Φαντασία

Δημοσιεύθηκε από axortagos54
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (6 Votes)
Μία κοπέλα παντρεμένη, ηλικία δε λέμε, πήρε έναν δονητή με διαστάσεις… μήκος 25 πόντους διείσδυση, 22 πόντους φάρδος, 5 πόντους διάμετρο. Ο δονητής ήταν ομοίωμα ενός ανδρικού οργάνου σε πλήρη στύση με τις φλέβες να διακρίνονταν και να εξέχουν ελαφρώς. Είχε δε το πλεονέκτημα να δονείται με ένα μικρό κοντρόλ με καλώδιο και ρυθμιστή με διάφορες ρυθμίσεις δόνησης. Στο πίσω μέρος είχε μια βεντούζα για να στερεώνεται σε λείες επιφάνειες. Έτσι τον χρησιμοποιούσες χωρίς να απασχολείς τα χέρια, μόνο το σώμα σπρώχνοντας μέσα έξω. Όταν της τον έφερε ένας φίλος της, πολύ καλός φίλος και της το έδειξε, γούρλωσε τα μάτια, έγλειψε τα χείλη της και του είπε:

-    Τι να σου πω δεν το περίμενα πως θα είναι τόσο μεγάλο. Δεν ξέρω αν θα χωρέσει μέσα μου.

Ο φίλος χαμογέλασε και της απάντησε:

-    Μη φοβάσαι… αν βάλεις πολύ λιπαντικό και το βάλεις σιγά-σιγά τότε θα χωρέσει μια χαρά και θα νοιώσεις όπως δεν έχεις νοιώσει ποτέ. Θα εξερευνήσει πτυχές του κόλπου σου που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Ίσως πονέσεις λίγο γιατί είναι φαρδύς, αλλά μετά από λίγο θα τρελαθείς από την καύλα. Όταν το μουνάκι σου προσαρμοστεί στο μέγεθος του τότε θα σε πάει στα ουράνια. Μόλις βάλεις και τη δόνηση τότε θα γεμίσεις με υγρά και το μουνάκι σου θα είναι τόσο μουσκεμένο που θα γλιστρά ο δονητής πιο εύκολα. Τότε θα μπει τόσο βαθιά που θα τρελαθείς από την καύλα και θα με θυμηθείς.

-    Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…

του απάντησε με τις κόρες των ματιών διεσταλμένες από τον ερεθισμό. Όταν έφυγε ο φίλος της ετοιμάστηκε να το δοκιμάσει. Το μουνάκι της σχεδόν έσταζε από τα υγρά του. Με λαχτάρα άνοιξε την συσκευασία και το έβγαλε. Έψαξε για μπαταρίες και βρήκε στο συρτάρι της κουζίνας. Τις τοποθέτησε στο μηχάνημα πάτησε το κουμπί και η δόνηση πήρε μπρος. Το έκλεισε και πήρε μια πετσέτα μπάνιου και την έβαλε στο κρεβάτι. Κατόπιν ξάπλωσε τον πήρε στο ένα χέρι και αφού άπλωσε λιπαντικό σε όλο το μήκος του οργάνου ακούμπησε το κεφάλι του πούτσου στην είσοδο του μουνιού της. Άρχισε να το σπρώχνει μέσα της πιάνοντας το από τα αρχίδια. Το κεφάλι του έσπρωξε τα μουνόχειλα της άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα της. Μόλις μπήκε το κεφάλι του μέσα της ένοιωσε το μουνάκι της να ανοίγει στα δύο. Δεν είχε νοιώσει ποτέ τόσο ανοιχτή. Συνέχισε να το σπρώχνει και ένοιωσε το μουνάκι της να τεντώνεται όπως ποτέ άλλοτε.

Η αίσθηση που είχε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Απόλυτη ηδονή την πλημμύρισε και άρχισε να βγάζει μικρές κραυγές πόνου και ηδονής. Άρχισε να τον βάζει και να τον βγάζει από μέσα της σιγά-σιγά και κάθε φορά έμπαινε όλο και πιο βαθιά . Ύστερα από λίγες προσπάθειες, κατάφερε να τον βάλει όλο μέσα μέχρι που ένοιωσε τα αρχίδια να ακουμπάνε στην κλειτορίδα της. Τότε ένοιωσε πραγματικά γεμάτη. Το μουνάκι της είχε τεντώσει και ένοιωθε ότι υπήρχαν μέρη μέσα της που δεν ήξερε ότι υπήρχαν. Η ηδονή που ένοιωσε ήταν απερίγραπτη. Δεν είχε νοιώσει ποτέ έτσι. Ένοιωσε τα υγρά της να τρέχουν έξω από το μουνί της. Τότε πάτησε το κουμπί της δόνησης και αμέσως ένοιωσε το δονητή να ζωντανεύει. Αύξησε την ταχύτητα και σχεδόν αμέσως άρχισαν σπασμοί να ξεκινάνε από τα βάθη του μουνιού της και να απλώνονται σε όλο το αιδοίο της. Ο πρώτος οργασμός ήταν γεγονός. Τη συνεπήρε η ένταση του, που όμοια του δεν είχε ποτέ. Καθώς το σώμα της κινούνταν ανεξέλεγκτα κινούσε και το δονητή στο μουνάκι της. Και τότε έγινε το ανεπανάληπτο. Ένα τεράστιο κύμα συνεχόμενου οργασμού την πήρε και έχασε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Το μόνο που ακούγονταν ήταν οι κραυγές της καθώς το σώμα της χτυπιόταν στο κρεβάτι. «Χύνω, χύνω η πουτάνα, χύνω, το μουνί μου πήρε φωτιά… χύνω!».

Όταν μετά από λίγη ώρα συνήλθε, ο  δονητής είχε βγει από το μουνάκι της, δούλευε ακόμα και το μουνί της έσταζε μέλι ακόμα. Δεν ήξερε πόση ώρα ήταν έτσι αλλά σηκώθηκε με μεγάλη προσπάθεια και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα από το κρεβάτι. Δεν ήθελε να καταλάβει κανένας ότι χρησιμοποίησε τέτοιο εργαλείο και προ πάντων ο άντρας της που δεν ήθελε να χρησιμοποιεί τέτοια είδη για το σεξ. Ο κουτός, σκέφτηκε, αν ήταν εκεί θα είχε νοιώσει την ηδονή του να δίνεις κάτι στον άνθρωπο που αγαπάς χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Έτσι ένοιωθε και ο φίλος που της το έδωσε όταν πρωτοδοκίμασε με τη γυναίκα του τον πρώτο τους δονητή. Αναστέναξε σήκωσε τους ώμους της και συνέχισε να μαζεύει. Ένα ήταν σίγουρο. Από εκείνη την ημέρα άλλαξε η σεξουαλική ζωή της προς το καλύτερο χάρη στο φίλο της που της είχε μιλήσει ανοικτά για τέτοια θέματα. Ήξερε από τώρα ότι μπορούσε να τον εμπιστευθεί και ότι μπορούσε να του πει  τα πάντα.Copyright protected OW ref: 120718