H γυναίκα με τον ιταλό

Δημοσιεύθηκε από takis_lina
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (12 Votes)
Αφού λοιπόν καταλήξαμε ότι θα το κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία, θα το τολμούσαμε αλλά με άγνωστο θα ήταν καλύτερα για προστασία τις οικογένειά μας και την ασφάλεια του παιδιού μας. Να πω πως εγώ είμαι 48 πλέον και η Λίνα 38, 1.66 και περίπου 56 κιλά, με τέλειες καμπύλες και στήθος 85, ξανθιά.

Όλα κυλούσαν ομαλά στις διακοπές σε κάποιο μη κοσμοπολίτικο νησί, μπανάκι και ποτό τα βράδια άφθονο, φυσικά πάντα στο μυαλό μας ήταν να βρούμε κάποιον να δέσουμε και να πληρεί τα στάνταρ μας.

Ένα βράδυ καθόμαστε στο μπαλκόνι μας και ακούμε φασαρία στο δίπλα δωμάτιο. Είχε έρθει άφιξη και μετά απέ λίγο βγήκαν στο μπαλκόνι που παρεμπιπτόντως είναι κοινό με το δικό μας. Ήταν λοιπόν τρία παιδιά, όλοι ιταλοί περίπου στα 30 με πολύ χαβαλέ. Κάθισαν μαζί μας, ρωτούσαν πως είναι το νησί και διάφορα άλλα για νυχτερινή ζωή, φαγητό και τέτοια. Ο ένας απ αυτούς δεν είχε πάρει τα μάτια του απ τη Λίνα, που ήταν με το παρεό και το μαγιό ακόμα. Πέρασε η ώρα, είχε πάει κάπου 2 και πάμε για ύπνο. Ρώτησα τη Λίνα αν πρόσεξε το Φράνκο που έπαιρνε μάτι το κωλαράκι της. Το είχε προσέξει κι αυτή και όντως ανέβηκε η διάθεση της.

Ήταν καλός και συμφωνήσαμε να προχωρήσει στο σχέδιο. Η βραδιά κατάληξε με να καλό σεξ με επίκεντρο το Φράνκο.

Το επόμενο βράδυ, πάλι μπαλκόνι με πολύ ποτό γιατί μπορεί να ήταν κι αυτός. Όντως κατά τις 12 γύρισαν, κάθισαν για λίγο και οι δύο πήγαν για ύπνο από την κούραση. Έμεινε ο Φράνκο με μας και πίναμε.

Η Λίνα ήταν με ένα παρό μαύρο, διαφανές και μέσα ένα λευκό μαγιό στρινγκ. Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στο σεξ και γύρο από τη Λίνα, με πολλά κομπλιμέντα και προς εμένα για το πόσο τυχερός είμαι που την έχω. Και τόσο εκείνη πιο πολύ να αποκαλύπτει στήθος και μπούτια. Μας είχε καυλώσει και τους δυο απίστευτα! Μου κάνει ένα νεύμα...

-    Τι λες προχωράμε;

-    Νομίζω είναι ο κατάλληλος.

-    Μετά απ αυτό δεν έχει γύρισμα πίσω… μου λέει.

-    Δείξε το ταλέντο σου καμάρι μου.
Πάει μέσα στο δωμάτιο και γύρισε κρατώντας ένα ουίσκι, αλλά ντυμένη με ένα doll. Λευκές κάλτσες σιλικόνης, στρινγκ λευκό και χωρίς σουτιέν. Εγώ και ο Φρανκ στήλη άλατος και στόμα ανοιχτό.

-    Τι λένε τα αγόρια εδώ; Σας έλειψα;

-    Μωρό μου, της λέω, νομίζω είδα την Αφροδίτη να μου μιλάει.

Κάθεται και με τα δάκτυλά της κλείνει το σαγόνι του φράγκο που έμεινε με ανοιχτό το στόμα.

-    Έχει και κουνούπια εδώ πολλά… του λέει. Μη μπει κανένα στο στόμα.

Αφού συνήλθε της λέει:

-    Πως το ήξερες ότι μ' αρέσουν τα λευκά;

-    Όταν είσαι γυναίκα, πρέπει να τα ξέρεις όλα…

απάντησε αφοπλιστικά. Περιττό να πω πως η καύλα μας έφτασε στο ζενίθ. Και εμένα και σε αυτόν, η βερμούδα πλέον ήταν μικρή. Πέρασε η ώρα λέω… πάω να ξαπλώσω. Μου κλείνει το μάτι η Λίνα λέγοντας…

-    σε λίγο σου έρχομαι.

Καθόμουν στο κρεβάτι με σβηστά τα φώτα και τους έβλεπα απέναντί μου. Είχα μουδιάσει, σταμάτησε το μυαλό μου. Μου είχε φυσικά πει η Λίνα πως θα του εξήγηση το ποιοί είμαστε και τι θέλουμε, για να μην ξεφύγει και παρεκτραπεί λογά που μιλάει και τέλεια τα αγγλικά. Αυτός άκουγε προσεκτικά και το μόνο που έλεγε ήταν ok ρίχνοντας κλέφτες ματιές προς εμένα ,αλλά δεν είχα φώς ανοιχτό όποτε δεν έβλεπαν τίποτα. Εγώ, είχα παλμούς στο κόκκινο, δεν είχα ιδέα το τι παίζει έξω. Ξαφνικά σηκώνετε αυτός όρθιος με πρόσωπο προς τη Λίνα καυλωμένος και βγάζει τη μπλούζα του. Όρθια και η Λίνα με φάτσα προς αυτόν και μίλαγε. Ξαφνικά κατεβάζει αυτός τη βερμούδα εντελώς και μένει γυμνός.

Εγώ άφωνος. Λέω δεν είναι δυνατό να το βλέπω αυτό. Σε λίγο μάλλον θα ξυπνήσω.
Η πούτσα του απόσταση εκατοστών από το μουνάκι τις Λίνας. Εκείνη σταμάτησε να μιλάει, γονατίζει, του πιάνει την πούτσα, την παίζει μερικές φορές και βάζει τη γλώσσα της πάνω. Αυτός , πήγε να πιάσει το κεφάλι της αλλά αμέσως του είπε να μείνει ακούνητος και υπάκουσε τύφλα, χωρίς αντιρρήσεις. Εγώ από μέσα ήμουν σε άλλους κόσμους, πλήθος συναισθημάτων να με χτυπούν, καύλα και ζήλια ανακατεμένα, υπερηφάνεια για τη γυναίκα μου. Έβλεπα τη Λίνα να παίρνει πίπα όπως μόνο αυτή ξέρει. Σηκώνεται. Ήταν έτοιμος να χύσει και του δίνει τα πόδια της να χύσει πάνω στις κάλτσες όπως και έκανε αυτός. Τη χαιρετάει και μπήκε στο δικό του δωμάτιο.

Έρχεται η Λίνα μέσα, εγώ όρθιος στο μέσω του δωματίου και με κοιτάει με ένα βλέμμα βασίλισσας. Είχε τον απόλυτο έλεγχο εξάλλου. Με αγκαλιάζει και μου δίνει ένα φιλί με πάθος. Κάναμε τον πιο τέλειο έρωτα εκείνο το βράδυ, χωρίς να πούμε κουβέντα. Το μόνο που είπε είναι… "μη με ξαναφήσεις μόνη μου σε παρακαλώ". Μετά από δυο βράδια, κάναμε το πρώτο μας τρίο μ' αυτόν. Εμπειρίες δεν έχουμε πολλές… άλλες δύο, αλλά πάντα μαζί. Για να γίνει αυτό το είχαμε αναλύσει μήνες πριν και βάλαμε τους κανόνες μας. Η ζωή μας άλλαξε πάρα πολύ προς το καλύτερο.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες αργότερα. Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή σας να μας ακούσετε. Ελπίζω να βοηθήσαμε μερικούς να αποφασίσουν.

Με τιμή…

Τάκης ΛίναCopyright protected OW ref: 120997