Η κολλητή της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.32 (11 Votes)
Η ιστορία διαδραματίζεται όταν ήμουν 17 χρόνων, στη Δευτέρα λυκείου. Με λένε Χρήστο και τότε είχα σχέση με μια συνομήλικη μου την Χριστίνα. Κάποια στιγμή το Μάϊο, είχε γενέθλια η κοπέλα μου και αποφάσισε να τα κάνει στο σπίτι της. Είχε καλέσει πολύ κόσμο, πολλές φίλες της, όλες πολύ ωραίες, όμως δυο ξεχώριζαν… η κοπέλα μου με το κόκκινο φόρεμα που διέγραφε τέλεια τον ωραίο κώλο της και η κολλητή της η Σοφία με ένα υπέροχο μαύρο ντεκολτέ που έκανε όλα τα αγόρια να πάθουμε την πλάκα μας. Η σοφία ήταν 1.74, αθλητικό σώμα, και ένα τέλειο πρόσωπο με χείλια για πίπες. Αλλά εντάξει… 17 ήμασταν, όλα αυτά ήταν στο μυαλό. Εγώ ήμουν τότε 1.82, αρκετά ψηλός για την ηλικία μου, γυμνασμένος, με 17 εκατοστά στο όπλο μου.

Κάποια στιγμή, μέσα στο χαμό, με τράβηξε η κοπέλα μου στο δωμάτιο της με έριξε στο κρεβάτι, ανέβηκε πάνω μου, άρχισε να με φιλάει και μου είπε:

-    Σήμερα θέλω να με γαμήσεις!

Σκέφτομαι από μέσα μου: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου θα είναι σήμερα» αλλά έλα που δε με ήθελε γιατί ξαφνικά της ήρθε περίοδος και πάει η ευκαιρία! Τελικά πήγαμε ξανά μέσα στο πάρτι, εγώ τέρμα καυλωμένος και απογοητευμένος και άρχισα να χορεύω λίγο να ηρεμήσω, ώσπου όταν δεν έβλεπε η κοπέλα μου, ήρθε η σοφία και άρχισε να χορεύει και να λικνίζεται πάνω μου κάνοντας με τούρμπο. Αναγκαστικά σταμάτησε γρήγορα γιατί δεν ήθελε να δώσει ευκαιρία για μάλωμα με την κοπέλα μου… ήταν και κολλητές! Τέλος πάντων, κάποια στιγμή αποφάσισα να φύγω και έτσι όπως περπατούσα, ακούω ξαφνικά:

-    Χρήστο, Χρήστο περίμενε…

και βλέπω τη Σοφία.

-    Έφυγες κι εσύ;

-    Ναι είπα να φύγω… ψιλό-κουράστηκα. Περπατάμε μαζί;

-    Ναι, της λέω… γιατί όχι;

Την πήγα εννοείται σπίτι και έτσι όπως έβγαλε τα κλειδιά για να ανοίξει, τα έριξε κάτω και έσκυψε επιδεικτικά τουρλώνοντας τον κώλο της ακριβώς πάνω στο παντελόνι μου και εκεί που βρισκόταν ο καυλωμένος πούτσος μου και μου λέει ξαφνικά χαμογελώντας:

-    Αυτό έγινε εξαιτίας μου;

-    Ποιο;

-    Έλα που δεν καταλαβαίνεις…

και μου πιάνει τον πούτσο. Εγώ αναπηδάω, της λέω αν πάει καλά και μου απαντά:

-    Κρίμα και θα ήθελα να με γαμήσεις και να είσαι ο πρώτος μου.

-    Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

-    Τουλάχιστον άσε με να τον δω λίγο, να καταλάβω ποσό τον έχεις.

-    Αυτό και τέλος;

-    Ναι, ναι εννοείται!

Τον έβγαλα και λέει:

-    Αρκετά μεγάλος… είναι όπως τον φαντάζομαι όταν μαλακίζομαι!

-    Ωραία… μπορώ να φύγω τώρα;…

και πριν προλάβω να αντιδράσω τον είχε βάλει στο στόμα της, ήδη όλο μέσα και εκεί ήταν που έληξαν όλες οι αντιστάσεις μου. Θα την ξέσκιζα! Σταμάτησε να μου παίρνει πίπα και μου είπε…

-    έλα να ανέβουμε λίγο πάνω να είμαστε ήσυχοι.

Ανεβήκαμε και αμέσως έβγαλα το παντελόνι και το μποξεράκι και αυτή το φόρεμα και το σουτιέν και άρχισε να μου τον θηλάζει με τέτοια μανία και αριστοτεχνία που είχα πάθει την πλάκα μου.

-    Έτσι μωράκλα μου πάρε τον όλο μέσα… σου αρέσει πόσο μεγάλος είναι;

-    Ναι πουτσαρά μου…

και συνέχισε να μου παίρνει πίπα, ώσπου τη σταμάτησα, της έβγαλα και το στρινγκ που φορούσε και άρχισα γρήγορα το γλειφομούνι και να βάζω παράλληλα δάχτυλο στο τρυφερό μουνάκι της. Αυτη ούρλιαζε από την καύλα.

-    Αχ τι μου κάνεις, θα χύσω αλήτη μου, συνέχισε έτσι!

Κάποια στιγμή σηκώνομαι και πολύ απότομα της τον έβαλα μέσα και της πήρα την παρθένια. Συνέχισα να τη γαμάω, ώσπου τη σήκωσα, την έβαλα πάνω μου και άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή, ενώ παράλληλα έπιανα τον κώλο και τα βυζιά της χωρίς να τα χορταίνω.

-    Αχ σοφία μου, πόσο με τρελάνεις;

-    Τι ξέσκισμα είναι αυτό μωρό μου;… ο πούτσος σου εφαρμόζει τόσο καλά στο μουνάκι μου…

και κάποια στιγμή, μετά από κάνα δεκάλεπτο ενώ έχυνε σαν τρελή φωνάζοντας, ήρθε και σε εμένα να χύσω και της είπα…

-    σήκω να τα πάρεις στο στόμα σου.

Δεν πρόλαβε να σηκωθεί και άρχισα να χύνω μέσα στη μουνάρα της. Ξάπλωσε δίπλα μου μόλις τελειώσαμε και οι δυο, με φίλησε και μου είπε:

-    Ποια είναι η καλύτερη;… εγώ ή η Χριστίνα;

-    Εννοείται εσύ μωρό μου… τι γαμήσι ήταν αυτό σήμερα;

Συνέχισα να τη γαμάω μέχρι το τέλος του λυκείου κρυφά από την κοπέλα μου οπότε και έφυγα για να σπουδάσω. Ελπίζω να μη σας κούρασα.Copyright protected OW ref: 126371