Φιλικά

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Το τέλος των εξετάσεων μου για το πτυχίο της δεύτερης ειδικότητας, με βρήκε στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζοντας πως από τον Ιούνιο θα ήμουν κάθε μέρα στη δουλειά και δεν θα έχω πρακτικά ζωή αποφάσισα να αράξω στο σπίτι του θείου μου, μια κι εκείνος είχε φύγει για επαγγελματικό ταξίδι για κάποιους μήνες. Οι μέρες περνούσαν κι ο δικός μου ακόμα τελείωνε την πτυχιακή του κι όπως φαινόταν δε θα γυρνούσε πριν τα μέσα του Ιουλίου (εξωτερικό βλέπετε), οπότε κι εγώ βαριόμουν. Μια από αυτές τις μέρες με πήρε ο κολλητός μου στο Skype να μου πει πως τελείωσε η εξεταστική του και γυρνάει Ελλάδα (ναι όλοι οι άντρες της ζωής μου σπουδάζουν έξω και με έχουν αφήσει να αλωνίζω). Δεν ήθελε όμως να πάει απευθείας σπίτι του για να μην τον στρώσει η μάνα του στην δουλειά, έτσι κι εγώ προσφέρθηκα να έρθει λίγες μέρες εδώ στο σπίτι του θείου μου να χαλαρώσει, να πάμε να πιούμε κάνα ποτάκι, να λιώσουμε στο pc και γενικά να ξεχάσουμε πως είμαστε ενήλικες και πως έχουμε υποχρεώσεις για λίγο.

Έτσι κι έγινε, πήγα και τον πήρα από το αεροδρόμιο και πήγαμε καρφί στο σπίτι. Το μανάρι μου είχα να το δω αρκετούς μήνες, είχε αλλάξει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα σημασία, ήταν πάντα ο καλός, βλαμμένος κολλητός μου. Πρώτη μέρα λοιπόν έφτασε αργά, ήτανε πτώμα, έπεσε και κοιμήθηκε με τη μία στο διπλό κρεβάτι του θείου κι εγώ στον καναπέ στο σαλόνι. Την επόμενη μέρα...

-    Καλημέρα όμορφη, σου έφτιαξα καφέ.

-    Καλημέρα καλό μου, thanks.

-    Πως κοιμήθηκες;

-    Εγώ σα σίγμα τελικό, εσύ;

-    Υπέροχα, καλά βλαμμένη είσαι που δεν ήρθες μέσα, ολόκληρη κρεβατάρα.

-    Ναι το ξέρω εκεί κοιμάμαι τόσες μέρες, αλλά είπα ο φιλοξενούμενος να είναι άνετος, γαμώ την καλή μου την καρδιά δηλαδή.

-    Μαλακίες, τι θα κάνουμε σήμερα;

-    Θα δούμε ρε, κάτσε να πιούμε καφέ και βλέπουμε.

Είχαμε ξυπνήσει σχετικά αργά για πρωί... ήταν καλό μεσημέρι πρακτικά, οπότε ήπιαμε καφέ, φάγαμε και καθίσαμε να λιώσουμε στα games (ο θείος μου λόγω δουλειάς έχει 2 pc στο σπίτι του). Λίγο τα παιχνίδια, λίγο η πάρλα που μας πήρε και δεν τελείωνε πήγε βραδάκι. Έτσι αποφασίσαμε να βγούμε έξω για ποτάκι να γιορτάσουμε την επιστροφή του. Σηκώθηκε λοιπόν, πήγε κι έκανε ένα μπάνιο και στο καπάκι μπήκα κι έκανα κι εγώ κι αρχίσαμε μετά να ετοιμαζόμαστε. Φόρεσα ένα μαύρο σουτιενάκι, ένα ασορτί στρινγκάκι κι από πάνω ένα αεράτο μαύρο φόρεμα με λουλούδια που έκαναν το στήθος μου να φαίνεται απίθανο. Έβαλα και κάτι μαύρα ψηλά πέδιλα και πήρα για από πάνω γιατί έκανε ψύχρα το δερμάτινο μπουφανάκι μου. Βάφτηκα απλά και σχεδόν ελάχιστα γιατί ξέρω πως συνήθως όταν βγαίνουμε μαζί γινόμαστε σκατά από τον ιδρώτα από τον πολύ χορό και ήξερα πως δεν είχε νόημα, άλλωστε δεν ψαχνόμουν κιόλας, έχω γκόμενο. Εκείνος ντύθηκε απλά, ένα τζινάκι κι ένα μαύρο απλό πουκαμισάκι.

-    Πω, πω, πω, το καλύτερο μωρό κυκλοφορώ απόψε!

-    Σιγά ρε, δεν έκανα τίποτα.

-    Ναι καλά, τους άλλους τους πήρες;

-    Ναι, θα μας περιμένουν στο στέκι σε κάνα μισάωρο.

Πήγαμε, τα παιδιά πίνανε πολύ, εγώ σαν οδηγός δεν είχα αυτή την πολυτέλεια, αλλά περνούσα καλά, χόρευα πολύ, γελούσα πολύ, γενικά αισθανόμουν μεθυσμένη από την παρέα, όχι από ποτό, αλλά από την αίσθηση του "είμαι έξω". Επειδή ο δικός μου σπουδάζει έξω, γενικά όσο λείπει, δε θέλω να βγαίνω και πολύ γιατί χάνω εύκολα τον έλεγχο και δε θέλω να κάνω κάτι που μετά θα το μετανιώνω (ανάθεμα). Τέλος πάντων, ο κολλητός μου για κάποιο λόγο με είχε σε στενό μαρκάρισμα όλο το βράδυ, υπέθετα πως ήταν το ποτό και επειδή είχε να με δει πολύ καιρό. Ήταν πάντα πολύ διαχυτικός με τα χέρια του οπότε γενικά δε μου έμπαιναν υποψίες. Σε κάποια φάση τον είδα που είχε αρχίσει να γίνεται γκολ οπότε διακριτικά είπα στα παιδιά πως είναι καλύτερα να το λήξουμε για να μην είμαστε στα χώματα την επόμενη μέρα. Είχε πάει και 4 το ξημέρωμα, ήταν η ώρα μας. Με τα πολλά πάω τον κολλητό μου στο αμάξι κι από εκεί στο σπίτι. Ανεβαίνοντας με το ασανσέρ όμως, με κοιτούσε κάπως. Μπαίνουμε στο σπίτι και τότε μου λέει.

-    Επιτέλους μόνοι.

-    Νόμιζα πως ήθελες να τα δεις τα παιδιά (που να 'ξερα η αφελής τότε).

-    Προτιμώ να βλέπω εσένα όμως (και άρχισε να με αγγίζει απαλά στη μέση χαμηλά).

-    Έλα ρε μαλάκα έχεις πιεί και δεν ξέρεις τι λες, πάνε κοιμήσου και θα σου περάσει.

Με αρπάζει βίαια στην αγκαλιά του)

-    Βασικά όλο το βράδυ δεν έχω πιει σταγόνα, παρθένα τα 'πινα…

κι εκεί συνειδητοποιώ πως τυχαία κάθε γύρο από ποτά τον έφερνε ο κολλητός μου.

-    Και τότε γιατί τόσες ώρες φαίνεται πως είσαι κωλοτρυπίδι απ’ το ποτό;

-    Ε… έπρεπε κάποια στιγμή να το πιάσεις και να με σηκώσεις να φύγουμε.

-    Δεν περνούσες καλά με τα παιδιά? Άμα ήταν έτσι γιατί μου είπες να τους πάρω;

-    Πίστευα πως δεν θα το έκανες γιατί θα με ήθελες όλο το βράδυ δικό σου…

κι εκεί με αρπάζει και με φιλάει με γλώσσα, με πάθος, με το ζόρι.

-    Ρε μαλάκα πας καλά; (του λέω και τον σπρώχνω μακριά).

-    Ναι… πες μου τώρα πως δεν το θέλεις!

Και η μαλακία ήταν πως το ήθελα. Τελευταία φορά είχα κάνει σεξ με τον δικό μου στις διακοπές του Πάσχα που είχα πάει να τον δω. Το μουνάκι μου με έκαιγε, έσταζε, είχα βαρεθεί τη μαλακία και για λίγο σταμάτησα να νιώθω ένοχη, στην τελική ήταν δικό του λάθος που ήταν μακριά, όχι δικό μου, ήξερε πως έχω αυξημένη λίμπιντο και δε μπορώ πολύ καιρό χωρίς... ας ήταν εδώ. Έπιασα τον κολλητό μου και τον φίλησα μανιασμένα για λίγο και μετά το έκοψα.

-    Απλώς πες μου πως δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου και τέτοιες μαλακίες.

-    Όχι ρε, απλώς σεξ θέλω, είσαι καυτό μουνί κι είμαι αγάμητος 8 μήνες, η μαλακισμένη η δικιά μου ούτε μια φορά δεν ήρθε πάνω να με δει.

-    Πλάκα κάνεις, νόμιζα ερχόταν, έτσι μου έλεγες.

-    Και τι να σου έλεγα δηλαδή, πως είχες δίκιο και είναι μυξοπαρθένα;

-    Γάμα με...

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόλις μου είπε πως είχα δίκιο, κάτι μέσα μου έκανε κλικ, καύλωσα ανεξέλεγκτα, μας έπιασε ένα φιλί με ένα τελείως ζωώδες πάθος Τα ρούχα έμπαιναν απλώς στη μέση. Φύγανε πολύ γρήγορα, νυχιές, δαγκωματιές, μας κυριαρχούσε αυτή η αρχέγονη ανάγκη για ολοκλήρωση. Με έστησε στα 4 στον καναπέ, φόρεσε προφυλακτικό και μπήκε απότομα, στεγνά μέσα μου. Δεν ένιωθα πόνο, θα έπρεπε, αλλά δεν ένιωθα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα πως κανονικά θα έπρεπε να πονάω, αλλά όλα είχαν σβηστεί, είχα ένα πούτσο στο μουνί μου που δεν τον ένοιαζε αν εγώ γουστάρω, απλά πήγαινε, απλά με έσκιζε. Όπως ήταν φυσικό, αλλά και αναμενόμενο τελείωσε πριν καν αρχίσω να νιώθω καύλα καλά-καλά. Βγήκε από μέσα μου, πήγε στο μπάνιο, πέταξε την καπότα κι ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ. Έστριψε κι έκανε ένα τσιγάρο. Δε μιλούσαμε για αρκετή ώρα.

-    Δεν τελείωσες ε;

-    Φαίνεται πολύ ε;

-    Να σου πω, και στον δικό σου έτσι κάνεις;

-    Καλέ μου, ο δικός μου πάντα με τελειώνει.

-    Έτσι ε;

-    Έτσι.

Έσβησε το τσιγάρο και με μια κίνηση με τράβηξε έτσι όπως καθόμουν και με ξάπλωσε στον καναπέ ανάσκελα, μου άνοιξε τα πόδια και τα έβαλε στους ώμους του, κατέβηκε κι άρχισε να με γλείφει έντονα στην κλειτορίδα βάζοντας μου 2 δάχτυλα αργά και βασανιστικά μέσα μου. Άρχισα να έχω σπασμούς. Ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει απαλά. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκε εκείνος από κάτω μου κι εγώ από πάνω του. Γλίστρησε τον πούτσο του απαλά μέσα μου κι άρχισε να σπρώχνει από κάτω μου. Βρήκαμε ρυθμό σιγά-σιγά κι άρχισε να γίνεται ζωώδες ξανά. Αυτός έσπρωχνε, εγώ πίεζα... άρχισα να χύνω πολύ δυνατά μέχρι που ηρέμησα. Με έσπρωξε από πάνω του κι έπεσα μαλακά στο πάτωμα, ήρθε από πάνω μου κι άρχισε να με σκίζει πιέζοντας μου τα γόνατα στο στήθος. Δεν άντεξα και με μια απότομη κίνηση τίναξα τα πόδια μου και τον τύλιξα. Συνεχίσαμε για ώρα έτσι μέχρι που τελείωσε κι εκείνος. Σηκωθήκαμε κάναμε ένα μπάνιο για να φύγει ο ιδρώτας και πέσαμε για ύπνο μαζί στο διπλό κρεβάτι αυτή τη φορά.

Το επόμενο πρωί...

-    Σ' ευχαριστώ, το είχα ανάγκη ειλικρινά!

-    Μια από τα ίδια.

Είχαμε κοιμηθεί γυμνοί στο κρεβάτι και για πρώτη φορά κοιταζόμασταν πραγματικά. Μου έδωσε ένα φιλί, σηκώθηκε και ντύθηκε και πήγε να πάρει πρωινό. Εγώ έπαιξα το μουνάκι μου λίγο και πήγα και ξαναέκανα μπάνιο. Ένιωθα καθαρή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα το προηγούμενο βράδυ μετά το μπάνιο, μου είχε φύγει πλήρως η ανάγκη για σεξ κι ήθελα απλώς να το ξεχάσω. Αν ήταν άλλος θα το είχα ξεχάσει από την προηγούμενη, αλλά τι κάνεις όταν είναι ο κολλητός σου και φίλος του αγοριού σου; Εκείνη την ώρα που τα σκεφτόμουν αυτά γύρισε.

-    Ρε συ, να σου πω, δε θα πεις τίποτα στον Μ έτσι δεν είναι;

-    Μ… για να σκεφτώ, να του πω ότι του γάμησα την κοπέλα; Για μαλάκα με περνάς; Άσε που ήταν καθαρά σαρκικό, αν εξαιρέσεις το χθεσινό, σε βλέπω πάντα σαν αδερφή μου.

-    Σίγουρα;

-    Σίγουρα ρε, μην μασάς, αλλά βασικά, για να είμαι ειλικρινής, ένα πρωινό τσιμπούκι θα το ήθελα, άσε που δεν μου έκανες χθες και το έχω απορία. Ο Μ πάντα λέει τι καλά τσιμπούκια κάνεις.

-    Ότι κάθεται και λέει δε θα το σχολιάσω... άντε καλά…

Έκανα ένα γρήγορο τσιμπούκι που κατέληξε ξανά σε σεξ και σηκωθήκαμε και ήπιαμε καφέ. Από τότε όλα κανονικά. Βέβαια, ακόμα αναρωτιέμαι τι βρίσκουν οι γκόμενες στον κολλητό μου. Θέλω να πω... δοκιμάζοντας και τους 2, ε… ο δικός μου το κάνει καλύτερα.Copyright protected OW ref: 127297