Πονηρές Περιπέτειες (5ο μέρος): Ελεύθερο Κάμπινγκ 4

Δημοσιεύθηκε από Christina25
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (8 Votes)
Όσο πακετάραμε τα πράγματά μας για να πάμε στην ταβέρνα έβλεπα τα αγόρια πότε ο ένας πότε ο άλλος έριχναν λάγνες ματιές επάνω μου. Πότε με σκουντούσαν ή με άγγιζαν τυχαία, πότε ο ένας πότε ο άλλος. Τελικά μαζέψαμε τις σκηνές, τις προμήθειες και τα πράγματα και τα φορτώσαμε στα αμάξια. Επειδή εγώ και το αγόρι μου ήρθαμε με το αμάξι του κύριου Στέλιου, τώρα θα πηγαίναμε με άλλο. Εγώ πονούσα και ήθελα πολύ να πάω τουαλέτα. Πήρα τα χαρτομάντιλα και απομακρύνθηκα. Ο δικός μου μπήκε στο 1ο αμάξι που ήξερε που πάμε και μαζί του μπήκαν η Μαριάνθη μπροστά και πίσω η Ιωάννα, η Μαρία και η Βίκυ. Και έφυγαν. Εγώ έφτασα σε κάτι δέντρα απομονωμένα, κατέβασα το σορτσάκι μου και το μαγιό και πήρα την στάση για να κατουρήσω.

-    Έλα να σε κρατήσω να σε βοηθήσω Χριστίνα…

είπε ο Μιχάλης. Ενώ τελείωνα με το κατούρημα τον παρακαλούσα να μ’ αφήσει να τελειώσω την ανάγκη μου για να ντυθώ και να φύγουμε.

-    Δε μπορώ... με τρελαίνει η κωλάρα σου Χριστίνα μου…

είπε ενώ με σήκωσε απότομα και με κόλλησε πάνω στον τραχύ κορμό ενός δέντρου τριγύρω. Μου τραβάει το μαγιό τελείως κάτω μέχρι τους αστραγάλους μου δίνει δύο χαστούκια στον κώλο και με τραβάει απ’ την λεκάνη να τουρλώσω τον κώλο μου.

-    Θέλω να σε κωλοξεσκίσω Χριστίνα.

-    Όχι Μιχάλη σε παρακαλώ, δεν βλέπεις ότι υποφέρω;

Εκείνη την στιγμή ο Μιχάλης βάζει το χέρι του στο μουνί μου και μου βάζει δάχτυλο ενώ αρχίζει και με γλείφει διψασμένος για τα υγρά μου.

-    Θέλω να γευτώ το μουνάκι που έχεις τσουλίτσα μου. Να πιω τα υγρά σου ξέκωλο.

-    Σε παρακαλώ Μιχάλη σταμάτα αμέσως είσαι φίλος του αγοριού μου όπως και όλοι οι άλλοι. Δεν θέλω.

-    Σκάσε μωρή βρωμιάρα.

Καθώς τα λέει αυτά με πιάνει απ’ τα μαλλιά και με σπρώχνει στο χώμα μπρούμυτα, με πιάνει από το λαιμό και με σηκώνει με το ένα χέρι ενώ το άλλο το οδηγεί βάζοντας δύο και μετά τρία δάχτυλα στο μουνάκι μου που είναι μούσκεμα.

-    Μούσκεμα είσαι Χριστινάκι και μετά μου λες ότι δεν καυλώνεις μ’ αυτά που σου κάνουμε.

-    Μα κατουρούσα πριν λίγο ρε Μιχάλη, δε θα είμαι μούσκεμα;

Αρχίζω και κλαίω, δε θέλω τίποτα απ’ αυτά και εκείνος με αναγκάζει. Με πιάνει με τα δύο του χέρια από το λαιμό και με σφίγγει, ενώ ξαπλώνει στο χώμα και με τραβάει πάνω του.

-    Σταμάτα να κλαις μωρή πουτάνα, είσαι ένα πορνίδιο και έτσι θα σε γαμάω άγρια πάντοτε.

Με πιάνει και με γυρνάει πλάτη πάνω του. Μόλις με παίρνει στην αγκαλιά του μου τον καρφώνει στο μουνί και με το ένα χέρι μου πιάνει και τα δύο πόδια και τα σηκώνει ψηλά, ενώ σηκώνει κι εκείνος τη μέση του και αρχίζει να με σφυροκοπά με δύναμη.  Εμφανίζεται και ο Άγγελος απ’ τα δέντρα και λέει:

-    Τι γίνεται εδώ ρε, οι άλλοι περιμένουν και εσείς γαμιέστε;

-    Σκάσε... μη μιλάς Άγγελε και έλα να τη γαμήσουμε παρέα. Το ζητάει το σώμα της…

λέει και με χαστουκίζει στον ήδη κατακόκκινο κώλο μου. Με σηκώνει, με βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να με γαμάει από πίσω.

-    Βγάλ’ τον έξω Άγγελε και μπούκωσε της το στόμα να σκάσει.

-    Ναι άλλα τα παιδιά και τα κορίτσια μας περιμένουν.

-    Σε παρακαλώ Άγγελε βοήθησε με.

-    Μην την ακούς την τσούλα μωρέ, θέλει να έχει παντού πούτσες μέσα της…

και λέγοντας τα αυτά ο Μιχάλης, με πιάνει με το ένα χέρι απ’ τη μπλούζα και με το άλλο από τα μαλλιά κοντά στην ρίζα και αρχίζει να με γαμάει με όλη του την ταχύτητα και δύναμη λες και είναι το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θέλει να κάνει. Έχω ιδρώσει απ’ τον πόνο και αρχίζω να φωνάζω απ’ την ηδονή.

-    Γρήγορα βούλωσε της το στόμα γιατί θα μας ακούσουν όλοι…

λέει ο Μιχάλης και με τραβάει τόσο απότομα από τα μαλλιά που σηκώνομαι από μπροστά και άθελα μου βάζω τα χέρια μου πάνω στα πόδια του Άγγελου για να μην πέσω.

-    Αχ Χριστίνα μου συγνώμη, αλλά δε μπορώ να τα βλέπω αυτά, με καυλώσατε τώρα.

Τον βγάζει και κρατάει το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια για να τον βάλει στο στόμα μου, πιέζει το κεφάλι δυνατά πάνω του. Βλέπει ότι φέρνω αντίσταση και με χαστουκίζει δυνατά.

-    Καριόλα είσαι, θα σε αχρηστέψουμε μαζί με τον φίλο μου πορνίδιο.

Οι κόρνες για να φύγουμε συνεχίστηκαν μέχρι που ακούσαμε τον Κώστα να μας φωνάζει να μπούμε στα αμάξια. Οι άλλοι σταμάτησαν γρήγορα και ντύθηκαν ενώ ο Άγγελος με έπιασε απ’ τον λαιμό και μου είπε:

-    Παλιό καριόλα Χριστίνα θα σε κάνω ρεζίλι και σκουπίδι μπροστά σε όλους, δεν κωλώνω. Αλλά επειδή βιάζονται θα το συνεχίσουμε μετά.

Φτάνοντας στα αμάξια ξεπρόβαλαν και οι άλλοι δύο μαζί μου ο Μιχάλης με έπιανε από την μέση και λίγο τον κώλο λες και τα είχαμε ενώ ο Άγγελος άναβε τσιγάρο και μπήκε στο πίσω κάθισμα. Μπροστά καθόταν ήδη ο Γιάννης και ο Κώστας. Ο Μιχάλης με σκουντά να μπω στο πίσω κάθισμα και μπαίνει και εκείνος δίπλα μου. Ο Άγγελος γυρνάει και μου πιάνει το μπούτι ενώ λέει:

-    Μιχάλη έχουμε το καλύτερο κορίτσι του κόσμου στη μέση…

Και με μια κίνηση βγάζει την πούτσα του έξω και με πιάνει απ’ τα μαλλιά, ενώ εγώ φέρνω αντίσταση και μου κάνει νόημα να σκύψω να τον πιπώσω. Βλέπει ότι δεν το κάνω οικειοθελώς με χαστουκίζει και με πατάει με δύναμη ενώ αφρίζει:

-    Έτσι ρε πουτανάκι, ρούφα τον όλο. Βαλ’ τον μέσα στο πουτανιάρικο στοματάκι σου.

Η στάση με την οποία με έχει γυρισμένη με πονάει ,προσπαθώ να γυρίσω και φτάνω σε σημείο ο κώλος μου να είναι στον αέρα και να βλέπει προς το παράθυρο του Μιχάλη. Τα πόδια μου το ένα είναι κάτω και το άλλο πάνω στο καβάλο του Μιχάλη ο οποίος δεν αργεί να τον πετάξει έξω, πιάνει τα πόδια μου και βαράει μαλακία μ’ αυτά.

-    Τώρα ξεκινάει το πάρτι Χριστινάκι…

λέει ο Μιχάλης, με φέρνει σε πλάγια θέση και με μια απότομη κίνηση μου καρφώνει την ψωλάρα του στο ήδη υγρό μουνί μου. Την ίδια στιγμή ο Άγγελος με τσιμπουκώνει και με χαστουκίζει όπου βρει. Οι μπροστά γελάνε και λένε τα δικά τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα ενώ ο Γιάννης δεν πτοείται καθόλου και αρχίζει να με γαμάει με μίσος όσο πιο δυνατά μπορεί.

-    Βρωμιάρα, το ξέρω ότι κατά βάθος σ’ αρέσει.

-    Θα σου κάνω το μουνάκι πηγάδι ξεκωλάκι.

Εν τέλη χύνουν και οι δύο και ντύνονται. Βγάζω μωρομάντηλα και σκουπίζομαι όσο μπορώ. Φτάνοντας στο ταβερνάκι του κύριου Χρήστου, βλέπω στο τραπέζι τα κορίτσια με το αγόρι μου να κάθονται στο τραπέζι. Κάτσαμε στο καλύτερο τραπέζι και σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Ήρθε πίσω μου ο Κώστας και όταν πήγα να κλείσω την πόρτα του θαλάμου της τουαλέτας μπήκε μαζί μου, έκλεισε την πόρτα και μου κατέβασε το κιλοτάκι με έστησε στα τέσσερα και με κάρφωσε με την πούτσα του ασάλιωτα και ακάποτα. Καθώς με γαμούσε μπήκε ο μάγειρας μέσα στις τουαλέτες για κατούρημα, μας άκουσε και τον άφησε ο Κώστας μέσα μπαίνοντας:

-    Μα καλά τι κάνετε εδώ;… δε ντρέπεστε νεαρό ζευγάρι;

-    Δεν είναι η γκόμενα μου μπάρμπα. Η γκόμενα του φίλου μου είναι. Απλά είναι ξεκωλιάρα πουτάνα που της αρέσει να τρώει ότι πούτσα βλέπει.

-    Μα δεν το πιστεύω… η Χριστίνα;… το αθώο κορίτσι του φίλου  του αφεντικού από το χωριό δίπλα;

-    Ναι γνωρίζεστε με το Χριστινάκι;

-    Από τότε που γεννήθηκε. Μα καλά Χριστίνα δεν ντρέπεσαι να κάνεις τέτοια         πράγματα με το φίλο του αγοριού σου;

-    Σας λέω είναι ξεκωλιάρα, έχει πάρει όλους στην παρέα πριν γαμηθεί με το δικό της.

-    Αν είναι έτσι να μπω κι εγώ… και κατουριόμουν.

-    Τον βγάζει ο Σεφ και κατουράει στην τουαλέτα. Βλέπω τον πούτσο του σε απόσταση αναπνοής.

-    Έλα μπάρμπα… γάμησε τη κι εσύ.

-    Όχι σας παρακαλώ μη.

Μάταια τα παρακάλια μου. Καθώς ο Κώστας γαμούσε εμένα από πίσω, ο Μάγειρας μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα και άρχισε να κατουράει απευθείας στο στομάχι μου.

-    Εμπρός μικρό πουτανάκι… ρούφα τον και κοίτα να τον καθαρίσεις καλά… έχω δύο εβδομάδες να κάνω μπάνιο.

Ο Κώστας τραβήχτηκε και με έχυσε πάνω στον κώλο. Γύρισε στον μάγειρα και είπε:

-    Κάνε της ότι θέλεις μπάρμπα και όταν τελειώσεις στειλ’ την έξω να φάει και τίποτα. Να έχει ενέργεια να της ταΐσουμε τα καυλιά μας και να την σκίσουμε μετά. Το δικό της τον έχει φορέσει κέρατα και μεγάλα.

Έφυγε ο Κώστας και ο μάγειρας συνέχισε το τσιμπούκι το άγριο. Μέχρι που με έχυσε κι εκείνος. Κουμπώθηκε και πήγε να πλυθεί λίγο γιατί είχε κατά ιδρώσει το χοντρό γουρούνι. Εγώ με το χέρι προσπαθούσα να βγάλω και να φτύσω το πηχτό σπέρμα τους. Ήρθε με έπιασε από τον ώμο και με έβγαλε από πίσω στον εργασιακό χώρο στα μαγειριά εκεί που είναι και ο πάγκος για τις παραγγελίες.

-    Παιδιά από ‘δω η Χριστίνα. Εσείς δεν την ξέρετε δεν είστε χρόνια εδώ. Το κορίτσι από δω ήρθε για διακοπές στο όμορφο νησί μας. Και θέλει πούτσες να την ικανοποιήσουν γιατί είναι πουτανάκι.

Με πίεσε στα γόνατα και με έβαλε να μπουσουλάω μέχρι το ταμείο για να μη με δει κανείς περαστικός από πίσω. Με έφερε μπροστά στο ταμείο με έβαλε να κάτσω στα γόνατα και έφυγε.

-    Υπάλληλος Α: Πω ρε μάγκες το είδατε το καριολάκι;

-    Υπάλληλος Β’: Μικρή αλλά πολύ καλή!

-    Υπάλληλος Α: Άσε ρε φίλε και μ’ άφησε η δικιά μου η μαλακισμένη καυλωμένο. Πω, πω θα πάω μαλάκες, δε θα αντέξω να βλέπω τέτοια πουτάνα να περιμένει εκεί να φάει πούτσο ζεστό.

Πλησίασε ο Πρώτος υπάλληλος και μου ζήτησε να κατεβάσω το φερμουάρ του και να τον τσιμπουκώσω. Δεν έκανα κίνηση. Με ψιλό κλώτσησε στο μουνάκι και το έκανα. Τον έβαλα στο στόμα μου και του έπαιρνα πίπα. Τότε άκουσα γνώριμη φωνή το αγόρι μου πλησίασε στο ταμείο. Εγώ δε φαινόμουν πίσω από τον πάγκο… πάλι καλά.

-    Με συγχωρείτε η κοπέλα μου πήγε τουαλέτα και δεν γύρισε ακόμη.

-    Η κοπέλα σας ονομάζεται Χριστίνα μήπως;

-    Ναι, γνωρίζεστε;

-    Ναι καλέ, όλο το μαγαζί την ξέρει ο μαγαζάτορας και ο πατέρας της είναι παλιοί φίλοι.

-    Και που είναι τώρα;

-    Εδώ πίσω…

Άρχισε να χαζογελάει και να με πνίγει με την πούτσα του επίτηδες.

-    Εδώ πίσω που; Δεν τη βλέπω!

-    Καλέ όχι εδώ πίσω. Που να ‘ναι εδώ κάτω; Χα, χα Κρυμμένη στην έχουμε; Πίσω εννοώ στο μαγαζί χαιρετάει παλιούς φίλους.

-    Μπορώ να της μιλήσω;

-    Δε μπορεί… είναι απασχολημένη τώρα...

και αρχίζει να με γαμάει το στόμα και να με πνίγει πιο πολύ κρατώντας μου κλειστή την μύτη.

-    Κοίτα πήγαινε στο βάθος δεξιά προς τα γραφεία πίσω, κάπου εκεί θα είναι, θα πω το αφεντικό ποιος είσαι να ξέρει.

-    Ok, ευχαριστώ πολύ.

-    Δεν κάνει τίποτα... κερατά (ψιθυρίζει).

Χύνει μέσα στο στομάχι μου απευθείας και με σπρώχνει να φύγω από πίσω μην μας δει κανένας πελάτης. Φεύγω από πίσω σηκώνομαι και σκουπίζομαι. Φεύγω ακολουθώ το διάδρομο για να φτάσω στο γραφείο του αφεντικού που είναι κολλητός του πατέρα μου με την ελπίδα να πετύχω και το αγόρι μου. Μπουκάρω μέσα στο γραφείο του φίλου του μπαμπά πιάνοντας τον με την πούτσα στο χέρι να βαράει μαλακία.

-    Μα πως μπαίνετε έτσι δεσποινίς μέσα; Δε χτυπάτε πόρτα;

-    Κύριε Χρήστο… με συγχωρείτε.

-    Α Χριστίνα μου εσύ είσαι; Τι κάνεις; Πως είναι ο μπαμπάς σου; Καιρό είχαμε να σε δούμε στο νησί. Πόσο είσαι τώρα;

-    Καλά είναι κύριε Χρήστο, ο μπαμπάς… θα του δώσω χαιρετίσματα όταν τον δω. Να εγώ με παρέα κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ εδώ κοντά. Και ήρθαμε να φάμε εδώ. Πριν μερικές εβδομάδες μπήκα στα 18.

-    Έλα πέρνα κάθισε Χριστίνα μου να σε κεράσω κάτι; Μια πορτοκαλαδίτσα, ένα τσιπουράκι τώρα που έγινες και δεκαοχτώ;

-    Όχι κύριε Χρήστο, να ‘στε καλά.

Σηκώθηκε και ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ στους ώμους.

-    Έλα να σου κάνω ένα μασαζάκι Χριστίνα μου, μα καλά τι πληγές είναι αυτές μωρό μου τι έπαθες;

-    Τίποτα κύριε Χρήστο, δεν είναι τίποτα.

-    Να προσέχεις κορίτσι μου με τι άτομα κάνεις παρέα γιατί μου είπε ο σεφ να ότι κυκλοφορεί ένα πουτανάκι μέσα στο μαγαζί και παίρνει πίπες το προσωπικό μου. Κι εγώ γι’ αυτό καύλωσα.

Τότε μπαίνει απότομα ο Σεφ μέσα στο γραφείο. Α εδώ είσαι πουτανάκι και σε έψαχνα; Δεν πίπωσες όλους τους υπαλλήλους όπως είπαμε. Μου λέει και μου κατεβάζει απότομα το σορτσάκι μπροστά στον κύριο Χρήστο και μου τον καρφώνει.

-    Σας παρακαλώ, μη, δε θέλω. Δεν είναι σωστό.

-    Ώστε εσύ είσαι το πουτανάκι. Μα εσύ? Η κορούλα του φίλου μου; Μπροστά μου, γυμνή, όπως το ονειρευόμουν.

Έρχεται πίσω μου σπρώχνει τον μάγειρα και του λέει να κλειδώσει την πόρτα και μην αφήσει κανέναν να μπει. Έρχεται πίσω μου και με αρχίζει στα χαστούκια στον κώλο με δύναμη.

-    Αχ Χριστίνα μου δε θα το θυμάσαι. Αλλά όταν ήσουν 13 συνήθιζα να έρχομαι να παίρνω τα βρακάκια σου και να στα λερώνω και να τα ξαναβάζω στο συρτάρι. Από μικρή σε φανταζόμουν να σε γαμάω και να διαλύεσαι να παρακαλάς να γίνεις η πουτάνα μου.

-    Σας παρακαλώ Κύριε Χρήστο μην τα λέτε αυτά. Σας παρακαλώ όχι άλλο. Αχ...

Δε μ’ άκουγε… άρχισε να με γαμάει ασάλιωτα από πίσω με δύναμη και να με χτυπάει. Το αγόρι μου με το σεφ μιλούσαν απ’ έξω σαν να μην τρέχει τίποτα.

-    Αχ πουτανίτσα…

-    Σας παρακαλώ...

-    Παρακάλεσε με πουτάνα, παρακάλα με να σε βιάζω σαν πουτάνα.

Δεν άργησε να χύσει μέσα μου. Με πήρε από την άλλη πόρτα που πήγαινε στα μαγειρεία με πήγε στο δεύτερο παλικάρι και του είπε:

-    Γιώργο γιόκα μου, δες πια μας επισκέφτηκε με την παρέα της.

-    Α γεια σου Χριστίνα.

-    Θέλω να της κάνεις παρέα Γιώργο και μετά να τη στείλεις στην παρέα της.

-    Με συγχωρείς Χριστίνα αλλά είναι ψηλομύτα ρε πατέρα πάντα μου το παίζει υπεράνω. Ξέρεις πόσες φορές δε με άφηνε να παίξω μαζί της και με τις φίλες της όταν ήμασταν μικρά;

-    Γι’ αυτό γιόκα μου η Χριστίνα είναι σήμερα εδώ για να βγάλεις το άχτι σου ότι και να ζητήσεις θα το κάνει…

και με σπρώχνει στο πάτωμα ενώ κλαίω.

-    Τι εννοείς ρε πατέρα;

-    Εννοώ πως το Χριστινάκι από ‘δω… ότι και να του ζητήσεις θα το κάνει.

-    Δηλαδή;

-    Μίλα ξεκωλιάρα, κοίτα το γιόκα μου στα μάτια και μίλα του…

λέει ενώ με κλωτσάει στον κώλο από πίσω. Φεύγει έπειτα και μ’ αφήνει με το Γιώργο. Έναν ψηλό αδύνατο νεαρό που πάντοτε έβρισκα πολύ ανώμαλο από τον τρόπο που μας κοιτούσε. Τώρα ψήστης στην ταβέρνα του μπαμπά του. Τριάντα δύο ετών και ψήστης.

-    Χριστίνα είσαι καλά; Τι λέει ο πατέρας μου;

-    Τίποτα βλακείες λέει.

-    Δηλαδή λες τον πατέρα μου ψεύτη παλιοπουτάνα;

-    Όχι δεν εννοούσα αυτό…

Έρχεται πίσω μου, κατεβάζει με μανία τα παντελόνια μου και μου τον χώνει στα όρθια. Με πιάνει από τα κωλομέρια με το ένα χέρι και με το άλλο από τα μαλλιά και με γαμάει άγρια με γαμάει ξανά και ξανά πολύ άγρια και θέλω να ουρλιάξω από τον πόνο. Με σπρώχνει στο πάτωμα, βγάζει τηγανιτές πατάτες μου τις χώνει στο στόμα καυτές και μου βάζει και τον πούτσο του και τις σπρώχνει όλες κάτω μαζί και την ψωλή του. Με παίρνει πίσω απ’ τις τουαλέτες σέρνοντας με από τα μαλλιά και με πηγαίνει σε ένα δωματιάκι με ντουζιέρα που έχει. Παίρνει ένα καυτό κομμάτι σίδερο με ένα μικρό γράμμα Γ κεφαλαίο και μου το καίει στα καπούλια.

-    Τώρα είσαι σημαδεμένη για πάντα για εμένα πόρνη. «Γιώργος» ή «γαμημένη» ότι προτιμάς πόρνη.

-    ΑΧ… Σταμάτα σε παρακαλώ!

-    Θα με παρακαλάς για χειρότερα ξεκωλιάρα.

Με σηκώνει στην αγκαλιά του και αρχίζει να με γαμάει άγρια και να με γδέρνει στην πλάτη. Ρίχνει χυμό λεμονιού για να τσούξει, ουρλιάζω, με κολλάει στον τοίχο και μου λέει:

-    Μωρή πουτάνα πόσοι σε έχουν ξεκωλιάσει και δεν νιώθεις τον πούτσο μου να σε ανοίγει; Πρέπει να σφίξεις λίγο.

Και αρχίζει να ρίχνει μπουνίδια στο στομάχι μου λες και είμαι σάκος του μποξ. Μετά, με ρίχνει στο πάτωμα και παίρνει το κοντάρι της σκούπας και μου το χώνει στον κώλο και το σπρώχνει και σπρώχνει και με κουνάει έτσι ώστε να το βάλει όλο μέσα.

-    Θα σε σουβλίσω γαμώ το σόι σου πουτανιάρα του κερατά.

Μου το τραβάει μετά απότομα και ουρλιάζω. Τσατίζεται:

-    Τι είναι αυτά μωρή πόρνη βρωμιάρα γαμώ το σπίτι σου θα σου δώσω το μουνί στο χέρι αν δεν κάθεσαι καλά…

μου τάισε την πούτσα του στο στόμα και μ’ ανάγκασε να τα καταπιώ όλα. Με έβαλε να πλυθώ μετά, με έντυσε με άρχισε στα χαστούκια. Είχα κατά κοκκινίσει. Μου λέει:

-    Θα έρθει κάποια στιγμή πουτάνα στην ζωή σου που θα σε φυλακίσω και θα κάνω τρύπες με μαχαίρι και θα στον καρφώνω εκεί ξεκωλιάρα, να μάθεις να μη γαμιέσαι με τον καθένα και να ξεχειλώνεις τις τρύπες σου. Κατάλαβες μωρή πόρνη;

-    Ναι... κατάλαβα....

Με τη γροθιά του και μου ρίχνει μια δυνατή μπουνιά στο στομάχι.

-    Είπα κατάλαβες μωρή πόρνη Χριστίνα;

-    Μάλιστα... κύριε.

-    Έτσι πουτανάκι. Άντε πάνε τώρα να σε χαρεί ο κανακάρης σου.

Βγήκα ζαλισμένη και πήγα στην τουαλέτα άλλη μια φορά. Ξέρασα και πλύθηκα καλά. Βγήκα έξω και έκατσα δίπλα στο αγόρι μου. Με ρωτούσαν που ήμουν τόση ώρα, τους είπα:

-    Ο μαγαζάτορας είναι φίλος του μπαμπά μου. Ήθελε να μάθει τα νέα μου.

Ήρθαν οι δίσκοι με τα φαγητά το ένα μετά το άλλο. Τα άτομα που με σκίσανε, ο ένας μετά τον άλλον, χαμογελούσαν πονηρά κοιτώντας με. Κάποια φάση ζητήσαμε λογαριασμό και βγήκε ο Κύριος Χρήστος. Με φίλησε στο μάγουλο έβαλε το χέρι του μέσα από το βρακί μου στο μουνάκι μου μέσα και είπε:

-    Δεν πληρώνουν τίποτα οι φίλοι της Χριστίνας. Όλα κερασμένα είναι… άλλωστε η Χριστίνα ήρθε νωρίτερα και μας ευχαρίστησε. Είναι σα να πλήρωσε ήδη.

-    Σας ευχαριστούμε…

είπαν τα παιδιά και άρχισαν όλοι να σηκώνονται για να φύγουμε. Ο Κύριος Χρήστος μου έδωσε ένα χαστουκάκι στον κώλο και είπε:

-    Τίποτα παιδιά, τη Χριστίνα να ευχαριστείτε. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε  σύντομα. Θα πω στον μπαμπά σου που πέρασες Χριστίνα.

Στο ένα αμάξι μπήκε ο Κώστας και η Μαρία μπροστά κι εγώ με το δικό μου πίσω. Οι άλλοι πήραν το άλλο αμάξι και φτάσαμε μαζί ξανά στο ίδιο σημείο που είχαμε κατασκηνώσει. Μας άφησαν εκεί, εμένα, το δικό μου και τα πράγματα μας και μας αποχαιρέτησαν και φύγανε. Εγώ και το αγόρι μου πήγαμε μέσα στην νύχτα κάτω, στήσαμε την σκηνή μας, βάλαμε τα πράγματα μέσα και κάτσαμε για λίγο αγκαλιά. Ανοίξαμε τα κρασιά που μας άφησαν τα παιδιά και πίναμε ενώ ακούγαμε μουσική από το κινητό του. Αφότου τα ήπιαμε όλα, αφήσαμε τα μπουκάλια στην άμμο και μπήκαμε στην σκηνή. Ξαπλώσαμε αγκαλίτσα και μας πήρε ο ύπνος.Copyright protected OW ref: 123461