Στά κρυφά με τον κολλητό μου

Δημοσιεύθηκε από Anatoli16
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (20 Votes)
Με το Γιώργο κάνουμε παρέα τα τελευταία 2 χρόνια και ένα χρόνο τώρα έχουμε αρχίσει να κάνουμε και πολύ καλό σεξ, δίχως αυτό να επηρεάζει τη φιλία μας. Είναι 1.80, μελαχρινός, με κάστανα μάτια, λεπτά χαρακτηριστικά και καθαρά αθλητικός τύπος.

Την καθαρά Δευτέρα με κάλεσε στο σπίτι του για να ψήσουμε μαζί με την υπόλοιπη παρέα. Εγώ ανέλαβα την κουζίνα μαζί με μία άλλη κοπέλα και οι άντρες το ψήσιμο. Αφού κάναμε τις απαραίτητες προετοιμασίες μαζί αυτά που είχαν μείνει δεν ήταν πολλά γι αυτό είπα στη φίλη μου να καθίσει και εγώ συνέχισα.

Ήμουν στην κουζίνα και έπλενα πιάτα, όταν ο Γιώργος ήρθε από πίσω μου και μου ακούμπησε τον καυλωμένο πούτσο του στον κώλο, μου χτύπησε και δύο φορές το κωλαράκι και με άφησε να μάχομαι για να ελέγξω την καύλα μου. Λίγο αργότερα ενώ τακτοποιούσα ήρθε πάλι μέσα. Με άρπαξε από τον κώλο και με κόλλησε πάνω του. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε σα λυσσασμένοι. Το χέρι μου πήγε στον καυλωμένο του πούτσο. Του κατέβασα την φόρμα και άρχισα να τον παίζω.

-    Πάρε μου μία πίπα.

-    Θα μας πιάσουν!

-    Τελείωνε… πάρε μου…

και με μία κίνηση με έριξε στα γόνατα και έσπρωχνε το κεφάλι μου στο καυλί του. Τον τσιμπούκωνα γρήγορα και άγρια, παίρνοντας τον όλον βαθιά και με το βλέμμα καρφωμένο στο δικό του. Με κοιτούσε και έλιωνε στο θέαμα αλλά και για εμένα δεν υπήρχε ωραιότερη θέα από το να τον βλέπω να πίνει την μπύρα του και να απολαμβάνει το τσιμπούκι μου.

Ξαφνικά ακούμε βήματα. Πετάγομαι γρήγορα και γυρνάω στο νεροχύτη, ο Γιώργος βάζει γρήγορα τη φόρμα του αλλά το φούσκωμα δε μπόρεσε να το καλύψει. Ο φίλος του που ήρθε μέσα εκείνη τη στιγμή προφανώς και κατάλαβε τι είχε παιχτεί.

Καθίσαμε στο τραπέζι και τρώγαμε, ο Γιώργος είχε κάτσει δίπλα μου και κατά τη διάρκεια του φαγητού χάιδευε διακριτικά το πόδι μου και μου έριχνε βλέμματα όλο υπονοούμενα. Όλοι λίγο πολύ είχανε πιεί και δεν είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και ο Γιώργος βρήκε την ευκαιρία για να σβήσουμε την καύλα μας.

Μαζέψαμε τα πιάτα και πήγαμε στην κουζίνα. Οι υπόλοιποι είχαν αράξει στο σαλόνι. Με το που μπαίνουμε στην κουζίνα με στήνει στον πάγκο κατέβαζε το τζίν μου και χτυπάει μερικές φορές το κωλαράκι μου ίσα να κοκκινίσει. Τραβιέται προς τα πίσω κι εγώ ανεβαίνω στον πάγκο, στήνομαι στα τέσσερα κι αυτός έρχεται μπροστά μου και μου δίνει την ψωλή του στο στόμα. Αρχίζω και τον ρουφάω άγρια και καυλώνουμε όλο και πιο πολύ στη σκέψη ότι μπορεί κάποιος να μπει μέσα και να μας βρει έτσι. Συνεχίζω με τα αρχίδια του, τα παίρνω στο στόμα μου και τα ρουφάω ενώ παίζω τον πούτσαρο του.
 
Με βάζει και κάθομαι στον πάγκο, βγάζει το λεοπάρ μου στρινγκάκι, το μυρίζει και μετά μου πατάει ένα γλείψιμο στο μουνάκι. Τον παίζει πάνω στο μουνάκι μου και τον τρίβει στην κλειτορίδα μου. Αφού με ταλαιπωρεί για λίγο ακόμα ξαφνικά μου τον καρφώνει μέσα μου. Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τσίριξα. Με γαμούσε με κανονικό ρυθμό και κάθε φορά που τον έσπρωχνε μέσα με ακουμπούσε απαλά στην μήτρα πράγμα που με έκανε να χύσω.

-    Ότι χύσι δεν έφαγες πριν θα στο δώσω τώρα πουτανάκι. Θα σε γαμήσω και θα μας παίρνουν μάτι… γουστάρεις; Να σε βλέπουν οι φίλοι μου να γαμιέσαι;

-    Ναι μωρό μου, γουστάρω η πουτάνα.

Με στήνει στο όρθιο και μου ανεβάζει το ένα πόδι στον πάγκο. Ξεκινάει να με σκίζει. Εγώ να παλεύω να μη φωνάζω και ο ήχος των σωμάτων μας να γεμίζει το δωμάτιο. Με σκίζει κανονικά και εγώ το απολαμβάνω.

-    Πηδά με μωρό μου. Σκισ' το μου!

-    Είσαι σίγουρη;

Δε μου αφήνει περιθώριο να απαντήσω. Με τραβάει από το μαλλί και μου κλείνει το στόμα. Με πηδάει τόσο άγρια που ξεκινάω να τρέμω από ηδονή. Τελειώνουμε μαζί και αφήνει τα χύσια του μέσα στο μουνάκι μου. Ντυθήκαμε, καθαρίσαμε και πήγαμε μέσα. Φαίνονταν σα να μην είχαν καταλάβει κάτι οι υπόλοιποι. Καθίσαμε με τα καυτά βλέμματα να δίνουν και να παίρνουν.

Αν σας άρεσε η ιστορία και θέλετε και τη συνέχεια παρακαλώ αφήστε σχόλιο.Copyright protected OW ref: 120178