος. Ένιωσα να σφίγγει τα μουνόχειλά της πάνω στο κεφάλι του πούτσου μου. Μου έκανε νόημα όχι με το κεφάλι της καθώς εγώ τον έσπρωχνα όλο και πιο μέσα στο μουνί της. Η Βαρβάρα έλεγε όχι με το κεφάλι της κουνώντας τα μακριά μαλλιά της. Εγώ όμως της τον έσπρωξα όλο μέσα. Έβλεπα από την έκφρασή της ότι και το ήθελε και όχι. Τον κράτησα ακίνητο μέσα στο μουνί της για λίγα δευτερόλεπτα και μετά άρχισα να της τρομπάρω το μουνί με τον σκληρό χοντρό μου πούτσο. Έγειρε προς τα πίσω καθώς άρχισα να την τρομπάρω πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Έβλεπα τον πούτσο μου να γλιστράει μέσα και έξω από το υγρό της μουνί. Άρχισε να τεντώνει την πλάτη της πιο πολύ και με τον ρυθμό που ο πούτσος μου γλιστρούσε μέσα και έξω της. Το απολάμβανε και άπλωσα πάλι το χέρι μου να της τρίψω την κλειτορίδα για να χύσει πάνω στον πούτσο μου. Οι γοφοί της κουνιόταν με το άγγιγμά μου και εγώ γαμούσα το μουνί της και με το δάχτυλό μου και με τον πούτσο μου. Την έπιασα από τους γοφούς και την κάρφωσα ακόμα πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Ο ρυθμός της συντονίστηκε με τον δικό μου όπως την έπιανα από τους γοφούς και της τον έμπηγα δυνατά. Τέντωνε την πλάτη της και ήξερα ότι θα έχυνε πάνω στον πούτσο μου. Έσπρωξα ακόμη μια φορά εκτινάσσοντας το υγρό φορτίο μου μέσα στο μουνί της και κείνη τίναξε δυνατά το κεφάλι της. Δεν περίμενε ότι θα χύσω μέσα της. Μετά χαλάρωσε και τραβήχτηκα έξω.
Έβαλα το δονητή αυγό πίσω στην θέση του, έβαλα τον κορσέ της και έσκυψα να την φιλήσω στο μάγουλο. Της ψιθύρισα ευχαριστώ, ντύθηκα και έφυγα.

Περπατούσα στον δρόμο και είδα τον Σταύρο να πηγαίνει προς το σπίτι του. Αναρωτήθηκα τι θα γινόταν ή θα λεγόταν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")