Φαντασία (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από axortagos54
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Φαντασία (2ο μέρος)

Η κοπέλα από τις δύο προηγούμενες ιστορίες συνέχισε να χρησιμοποιεί τους δονητές πότε τον έναν μόνο πότε και τους δύο μαζί. Τα αποτελέσματα ήταν πάντα τα ίδια, βίωνε τους πιο δυνατούς οργασμούς που είχε νοιώσει ποτέ. Όποτε τους δούλευε ευχαριστούσε νοερά το φίλο της για το καλό που της είχε κάνει. Εν τω μεταξύ συνεχιζόταν η επαφή με τον φίλο της, μόνο που τώρα αισθανόταν πολύ πιο οικεία και του έλεγε τα πάντα ακόμα και τις φαντασιώσεις που είχε. Συνέχισαν να μιλάνε ανοικτά για θέματα σχετικά με το σεξ. Δε ντρεπόταν ο ένας από τον άλλον. Ο φίλος της απασχολούνταν εδώ και καιρό με ένα μηχάνημα που ήθελε να φτιάξει γα να δώσει στην φίλη του, (μιας και με την  γυναίκα του είχε προβλήματα  έτσι προσπαθούσε ικανοποιήσει τουλάχιστον την φίλη τους), για να της δώσει και πάλι αξέχαστους οργασμούς.

Το μηχάνημα μετά από πολύ κόπο ήταν έτοιμο και πήρε τηλέφωνο την φίλη του γεμάτος ενθουσιασμό.

-    Το μηχάνημα είναι έτοιμο, της λέει, όποτε θες και μπορείς ειδοποίησε με να στο φέρω.

Πέρασαν τέσσερις μέρες και ο ήρωας μας δε σταμάτησε τις δοκιμές γιατί δεν ήθελε να την πληγώσει ή να νοιώσει άσχημα αν κάτι δεν πήγαινε καλά. Το μηχάνημα που για χάριν συντομίας το ονόμασε "πολιορκητή" ήταν ένα κουτί ξύλινο, λουστραρισμένο με διαστάσεις μήκος 35 πόντους, πλάτος 25 πόντους και ύψος 20 πόντους. Ήταν κλειστό με ένα καπάκι στο πάνω μέρος όπου άνοιγε και μέσα ήταν ο κινητήρας. Με διάφορες συνδέσεις είχε κατορθώσει να προσαρμόσει έναν άξονα που ήταν όπως οι κινητήριοι τροχοί ενός τρένου. Με έναν ροοστάτη έλεγχε την ταχύτητα του κινητήρα και κατ’ επέκταση του άξονα. Εκεί που ήταν το τέλος του άξονα υπήρχε μία τρύπα στο κουτί που έκλεινε με ένα μικρό καπάκι. Όταν έβγαζες το καπάκι μπορούσες να βιδώσεις έναν άλλον άξονα που στην άλλη άκρη του είχε την υποδοχή για το όργανο που ήθελε ο χρήστης να χρησιμοποιήσει. Ήταν έτσι κατασκευασμένο ώστε να έπαιρνε διάφορα όργανα μαλακά και μη. Ό άξονας όταν έμπαινε σε λειτουργία κουνιόταν οριζόντια μέσα έξω με διαφορετική ταχύτητα εξαρτώμενος από τον ροοστάτη. Η ταχύτητα ήταν μεταξύ 30 – 300 κινήσεις το λεπτό. Για να μην κουνιέται στις υψηλές στροφές-κινήσεις, είχε φροντίσει να χρησιμοποιήσει ελατήρια αποσβεστήρες για τους κραδασμούς. Στα πλάγια του κουτιού είχε βάλει από ένα στραπόν σε κάθε μεριά. Έτσι ο χρήστης πέρναγε τα πόδια μέσα στα στραπόν και κράταγε το κουτί σταθερό και σε όποια απόσταση από το κορμί του ήθελε. Το κουτί ζύγιζε περίπου 3 κιλά λόγω του ξύλινου κουτιού.

Τελικά το τηλέφωνο χτύπησε και η φίλη του λέει:

-    Μήπως να μην το δοκιμάσω; Φοβάμαι λίγο μη μπει κανείς ξαφνικά και γίνει χαμός.

-    Καλά εγώ θα το φέρω να το δεις και ότι αποφασίσεις…

απαντά ο φίλος της εμφανώς στεναχωρημένος για τον κόπο που έκανε να το φτιάξει.

-    Καλά φερ' το και θα δούμε…

απαντά η κοπέλα. Ο φίλος μας ξεκίνησε και σε λίγη ώρα χτυπά το κουδούνι. Του άνοιξε η φίλη του. Έβαλε τον πολιορκητή στο τραπέζι και άρχισε να της εξηγεί τη λειτουργία του. Η κοπέλα παρακολουθούσε με προσοχή. Είχε αρχίσει να ερεθίζεται από την περιγραφή και την προσμονή. Το συναρμολόγησε ο φίλος μας και άρχισε να της κάνει επίδειξη . Η κοπέλα άρχισε να ερεθίζεται περισσότερο βλέποντας το μηχάνημα να πηγαινοέρχεται με ταχύτητα και να έχει προσαρμοσμένο στην άκρη του άξονα τον δονητή τον μεγάλο , φανταζόταν να το χρησιμοποιούσε και ένοιωθε ήδη υγρή. Ο φίλος την ρώτησε:

-    Να το αποσυναρμολογήσω ή θα το χρησιμοποιήσεις τώρα;

-    Όχι τώρα, θα περιμένω την κατάλληλη ώρα που θα  είμαι σίγουρη ότι δε θα έρθει κάποιος.

-    Εντάξει… απάντησε ο φίλος μας. Μόνο που όταν τελειώσεις θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου. Εντάξει;

Ο φίλος μας έφυγε και η κοπέλα αποσυναρμολόγησε τον πολιορκητή και τον έκρυψε στο υπόγειο ξέροντας ότι δε θα κατέβει κανείς κάτω.

Πέρασαν τρείς μέρες και η φίλη μας δεν είχε βρει ευκαιρία να το δοκιμάσει, αλλά το μυαλό της ήταν συνέχεια στον πολιορκητή. Επιτέλους… την τέταρτη μέρα βρήκε την ευκαιρία που περίμενε. Ο άντρας της ήταν στη δουλειά και τα παιδιά έλειπαν και δε θα γύριζαν σήμερα. Κατέβηκε στο υπόγειο, πήρε το κουτί, το ανέβασε και άρχισε να το συναρμολογεί. Με δύο κινήσεις ήταν έτοιμο. Το έβαλε στην πρίζα και άρχισε να γδύνεται. Όταν έβγαλε και το σλιπάκι της ξάπλωσε στο κρεβάτι και έβαλε το μηχάνημα ανάμεσα στα πόδια της και το στερέωσε με τα στραπόν. Ενεργοποίησε την δόνηση του δονητή που ήταν στερεωμένος στην άκρη του άξονα. Πήρε το κοντρόλ στο χέρι και αφού ευθυγράμμισε το σώμα της έτσι ώστε το μουνάκι της να ακουμπήσει στο κεφάλι του δονητή έσπρωξε τον πολιορκητή και άρχισε να μπαίνει μέσα της σιγά-σιγά. Όταν μπήκε όλο το κεφάλι μέσα της έβγαλε ένα βογκητό, ακόμα ο μεγάλος δονητής κατά την είσοδο της έδινε μία αίσθηση πληρότητας και το μουνάκι της πάντα το άνοιγε στα όρια του. Όταν προσάρμοσε το μουνάκι της στη θέση που την βόλευε πάτησε το κουμπί και ο Πολιορκητής ζωντάνεψε.

Άρχισε να σπρώχνει το δονητή μέσα της μέχρι που έμεινε έξω περίπου 10 πόντους. Η φίλη μας άρχισε να καυλώνει νοιώθοντας το δονητή να έχει εισχωρήσει 15 πόντους μέσα της και χωρίς να το σπρώχνει η ίδια η  κουνώντας το σώμα της. Ένοιωσε σαν να κάνει έρωτα μόνο που είχε αυτή τον έλεγχο. Αυτή έλεγχε την ταχύτητα και τη διείσδυση. Έτσι είχε την ευκαιρία να κάνει έρωτα όπως αυτή ακριβώς το ήθελε, όχι όπως θα ήθελε ο παρτενέρ της. Έτσι άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να απολαύσει την ηδονή. Ο πολιορκητής  συνέχισε να δουλεύει και να στέλνει τα πρώτα ρίγη στην σπονδυλική της στήλη και τα πρώτα υγρά να αρχίσουν να εμφανίζονται στη γλυκιά της τρυπούλα. Σε λίγο αύξησε την ταχύτητα του πολιορκητή και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της με δύναμη και να στέλνει κύματα καύλας στο μουνάκι της. Σιγά-σιγά αύξανε το βάθος που έμπαινε μέσα ο 25 πόντων δονητής.

Άρχισε να βογκάει πιο δυνατά και να κουνάει την λεκάνη της πάνω κάτω και ο δονητής να πηγαίνει σε σημεία του κόλπου της που δεν ήξερε ότι υπάρχουν. Ούτε ότι αυτά τα σημεία θα της έδιναν τόσο υπέροχες αισθήσεις. Αύξησε την ταχύτητα και τότε άρχισε να τρέμει το μουνάκι της και να απλώνεται το τρέμουλο σε όλο το σώμα της. Έτρεμε ανεξέλεγκτα όλο το σώμα της και κύματα σπασμών ξεκίνησαν από το ξυρισμένο, απαλό μουνάκι της και απλώθηκαν σε όλο το σώμα της. Τότε ένοιωσε τα αρχίδια του δονητή να χτυπάνε στην κωλοτρυπίδα της. Το είχε τερματίσει. 22.5 πόντοι παλλόμενου και δονούμενου δονητή να μπαινοβγαίνουν μέσα της με ταχύτητα περίπου 150 κινήσεων το λεπτό την έφεραν στα όρια του παροξυσμού.

-    Παναγία μου τί είναι αυτό το μηχάνημα, φώναξε με δύναμη, με τρελαίνει… τι έφτιαξε ο πούστης,  θα χύσω… δεν αντέχω άλλο, χύνω η πουτάνα… χύνω!

Το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα, τα υγρά έτρεχαν προς την κωλοτρυπίδα της αλλά αυτή μόλις καταλάγιασαν οι σπασμοί του οργασμού  και με θολωμένο το μυαλό από την καύλα κάνει το μοιραίο λάθος. Προσπαθώντας να χαμηλώσει την ταχύτητα που είχε φτάσει στη μέση περίπου, 150 κινήσεις το λεπτό, την αύξησε αντί να τη χαμηλώσει. Και έγινε κάτι το ανεπανάληπτο, κάτι που δεν είχε νοιώσει ποτέ στη ζωή της. Το σώμα της άρχισε να χτυπιέται ανεξέλεγκτα και οι σπασμοί του οργασμού  κατέκλυσαν το κορμί και το μυαλό της θόλωσε. Φώναζε με άναρθρες κραυγές που δεν έβγαζαν νόημα τα πόδια της χτυπιόνταν στο κρεβάτι αλλά ο πολιορκητής παρέμενε στην θέση του γιατί στον πρώτο οργασμό είχαν λυθεί τα στραπόν αφού δεν τα είχε ασφαλίσει καλά. Έτσι συνέχισε να βιώνει το μεγαλύτερο οργασμό που είχε ποτέ σε ένταση και σε διάρκεια. Το μουνάκι της άρχισε να μουδιάζει και να πετάει υγρά παντού. Τα υγρά εκτοξεύονταν από το μουνί της και έπεφταν παντού στα σεντόνια στο πάτωμα ακόμα και στο κεφάλι του κρεβατιού. Ήταν σε κατάσταση αμόκ. Ο οργασμός συνεχιζόταν και δεν καταλάγιαζε καθόλου.

Δεν είχε νοιώσει ποτέ τόσο έντονο οργασμό και σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Φώναζε συνέχεια και το μουνάκι της συνέχισε να πετάει υγρά και άρχισε να το νοιώθει να μουδιάζει. Είχε συνεχόμενους οργασμούς με μικρές παύσεις.  Παύσεις που δε διαρκούσαν πολύ. Όταν βρήκε την ευκαιρία στο καταλάγιασμα του οργασμού της και πριν πιάσει ο επόμενος, κατάφερε να χαμηλώσει την ταχύτητα και μετά να κλείσει το διακόπτη ανάγκης που της είχε δείξει ο φίλος της. Ο οποίος το είχε προβλέψει και είχε βάλει έναν διακόπτη στο κοντρόλ για τέτοια περίπτωση. Η φίλη μας έμεινε ακίνητη και μια γλυκιά αίσθηση την συνεπήρε . Ένοιωθε το μουνάκι της να πάλλεται ακόμα και να στάζει υγρά , τα πόδια της ήταν μουδιασμένα και το μυαλό της θολό.

Πόση ώρα πέρασε δεν ήξερε όταν άνοιξε τα μάτια και επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα. Ανασηκώθηκε και έσπρωξε τον πολιορκητή μακριά της. Ο δονητής βγήκε από μέσα της με έναν θόρυβο υγρό σαν να άνοιγες ένα σφραγισμένο μπουκάλι κρασί. "Πλοπ" έκανε και υγρά έτρεξαν από μέσα της . Τα υγρά των πιο υπέροχων οργασμών που είχε νοιώσει ποτέ . Αισθανόταν μία ηρεμία μέσα της και μία αισιοδοξία ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί και κοιτάχτηκε στον καθρέπτη. Ένα τεράστιο χαμόγελο είχε σχηματισθεί στο πρόσωπό της το οποίο έλαμπε. Θυμήθηκε αυτό που της είχε πει ο φίλος της ότι με τον οργασμό απελευθερώνονται ορμόνες που σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα. Όσο πιο έντονος ο οργασμός τόσο περισσότερες ορμόνες. Γύρισε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να μαζεύει και να αποσυναρμολογεί τον πολιορκητή. Σκέφτηκε τον φίλο της και το πόσα του χρωστάει για αυτά που είχε βιώσει και που χωρίς αυτόν δε θα είχε ούτε φαντασθεί ούτε νοιώσει ποτέ. Ένοιωθε ευγνώμων. Και βέβαια ήταν ανυπόμονη πλέον να δοκιμάσει το νέο μηχάνημα που σχεδίαζε ο καλός της φίλος. Το απόλυτο μηχάνημα ηδονής με δύο άξονες ο ένας πάνω από τον άλλον και δύο κινητήρες ανεξάρτητη κίνηση δηλαδή στους δύο άξονες. Με ένα τηλεκοντρόλ χωρίς καλώδια για έλεγχο από απόσταση και ένα κάθισμα για να είναι ο χρήστης άνετα καθισμένος για να βλέπει τα σημεία εισόδου. Αλλά αυτό το μηχάνημα αργούσε πολύ λόγω της πολυπλοκότητας.Copyright protected OW ref: 122213